Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 6. listopadu 2009 v 16:00® BigMike

Já pojedu taky!!! Letos jsem to u nás už totálně zdevastoval. Boleni nějak zpod jezů zmizeli, sumci s příchodem mrazíků také, candáti se nějak ve zvedlé L. neozývají a z výlovů mi mírové štiky, tzv. „máslovky“ nenasadí a nenasadí – musím se tlačit jinam:))))

Pátek 6. listopadu 2009 v 15:55® osprey
osprey

Scanix: To si piš. Příští rok mě tam máš:-)

Pátek 6. listopadu 2009 v 15:37® Scanix
Scanix

osprey> Miro v tomhle mas pravdu, kdyz vidim ten narustajici zajem o vlacku, tak je mi smutno, driv jeste tak obcas nejaky deda prohodil rotnu, kdyz mu pod nohama zalovila kudla, dnes pribylo i hodne ortodoxnich kapraru, kteri odlozi lesenarske trubky a vezmou vlacak a lovi a i spousta tech jinych, kteri s tim zacinaji ci se k vlacce vraceji…vody jsou pak prilis „vyskolene“, coz nevadi, ale take prilis zdecimovane, to je horsi a ryby rozhodne nemaji sanci dorustat pri tom tlaku vc. dalsich faktoru, ktere zminujes…je treba se pripravit na to, ze bude podstatne hur ;-)

Pátek 6. listopadu 2009 v 15:31® BlueShark
BlueShark

Robur: Protože víš kulový :-D

Pátek 6. listopadu 2009 v 15:12® osprey
osprey

vagi: Nejde to říct. Může to být 1 ročník a nemusí. Stáří tak 8 – 10 let. Taky to ale nemusí být pravda.

Pátek 6. listopadu 2009 ve 14:34® Robur
Robur

vagi, a proč se ptáš jen Ospreye, proč ne třeba mě?

Pátek 6. listopadu 2009 ve 14:07® BlueShark
BlueShark

Osprey: Já vnímám a rozumím, hold je to tak…

Pátek 6. listopadu 2009 ve 14:01® vagi
vagi

osprey> ahoj, nevíš, jak můžou být staří okouni na přehradě 35–40 cm a je možné, že je to jeden ročník? Potřeboval bych si potvrdit jednu úvahu.

Pátek 6. listopadu 2009 ve 13:41® osprey
osprey

1Mara> Jestli myslíš trojháky, tak já jsem pro každou špatnost. Monitor snese všechno. Na ryby je vytáhnu, až nebudou mít děti co jíst:-)

Pátek 6. listopadu 2009 ve 13:22® 1Mara
1Mara

osprey> Ale aspoň se to tu trochu razkecalo né :-D

Pátek 6. listopadu 2009 ve 13:07® osprey
osprey

BlueShark> A co čekáš? Vláčkařů přibývá, lidi jsou na fišku jak rasi, letos byla povodeň, do toho vydry a kormoráni…

A udělal jsem té vodě reklamu, což je další průser. Ale v tom to až tak není. Nese to doba. Všichni by chtěli chytat dravce.

Pátek 6. listopadu 2009 ve 12:57® BlueShark
BlueShark

Osprey: A to se takhle vysekaly? Si psal, že je pouštíš tajně do míst, kde zůstanou, to je fakt tak špatná doba, že zmizely holky ? :-((

Pátek 6. listopadu 2009 v 11:54® osprey
osprey

BlueShark> Jo.

Pátek 6. listopadu 2009 v 10:58® BlueShark
BlueShark

Osprey? Přestěhuj se k nám do Ústí, tady si možná zachytáš :-)) Ale jenom možná.

Seriál štika co jsi psal. Mohu vědět, jedná se o ryby z lokality, kde teď skučíš?

Pátek 6. listopadu 2009 v 10:15® sus1

vagi> No,lanko tam nemam,jen malinkou karabinkou na vlasci a je to v pořádku.

Pátek 6. listopadu 2009 v 9:40® Libor
Libor

1Mara> na tolstolobiky je ta Tvoje nástraha dobrá, to ti věřím.

Pátek 6. listopadu 2009 v 1:04® ladamaj
ladamaj

osprey>koukám že mladej pořádně nečte ale ví co jsem zač a kde končí hranice rs už nedělám jsem na vozíku ale mám na kluky kontakt a klidně je zavolám což by měl udělat každej rybář už podle řádů.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:55® vasekmaj
vasekmaj

osprey>jinak kdybych to udělal já tak mě táta zabyje né ok.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:49® osprey
osprey

vasekmaj> Já o tom nepolemizju. Vtipkuju v tom vašem duchu.

Protože o trojháku řeč byla (1Mara 23:25). Samozřejmě, že je to sranda.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:44® vasekmaj
vasekmaj

osprey>nic proti ale na nástraze měl jdnohák o trojháku zde nebila řeč.Jinak moc dobře vím o tom že s 3 háky podsekávaj defakto každou rybu osobně vím. Tátá odebral za takoví přes nejedny papíry co dodat z hovada rybáře neuděláš.

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 23:50:03 uživatelem vasekmaj.
Pátek 6. listopadu 2009 v 0:30® osprey
osprey

1Mara> Já trojhák mám. Ale ještě je brzy. Vyndám ho až nebude co jíst. Zatím chytám pro zábavu… Už skoro dvacet let.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:27® 1Mara
1Mara

Teda s vámi je sranda :-((

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:25® osprey
osprey

vagi: Hledej místa, kde mají tloušti hlad.

A co se týče úkusů – nedávno s touhle strategií přišel jeden kolega na vodu, kde ještě nějaké štiky jsou a trochu berou. Za dvě hodiny mu jich to ukouslo pět. Je ale pravda, že ke konci sezóny to berou vlažněji a vytáhne se jich hodně. Jednou mi olizovaly větší gumy na lanku a když jsem to podesáté nesekl, tak jsem dal pěticentimetrové gumy bez lanka a vytáhl všech osm kudel, co mi do večera stačily zabrat.

Ale skončil jsem s tím – největší štika podzimu mi ukousla gumu na okouny. Tak poctivě lankuju včechno nad 5 cm. Tenhle smáček má 8 nebo 9 cm.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:25® 1Mara
1Mara

osprey> Tak já ti nějakou chytnu , jestli teda to nebude zase tolstoj .:-)) ) Jak říká ladmaj vše ok. tak proč tam nedát trojhák a uvidíš jak pojedou z vody :-)

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:12® hecht
hecht

osprey> Zítra si brnknem, pogrom by přišel vhod :-)

Jduchrr ,chrr , brou moc.

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 23:13:54 uživatelem hecht.
Pátek 6. listopadu 2009 v 0:05® vagi
vagi

osprey> já už na karabinky rezignoval a vážu rovnou. Zaměřuji se letos cíleně na smáčkování okounů. Za sezónu jen dvě kudličky a jedna šedesátka. Měl jsem štěstí, vše vytaženo, takže lanko nedávám. Až mi přijde, že když mám cca 5cm smáka, tak to ty zubatý berou vždy jen na krajíček, kdežto wobler je vždy pořádně vdechlej. Ale spíš to bylo štěstí.

Jinak barvy u nás teď fungují barvy podobné tvému. Závidím tlouště :-) , ty se mi už v pozdějším podzimu na smáčky nedaří.

sus: nepřijde ti, že to není ono?

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 23:06:19 uživatelem vagi.
Pátek 6. listopadu 2009 v 0:00® osprey
osprey

hecht> To taky vím. Dneska se jedna prala i s padesátkou… A třicítky jsem nechával padat. Ono se to ještě vylepší až se vyčistí voda. Dokud tečou ty patoky z výlovů, nemůže to stát za moc.

Kdybys chtěl v sobotu společný program (nebo pogrom), dej vědět.

Pátek 6. listopadu 2009 v 0:00® dam
dam

oxandrolon> 1,98m a 2–7g

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 23:36® hecht
hecht

osprey> Ještě chvilku pokračuj sestupně s tou velikostí a až se dohrabeš k číslu 40–30 tak budu vědět kam na ně :-)

Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 23:08® sus1

vagi> Smáčka jsem měl navázaného jen jednou,jinak mam pořád karabinku.:-)