Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. listopadu 2003 v 11:05® Mirek
-
Václav: I já se těším, i když nevím jak to zvládnu. Mám kruté bolesti do pravé poloviny těla od krční páteře. Nemůžu se toho zbavit. Dost možná, že s tím v půlce závodu říznu a budu jenom fotit. Něco přivést můžu, ale mám toho minimum. Objednávky kompletujeme podle konkrétních požadavků. Teď vyrábíme komponenty, řešíme raznice na vel. 00, formy atd.
- Sobota 29. listopadu 2003 v 10:07® Vaclav
-
Karel: zalezi, jakou privlac chces provozovat. Lehkou, stredni nebo tezkou? A kolik do nej muzes investovat? A jakou mas predstavu o brzde – predni, nebo zadni? Rozhodne se ale muzes divat po znackach ABU, Mitchell, Shimano, Tica, Quantum…
- Sobota 29. listopadu 2003 v 10:04® Vaclav
-
Mirek: Diky za podobne hladisko… Tesim se v sobotu jak maly kluk, prosil mne kamarad Jindra Muller, jestli bys nemohl sebou vzit nejakou produkci, rad by si nastrahy prohledl a snad pry i neco malo koupil.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 17:49@ karel
-
Pánové, chci si koupit naviják na přívlač, můžete poradit něco vhodného. Hodlám chytat na Morava 10 a okolní ramena. Dík.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 16:36® HaD
-
no ono je to asi stejně částečně jedno, protože jak občas vidím některé rybáře u vody, nejsou pro ně předpisy až tak důležité – stejně si své podměrečné rybky vezmou ať je míra jaká chce…
- Pátek 28. listopadu 2003 v 16:30® Mirek
-
DaH: Nóóó, jak už si řekl. Když je to blbost, tak asi blbec né? V Sokolově byla svého času snížena míra sumce na 60cm. Údajně jim zdrhlo větší množství ze sádek v Tisové. Já osobně jsem ale nenarazil na jediného. Ale věřím, že kapraři to na sumcových vodách uvítají. Když o tom tak přemýšlím, souhlasím s Vénou. Místně to asi může mít svůj význam, ale to lze řešit výjimkou. Na druhou stranu… dosť bolo výjimek! Candát 45cm – jednoznačně kladný počin.
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 13:31® HaD
-
no míra sumce 70cm je podle mě naprostá blbost, kdo tohle vymyslel?!
(
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 13:23® Vaclav
-
Zubar: OK, chlape, je moc dobre, ze tam vstoupi i severni Cechy. Drzim ti palce.
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:51@ Zubar
-
Láďa: fajn pošlu mailíka a domluvíme se. Já tam budu asi od 10:00 do 16:00 žena je do školy a já s malým si uděláme výlet k vodě, takže jen tak si zachytat na VLTAVĚ, spíš jde jen o ten pocit chytat na tak velký řece.
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:48@ Zubar
-
Václav: jo jo jedu tam, včera volal tvůj bratr takže jsme domluvený
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:34® Vaclav
-
MAF: Asi mas pravdu, jak jsem rekl, to se mi tezko posuzuje, nemohu rozhodne rict, ze je to krok spravnym smerem, jen jsem se nad tim zkusil zamyslet z hlediska nekterych hospodaru, i kdyz to se pak mohou udelovat vyjimky, jako to bylo v pripade bolena na Hracholuskach.
- Pátek 28. listopadu 2003 ve 12:10® MAF
-
Vence:Kdepak sumec 70 to prostě nejde vždyť si to představ bez ocasu a hlavy a co s tý ryby zbyde......
- Pátek 28. listopadu 2003 v 11:24® Vaclav
-
Ty miry smerem dolu jsou nesmyslne, snad jen sumec na 70 cm, snad jen on, no, nevim. Na nekterych vodach, kde jsou za hlavni ryby povazovani kapr, stika a candat, je vniman jako skodna, jak obcas slysim. Ale to se mi tezko posuzuje, nota bene v par vetach. Candat o pet centimetru nahoru je dle meho soudu rozumna vec.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 10:47® MAF
-
4all. Jestli schválí naše hlavy pomazané tuhle vyhlášku tak jsme do dvou let bez ryb,to je nehoráznost lipan 20cm,parma 35,pstruzi 25 né to nemůže být pravda.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 10:25® Mirek
-
Všem: Jo Svatava byla moc hezká, jak píše Ruda. Musím přiznat, že minule na Střele jsem zase dostal výrazně na pozadí já od Rudy. Ale já nejsem soutěživý typ, takže jsem o tom takhle nepřemýšlel. Svatava je podle mně nejkrásnější pstruhová říčka v okruhu desítek kilometrů. Na rozdíl třeba od Střely, která je také hezká, ale jenom místně, je Svatava krásná celá. Tak to alespoň vidím já. Láďa: Lipan 20 cm..... Jsem dvacet let plešatej, ale když si tohle přečtu, tak mám na hlavě ježka!!! Sakra, možná bych s tím prorazil v Americe.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 8:54® igor
-
Láďa: Ty lovné míry nejsou v zákoně, ale ve vyhlášce a podle mě se ještě určitě bude upravovat, mám totiž pocit, že je skoro obšlehlá z té staré 103/1963. Zpracovává a schvaluje ji MZe. Jinak co říkáte na zákaz lovu 100 m od všech jezů (tedy úsek 200 m), to je ve schváleném zákoně a můžou to změnit už jen senátoři.
- Pátek 28. listopadu 2003 v 1:04® Láďa
-
ALL:Tak pánové,teď jsem doštudoval schválený nový RZ. Lovné míry některých ryb jsou docela zajímavé:Pstruh d. 25,pstruh o. 25,siven 25,lipan 20,sumec 70,candát 45. Co tomu říkáte?
- Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 23:16® Ruda
-
MAF: Dostal jsi mail ohledně neděle?
- Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 20:40® Ruda
-
All: Tak jsme se včera s Mirkem rozloučili s lipany na Svatavě, ale musím říct, že velmi důstojně. Nasadil jsem si míru 35 cm, takže jsem v pohodě termosku donesl v košíku domů, ale pár nad 30 jich bylo. Mirek fotil jako vzteklý pes, já tentokráte taky. Celkem za vycházku určitě přes 20 ryb a Mirek jednoznačně zvítezil.
- Čtvrtek 27. listopadu 2003 v 16:27® esox
-
DaH: jo to je pravda, je to pěknej a „teploučkej“ podzim
- Čtvrtek 27. listopadu 2003 ve 12:25® HaD
-
je jaro nebo podzim? takový teplo
- Čtvrtek 27. listopadu 2003 v 1:33® Láďa
-
Zubár:To není problém poradit,ale poslední dobou je problém něco chytit i když Vltava v Praze je plná pěkných rybyček. Pošli mi svůj e-mail a něco vymyslíme. Moje adresa je: zalicha@volny. cz
- Středa 26. listopadu 2003 v 17:57
-
Láda: no mě se zase na cca 5–6 metrech nekolikrát stalo, že po pár minutách byl candour KO
- Středa 26. listopadu 2003 ve 14:33® Vaclav
-
MAF: To je skoda, tesil jsem se, ale co se da delat. ja odchazim na setkani se studenty prave ted, mam ho od 14. hodiny. Doufam, ze 6. prosince prijedes na ty zavody…
- Středa 26. listopadu 2003 ve 14:03® MAF
-
Venda:Ach so. no nic mejlovku jsem si uložil,bohužel zítra se nebudu moci dostavit neb budu od rána celý den vyučovat a poučovat věděníchtivé študáky
tak doufám že nám to setkání vyjde v prosinci u vody.....
- Středa 26. listopadu 2003 ve 13:50® Vaclav
-
MAF: Tato adresa je uz pres dva mesice neplatna, pss na: tydenikchebsko@quick. cz
- Středa 26. listopadu 2003 ve 13:45® MAF
-
Venca:Poslal jsem ti mejla na . tiscali. cz
- Středa 26. listopadu 2003 ve 13:45® MAF
-
4all:Včera kámošovi na Berounce PŘEKOUSLA štika kolem 110 cm 15 centimetrového NIlse a odplula jako by se nechumelilo,co si ty ryby dovolí to už přesahuje všechny meze
. Dnes tam na ní jel znova. tak jsem zvědav co mu zase odnese
- Středa 26. listopadu 2003 v 10:22® Vaclav
-
Zubar: Jedes tento tyden do prahy na zasedani odboru privlace? Volal jsi brachovi?
- Středa 26. listopadu 2003 v 8:52@ Zubar
-
Láďa: zdar, prosím tě příští sobotu 6.12. budu v Praze, tak bych chtěl zkusit Vltavu neporadil bys nějaké místečko nikdy jsem tam nechytal. dík.