Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 19:25® troutkiller
-
spike> Ta nosnost té šnury je nějaká přemrštěná
Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 18:28:07 uživatelem troutkiller.na ten pruměr.Já chytám Power Pro a ta má v 0,15 nosnost 9 kg.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 18:54® spike
-
V úterý jsem byl na vláčku u vody. Potkal jsem nespočet lidí. S jedním vláčkařem jsem se dal do řeči a prochytali jsem pak společně úsek řeky. Měl místo vlasce pletenou šňůřu prý speciální na přívlač 0,06mm nosnost v uzlu 10kg a za 1 metr dal 3,50kč
Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 17:54:58 uživatelem spike. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 18:48® jurann
-
Používáte někdo tento vlasec na vláčku …nebo jste používali??? jaká byla spokojenost nobo nebyla … http://www.tropicliberec.cz/…lene-xl-300m
Tento příspěvek byl editován 19.11.2009 17:50:50 uživatelem jurann. - Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 17:11® prudky.m
-
skwor> dík za fotku, asi do tý laguny půjdu, dneska jsem jí měl v ruce a je to prostě nádhera, ještě jí musim vyzkoušet na prut, mám pro ní prichystanýho speed mastera 2.70, 20 – 50g, snad to bude vyvážený..
Jinak dneska jsem si zvedl osobáček, chytil jsem na vláčku tlouště 48,5 cm, nádherná ryba, doufám, že se někdy dostanu přes tu magickou padesátku.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 15:16® BlueShark
-
spike: Chceš poradit, jak dostat ty větší tloušťáky? Mi napiš osobku, vypěstoval jsem si k Tobě důvěru, tak Ti rád pomohu… Ale je to smrtelná zbraň, nerad bych ji šířil ještě dál…
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 15:15® cormoran
-
Fugas> Adrenalin to opravdu je, zvlášť když děcka už běhaj po ledě a sbíraj první kousky. Jelikož jim tam nechci všechno nechat, tak do toho jdu taky
Někdy to praskání až zamrazí po zádech…
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 11:36® troutkiller
-
Fugas> Do tý muškařiny bych taky jednou rád pronikl!Jinak jezdit na ryby mně moc neba musíš to pořát taha ssebou
Myslim bika!
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 11:02® Fugas
-
troutkiller> s Rockym jsem byl jednou muškařit, to mi přišlo takové stylové
. Jinak mam starýho DiamodBacka s nosičem a ten už něco uveze. Já auto dlouho nemam, tak jsem jezdil na kole. Dnes už ale taky vládne auto, neni čas…
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 10:38® troutkiller
-
Fugas> Tak já už toho na kole moc nenajezdím!Kolo je pro mně spíš taková poza
Třeba letos mám kuly rybám najeto tak málo že přestávám tušit kde se to startuje
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 10:21® Fugas
-
troutkiller> luxusní volba! Tak to je nás tu víc co jezdí na ryby na kole, osprey bez kola taky nedá ani ránu
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 10:18® troutkiller
-
Fugas> Koukám že pán je znalec!Já jakožto stařeček Specialized Stumpjumper FSR Pro
Pevnák mi ničí záda
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 10:10® Fugas
-
troutkiller> mám rád starou školu a ocel, tak jsem si před pár lety postavil kolo na rámu Rocky Moutain Blizzard.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:54® troutkiller
-
Fugas> Tak já to mám podobně
Akorát z amatéra se stal profík
co máš za bike?
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:51® Fugas
-
troutkiller> ne, já jsem jenom nadšenec a uživatel. Zbláznil jsem se do MTB někdy v roce 1992 a vydrželo mi to do dneška. Kdysi jsem i trochu závodil. To sem ale nepatří, tady se zbrojí na dravce
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:42® troutkiller
-
Fugas> Dělám!Už 15 let
Ty máš taky něco společného s bikama?
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:34® Fugas
-
troutkiller> dělal průvodce v Hotelu u Jezera (bývalé rekreační středisko ZRUP). Škoda že už není mezi námi. Ty děláš nějak do kol?
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:21® troutkiller
-
Fugas> Tak to je trefa do černýho!Já mám zbytek wobu od zdendy Nováka jeho syna
Jeho táta se nějakej čas živil jako rybářskej pruvodce!Ty woby sem dostal za nějakou opravu na kole pro Zdendu,on na ryby nechodí tak mi je dal.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 9:01® Fugas
-
cormoran> pěknej úlovek!! U nás je to v zimě celkem adrenalin. Jak klesne voda, na břehu leží kry a to už je na mačky a cepín
. Ale zase se dají najít pěkný kousky, každej do toho nejde.
- Čtvrtek 19. listopadu 2009 v 8:34® Fugas
-
troutkiller> včera už jsem spal
. Je to všechno z Orlasu, tohle jsou takový velký potvory pro který jsem zatim neměl moc využití. Ale už se na ně chystám.
Ten velkej dvojdíl je přesně to co píšeš! Ještě jsem měl ve stejný velikosti bílou obludu(má to tak 25cm), ta měla na konci takovou ploutvičku a lopatku vybroušenou z hlavy. Při pohybu o sebe ty 2 díly klepaly. U nás na to chytal sumce tuším pan Novák co fungoval před lety na Zrupajdě.
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:46® troutkiller
-
Fugas> Neboj neni muj!Jen mám doma 3 jednodíly na 100% od stejnýho výrobce!Vyráběl je dnes ož mrtvej táta mího kámoše,každej wob měl kovovou lopatku kterou se v případě potřeby upravoval chod
Nástřik přez punčochu a podobný vychytávky!Jen škoda že výrobce už neni mezi náma
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:43® Char
-
mira.ll> to je fakt stromy jsou někdy ověšený jak na vánoce, jen sezbírat
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:40® Char
-
Fugas> já taky sbírám poklady na orlíku, můj nej byl wobler illex jen jsem vyměnil háčky a príští sezonu si pro něj přijel bolen 80+ a vzal si ho zpátky, jinak semtam wobler, rotna, planda, spousta gum a olůvek, vyměním háčky za nové, olovo přetavim na jig hlavičky a mám nakoupíno… kecám kupuji i v obchodech.
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:35® spike
-
osprey> pro mě je to úspěch… dřív jsem k vodě šel a nic jsem nechytl ted když jdu tak chytím, navíc mám nová místa a doufám že chytím ještě letos 40cm tlouštíka. Ty 50ky o kterých vím na mě kašlou ale já časem dojdu jak na ně(neříkám že to bude hned)
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:29® cormoran
-
Char> K těmhle úlovkům nevyužívám kolísání hladiny, nýbrž její zamrznutí. Když se zadaří, dá se tohle posbírat za dopoledne
Chce to bejt ale rychlej a někdy je třeba i trochu zariskovat, konkurence je velká…
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:29® troutkiller
-
Fugas> Ten stříbrnej dvoudíl je z orlasu?
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:24® osprey
-
Fugas: Tak ho pak pořádně provětrej.
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:13® Fugas
-
osprey> zrovna s tím sliverem trochu počítám, až dorazí prut. Ale letos už je to asi stejně pasé
- Středa 18. listopadu 2009 ve 22:00® osprey
-
Fugas: Ten Sliver, to byl dobrý nález. Kdybys nevěděl co s ním, někdy ho vem k vodě a můžeš ho se mnou za něco vyhandlovat
spike: Já musím to tvé sebevědomí držet při zemi. Sám jsem vláčel 14 let, než mi začalo docházet, co je při tom důležité. A hlavně to ber s nadhledem
- Středa 18. listopadu 2009 ve 21:49® Fugas
-
tady malá ukázka, jeden kufřík různých nalezenců. je to totálně promotaný lankama, musím se tím někdy prohrabat
- Středa 18. listopadu 2009 ve 21:42® spike
-
Fugas> u nás když klesla morava stačilo se projít po břehu a posbírat co rybáři zapoměli získal jsem tak několik wolframových lanek i s obratlíkama a karabinkama a jednoho woba od salma