Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 18. listopadu 2003 v 8:59® Vaclav
-
Raduch: Ta Skalka u vojenskeho statku… Skalka uz je nejaky tyden upustena cca o dva az tri metry. Pod statkem jsme byli minuly tyden s gumami na candaty, meli jsme tri stydlive zabery, avsak ani jednoho jsme nevyndali.
- Pondělí 17. listopadu 2003 ve 21:54® jiri
-
Bike Mike – já jezdím four cros, jak zvládáš kolo a ryby? je to někdy pěkně na nic, že? Někdy by to chtělo, aby den měl 48 hodin.
- Pondělí 17. listopadu 2003 ve 21:16® Andrea
-
Prosím Vás, kde najdu fotky lososů na Labi? Ve fotogalerii jsem je neviděla. Jo a koupila jsem jako dárek tu knížku „Tajný život ryb“ od pana Áče a opravdu pěkná, už mám půlku přečtenou a hlavně ty fotky jsou úžasné.
- Pondělí 17. listopadu 2003 ve 13:55® jiri
-
Ruda – co je to za řeku? jak seš ve fotogalerii? teda jestli to není tajné?
- Pondělí 17. listopadu 2003 ve 13:49® Láďa
-
Ruda:To,že candát cestuje je známo,ale kam se ztratili tady u nás na Vltavě to opravdu nevím. Já sám to přičítám tomu,že před měsícem byla upuštěná voda tak o 2až3m na sloupec a to jim asi moc na pohodlí nepřidalo a jejich osvědčená místa byla rázem na suchu. Nu a ten měsíc bez vody je asi znát. Jinak dnes dopoledne bez záběru. Teď si dám kafíčko a vyrážím opět na vodu,tak uvidíme večer.
- Pondělí 17. listopadu 2003 ve 13:48® raduch
-
Chlapi,nebyl jste někdo v posledním čase na Skalce u Chebu-Cetnov,vojenský statek jak to vypadá s vodou?Upouští pan hrázný? Přijede mi návštěva na ryby a nechci vypadat jak truhlík. Dík za odpověd
- Pondělí 17. listopadu 2003 v 0:52® Ruda
-
Láďa: Muškařina není tak těžká jak si mnoho lidí myslí. A je to dobře, že má stále relativně dost lidí odstup, alespoň je stále dost místa, i když hlavním důvodem je pohodlí. Jinak Tvá otázka je celkem lehce odpověditelná, samozřejmě může, při dostatku potravy a i způsobem života. Zatímco o štice se tvrdí, že je ryba stanovištní candát alespoň co já vím dosti cestuje, i když znám lokality např. rybníky kolem N. Role kde se štika chytá ponejvíce na rybičku ze dna se zátěží a štiky se tam nachytaj celkem dost a mám pocit, že tam prostě cestujou také. Zítra jedem s Mirkem vláčet na Ohři 12 a celkem běžně se tam z jedné tůně vytáhne štika i candát naráz. Ovšem první se musí chytit candát jakmile je to obráceně už se prakticky nikdy po rozruchu ve vodě a kolem vody candoš nechytí. Tolik mé chabé zkušenosti.
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 23:05® Láďa
-
Zítra opět zkusím s juniorem poškádlit štiky,tak nám držte palce. Místo kde se to loni hemžilo candátama,tak tam o něj člověk nezakopne,ale zase na oplátku najeli štiky. Otázka pro všechny diskutující:MŮŽE ŠTIKA POBÝVAT SPOLEČNĚ S CANDÁTEM NA JEDNOM MÍSTĚ?????
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 22:56® Láďa
-
Ruda:To jste měli s Mirkem docela smůlu na vybavení. Koukám,že Mirkovi poslední dobou odchází vercajk. Nejdříve pruty a teď,už i naviják. Jinak po muškařině pokukuji již delší dobu,ale stále jsem nenašel odvahu to zkusit. A navíc nemám kolem sebe osobu,která by mě zasvětila do tohoto umění a Mafík je daleko.
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 21:42
-
Ruda: Já taky, ale už jsou asi pryč. Doufám
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 20:30® Ruda
-
MM: To je bomba!!! Já chci taky!!!
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 20:27® Ruda
-
Láďa: Dík za chválu. Fotil je Mirek, já jsem teď jeho dvorní model. Jinak muškařinu jsem si pořídil hlavně kvůli lipanům před rokem, ale než jsem poznal MAfa chytil jsem asi 5 ks, no ale od září do teď jich mám asi 250 Ks z toho dobrá polovina jedlá, ovšem vzal jsem jich asi 15 ks. Jo stojí to za to. Např. v pátek jsem byl s Mirkem na Jesenici a bolelo mne z vláčení všechno jak jsem odvykl. Za pět hodin vláčení ve dvou jeden okoun 27 cm na taženou velkou bobinu a jinak praské perko u překlapěče mirkovo okumy a prasklá špička u mého picru což ovšem byla pouze moje blbost i z únavy, fakt nemá cenu chodit po noční na ryby pokud je potřeba se pekelně soustředit. Zlatý lipánci!!!!
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 20:21
-
Ahoj všem chci Vás jen informovat, že se na Labi opět chytlo pár pěkných lososů. koukněte na fotogalerii.
- Neděle 16. listopadu 2003 v 17:54® HaD
-
Láďa: jo je fajn, na podzim ho nedám z ruky
- Neděle 16. listopadu 2003 v 15:55® Andrea
-
Ahoj pánové. Aby nebylo málo štik, taťka také jednu chytil a to 68 cm, docela pěkné zvířátko. Na woblera (štičku), kterého dostal ode mě k svátku. Tak mám na tom taky podíl.
- Neděle 16. listopadu 2003 ve 14:35@ Petr
-
Ahoj lidi, chtěl bych Vás poprosit, jestli by jste mi někdo neposkytl nějaké informace co se týče vody na Lipně? Děkuji, Petr.
- Sobota 15. listopadu 2003 ve 22:36@ Big Mike
-
Jiří: jezdím silničku, Šírer 64cm, ocel a Campa Veloce 2003. All: tak v pátek ráno u Lužnice. Zima nebyla, dokud jsem nezačal brodit. Nasadil jsem chemicky vyhřívané vložky za 380,–, ale v té vodě místo hodky fungovaly tak 15 minut. nemám neoprén a už je fakt zima. Po 4 hodinách bez záběru, sotva už jsem převazoval, na druhé straně šli šoulačkáři s rybičkama, když mi to mrška ukousla. Podruhé na mikrotvistra zase, tak jsem dal kevlar lanko a na tw. asi 5 cm, zelenoprúhlený s třpytičkama uvnitř jsem vytáhl 65tku štiku. Pěkné povoděníčko na 16tku. Aspoň jsem se předvedl konkurenci. Zítra pozvání na Lipno, tak jsem zvědav. Povařil jsem gumy aby změkly. DOTAZ: jaké máte zkušenosti s kevlar návazci bez ocel. lanka uvnitř? Ukousnou to? Zdarec zajtra.
- Sobota 15. listopadu 2003 ve 21:44® jiri
-
Co jezdíš na kole, taky sme byli na veletrhu?
- Sobota 15. listopadu 2003 v 19:54® Láďa
-
Ruda:Ta fotografie s těmi třemi lipany,je opravdu kouzelná. Už vím proč se chystám příští rok naučit se muškařit.
- Sobota 15. listopadu 2003 v 19:41® Láďa
-
All:Tak moji milí přátelé. Dnes jsem snad protrhnul smůlu,jak jsem včera psal,že mám tušení,tak mi vyšlo. Dnes odpoledne jsem čapnul štiku rovných 80cm. Váhu nevím,ale byla vypasená jako čuník. Přišla na dvojkové kopýtko,bez lanka a 0.18 vlasec!!!!Ovšem musím podotknout,že to byl pouze dnes od 11té do 16.00 hod. jediný záběr od jakékoliv ryby. Rybyčkáři seděli všude okolo,ale bez záběru. Foto zašlu do fotogalerie,ale chvilku strpení. Jinak ta potvora plave dál ve své rodné Vltavě.
- Sobota 15. listopadu 2003 v 19:31® Láďa
-
DaH:Díky za info o proutku. Myslím,že přesně nějak tak se jmenoval. Stál okolo třech tisícovek a opravdu vypadal moc pěkně.
- Sobota 15. listopadu 2003 v 11:49® HaD
-
Láďa: Já mám ABU Conolon UL – 270 cm, 0–15g – to možná bude to co jsi viděl – mám ho přes rok a pořád si ho nemůžu vynachválit
- Pátek 14. listopadu 2003 ve 23:23® Láďa
-
ALL:Chlapi sledovali jste zprávy?Co říkáte na vypuštění přehrady Bystřička?O rybářích se říká,že jsou to tichý blázni,ale zde místní organizace se zachovala jako stádo hovad!!!!!!!A myslím,že i to hovado má v té hlavě více mozku než ten debil co mluvil v televizi. Promiňte mi ty slova,ale jsem vytočený.
- Pátek 14. listopadu 2003 ve 22:42® Láďa
-
Mirek:Míro to máš opravdu tak smutné zkušenosti s chvějivkou od Jaxonu?Já to čtu pomalu skoro všude,že je to hrůza. Co je za problém se servisem?Když vidím občas Patrika co s tím prutem provádí,tak na mě jdou mdloby,ale drží a i ryby na něm vyndá. Já sám na ten prut chytal a připadal mě dost dobrý. No,uvidíme zítra třeba rupne a hned budu nadávat. Jinak si u tebe potom obědnám nějaké třpytky.
- Pátek 14. listopadu 2003 ve 22:34® Láďa
-
Václav:Zítra,tedy v sobotu a pravděbodobně i v pondělí vyrážím opět na pražskou Vltavu. Zkusím zatím pro mě neprozkoumaný břeh hlavního toku. Musím,už ty krále se psíma zubama najít!!!Přece se nevypařili. A nebo se možná splete i štička?!Mám tušení,že by to mohlo,už konečně vyjít. Jinak se chystám udělat si radost. Viděl jsem a i ošahal proutek od ABU. Nevím přesný název,ale byl na lehkou přívlač 0–15g 270cm. Opravdu mi seděl v ruce. Máš nějaké recenze o prutech od této firmy?Já vím jen pouze,že patří ke špičce a že je vyrábějí ve Švédsku.
- Pátek 14. listopadu 2003 v 16:59® Vaclav
-
MAF: Plati to, to by musela zamrznout reka, abych to odvolal, nebo bych musel byt v nemocnici. Bude to extremni zavod, v prvni rade pujde o preziti, az potom o ryby. Tak nezapomen grog, i kdyz ty vlastne budes ridit… Ne, vazne, ta sticka nebo okoun se tam daji chytit i v mrazech a snehu, to mam vyzkousene. Samozrejme to ale nebude zadny koncert, bude to otrocina o par rybach.
- Pátek 14. listopadu 2003 v 15:16® MAF
-
Venca:To jsou moudrá slova,kolikrát jsem překvapen o jejich pravdivosti. No na víkend a příští týden slibujou nějaké oteplení,ale i ten vítr. co to „setkání v prosinci“to je stále aktuální?
- Pátek 14. listopadu 2003 v 15:05® Vaclav
-
MAF: Ja opet vyrazim na Ohri, nalakal jsi mne temi tlousti. Uvidime, co a jestli vubec se neco zadari. Jestli bude vychodni vitr, tak asi o rybu nezakopnu., ale „never say never“.
- Pátek 14. listopadu 2003 v 15:01® MAF
-
Václav:To se neboj to je „top secret“neví otom nikdo kromě mě a juniora,foťák beru to je jistý,ale polsedně jsem fotil jednou rukou zdolávání lipana a druhou držel prut s kolečkem a výsledek byl že jsem přišel o rybu a foťák zlehka navlhnul,nemám tu techniku ještě zmáklou…
- Pátek 14. listopadu 2003 ve 14:13® Vaclav
-
MAF: Tak to misto neprozrazuj, nebo ti tam najedou supi a krasne lipany vyzobou. Udelej nejake pekne fotky, pokud se zadari.