Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 29. listopadu 2003 v 11:05® Mirek

Václav: I já se těším, i když nevím jak to zvládnu. Mám kruté bolesti do pravé poloviny těla od krční páteře. Nemůžu se toho zbavit. Dost možná, že s tím v půlce závodu říznu a budu jenom fotit. Něco přivést můžu, ale mám toho minimum. Objednávky kompletujeme podle konkrétních požadavků. Teď vyrábíme komponenty, řešíme raznice na vel. 00, formy atd.

Sobota 29. listopadu 2003 v 10:07® Vaclav

Karel: zalezi, jakou privlac chces provozovat. Lehkou, stredni nebo tezkou? A kolik do nej muzes investovat? A jakou mas predstavu o brzde – predni, nebo zadni? Rozhodne se ale muzes divat po znackach ABU, Mitchell, Shimano, Tica, Quantum…

Sobota 29. listopadu 2003 v 10:04® Vaclav

Mirek: Diky za podobne hladisko… Tesim se v sobotu jak maly kluk, prosil mne kamarad Jindra Muller, jestli bys nemohl sebou vzit nejakou produkci, rad by si nastrahy prohledl a snad pry i neco malo koupil.

Pátek 28. listopadu 2003 v 17:49@ karel

Pánové, chci si koupit naviják na přívlač, můžete poradit něco vhodného. Hodlám chytat na Morava 10 a okolní ramena. Dík.

Pátek 28. listopadu 2003 v 16:36® HaD
HaD

no ono je to asi stejně částečně jedno, protože jak občas vidím některé rybáře u vody, nejsou pro ně předpisy až tak důležité – stejně si své podměrečné rybky vezmou ať je míra jaká chce…

Pátek 28. listopadu 2003 v 16:30® Mirek

DaH: Nóóó, jak už si řekl. Když je to blbost, tak asi blbec né? V Sokolově byla svého času snížena míra sumce na 60cm. Údajně jim zdrhlo větší množství ze sádek v Tisové. Já osobně jsem ale nenarazil na jediného. Ale věřím, že kapraři to na sumcových vodách uvítají. Když o tom tak přemýšlím, souhlasím s Vénou. Místně to asi může mít svůj význam, ale to lze řešit výjimkou. Na druhou stranu… dosť bolo výjimek! Candát 45cm – jednoznačně kladný počin.

Pátek 28. listopadu 2003 ve 13:31® HaD
HaD

no míra sumce 70cm je podle mě naprostá blbost, kdo tohle vymyslel?! :-( (

Pátek 28. listopadu 2003 ve 13:23® Vaclav

Zubar: OK, chlape, je moc dobre, ze tam vstoupi i severni Cechy. Drzim ti palce.

Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:51@ Zubar

Láďa: fajn pošlu mailíka a domluvíme se. Já tam budu asi od 10:00 do 16:00 žena je do školy a já s malým si uděláme výlet k vodě, takže jen tak si zachytat na VLTAVĚ, spíš jde jen o ten pocit chytat na tak velký řece.

Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:48@ Zubar

Václav: jo jo jedu tam, včera volal tvůj bratr takže jsme domluvený

Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:34® Vaclav

MAF: Asi mas pravdu, jak jsem rekl, to se mi tezko posuzuje, nemohu rozhodne rict, ze je to krok spravnym smerem, jen jsem se nad tim zkusil zamyslet z hlediska nekterych hospodaru, i kdyz to se pak mohou udelovat vyjimky, jako to bylo v pripade bolena na Hracholuskach.

Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:10® MAF
MAF

Vence:Kdepak sumec 70 to prostě nejde vždyť si to představ bez ocasu a hlavy a co s tý ryby zbyde......

Pátek 28. listopadu 2003 v 11:24® Vaclav

Ty miry smerem dolu jsou nesmyslne, snad jen sumec na 70 cm, snad jen on, no, nevim. Na nekterych vodach, kde jsou za hlavni ryby povazovani kapr, stika a candat, je vniman jako skodna, jak obcas slysim. Ale to se mi tezko posuzuje, nota bene v par vetach. Candat o pet centimetru nahoru je dle meho soudu rozumna vec.

Pátek 28. listopadu 2003 v 10:47® MAF
MAF

4all. Jestli schválí naše hlavy pomazané tuhle vyhlášku tak jsme do dvou let bez ryb,to je nehoráznost lipan 20cm,parma 35,pstruzi 25 né to nemůže být pravda.

Pátek 28. listopadu 2003 v 10:25® Mirek

Všem: Jo Svatava byla moc hezká, jak píše Ruda. Musím přiznat, že minule na Střele jsem zase dostal výrazně na pozadí já od Rudy. Ale já nejsem soutěživý typ, takže jsem o tom takhle nepřemýšlel. Svatava je podle mně nejkrásnější pstruhová říčka v okruhu desítek kilometrů. Na rozdíl třeba od Střely, která je také hezká, ale jenom místně, je Svatava krásná celá. Tak to alespoň vidím já. Láďa: Lipan 20 cm..... Jsem dvacet let plešatej, ale když si tohle přečtu, tak mám na hlavě ježka!!! Sakra, možná bych s tím prorazil v Americe.

Pátek 28. listopadu 2003 v 8:54® igor

Láďa: Ty lovné míry nejsou v zákoně, ale ve vyhlášce a podle mě se ještě určitě bude upravovat, mám totiž pocit, že je skoro obšlehlá z té staré 103/1963. Zpracovává a schvaluje ji MZe. Jinak co říkáte na zákaz lovu 100 m od všech jezů (tedy úsek 200 m), to je ve schváleném zákoně a můžou to změnit už jen senátoři.

Pátek 28. listopadu 2003 v 1:04® Láďa

ALL:Tak pánové,teď jsem doštudoval schválený nový RZ. Lovné míry některých ryb jsou docela zajímavé:Pstruh d. 25,pstruh o. 25,siven 25,lipan 20,sumec 70,candát 45. Co tomu říkáte?

Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 23:16® Ruda

MAF: Dostal jsi mail ohledně neděle?

Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 20:40® Ruda

All: Tak jsme se včera s Mirkem rozloučili s lipany na Svatavě, ale musím říct, že velmi důstojně. Nasadil jsem si míru 35 cm, takže jsem v pohodě termosku donesl v košíku domů, ale pár nad 30 jich bylo. Mirek fotil jako vzteklý pes, já tentokráte taky. Celkem za vycházku určitě přes 20 ryb a Mirek jednoznačně zvítezil.

Čtvrtek 27. listopadu 2003 v 16:27® esox

DaH: jo to je pravda, je to pěknej a „teploučkej“ podzim

Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 12:25® HaD
HaD

je jaro nebo podzim? takový teplo :-))

Čtvrtek 27. listopadu 2003 v 1:33® Láďa

Zubár:To není problém poradit,ale poslední dobou je problém něco chytit i když Vltava v Praze je plná pěkných rybyček. Pošli mi svůj e-mail a něco vymyslíme. Moje adresa je: zalicha@volny. cz

Středa 26. listopadu 2003 v 17:57

Láda: no mě se zase na cca 5–6 metrech nekolikrát stalo, že po pár minutách byl candour KO

Středa 26. listopadu 2003 ve 14:33® Vaclav

MAF: To je skoda, tesil jsem se, ale co se da delat. ja odchazim na setkani se studenty prave ted, mam ho od 14. hodiny. Doufam, ze 6. prosince prijedes na ty zavody…

Středa 26. listopadu 2003 ve 14:03® MAF
MAF

Venda:Ach so. no nic mejlovku jsem si uložil,bohužel zítra se nebudu moci dostavit neb budu od rána celý den vyučovat a poučovat věděníchtivé študáky:-(( tak doufám že nám to setkání vyjde v prosinci u vody.....

Středa 26. listopadu 2003 ve 13:50® Vaclav

MAF: Tato adresa je uz pres dva mesice neplatna, pss na: tydenikchebsko@qu­ick. cz

Středa 26. listopadu 2003 ve 13:45® MAF
MAF

Venca:Poslal jsem ti mejla na . tiscali. cz

Středa 26. listopadu 2003 ve 13:45® MAF
MAF

4all:Včera kámošovi na Berounce PŘEKOUSLA štika kolem 110 cm 15 centimetrového NIlse a odplula jako by se nechumelilo,co si ty ryby dovolí to už přesahuje všechny meze:-)) . Dnes tam na ní jel znova. tak jsem zvědav co mu zase odnese:-))

Středa 26. listopadu 2003 v 10:22® Vaclav

Zubar: Jedes tento tyden do prahy na zasedani odboru privlace? Volal jsi brachovi?

Středa 26. listopadu 2003 v 8:52@ Zubar

Láďa: zdar, prosím tě příští sobotu 6.12. budu v Praze, tak bych chtěl zkusit Vltavu neporadil bys nějaké místečko nikdy jsem tam nechytal. dík.