Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 4. prosince 2003 v 9:21® MAF
MAF

Marek:Děkuji to potěší:-o

Čtvrtek 4. prosince 2003 v 9:19® MAF
MAF

Andrea:Holka dělám všechno možný i nemožný aby ten morbus nepřerostl v moribundus,to by byl můj konec:-)

Čtvrtek 4. prosince 2003 v 9:13® Láďa

Mirek:Dík za odpověď. To s těmi jezi je teda velice pěkné. To v reálu znamená,že veškerá podjezí a nadjezí jsou v háji a to i na takových řekách jako je Berounka a jípodobné řeky. Hold budu mezi prvníma komu RS sebere papíry.

Čtvrtek 4. prosince 2003 v 6:20® Mirek

Láďa:Je zakázáno lovit u přehrad, jezů a zdrží sloužících plavbě, nebo výrobě elektrické energie, ve vzdálenosti do 100 m od hrázového tělesa nebo od jezu a v téže vzdálenosti také od objektu vodních elektráren, čerpacích stanic, od zařízení plavebních, odvodňovacích a závlahových kanálů a plavebních komor, a to i když jsou tato vodní díla ve stavbě. Nevztahuje se na malé vodní elektrárny. Podle toho, co jsem četl na MRKu, by se zákaz měl týkat veškerých jezů. Bez ohledu na to, zda se jedná o stavby určené k výrobě el. energie, nebo plavbě. Jinak výrobní program ti mohu poslat, ale nemám tvůj e-mail.

Středa 3. prosince 2003 ve 23:12® Láďa

Mirek:Ještě jednou,ale z jiného soudku. Můžeš nějak poslat e-mailem svůj výrobní program?

Středa 3. prosince 2003 ve 23:09® Láďa

Mirek:Prosím tě mám na tebe jeden dotaz ohledně zákazu rybolovu 100m od jezu. Na MRKu proběhla otázka jak tento problém řešit vzhledem k novému zákonu o rybářství. Mám takový pocit,že tohle bylo dáno přeci již ve stávajících řádech. Co ty na to jako RS?Dík

Středa 3. prosince 2003 ve 23:00® Marek

Andrea :,, morbus,, znamená latinsky nemoc, ,,moribundus,, umírající . To bych Mafovi nepřál.

Středa 3. prosince 2003 ve 22:28® Mirek

Ruda,Láďa: Souhlas. Asi by opravdu bylo nejlepší hodit za hlavu všechny oficiality a řešit to radikálně na místě metodama které jste popsali. Tahle verbež si nic jiného nezaslouží.

Středa 3. prosince 2003 ve 21:22® Láďa

All:dnes jsem byl dopoledne asi na dvě hodinky na rybách se švagrem. Chlapi jak já dostal za uši to si nedokážete,ani představit. Já pochopitelně bičoval vodu vláčákem(bez úspěchu) a švagr vzhledem k tomu,že vlastní asi jednu rotačku,tak usoudil,že bude lepší chytat na plavačku. Jeho vybavení:teleskop 40–80g,čtyřková Okuma a na ní asi 40m vlasce 0.12,splávek našel v kapse u bundy a bročky vylovil nevím ani odkud. Místo prohodil strouhankou a napíchnul rohlík. Během té dvouhodinovky chytil 15 tloušťů od 20 do nej 45 cm a asi 5 podoustvý okolo 30cm. Myslel jsem,že ho hodím do vody,ale on byl tak krásně spokojený. Ale tu jeho sestavu bych vám přál vidět. Opravdu dokonale sladěný vercajk,ale chytá!!!!!!

Středa 3. prosince 2003 ve 21:09® Láďa

Ruda,Mirek:Lepší než fotka,nebo nějaký rozhovor by v tomto případě slušelo probodat všechny čtyři kola a pak zavolat policii. Pánové,ale že to byl hnus!!!!!!!!

Středa 3. prosince 2003 ve 20:56® michal

nevíte někdo jak se chytá na Vlkovských pískovnách za celej den mi ani neťuklo jsou tam vůbec nějaký rybky??

Středa 3. prosince 2003 v 17:58® Andrea
Andrea

MAF:Snad s moribundusem… :-D Tak ať se rychle uzdravíš, moribundus zahoď.

Středa 3. prosince 2003 ve 14:57® MAF
MAF

Ruda:Od našeho rybolovu zápasím s nějakým morbusem,peru do sebe svařák střídavě s grogem a pořád nic. já mám Thomsona a jsem s ním navýsost spokojen.

Středa 3. prosince 2003 v 9:31® Ruda

Mirek: Mám úplně stejný pocit. Akorát při dnešním bordelu v SPZetkách to mohl být kdokoliv. Myslím, že pan Adamovský mohl zachovat duchapřítomnost vytočit jim ventilkya pro policii do Oloví v klidu dojet tak bych to udělal já. Jo už jsme na Kyselce pár borečků takhle vytrestali.

Středa 3. prosince 2003 v 8:53® Vaclav

Lada: Podle nekterych nejcerstvejsich indicii mam az teprve nyni pocit, ze sezona zacala. V nedeli 30.11. na Skalce brachovi metrova stika pod nohami ucvakla rotacku (!) a ve stejny den se na Ohri v Chebu ulovil na strimra candat 92 cm. Vcera jsem dostal hlasku o uloveni stiky 88 cm na Jesenici…

Středa 3. prosince 2003 v 0:36® mirmen

dAh:anketa:jak hodnotíte sezonu?

Úterý 2. prosince 2003 ve 22:52® Láďa

Václav:No co se týče sezóny,tak zatím jsem hodnotil jen v duchu,ale to už jsme si povídali po telefonu,ale nakonec jsme odbočili k našim manželkám. Máš pravdu,že bych měl být spokojen,ale přeci to asi nebylo ono. Ovšem na toho pstruha jsem opravdu pyšný a co se týká toho bolena tak tam je stále zklamán,že ho nemám doma na fotce. Letos mě osobně úplně zradili candáti,chtěl jsem překonat bájnou osmdesátku a dost jsem tomu věřil po loňských úspěších nejenom mých kolegů,ale i Patrikových. Ovšem realita je jiná,ale ještě neskončila sezóna. Taky je nutno říci,že letos nebylo takového času na rybolov.

Úterý 2. prosince 2003 v 19:13® Mirek

Lerak: Právě jsem přečetl článek, který inzeruješ. Pytlačení na Svatavě. Je mi z toho blivno. Jak můžou mezi námi fungovat takový hnusáci! Nelení přijet rabovat vodu až z Chomutovska. Ta cesta se jim samozřejmě musí zaplatit že? Je to k uzoufání. Pouštíme ulovené ryby mnohdy jenom proto, aby pár šmejdů mělo co vybíjet. Hnus. Jsem vytočenej na nejvyšší míru!

Úterý 2. prosince 2003 v 11:50® Vaclav

Ruda: Snad je najdu po tom stehovani mam v byte jeste asi 15 nevybalenych krabic a v ostatnich vecech se orientuji jen slabe.

Úterý 2. prosince 2003 v 10:53® Ruda

MAF: Tak se nemohu rozhodnout jestli Shimano nebo Thomson, oba jsou pěkný, ale kupodivu Ron vypadá na lepší zpracování. Co Ty na to ? Nechceš přijet před závodama dřív a můžeme do Tršnic vyrazit společně?

Úterý 2. prosince 2003 v 10:50® Ruda

Václav: Vem prosím na Ty závody Ty fotky z Norska, vždycky když jsem v Chebu tak nějak nemám sílu Tě otravovat kvůli takové blbosti.

Úterý 2. prosince 2003 v 9:23® Vaclav

Lada: Ten jesen je vyborny, 44 cm privlaci je skvely ulovek. Gratuluji. Ten bolen k tomu a ten pstruh na jare… Letos mas dobrou sezónu, ne?

Úterý 2. prosince 2003 v 9:21® Vaclav

Zubar: Podle informaci, ktere mam k dispozici, se zavodni privlac pohnula spravnym krokem. Rozhodne pozitivni je, a na tom jsme se shodli vsichni v zapadnich Cechach a take rada jihoceskych zavodniku, stanoveni minimalni lovne delky na 15 cm. Mela by tim skoncit era loveni cerinkovych okounku. Dobre take je, ze zasedani ustredniho odboru privlace provazela po delsi dobe tvurci a vzajemne vstricna atmosfera. I to omezeni marmysky na privlacovych zavodech je rozumne.

Úterý 2. prosince 2003 v 8:50® Lerak

4 all : www. muskareni. cz

Úterý 2. prosince 2003 v 8:29@ Zubar

co já jsem zač? … marmyšku …

Úterý 2. prosince 2003 v 8:27@ Zubar

Václav: tak jak jsi spokojený s výsledky rady? Marmišku nezrušili ale mě se to řešení zdá dobré.

Úterý 2. prosince 2003 v 0:23® Láďa

Václav:Skupina jako řemen,ale pokud máme patřit mezi horké aspiranty na titul či umístění mezi první tři,tak musíme jít dál a to z prvního místa skupiny,protože potom z nás opravdu budou mít ostatní pořádné bobky. Zklamal mě Nedvěd v telefonickém rozhovoru:byl normálně podělán strachy z Holanďanů a div že neplakal. Ten by měl jako první říci,jdeme na ně a vyhrajeme. Jinak jsem chytil prvního jesena v životě na přívlač. Vlastně jsem tu rybu včera viděl prvně v životě. Měl 44 cm a ani nevím jestli těch čtyřicet čísel je slušných.

Pondělí 1. prosince 2003 ve 20:35® HaD
HaD

all: nějak nemůžu vymyslet novou anketu, pomůžete mi?

Pondělí 1. prosince 2003 v 11:38® Vaclav

MAF, Lada: Tak co rikate losu na EURO? To je sila, co?! Ja ale myslim, ze v ramci te skupiny mame nejlepsi vychozi pozici – zaciname s papirove slabsim souperem, hned v prvnim zapase si muzeme posilit sebevedomi a uklidnit se.

Pondělí 1. prosince 2003 v 8:09® Vaclav

Mirek: A co takhle kridelko „vrbovy list“? Ne, ja vim, je toho dost na jednoho cloveka…