Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:44® osprey
osprey

troutkiller: Já bych na moři nepilkroval ani za zlatýho vepře (no, to možná jo). Mám chycených jen pár tresek a styl i cajk byl velmi podobný jako se chytjí u lodě candáti. A některé druhy (třeba pollack) prý často loví skoro u hladiny.

Takže naviják, co mu nevadí slaná voda, jeden náhradní kdyby se vysypal, tři normální vláčáky, pytel gum a pár pilkříků. Myslím, že bych s tím vyšel.

Ale žádná Soroya, to dá rozum. :-)

Úterý 17. listopadu 2009 ve 20:07® prudky.m

skwor> zajímalo by mě na co jí používáš, jak dobrá je brzda, jaký je chod??? Koupil by sis jí znovu, kdyby si hledal podobný naviják a neměl si jí?

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:41® troutkiller

osprey> :-) Koukám že ti pamět slouží:-) Ta vycházka bude aktuální jak se vykurýruju!To TDčko mi přijde jako mušák a ne jako přívlačák.Co se duháku týče tak příští rok si nejspíš pstruhovku brát nebudu bo sou to nejhuř vyhozený peníze:-) Příští rok Jedeme celá banda do Noru tak ted řeším vejbavu na moře.

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:30® osprey
osprey

troutkiller> Ta Destinka je daleko rychlejší a tužší než ten TD med – fast. Mě vyhovuje a myslím si, že by ses o ni mohl opírat i ty. Ostatně jsi ji loni na konci sezóny držel v ruce. Kousek nad soutokem… Když si já můžu pamatovat tvého Cardiffa, jistě se i tobě cosi vybaví. V nejhorším můžeme dát nějakou společnou vycházku, třeba jen u vás pod město. Já ti půjčím Destinku a ty mě jiný kus cajku, abych si taky rozšířil obzory.

Ale ten TD bych nezatracoval. Za litr se ho zbavuješ zbytečně. Je to dobrý prut na zdolávačku – nepadají z něj ryby apod. Na gumky na duháky mi přijde jak malovaný.

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:21® troutkiller

osprey> čau Míro!Zrovna řeším náhradu za prut TD 3–14–2,75.Poslal bych ho za litr do světa a objednal za něj nějakou rychlejší náhradu od Destiny!Co ten tvuj model co se o něj opíráš cestou z práce?

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:17® skwor
skwor

prudky.m> Lagunu mám, co potřebuješ vědět?

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:03® PetrC

osprey> hmmm, čím více, tím lépe.

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:02® PetrC

osprey> děkuji.

Úterý 17. listopadu 2009 v 19:00® troutkiller

prudky.m> Těžká rada:-(( Ty chceš kvalitu ale nemáš na ní šušně.

Úterý 17. listopadu 2009 v 18:56® prudky.m

osprey> no ta daiwa Caldia je určitě dobrá, ale finančně je to nad moje možnosti, pomýšlel jsem na modely Daiwa laguna, exceler… Neznám nikoho kdo je má

Úterý 17. listopadu 2009 v 18:13® osprey
osprey

PetrC> Držel jsem v ruce jen jeden kus. Používaný. Kovový, celkem hladký chod, docela ujde. Ovšem do Caldie daleko.

Úterý 17. listopadu 2009 v 18:07® PetrC

osprey> řeším tu otázku… A jak se ti jeví ten Fujitsu?

Úterý 17. listopadu 2009 v 17:17® osprey
osprey

prudky.m> Vem si Daiwu, uděláš asi líp. Ten Fujitsu není špatný, ale pokud se dostaneš za rozumnou cenu k takové Daiwě Caldia, budeš z ní mít o dost větší radost.

Úterý 17. listopadu 2009 v 16:47® Scanix
Scanix

Doudleban> Tak jsem je nakonec nasel, dokonce i jednoho ulovil, me prisel na Relax Clonay a kolegovi na stribrnou rotacku velikosti 0, nebyt toho listi, tak by to slo mozna lepe, ale dnes tam nelovili, zahledli jsme jediny zalova za tu pul hodku jim venovanou…

foto/diskuze/privlac/2009/th-img29035.jpg
Úterý 17. listopadu 2009 v 16:35® Krokodyldandy

Já dneska po velmi dlouhém období přívlač u řeky.Ani ťuk.Jsem vyhořel-bezrybka.

Úterý 17. listopadu 2009 v 16:17® prudky.m

čau lidi, chci nějaký naviják ná těžší přívlač, váhám mezi daiwou a FUJITSU – QUARTZ (RED) ORIGINÁL JAPAN, mám jenom spročka Red arc, tak bych potřeboval nějaký tip. dík

přidávám pár fotek z přívlače.

foto/diskuze/privlac/2009/th-img29030.jpgfoto/diskuze/privlac/2009/th-img29031.jpgfoto/diskuze/privlac/2009/th-img29032.jpg
Úterý 17. listopadu 2009 v 15:50® troutkiller

martind9> Jak nevrzl,lolitky nebyly:-) Volal sem martinovi a na Orlasu slabota!A prej zas hejbou s vodou,pro zmněnu dolu:-((

Úterý 17. listopadu 2009 v 15:18® vladah
vladah

skwor> aha tak to jo já mám taky jednoho okouna od září ten měl 29 ale byl vysokej a krásně stavěnej tendle vypadá krásně a je nádherně naježenej

Tento příspěvek byl editován 17.11.2009 14:21:05 uživatelem vladah.
foto/diskuze/privlac/2009/th-img29029.jpg
Úterý 17. listopadu 2009 v 15:04® skwor
skwor

vladah> Díky, ale není k čemu gratulovat. Ta fotka je už někdy ze září a ryba má taky nějakých 32–33cm, víc asi ne. Neměřil jsem ho.

Úterý 17. listopadu 2009 ve 14:47® vladah
vladah

skwor> pěknej okounek klobouk dolu včera na Laby šli dobře ale všechny malí kolem 10cm

Úterý 17. listopadu 2009 ve 13:47® martind9

troutkiller> tak já taky nikam neodjel,musel jsem ráno ještě do Německa,tak sem si zas ani nevrz:-) se k vodě asi nedostanu..seš pěknej chcípák:-)

Úterý 17. listopadu 2009 ve 13:12® skwor
skwor

Libor> Problém najít je jsem letos snad vyřešil, velikost viz fotka. Teď ještě našetřit na Salmejše :-)

foto/diskuze/privlac/2009/th-img29028.jpg
Úterý 17. listopadu 2009 ve 12:04® Libor
Libor

skwor> jestě najít někde v zapomenutém království Ty okouny a Slidery 5cm si taky koupím. Co se týče kudliček tak 10cm je taky neodradí, když sousto tak pořádný :-) , asi si odleju ze sádry 30cm tlouště :-)

Úterý 17. listopadu 2009 v 8:55® troutkiller

osprey> Ty větší kousky sem ted zrovna nějaké zachvátil ale mám pocit že dostanou slovo až napřez rok na sumcích:-) Je fajn že na Nills Master se nachytá většina štik přez metr ale u nás mi přijde že to bude ryby běžné vel.spíš plašit:-) :-)

Úterý 17. listopadu 2009 v 8:50® troutkiller

skwor> Tak sem koukal na to salmo,Slidery 5 vypadaji super!Jen je škoda že Chuby darter ve 3 se u nás nedá koupit:-(( Koukal sem že v améru je to pecka na dírkách.

Úterý 17. listopadu 2009 v 8:37® troutkiller

martind9> S klukama nejedu bo mám atb a ještě včera sem měl horečku:-(( Makat sem stim zkoušel ale 40 horečka a práce moc dohromady nejde:-((

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:39® acam3

skwor> To že někdo popíchá kudlu by mi nevadilo (viz. pro ní zkušenost do života) ale to lanko je silný argument, o tom žádná.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:28® skwor
skwor

acam3> Právě. Já ospreye a ten jeho vztah ke kudlám chápu. Jak jich je někde víc, tak je to píchání čtyřicítek zbytečné (nemluvě o tom, kolik lidí tyhle woblery tahá bez lanka). To už je větší nástraha na místě.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:24® acam3

osprey> Já mám jiný zkušenosti. Jo, obecně vzato, malá nástraha malá ryba, ano, ale ne vždy. Je to jako s FEEDERem, dá se takto chytit spousta malých ryb ale mezi nimi jsou i ty větší.

Pondělí 16. listopadu 2009 ve 22:22® skwor
skwor

osprey> Tady bych pro to právě měl díky prvním dvěma Tebou jmenovaným druhům pro ty woblery využití. Kdyš jdu na kudly, tak je to stejně spíš o gumách. Chjo, to zase budou přes zimu nákupy…