Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:49® Sander
-
sus1 > všimni si, jak se množí „kamenování“ i na triko závodníků. Nevím jak by se to řešilo u feederu a plavané, ale při vláčce je to naprosto vědomé kurvení ryb. Ne že by u dvou výše uvedených metod nebylo, ale tam si to bez vezírku nedovedu představit.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:48® 1Mara
-
No vyndal jsem na to dva candoše a ty dva tolstoje .Ale přeci nemůžu zato že se tam mi pletli ?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:46® sus1
-
To je jako sakování ryb při závodech,to je v pohodě,ale jak to má normální rybář??už ho kamenujou.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:45® Dejwík2504
-
Sander>
to víme i my mladiství
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:43® Sander
-
Etika je v dnešním pojetí rybařiny neznámý výraz. Zato erotika, to ví všichni co znamená. Záhada…
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:43® kubas
-
1Mara> kdybych viděl tohle jako RS, tak tě radši ani nezastavím
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:43® vavra26
-
Chlapi jak chytat candáta ? návazec?---------Furt to skouším a nic.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:41® cormoran
-
1Mara> Jak píše Sander, RŘ neporušuješ. RS by tě mohla kárat, kdybys na to tahal víc ryb za sako, než za tlamu, šlo by asi ale „jenom“ o tu slavnou rybářskou etiku…Schválně…jakej s tím máš poměr ryb zdolaných za tlamu a ryb podseklých?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:39® 1Mara
-
Normálně za tlamu , s malých háčků mi padali .
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 19:40:17 uživatelem 1Mara. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:36® Dejwík2504
-
Sander> mám stejný názor
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:28® Sander
-
1Mara > a chytil jsi ty dva candáty za tlamu?
Pokud máš namysli otázku pokud je to pytláctví nebo ne, pak je dle RŘ vše ok, žádná specifikace velikosti hlaviček a smáčků tam není.
To ale nemění nic na tom, že je to dobrá montáž uzpůsobená k podsekávání ryb, tudíž pytlačení, a s RS souhlasím.
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 19:31:31 uživatelem Sander. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 20:18® 1Mara
-
Mám takovou otázku , tady na to jsem chytil už dva candoše , ale porybný by řekl že je to pytláctvý co vy na to ? kdo má pravdu ?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:35® 3stan
-
Jagged> nepojdem na TO.
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 12:29® macino ambrossiny
-
Co říkáte na navijáky ze skupiny CI4 ??? vypadají moc pěkně a také ta cena…ikdyž rarenium se dá jsou pěkně lehounké
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:49® Jagged
-
macino ambrossiny> ten je o dost rychlejsi ako ten do 3g a posobil na mna velmi dobre. na rotacky 00–0 a najmensie vobiky bude idealny
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:44® BigMike
-
Osprey: moje řeč, bambus je bambus !!!
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:33® Jagged
-
3stan> no jo no len potom budes mat pruty ale nebudes mat cas ist na ryby
10 nie. z toho 2 idem predat a jackson je zlomeny tak potrebujem za neho nahradu na normalnu pstruhovu rybacku lebo vsetko co mam je UL. ides na turenskeho ostrieza? vymenime si to tam ci posleme postou?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 10:14® macino ambrossiny
-
osprey> Zdravím…a jak je na tom jestli se můžu zeptat ten pezon v gramáži 2–7?
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 9:49® 3stan
-
Jagged> zanecham statiku a pojdem robit do jojky. toto sa mi zda,ze je aspon 10. pstruhovy prut co mas. inak kridelka mas hotove
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 0:40® hecht
-
Jagged> S tím porovnání ULX a Pezon trout lure je to tak jak píše Osprey.Nelze to porovnávat, já jsem si koupil ULX hlavně na smáčkování, pokud píšeš o použití na woby 5 cm na rychle proudné vodě, tak už bude ULX moc ohnuté jen náporem wobleru.Na ty podmínky jsou fakt určené jiné pruty, třeba ten trout lure. A nebo mohu doporučit tohle http://www.konger.pl/…us-Bravo-240 mám ho doma. To je přesně prut na to co píšeš, woblerák s hooodně tuhou páteří.Mám ho moc rád, ale ULXko taky (každý je na něco jiného).
- Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 0:14® osprey
-
Jagged> Nové modely neřešit. Dobrý prut je dobrý prut a ty dnešní už se moc vylepšit nedají. Za nové modely se jen vyhazují peníze.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 23:40® Jagged
-
osprey> kratka rucka mi nevadi prave naopak. viem ze je prave v akcii ale rad by som ho pred kupou este osahal len neviem kde.
vypredavaju ich asi koli novym modelom. ktovie co si pre nas zase pripravili.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 23:20® osprey
-
Jagged> Zrovna ho (Pezona) zlevnili, je asi za 2500,–Kč Pro jistotu ti sem dám odkaz, aby bylo jasné, o čem mluvím.
UL to není. Zvaž tu krátkou rukojeť. Mě by to asi vadilo.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:53® Jagged
-
osprey> tak dakujem za info. Presne take nieco potrebujem na vobiky okolo 5cm na rychlych pstruhovych potokoch. Vsetko co mam je velmi UL.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:41® sus1
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:37® osprey
-
Jagged> Ten Pezon do 12 g se těm ostatním vůbec nepodobá.Prostě je úplně jiný – rychlý, tuhý, wobblerák.
A samozřejmě bavíme se o Cormoranu ULX s černou pěnovkovou rukojetí a modrými doplňky.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:33® Jagged
-
osprey> takze Pezon je tvrdsi ako ten cormoran ULX? Ale myslime obaja ULX – s penovou ruckou nie este jemnejsi CARB-O-STAR. Myslis ze na tom pezone ta gramaz sedi alebo sa ti javil este tuhsi?
- Středa 4. listopadu 2009 ve 22:00® osprey
-
Jagged: Cormoran ULX je jemný živý proutek. Dobrý na gumky a nejmenší velikosti rotaček a wobblírků. Ten nový Pezon, co o něm mluvím, je dost tvrdý a ostrý – ideální na menší wobblery a rotačky. Celkově silnější než ten ULX. Nedá se srovnat s předchozí generací Pezonů, ta byla hodně ohebná (po vašem „žuvačkoidná“).
Nejsou to srovnatelné pruty.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 21:48® sus1
-
skwor> Dobrá.
Díky.
- Středa 4. listopadu 2009 ve 21:46® skwor
-
sus1> Tam to bylo lepší, ale rychlostí taky neoplýval. Právě proto jsem ho prodal.