Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. listopadu 2003 ve 12:59® HaD
-
MAF, Big Mike: jo taky jsem slyšel od kámošů, co tam teď byli, že to bylo slaboučký (až na jednu štiku 95 cm)
- Středa 19. listopadu 2003 ve 12:12® MAF
-
Venda:Panečku říkáš 150–200 vycházek to je tedy pěkných pár hodin,u mě to je tak kolem stovky,ale je to fakt zatraceně málo,člověk by u tý vody mohl být pořád.-)Neboj 27. jsem připravenej,oholenej a učesanej abych ti nedělal ostudu
- Středa 19. listopadu 2003 v 11:16® Vaclav
-
MAF: Ten cas fakt chybi, a to mam rok co rok pres 150 (ale i 200) vychazek k vode. Kdyby sezona mohla byt tak alespon o dva mesice delsi… Clovek by chtel vsechno delat na solidni urovni, ale kvuli casu to skutecne neni mozne. Nezapomen – 27. jedu do Pilsen…
- Středa 19. listopadu 2003 v 9:25® MAF
-
Big Mike:To je velmi slušný účet,kámoš tam byl o víkendu chytal z lodě na gumy a kromě dvou kudel a jednoho miniokouna neviděl šupinku,chytal kousek od Horní Planý.
- Středa 19. listopadu 2003 v 9:23® MAF
-
Láďa:Jo tyhle hlášky o nafoukancích,debilech a machýrcích slýchávám u vody nebo v hospůdce poměrně často,ale beru to tak,že každý má právo se vyjádřit ,takže taková individua vesměs ignoruji,pokud tedy nepřekročí určité meze pak se stávám aktivním…
. Nemysli na ně mysli na tu štiku který jsi daroval život a rázem tě přejde zlost,uvidíš funguje to!
- Středa 19. listopadu 2003 v 9:19® MAF
-
Venca:Je vidět,že jsme naladeni na stejnou,nebo hodně podobnou notu.-).Člověče vy tady s Rudou stále básníte o „fídru“že to snad budu muset zkusit,jenom nevím co bych pak měl dělat dřív. vláčet. mouchařit či fídrovat.-),škoda že má rok jen 365 dní a den jen 24 hodin!
- Středa 19. listopadu 2003 v 8:02® Vaclav
-
Ruda: Je fajn, ze takhle uznavas feeder, jak rikam, je to pro mne horky tip na pristi sezonu. Mirka jsem u vody zazil taky parkrat, vetsinou ale jen na zavodech v roli rozhodciho nebo pozorovatele (Pohar Ohre, zapadocesky prebor v privlaci), na podzim jsme si jednou vyjeli, ale on tam byl vlastne jen hodinku, a pak pospichal za nejakym Rudou. Pry na Svatavu…
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 21:24® Láďa
-
Big Mike:To je opravdu slušné. Na co jsi chytal?Co se týká té štiky,tak moje žena vezme hrst soli a silně jí otře. Potom rybu opláchne teplou vodou a je po slizu.
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 21:18® Láďa
-
Ruda,Václav:Je fakt,že perfektní parťák na rybách mě občas taky chybí.Švagr sice taky rybaří,ale on chytá tak nějak divně a navíc koketuje s kaprařinou a ta mě skutečně nebaví. Na víc mě připadá,že občas nemůže rozdýchat buď moje,nebo Patrikovi občasné úspěchy. Ale na druhou stranu je pravda,že být sám u vody taky není někdy od věci.
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 21:10@ Big Mike
-
Jiří: jo, mám holt hodně náročné koničky na čas. Na střelnici jsem nebyl 2 roky, rok už necvičím. Ale hlavně že berou……………………………………. ALL: v neděli na Lipně pohádka. Mlha jako v hororu, bez buzoly bychom nevyjeli. S echolotem našli pár fleků, bez jakékoliv orientace a byl to koncert. 3 lodě, ale jen jedna chytala. Hádejte, na které jsem bylJ Záběr stíhal záběr, jen po 14. hodině jsem trošku polevil a nechal se trošku dotáhnout na skóre. Bylo mi až trapně
Nechal jsem si candáty 58 a 62 a asi 10 okounů pře 30cm. Menší šli zpět a 4 štičky okolo 50cm jsem ani nepodebral. To jsem tam ještě nazažil. Horší pak ty ostnáče škrabat. Nebo je stahujete? Jo, stahujete i štiku, když pořád tak slizní? Nebo máte jinej recept? Někdo mi poradil namočit ji do vody s octem,hmm. Jo, víkend snů, bohužel letos asi poslední. Jak přechytáte místního dravcobijce, nemáte šanci na jiné pozvání
Zdarec
- Úterý 18. listopadu 2003 v 19:53® Láďa
-
MAF:Dík za mejlovku. Ještě se vrátím k té štice. Když sousedící rybář zjistil,že nepotřebuji jeho klacek na zabití,který třímal již v ruce a ani nabízenou igelitku,tak nesměle prohodil,že by si jí vzal. No,tak jsem mu odpověděl,že ryby nechytám proto,abych je dával sousedům a podobně. Znechuceně odešel a v pondělí jsem se dozvěděl od rybáře,který seděl tu sobotu vedle něho,že jsem dostal takových jmen včt. pos. vláčkářů,nafoukaných deb. atd. Chápeš to,nebo chápete to chlapi?
- Úterý 18. listopadu 2003 v 19:29® jiri
-
Ruda – dík.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 16:32® Ruda
-
MAF+Václav: No tak to má být, halt asi budem normální chlapi, no myslet třeba na jiné chlapy by bylo horší. Myslím, že je to i o parťákovi. Hodně teď rybařím s Mirkem a je to super, i když člověk je někdy radši u vody sám. Já mám taky vláček nějak víc pod kůži, ale letos se mi kruťe nedaří, proto ta moucha. Ten feeder je super já ho mám dva roky a než se může na pstruhy tak ho trápím a pak občas když si chci posedět s kámošema bobkařema a těm pravidelně vytírám zrak-funguje fakt bezvadně.
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 14:34® Vaclav
-
MAF: Zapomnel jsem k tomu jen dodat, ze zima byla proklate nizko (a hlavne blizko), takze jsem mel v jednu chvili pocit, ze to koleno doopravdy citim.
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 14:33® Vaclav
-
MAF: Ja te zeru. To je jako kdybys mi videl do hlavy. Prave vcera jsem pri rybach s kamaradem pres hodinu mluvili o zabijacce a veprovych specialitach. Dokonce doslo i na grilovaná kolena, tedy ve smyslu, ze jsme si delali chute…
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 14:31® MAF
-
Andrea:A kdypak začneš chytat ty princezničko?
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 13:42® MAF
-
Koukám co jsem to napsal po ránu,psal jsem to z jinýho kompu a teď vidím ty nesmysly a přežblechty to je síla
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 13:41® MAF
-
Venca+Ruda:U mě je to 3:2 ve prospěch vláčky,ale jinak myslím na spoustu věcí. papání . bumbání. muzika. fotbálek. sport všeobecně…ženský. počítače. auta. prostě tak nějak normálně
kolikrát se mi stane že čučím na šňůru a přemýšlím o pěkně propečeným uzeným kolenu a chlazený plzni.....-)
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 12:53® Vaclav
-
Ruda: Mozna, az si ji vyzkousim i jinde (pstruhovka) to bude i u mne takove. Zatim ale chytam vice privlaci nez mouchou. Mozna mi chybi partak, se kterym bych si o tom mohl povidat atp. V kazdem pripade ta dlouha leta intenzivni privlace jsou ve mne hluboce zakorenena. Ale mouchu si take osvojim, vynasnazim se. Tedy doufam, protoze na pristi sezonu bych chtel take poradne delat feeder, ktery jsem vloni kratce nacal, letos kratce osahal a seznamil se s nekolika feedrari ve svem okoli. I kdyz… To je jeste tak daleko, ze kdovi, jak to nakonec bude.
- Úterý 18. listopadu 2003 ve 12:09® Ruda
-
Václav: V poslední době kdykoliv vláčím myslím na mouchu.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 11:40® Ruda
-
MAF: Byl jsem s Mirkem vláčet na Ohři a telefon jsem měl vypnutý v autě. Za 4 hodiny jediný záběr od jelčáka na Emte 2 (u břehu mi spadl) a pak jsem asi 3 metry sledoval duháka okolo 35 cm jak mi za třpytkou jede aby se pak po ní ohnal a minul. Mirek jeden záběr a taky nic. Zítra se jedu rozloučit na Střelu.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 11:37® Ruda
-
jiri: Svatava
- Úterý 18. listopadu 2003 v 11:14® Vaclav
-
MAF: Ja snad pristi rok opravdu budu muset zabrodit do te mouchy, letos jsem byl asi desetkrat vesmes na mimopstruhovce, chytal jsem plotice, okouny a tlouste (zadny pres 40 cm). Nekdy od konce cervence uz jsem ale na mouse nebyl, delam u jen privlac (a asi petkrat od te doby plavacku). Kdykoliv jsem byl na mouse, vzdycky jsem u toho myslel na privlac. Tak nevim, jestli se ze mne stane muskar…
- Úterý 18. listopadu 2003 v 10:20® MAF
-
4all:Koukal jste včera někdo na Teče tudy řeka,jeľíą já ten film viděl snad po ąestý alečučel jsem na to jako kdybych to viděl poprvé,prostě nádhera.....
- Úterý 18. listopadu 2003 v 10:18® MAF
-
Ruda:Volal jsem ti včera ze Střely kde chytáą,kdyľ jsi říkal ľe tam někde budeą,ale komunikovala se mnou pouze schránka. včera 90% záběrů na ąedou lipanovku vel 18 ta doslova vraľdila,tedy obrazně řečeno..
- Úterý 18. listopadu 2003 v 10:17® MAF
-
Venca:Tak chlape zase bylo vąechno jinak v sobotu jsem musel místo rybolovu do servisu s autíčkem takľe z rybačky seąlo. Včera jsem ale byl i navzdory větru,chladu a deąti. těąil jsem se na ty chlapáky lipaní,ujel jsem skoro 100 km a kdyľ jsem viděl ľe s potůčku s křią»álovou vodou je řeka plná lupenáí,trávy abahna tak jsem byl hortovej,kousek nad tímto revírem lovili rybník tak si dovedeą jak to vypadalo tady dole..
Tak jsem se přesunul na Střelu,kde jsem si zachytal parádně za 3 hodinky asi 50 lipanů,vąe od 5 cm do 35 cm,ve 14 hodin jako kdyľ mávneą proutkem ryby přestali brát ale totálně ani potáhnutí. To je lipaní klasika takhle na zimu. Jinak byla kosa jako blázen,nabral jsem si do gumáčů,vichr fičel jak na Kamčatce no extrém pro tichý blázny
Je super ľe se na Střele vytírají lipani chytil jsem asi 6 kousků kolem 5 cm coľ jasně svědčí otmo ľe se jim tam klukům líbí.....
- Úterý 18. listopadu 2003 v 10:11® MAF
-
Láďa:Ta ątika 80 je sluąný kousek a obzvláątě na takový „cajk“tím,ľes ji pustil jsi si otevřel dveře do rybářského ráje
má mejlovka je utopie@seznam. cz
- Úterý 18. listopadu 2003 v 9:03® Vaclav
-
Lada: Ta stika s candatem na jednom miste je mozna, zvlaste na tekouci vode, a tim spise v zime nebo pri jinych mimoradnych situacich.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 9:01® Vaclav
-
Vsem: V sobotu za polojasna a bezvetri na Ohri velmi dobra hodinka – sticka 52 cm, dva okouni kolem 20 cm a bolen 47 cm. Pak utrum. V nedeli pri zatazenem pocasi a silnejsim zapadnim vetru po trech hodinach jen jeden okounek asi 15 cm. Vsechno na gumy a „kohouty“.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 8:59® Vaclav
-
Raduch: Ta Skalka u vojenskeho statku… Skalka uz je nejaky tyden upustena cca o dva az tri metry. Pod statkem jsme byli minuly tyden s gumami na candaty, meli jsme tri stydlive zabery, avsak ani jednoho jsme nevyndali.