Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:41® kaktus
kaktus

dam> No to by nebylo špatný plánuju prut a naviják na příští sezonu ale ze zahraničí objednávat nebudu případná reklamace a jiné obštrukce

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:37® vladah
vladah

tak co lidi jak se vám dneska dařilo na vláčku???

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:37® PetrC

acam3> zatím se cítím zdráv, ale je možné, že se šíleně pletu…

:-) :-)

Ne vážně, když se podíváš na cenu, tak není nijak přemrštěná vzhledem k tomu, co si pořizuješ. A není toho málo. Jasně, je to jen naviják, ale skutečně není špatný a cena je více než příjemná. Samozřejmě za předpokladu, že nebudeš nakupovat u nás.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:28® dam
dam

troutkiller> zdarec, myslím si, že je to otázak času a cena Daiwy trochu klesne

Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:27® acam3

PetrC> Myslím, že teď je ta správná chvíle osvětlit, kde podle tebe začíná ta hranice šílenství :-D

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 20:28:10 uživatelem acam3.
Neděle 15. listopadu 2009 ve 21:04® PetrC

Steez (v jakékoli podobě) je jeden z mála navijáků s vynikajícím poměrem cena/výkon.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:59® skwor
skwor

Doudleban> Owner cultiva zip´n´ziggy 8cm. Jestli máš nějakého známého na Slovensku, tam se se sehnat dá. A ochotně to berou i větší tloušti.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:54® kaktus
kaktus

troutkiller> Na Steeze jsem koukal v ruce jsem ho neměl ale dost se mi líbí

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:42® troutkiller

Doudleban> Nařež rohlík na kolečka a nahod,aspon tak je chytá muj kluk na orlasu když nic jinýho nebere:-) :-)

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:40® Ftmči
Ftmči

Nevíte někdo o něčem, co by se dalo smysluplně použít k chytání bolenů? Opravdu originální dotaz. Ale aby to neznělo tak blbě, tak to trochu specifikuju. Malá řeka cca 7m na šířku, hloubka kolem metru, křišťálová voda a spousta rybiček. Napadá vás něco?

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:37® PetrC

troutkiller> naprosto s tebou souhlasím.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:35® troutkiller

PetrC> Nejde o výdrž ale o to že když něco kvalitního popadneš do ruky už se s tím nerad loučíš:-(( Do nedávna sem nedal dopustit na zauber od Ryobi,je to držák ale pak popadneš něco lepšího a si v háji!

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:31® troutkiller

osprey> Ta cívka je fakt divná!Taky sme to študovaly a přišlo nám to divný.že je lehkej by mi neva:-) Martin mi pučil na probu toho obyč Steeze a mužu říct že je to povedenej kousek!Uvažuju o podobný vel.ale ne za takovou raketu!

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:30® PetrC

troutkiller> ano, máš nejspíš pravdu, ale než se mi rozsypou ty mé, tak budou mít u Daiwy několik kulatých výročí. Za tu dobu však určitě neodolám a nějakou si pořídím. Do vitríny.

Daiwa se mi moc líbí!

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:23® osprey
osprey

troutkiller> Morethan, co je u Martina, mě neuchvátil. Moc lehké, i když věřím, že ten materiál něbude špatný. Taky cívka mi tam přijde jaksi volná.

Ale neboj, oni dovalí další kousky – budou se chtít se Shimanem porvat o pozici na trhu.

Neděle 15. listopadu 2009 ve 20:19® troutkiller

osprey> Už se stalo ale za morethan steez se mi 23 klacku dávat fakt nechce:-(( Je nádhernej ale jen cívka skoro sedmičku!

Neděle 15. listopadu 2009 v 19:55® osprey
osprey

troutkiller> Ono se za rok taky něco najde, kam by ti výrobci přišli, kdyby nám co rok nepodstrčili něco podobně úžasného.

Neděle 15. listopadu 2009 v 19:07® troutkiller

PetrC> Tak to v případě téhle mašinky budeš muset počkat zas na nějaké to výročí:-) :-)

Neděle 15. listopadu 2009 v 19:01® PetrC

troutkiller> ještě že nejsem sběratel. Proto jsem v klidu, a to co mi unikne dnes, mi přijde příště. Otázkou je, kdy bude nutnost neodbytnou.

Neděle 15. listopadu 2009 v 18:09® troutkiller

PetrC> Podívej ale těch XPček už moc k vidění nebude!Byla to limitovaná serie.Kámoš ho ještě na krám sehnal ale dýler pravil že je to poslední kousek pro čr.

Neděle 15. listopadu 2009 v 18:08® PetrC

troutkiller> tak jsem ho našel. Je pěkný, je hezčí než kdejaké Shimano.

Neděle 15. listopadu 2009 v 18:04® PetrC

troutkiller> hergot, budu se muset podívat. Ta zvědavost je hrozná. A stejně si ho nekoupím, jsem saturován.

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:47® troutkiller

PetrC> Je to navi na přívlač:-)

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:42® acam3

troutkiller> Jo, je to tak, má vůli na kličce a na začátku jsem z toho byl taky rozhozenej ale už jsem si zvykl. Co mě ale opravdu štve na těch TWINech je to, že za ty prachy do těch střev strkaj plasty, nemám k plastům důvěru, doufám, že je to jen takový můj pocit. Ten pohyb cívky nahoru a dolu zajišťují převody, který jsou z umělý hmoty. Tak tohle bude důvod proč do šíma příště asi nepůjdu.

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 16:45:44 uživatelem acam3.
Neděle 15. listopadu 2009 v 17:36® PetrC

acam3> mé názory ale jsou silně subjektivní. A v případě šimána založené na osobních zkušenostech.

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:35® troutkiller

kaktus> Jooo to je ona:-)

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:34® PetrC

troutkiller> aha, tak to jsem nevěděl. Dík za vysvětlení. A to je naviják určený pro přívlač? Hloupě se ptám místo abych koukl do jejich sortimentu. Tedy až bude čas…

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:34® troutkiller

acam3> Nic ti netlačim ale u šíma mně děsně točí ta vule na klice a neřikej že twin jí nemá protože jí má:-) krom stely každý šímo!To u daiwy neznám.Co se Daiwy v krámech týče tak si myslim že je to spíš o lenosti prodejcu něco lidem vysvětlovat,s větou tady máš Shimano nemužeš šlápnout vedle sem se setkal už mockrát:-((

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:33® kaktus
kaktus

troutkiller> Je to ta pěkná mašinka v dřevěné krabičce

Neděle 15. listopadu 2009 v 17:32® acam3

PetrC> Ty napíšeš, že máš na SHIMANO alergii, což je skoro totéž jako kdybys napsal, že tvé názory v tomto směru nejsou objektivní … :-D

Tento příspěvek byl editován 15.11.2009 16:33:51 uživatelem acam3.