Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:44® osprey
-
troutkiller: Já bych na moři nepilkroval ani za zlatýho vepře (no, to možná jo). Mám chycených jen pár tresek a styl i cajk byl velmi podobný jako se chytjí u lodě candáti. A některé druhy (třeba pollack) prý často loví skoro u hladiny.
Takže naviják, co mu nevadí slaná voda, jeden náhradní kdyby se vysypal, tři normální vláčáky, pytel gum a pár pilkříků. Myslím, že bych s tím vyšel.
Ale žádná Soroya, to dá rozum.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:07® prudky.m
-
skwor> zajímalo by mě na co jí používáš, jak dobrá je brzda, jaký je chod??? Koupil by sis jí znovu, kdyby si hledal podobný naviják a neměl si jí?
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:41® troutkiller
-
osprey>
Koukám že ti pamět slouží
Ta vycházka bude aktuální jak se vykurýruju!To TDčko mi přijde jako mušák a ne jako přívlačák.Co se duháku týče tak příští rok si nejspíš pstruhovku brát nebudu bo sou to nejhuř vyhozený peníze
Příští rok Jedeme celá banda do Noru tak ted řeším vejbavu na moře.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:30® osprey
-
troutkiller> Ta Destinka je daleko rychlejší a tužší než ten TD med – fast. Mě vyhovuje a myslím si, že by ses o ni mohl opírat i ty. Ostatně jsi ji loni na konci sezóny držel v ruce. Kousek nad soutokem… Když si já můžu pamatovat tvého Cardiffa, jistě se i tobě cosi vybaví. V nejhorším můžeme dát nějakou společnou vycházku, třeba jen u vás pod město. Já ti půjčím Destinku a ty mě jiný kus cajku, abych si taky rozšířil obzory.
Ale ten TD bych nezatracoval. Za litr se ho zbavuješ zbytečně. Je to dobrý prut na zdolávačku – nepadají z něj ryby apod. Na gumky na duháky mi přijde jak malovaný.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:21® troutkiller
-
osprey> čau Míro!Zrovna řeším náhradu za prut TD 3–14–2,75.Poslal bych ho za litr do světa a objednal za něj nějakou rychlejší náhradu od Destiny!Co ten tvuj model co se o něj opíráš cestou z práce?
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:17® skwor
-
prudky.m> Lagunu mám, co potřebuješ vědět?
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:03® PetrC
-
osprey> hmmm, čím více, tím lépe.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:02® PetrC
-
osprey> děkuji.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 19:00® troutkiller
-
prudky.m> Těžká rada
Ty chceš kvalitu ale nemáš na ní šušně.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 18:56® prudky.m
-
osprey> no ta daiwa Caldia je určitě dobrá, ale finančně je to nad moje možnosti, pomýšlel jsem na modely Daiwa laguna, exceler… Neznám nikoho kdo je má
- Úterý 17. listopadu 2009 v 18:13® osprey
-
PetrC> Držel jsem v ruce jen jeden kus. Používaný. Kovový, celkem hladký chod, docela ujde. Ovšem do Caldie daleko.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 18:07® PetrC
-
osprey> řeším tu otázku… A jak se ti jeví ten Fujitsu?
- Úterý 17. listopadu 2009 v 17:17® osprey
-
prudky.m> Vem si Daiwu, uděláš asi líp. Ten Fujitsu není špatný, ale pokud se dostaneš za rozumnou cenu k takové Daiwě Caldia, budeš z ní mít o dost větší radost.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 16:47® Scanix
-
Doudleban> Tak jsem je nakonec nasel, dokonce i jednoho ulovil, me prisel na Relax Clonay a kolegovi na stribrnou rotacku velikosti 0, nebyt toho listi, tak by to slo mozna lepe, ale dnes tam nelovili, zahledli jsme jediny zalova za tu pul hodku jim venovanou…
- Úterý 17. listopadu 2009 v 16:35® Krokodyldandy
-
Já dneska po velmi dlouhém období přívlač u řeky.Ani ťuk.Jsem vyhořel-bezrybka.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 16:17® prudky.m
-
čau lidi, chci nějaký naviják ná těžší přívlač, váhám mezi daiwou a FUJITSU – QUARTZ (RED) ORIGINÁL JAPAN, mám jenom spročka Red arc, tak bych potřeboval nějaký tip. dík
přidávám pár fotek z přívlače.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 15:50® troutkiller
-
martind9> Jak nevrzl,lolitky nebyly
Volal sem martinovi a na Orlasu slabota!A prej zas hejbou s vodou,pro zmněnu dolu
- Úterý 17. listopadu 2009 v 15:18® vladah
-
skwor> aha tak to jo já mám taky jednoho okouna od září ten měl 29 ale byl vysokej a krásně stavěnej tendle vypadá krásně a je nádherně naježenej
Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 14:21:05 uživatelem vladah. - Úterý 17. listopadu 2009 v 15:04® skwor
-
vladah> Díky, ale není k čemu gratulovat. Ta fotka je už někdy ze září a ryba má taky nějakých 32–33cm, víc asi ne. Neměřil jsem ho.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 14:47® vladah
-
skwor> pěknej okounek klobouk dolu včera na Laby šli dobře ale všechny malí kolem 10cm
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 13:47® martind9
-
troutkiller> tak já taky nikam neodjel,musel jsem ráno ještě do Německa,tak sem si zas ani nevrz
se k vodě asi nedostanu..seš pěknej chcípák
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 13:12® skwor
-
Libor> Problém najít je jsem letos snad vyřešil, velikost viz fotka. Teď ještě našetřit na Salmejše
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 12:04® Libor
-
skwor> jestě najít někde v zapomenutém království Ty okouny a Slidery 5cm si taky koupím. Co se týče kudliček tak 10cm je taky neodradí, když sousto tak pořádný
, asi si odleju ze sádry 30cm tlouště
- Úterý 17. listopadu 2009 v 8:55® troutkiller
-
osprey> Ty větší kousky sem ted zrovna nějaké zachvátil ale mám pocit že dostanou slovo až napřez rok na sumcích
Je fajn že na Nills Master se nachytá většina štik přez metr ale u nás mi přijde že to bude ryby běžné vel.spíš plašit
- Úterý 17. listopadu 2009 v 8:50® troutkiller
-
skwor> Tak sem koukal na to salmo,Slidery 5 vypadaji super!Jen je škoda že Chuby darter ve 3 se u nás nedá koupit
Koukal sem že v améru je to pecka na dírkách.
- Úterý 17. listopadu 2009 v 8:37® troutkiller
-
martind9> S klukama nejedu bo mám atb a ještě včera sem měl horečku
Makat sem stim zkoušel ale 40 horečka a práce moc dohromady nejde
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:39® acam3
-
skwor> To že někdo popíchá kudlu by mi nevadilo (viz. pro ní zkušenost do života) ale to lanko je silný argument, o tom žádná.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:28® skwor
-
acam3> Právě. Já ospreye a ten jeho vztah ke kudlám chápu. Jak jich je někde víc, tak je to píchání čtyřicítek zbytečné (nemluvě o tom, kolik lidí tyhle woblery tahá bez lanka). To už je větší nástraha na místě.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:24® acam3
-
osprey> Já mám jiný zkušenosti. Jo, obecně vzato, malá nástraha malá ryba, ano, ale ne vždy. Je to jako s FEEDERem, dá se takto chytit spousta malých ryb ale mezi nimi jsou i ty větší.
- Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:22® skwor
-
osprey> Tady bych pro to právě měl díky prvním dvěma Tebou jmenovaným druhům pro ty woblery využití. Kdyš jdu na kudly, tak je to stejně spíš o gumách. Chjo, to zase budou přes zimu nákupy…