Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:54® Kazan
-
BigMike> zítra razím k rodičům, ve čtvrtek asi vypadnu někam na Lužnici
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:52® BigMike
-
Kazan: L.jde dolů, teď zas mírně nahoru,byljsem 2 dny v práci, tak se chystám využít zítřejší volno. Ale zas mě vzaly záda tak uvidím ráno, pak jezdím 4 dny, tak abych něco nepřepískl. Rád bych ale šel, jen to listí mě dost irituje, tedy spíš ser.:))
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:52® Kazan
-
Fugas> muchomůrka růžovka aneb masák
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:50® sus1
-
Fugas> Ty bláho,na to by se dalo odpovědět,ale necham to jinejm.
radši.
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:48® Fugas
-
co je to Růžovka?
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:43® Kazan
-
BigMike> jak to u vás teď jde?
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:41® sus1
-
BigMike> Já s jednou gumou na 170tku,28 let.
Tak at tě koušou.?!
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 20:41:38 uživatelem sus1. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:26® BigMike
-
Já také nekoukám, ale musím ještě na střelecé stránky, kulturistické… Ale jeden solidní typ na dnešek – ČT 1 21:00 Všechnopárty!!! Zítra se chystám s velkými gumami na metrovky:)
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:24® sus1
-
Flip> No čoveče,já to pozoruju i tady,jak začne je tady …a tak je to i když běží Ulice.
- Úterý 10. listopadu 2009 ve 21:19profil byl smazán
-
osprey> koukám,že skoro trpíš samomluvou,tak tě v tom nenechám-v bedně je Růžovka,tak i u nás je mrtvo-ty staré jezevce manželky zahnaly k bedně a tak se nic neděje. Já mám v poslední době špitálů dost a tak si to u nás nikdo nedovolí. tady to ale vypadá podobně,že by ta Růžovka dorazila až sem
)
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:30® petrcech
-
osprey> Aha, díky, říkal jsem si že mi to nic neháže, teď už jo, sice jenom sumcový a pilkrovací pruty, ale to nevadí ještě se po něm někde mrknu.
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 18:32:28 uživatelem petrcech. - Úterý 10. listopadu 2009 v 18:51® osprey
-
petrcech> Kdysi jsem viděl jeden ve Zlaté rybce na Smíchově. A myslím, že jsem si mohl sáhnout i na ten Milanův.
Akorát by to měla být značka YAD, ne?
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:47® petrcech
-
Ahoj, nevíte kde sehnat prut yab, Milan Rozsypal jej doporučoval na okouny z boatu, chtěl bych se na něj mrknout. kupovat si teď nic nebudu ale mrknout bych se na něho mohl, díky
Tento příspěvek byl editován 10.11.2009 17:48:58 uživatelem petrcech. - Úterý 10. listopadu 2009 v 16:30® osprey
-
Scanix: Na tohle by ti odpověděl jen ichtyologický výzkum. Každopádně těch 25 cm tam může být maximum. U nás je na řece maximum kolem 40 cm (na malé i na velké) a mám několik ryb, které se tomu blíží. Letos se taky jedna čtyřicítka chytla.
Ale to, o čm jsem psal původně je informace ve stylu – před dvěma lety jsem znal zimoviště, kde byly desítky pěkných okounů, loni tam byla jedna ryba 13 cm dlouhá (aby BlueShark nic nenamítal, klidně i dvě nebo tři) a letos jsem tam okouna zatím nechytil, ale nebyl jsem tam s okounovými nástrahami a navíc musím počkat až doloví rybníky. Ty ryby jsou pryč. Komplet, z celého úseku.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 10:33® Scanix
-
regulus> jj, tohle si myslim, tezko rict, jestli je to genetickou degeneraci, ci vazne je moznostmi daneho potoka, ale ty ryby proste rostou asi pomalu a nestavaji se pres tu hranici, na dane vode 25cm…jinak to byla trosku legrace, proto mozna ta zdanliva nesrozumitelnost, ktera asi neni zdanliva
- Úterý 10. listopadu 2009 v 1:42® noba
-
vážení kolegové vláčkaři. Do aukce jsem dal jedinečnou nabídku woblerů RAPALA od 50 kč.(zatim je tam jen jeden
ale další brzy přibudou)tak tam mrkněte budete-li mit zájem. a omluvte malou reklamu.
- Úterý 10. listopadu 2009 v 0:14® regulus
-
Scanix> nijak tomu nerozumím, ale kdysi mi člověk co s rybama dělal říkal, že na některých lokalitách generace okounů zdegenerují a prostě vyrostou jen do 20cm. Dříve při jarních záplavách se dycky nějaká ta ryba spláchla a zamotala se do cizího hejna. Někteří rybáři dříve nosili do rybníků okouny z řeky aby si oživili místní populaci.
Netuším kolik je na tom pravdy, jak jsem před lety nakoupil, tak prodávám. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:45® Scanix
-
osprey> Miro, kazdorocne chodim lovit na takovej malej potucek, ma tak misty az 2m sire, nalovim tam pokazde mraky okounu od 15 do max 25cm, kde jsou ty vetsi, kteri meli v minulem roce tech 25cm, rybar tam asi neprijde a presto jsem tam nikdy vetsiho neulovil. Napada me jedine, ze by uctivali nejakou ohromnou starou vydru a kazdorocne ji obetovali staresiny sveho druhu…tezko rict proc, ale po cele roky jsou ti okouni v tehle velikosti a v hojnem poctu, fakt nechapu, kam mizi ti vetsi a starsi, mozna hynou vekem a jsou jen mensi diky mensi uzivnosti potucku, ale kdo vi…nebo na me prdi a maji z toho bzundu, ze nad tim kroutim hlavou
Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:46:56 uživatelem Scanix. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:49® jurann
-
tak jsem se konečně rozhod beru prut Shimano Force Master 2,4m 10–30g a naviják Daiwa Procaster Xi 2000
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:38® Sander
-
osprey > 28 ani omylem, 23 asi max, ale já byl rád že tam jsou, cítit na prutě už také byli, prostě gut žehlírna. Je tam čisté dno, zkusím i malé voby.
Ryby které popisuješ jako nejstarší jsem pod tím rybníkem vážně neviděl, 28 čísel už je dost, a to jsem šel až dozadu za ty rákosy, takovejch 250m
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:38® acam3
-
cormaxx> Já jsem mluvil s tím klukem co prodává v Mostě rybařinu tam u toho parkoviště vedle ČSOB ale nedostal jsem z něj nic … Jen že to má být větší než Máchovo jezero, čistá voda z Ohře ale o tom jestli to bude např. zarybňovat Mostecká MO ani slovo, nikdo nic neví …
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:34® osprey
-
BlueShark> No a co já s tím?
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:29® BlueShark
-
Osprey: Pod vodu tam nevidíš, nesouhlasím
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:21® osprey
-
Sander> V tom rybníce byly 3 ročníky – 8 – 10 cm, 15 – 20 cm, 25 – 28 cm. Předpokládám, že ty největší už jsi na stoce nenašel. Jinak by sis to dnes na té řece docela užil.
Měl jsem ještě před dvěma lety n kanálu flek s desítkami okounů 23 – 29 čísel. Hádej, jak to tam dnes vypadá. Můžeš třikrát…
Až zas nadělám nějakou práci, podívám se na velkou řeku. Snad se zatím trochu vyčistí. Touhle dobou brávali na gumky i velcí tloušti.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:13® Sander
-
osprey > fajn zachytat se dá i díky běžným rybám, kor když to čék tolika neprovozuje. Ten nejdelší mohl být asi jako nějaký z toho lepšího ročníku pod tím vyloveným rybníkem u vás. Pro přehraďáky mimino, na naši řeku už by to šlo.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:10® osprey
-
Sander: Větší okouny? Pořádnou kudlu?
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:04® Sander
-
Dneska jsem po dlouhé době protáhl Series One, bylo to fajn, okouni musí už vážně brát, když už jsem si zachytal i já… Semtam do toho kudla na palcové gumy, co můžu chtít víc.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:41® skwor
-
cormaxx> To jsou hezký prachy. U mě to zatím vypadá, že arcy mají tuhý kořínek, takže v první linii jsou pořád oni
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:37® cormaxx
-
skwor> Tady stojí, vel.2000, 1200 českých.Což je docela pěkná cena.
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:34® cormaxx
-
acam3> Co se ryb týče,tak nulový.Ale přihlásil jsem se na rybářskou konferenci,tak se tam zkusim optat někoho ze svazu