Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 27. října 2009 ve 23:58® acam
-
troutkiller> Máš pravdu, na ryby chodím vždy sám.
Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 22:59:23 uživatelem acam. - Úterý 27. října 2009 ve 23:55® troutkiller
-
acam> Nechej to bude nejlepší!Ty asi musíš na ryby podle řečí chodit sám vid
Tímto končím plodnou debatu a se všema Kamarádama se loučím
Rybám zdar a candátum zvlášt!
- Úterý 27. října 2009 ve 23:50® acam
-
troutkiller> Jó jasně ale já bych to nechal na investorech do reklamy, jak to vyhodnotí …
- Úterý 27. října 2009 ve 23:44® troutkiller
-
acam>
Asi ti to nedoteklo ale kamarád neni od slova lhář!Třeba ti to dojde časem,třeba ne
- Úterý 27. října 2009 ve 23:41® acam
-
troutkiller> Ale prosím tě, mě jsou sumci úplně ukradený. Já se orientuji na parmy a sumce chytám jen příležitostně. Mě je úplně jedno kolik kdo chytil sumců a jak velkých ale když si někdo vymýšlí tak jako vy kamarádi z „Chytej!, tak to už je trochu moc …
- Úterý 27. října 2009 ve 23:36® troutkiller
-
hecht> Duvěra a zase duvěra!Tvrdší krátkej klacek nejlíp se šnurou a zázrak je na světě
- Úterý 27. října 2009 ve 23:32® troutkiller
-
acam> Je mi uplně jasný že jsou jedinci které nepřesvedčí ani vzít si tu nejmenovanou fousatou rybu do teplejch!Uspěch se v čechách moc nenosí a čech závidí i zlomenou nohu!
- Úterý 27. října 2009 ve 23:29® hecht
-
osprey> Jsem na tom stejně, mám ho v bedně, ale nějak se nedostane do vody. Pořád si říkám že takový mrzák, který nemá ani lopatku si to nezaslouží.Zkoušel jsem ho párkrát na B. ale tam je problém jak těch 4–5 okounků nasoukat najednou na hák, aby tam bylo 40+
- Úterý 27. října 2009 ve 23:27® acam
-
troutkiller> To máš pravdu.
- Úterý 27. října 2009 ve 23:26® troutkiller
-
acam> Nejhorší je závist!!!!!
- Úterý 27. října 2009 ve 23:24® troutkiller
-
osprey> Prubni a uvidíš!Já když sem tu rachájící a divoce se zmítající potvoru nasadil tak na mně všichni čučeli jak na blázna
Když se na normálního Popa neukázal záběr a mně se zvedal z 5 metru okoun za okounem tak spolulovce humour přešel a všichni začali walky schánět
Jenže Rapala je zrovna nějak přestala dělat!Na štěstí od letoška je zase vyráběji tak je to v poho
- Úterý 27. října 2009 ve 23:20® acam
-
K.O.D> Víš jaká je nehorší reakce pro jakýkoliv web tohoto typu? No taková, že už se sem nikdy nepřihlásí, protože každý takový web žije z reklam a každý blb ví, že nemá smysl investovat do reklamy pro pár kamarádů.
- Úterý 27. října 2009 ve 23:14® osprey
-
troutkiller> Skitter walk se v mém vlastnictví nachází. zatím je ale ve stínu obyčejných popů a Skitter Propu. Holt ho asi budu muset nechat z toho stínu vystoupit…
- Úterý 27. října 2009 ve 23:09® troutkiller
-
hecht> Třeba pujdou zrovna když vyrazíš
Mám postřeh od borcu co to opravdu umí že zatim to opravdu neni wono
V loni byl masakr po mrazících když bylo těsně nad nulou!Což letos zatím nehrozí protože podle echolotu má Orlas 14 stupnu
- Úterý 27. října 2009 ve 23:05® troutkiller
-
dam> Uvidíme až to prubnu
Jinak já okouny nejradši na absolutní šílenost jménem Skitter walk,loni na něj mám okouny kolem 40 čísel a krásný štiky.Kámoš Martin9 letos prubnul a byl v rauši
Sledovat jak na tu hladinovku utočí třeba jen bolen je bomba!
- Úterý 27. října 2009 ve 23:00® hecht
-
troutkiller> No, ono taky nejdřív musíš okounům vysvělit, co je to chobotnice.Pokud nemaj pod vodou DVD přehrávač s tím demo testem pure fishingu
Říkáš že okouni na Orlasu nejdou jo ??? Škoda, chtěl jsem zajet za Charem a pokřivit si záda na lodi.Mám až do neděle volno, tak to budu mušet zkusit někde jinde no.
- Úterý 27. října 2009 ve 22:57® dam
-
troutkiller> no ono možná to nefachčí jen v našich očích
- Úterý 27. října 2009 ve 22:54® troutkiller
-
osprey> Já to viděl na videu když probíhal test pure fishingu na salaši a tam to byla zbran hromadného ničení
Na druhou stranu věř videu a hlavně fotkám
- Úterý 27. října 2009 ve 22:47® osprey
-
troutkiller> Nasazuju, nasazuju, ale fachčí mi asi jen dva modely. Ale třeba se to časem podá.
- Úterý 27. října 2009 ve 22:45® troutkiller
-
dam> Muže to na ty Okouny bejt recept!Všechno už tu bylo a když se na to dlouho nechytá ryby zapomenou
Je to jako s plandama!Moc lidí na ně nechytá každej tahá woby, pak je nasadíš a si král
- Úterý 27. října 2009 ve 22:39® dam
-
troutkiller> já jsem dobře oblečený, takže se to dá určitou dobu vydržet. Osobně jsem dříve na chobotničky chytal,ne ty Berklay, ale z Cabelasu, ale už to bude aspoň 10 let zpátky, fungovaly. Mám jich určitě pár stovek, ale dlouho jsem je nevytáhl, možná to je chybka
- Úterý 27. října 2009 ve 22:30® troutkiller
-
dam> Mám ještě dotázek
Neprubnul si někdy na Okouny tu chobotničku co dělá Berkley na vertikálku?Ted mně napadlo že asi tři tahám ve vestě a nejak sem na ně zapomenul!
- Úterý 27. října 2009 ve 22:27® troutkiller
-
dam> Na ten boat mně lákal kámoš Alda že je to super ale mám pocit že šlapat vodu v 6 stupních nebude to pravé ořechové
Já radši sauničku!Zima mně děsí
- Úterý 27. října 2009 ve 22:19® dam
-
troutkiller> tak je to určitá pohoda, já zase rád z boatu. Ovšem už se mi stalo, že ze břehu to chtěli spíš než z lodě
- Úterý 27. října 2009 ve 22:13® hecht
-
BlueShark> Doporučím kouknout do net bazarů.Tůhle jsem někde viděl Technium Mgs 2500 za asi 2500,–Kč.Mám ho doma a je to pírko s pěkným chodem, váží jen 220 g Nové už koupit nejde, taky ale stálo kolem 5 tisíc.
- Úterý 27. října 2009 ve 22:07® troutkiller
-
dam>To já už radši z lodičky
v loni sem měl s lezenim po skalách na orlasu prekérku a od té doby bez škuneru ani ranku
- Úterý 27. října 2009 ve 21:54® skwor
-
BlueShark> Daiwa exceler 2000. Kolem dvojky jí splašíš v pohodě. Jenom pak zapomeneš na mišmano, protože Daiwy jsou někde jinde.
- Úterý 27. října 2009 ve 21:52® BlueShark
-
Míro, já se ptám
Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 20:52:41 uživatelem BlueShark.Nechci menší cívku, proto jsem psal, aby se nekroutil vlasec atd, tak mít větší cívku, ale zase ta váha. Např Daiwu Caldii X 2000, ale ta cena. Praktický odborník Scanix mi doporućil jedině přední brzdu, kde díky jednoduššímu systému je tím pádem i lehčí a mívaj větší cívky tyhle typy jak jsem psal. Širší. Nevím no, mě stačí, když mi řekneš, že na ten 150g proutek to S-exage 2500 stačí. Mě to vyhovuje, ale přemýšlel jsem o ještě lépe sladěnou sestavu lehoučkou… Možná zbytečně…
- Úterý 27. října 2009 ve 21:38® osprey
-
BlueShark> Mě to nepřijde tak těžké. Menší naviják než tu 2500 bych tam nedával. Gramy naženeš na lehčím těle navijáku, ale hořčíkové mají navijáky z nejvyšší cenové třídy a plastové obvykle navijáky, které se pro přívlač zas tolik nehodí.
Jinak jsem kvůli tobě vlezl do katalogu a Seido je ve stejné velikosti skoro o pětinu lehčí.
Nevím, co bych ti poradil. Mě váha navijáku nikdy netrápila.
- Úterý 27. října 2009 ve 21:31® BlueShark
-
Ahoj rybáři/kamarádi.
Mám prosbu, vláčím na lehounkej proutek Dragon Guide Select 2–10g a mám jej osazený Shimankem Exage 2500 s jednoklikou. Oproti proutku je to těžká věcička, ale už jsem si zvykl, ale do budoucna přemýšlím o jiném navijáčku lehčím a prý i s přední brzdou a větší cívkou, proti kroucení vlasce. Poradí někdo něco? Příští rok zakoupím i destinku. Počítám s navijákem do 2tisíc.
Má někdo radu? Ospreyi, Marie, Kájo, pomozte…