Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 27. října 2009 ve 21:24® dam
dam

osprey> já vlezu do hodně drsných míst, ale o prut má občas strach9-)

Úterý 27. října 2009 ve 21:21® osprey
osprey

dam: Ty vogo, ta hrůza, že bych si překous Draka… to mě ještě nenapadlo. Obvykle se mi objevovaly před očima jinačí scénáře. Ale dám si pozor. Slibuju.

Úterý 27. října 2009 ve 21:21® dam
dam

troutkiller> měl jsem o víkendu podobný zážitek, jezdili za popem i rotnou a nic, úplně jsem zpomalil a zmenšil a to platilo, ale naházel jsem se pořádně. Taky jsem zjemnil a nasadil 0,12, možná to mělo taky svůj vliv, voda je čistá

Úterý 27. října 2009 ve 21:19® dam
dam

osprey> taky se mi už oc nechce lézt tam, kde bych dřív o tom vůbec nepřemýšlel. Navíc, ujedou ti nohy a překousneš prut:-D okouni si zaslouží ten čas, ale musíš ho mít

Úterý 27. října 2009 ve 21:17® troutkiller

dam> Dík za radu:-) v neděli proběhlo vše od popu přez klasiku až po drop shot a nic!Z 18–20m vytahneš hejno ale na gumu se jen přijedou podívat!Potvory pruhatý:-)

Úterý 27. října 2009 ve 21:16® osprey
osprey

troutkiller> V tom případě stačí počkat. Kdo počká, ten se dočká… Až se jednou zmotorizuju, taky se na ně někdy dojdu kouknout. Jenom nevím, jestli ještě někdy polezu po skalách s prutem v zubech jako za starých časů:-)

Úterý 27. října 2009 ve 21:11® dam
dam

troutkiller> ahoj, nech si toho trenéra:-) díky, zrovna tady dodělávám něco o woblerech, ale mám hlavu kapánek teplejší než normálně, tak to asi dnes nedodělám:-(( ale oni žerou, jen vystihnout ten moment, to je rada co?:-D znám to velmi dobře, nástraha se koulí kolem nich a oni jen tak uhnou a nejeví žádný zájem…osobně bych to vyzkoušel ještě před svítáním, nebo naopak těsně před smrakem s malou nástrahou a nebyl bych vyloženě agresivní. Pokud tam mají spoustu potravy, tak stačí jen malé vybočení z normálu, to je často zaujme. V tento moment nemusí být smáček tou pravou nástrahou

Úterý 27. října 2009 ve 21:11® troutkiller

osprey> Nežerou protože sou přežraný:-) Voda je moc teplá a vláčenou živou nechtěji taky:-(( Na smáčka se přijedou podívat až k lodi a nic!Zítra na ně martin jede tak uvidíme jak dopadnou:-)

Úterý 27. října 2009 ve 21:06® osprey
osprey

troutkiller: Doporučil bych ti klasiku některých úspěšných borců z Orlíku – vláčenou živou rybku. Pokud tě to ale zvedá ze židle stejně jako mě, můžu ti jen držet palce.

Úterý 27. října 2009 ve 21:03® troutkiller

ppeettrr> Promin ale byl to ftip:-) Taková parodie na vím o metrové štice poradíte jak na ní:-) :-)

Úterý 27. října 2009 ve 21:00® troutkiller

dam> Zdravím trenéra :-) Právě sem přelouskl článek o plandách a musím říct že moc pěkný!

Úterý 27. října 2009 ve 20:59® ppeettrr

prosmáškuj to, to je musí vydráždit

Úterý 27. října 2009 ve 20:58® troutkiller

Zdravím všechny přítomné lovce!Vím o místě kde jsou Okouni jak telata ale nežerou:-(( Neporadíte mi jak na ně:-)

Úterý 27. října 2009 ve 20:53® dam
dam

osprey> chudák štika8-(

Úterý 27. října 2009 ve 20:52® osprey
osprey

ppeettrr> Tak máte po ptákách oba.

Úterý 27. října 2009 ve 20:50® Sander
Sander

ppeettrr > co asi…

Úterý 27. října 2009 ve 20:49® ppeettrr

osprey> co…

Úterý 27. října 2009 ve 20:48® osprey
osprey

ppeettrr> Počítej s tím, že jestli to vezme u toho stromu, budeš ji možná muset rovnou ze záseku postavit na ocas. Na to ta třicítka stačit nemusí. A jestli bude mít dva trojháky v hubě, tak…

Úterý 27. října 2009 v 19:35® K.O.D

acam,HaD>Kolegové Troutkiller a martind9 nelžou a vůbec nemají důvod si na vás něco dokazovat. To místo znám, byl jsem tam a většinu jsem viděl na vlastní oči! Zdravím Míru.

Úterý 27. října 2009 v 19:27® ppeettrr

osprey> Kéž by se to povedlo :-((

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 18:28:00 uživatelem ppeettrr.
Úterý 27. října 2009 v 19:25® ppeettrr

osprey> a co bys doporučil, já zkusim tlouště 30cm a okouna 20cm.Jak tam choděl vláčet tak jí zasekli a měli jí hnet ve stromu a urvala to, ale 40 vlasec? na to nejsem zviklej takový lana ani nevedu:-D .Mám 30 vlasce,s kterýma chytám na boilies. Tak já si vezmu prut 360–3lb, naviják ticu dolphin a pudu :-D .Lanko 50cm ratši a 2 trojháky a bude tam !!! A pustim jí zpět k jejímu stromečku domečku.

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 18:28:15 uživatelem ppeettrr.
Úterý 27. října 2009 ve 14:39® osprey
osprey

jižan: Taky jsem se mohl nechat inspirovat kolegou sliverem a doporučit smáčky:-)

Ostatně by to nebyla nejhorší rada…

Úterý 27. října 2009 ve 14:05® jižan

osprey> v pohodě, jen mi to přišlo úsměvné.

Úterý 27. října 2009 ve 13:10® osprey
osprey

jižan: To víš, já tu zastupuju početný dav, který by jinak tazatele zahrnul radami do takové míry, že než by to všechno přelouskal, tak by mu ta voda zamrzla. :-)

Ve čtvrtek mám bojovou poradu a pak se ti ozvu ohledně té vyjížďky lodí. Snad to půjde.

Úterý 27. října 2009 v 11:49® jižan

osprey> vzpomínáš na naší debatu? Otázka, podotázka, podpodotázka atd. Prostě mi někdo určo poradí jak tu rybu dostanu :-)) )))

Úterý 27. října 2009 v 11:16® osprey
osprey

ppeettrr> Jestli je ve stromě, tak silný parabolický prut, vlasec (ne pletenku) 0.40 mm, větší nástražní rybu (20 cm+) na dvou trojhácích a aspoň 3 m od toho stromu. A stoupni si tak, abys ji po záseku odtahoval od toho stromu – klidně kus do strany. Nervi ji, pokud bude lítat na volném placu, ale k tomu stromu ji nesmíš pustit – vlasec se protahuje, takže žádné otáčení na posledním metru. Prohlédni si celý prostor, kde ji budeš muset zdolat (třeba ho provláčej). Musíš vědět o každém místě, kde se může zamotat, protože jinak nemá nárok se utrhnout.

No a pak už jen hodně štěstí.

Úterý 27. října 2009 v 8:16® ppeettrr

albin> já tobě taky doufám že se ted na podzim splete

Úterý 27. října 2009 v 8:15® ppeettrr

osprey> cca týdně tam přeste mex 1 rybář, je tam spadlý strom a tam si lebedí :-D , hloubku tam má cca 1,7m,spousta větví a kořenů (tam sou okouni 40+)

Pondělí 26. října 2009 ve 21:17® albin
albin

ppeettrr>Přeju hodně štěstí.Taky o jedný vím,ale tři roky a fotku s ní ještě nemám.:-93;

Pondělí 26. října 2009 ve 20:55® jarad

mirmen> jo díky za radu,budu to řešit až po návštěvě u oční kam jsem objednany..