Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 26. října 2009 v 16:41® osprey
osprey

ppeettrr> Ano, trochu. A co bys rád konkrétně?

Pondělí 26. října 2009 v 16:37® Libor
Libor

ppeettrr> já mám, je neviditelná a nepolapitelná.

Pondělí 26. října 2009 v 16:34® ppeettrr

chtěl bych se zeptat jestli tady má někdo zkušenosti se šštikou nad 95cm??

Pondělí 26. října 2009 v 16:15® Kazan

albin> napsal jsi to dobře

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 15:15:58 uživatelem Kazan.
Pondělí 26. října 2009 v 15:52® albin
albin

Ježíši,to jsem to zase napsal kostrbatě.:-O

Pondělí 26. října 2009 v 15:50® albin
albin

jurann> Ale klidně si ho kup.Záleží na tom kolik toho odtaháš a s jak velkou nástrahou.Mě vydržel exage rok,ale měl jsem jen jeho a byl jsem skoro denně vláčet(tedy od června samozřejmě).A tahal jsem s ním jak malinký gumy tak poměrně velký voby.Tak jestli záčínáš vláčet tak si ho klidně kup.Jestli ti to vydrží(vláčení) stejně zjistíš,že potřebuješ ještě takovej prut na tohle a takovej na ono a k nim samozřejmě kolovrátky.No a když už máš těch prutů celou řadu dojdeš k závěru,že ti stačí i levnější naviják,protože používání rozložíš na vícero nářadí.Průšvih je,že se člověk dostane do mašinerie nákupů a pak zjistí,že se mu některý věci válí doma aniž by je měl za rok s sebou u vody.Tak ať ti to vydrží a nenech se rozhodit od lidí,kteří to sice myslí dobře a jsou jistojistě fundovaný(to prosím myslím bez ironie)ale už si prostě zatočili něčím lepším a mají strojky s dokonale hladkým chodem a mají je pro pocit z rybolovu.Up­římně,rybě je jedno čím ji vytáhneš u nářadí jde o pocit z lovu.A jestli toho exage s ti povede za rok oddělat tak už budeš v tý mašinerii,jak jsem říkal a stejně si pujdeš koupit něco dalšího.Jo ještě když ho za rok zničíš utrháš nástrahy za tu dobu minimálně v jeho ceně.

Pondělí 26. října 2009 ve 13:43® jurann
jurann

acam> no ja jsem jsem jsi to taky myslel a koukám že nejsem sám… tak pudu do jiné značky ale do těch 1500 kč

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 12:44:22 uživatelem jurann.
Pondělí 26. října 2009 ve 13:37® acam

jurann> Nešel bych do navijáku Exage FB. SHIMANO má kvalitní přívlačové navijáky ale dle mého názoru až tak od 3000 nahoru a v navijácích jiných značek se moc neorientuji.

Neříkám, že se na ty levnější nedá vláčet ale mám strach, že to moc nevydrží, měl jsem Nexave FA a za jednu sezónu byl v čudu ale taky jsem mohl mít smůlu.

Teď mám TWIN POWERy. 1000 FA na UL, 2500 FA klasika a 4000 FB na těžší přívlač ale používám je na všechno včetně FEEDERu a plavaný. S TWINama nemám problém.

Jo vlasně ještě tohle – koupil jsem TWINa a za pár vycházek začal vrčet a vydávat dost podivný zvuky, ve finále se ukázalo, že prodavač je vášnivý vláčkař, takže na to bacha!

Pondělí 26. října 2009 ve 13:20® jurann
jurann

acam> tak tedka nevím…jestli jses tam zpletl nevbo …že by jsi do ni šel nebo nešel

Pondělí 26. října 2009 v 10:13® acam

Libor> tak tuhle už je o hodně lepší. Je velký rozdíl mezi standardem a klikou. I když mi to stále přijde jako fantazie, budíš …, teoreticky se můžeš stát cokoliv.

Krom toho, ty fotky ukazují, že to jsou úctyhodní sumci na přívlač, ale nejsou to 170ky a pak se nabízí, jestli jich např. bylo 5 – 6 nebo jen 3 a jestli to bylo za dvě hoďky a nebylo za sobotu za neděli a jestli byly na přívlač všichni nebo jen dva atp. a jestli se dá ještě věřit tzv. osobnostem, když se zaručí za něco, u čeho vůbec nebyli …

Tohle byla moje poslední reakce na téma „není problém každých 20 min jeden sumec 170 cm na přívlač v ČR“, už se k tomu nebudu vyjadřovat, svůj názor jsem si udělal a ne jen na tuto kauzu …

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 09:15:12 uživatelem acam.
Pondělí 26. října 2009 v 9:27® Libor
Libor

No, jo troutkiller to napsal nešťastně, „ale tam kam na ně chodíme neni problém za dvě hodky na přívlač lapnout 5–6 sumcu 170cm“ – je to možné, ale myslím si že to problém bude. Takto to vyznívá že když tam přijde, chytne takového a tomu nevěřím.

Pondělí 26. října 2009 v 8:44® ladamaj
ladamaj

HaD>naprosto stebou souhlasím i když se mě stalo na Labi na rousnice za zhruba 1hod.vytáhnout 8 kousků sumečků okolo 1m ale byla to jenom náhoda od té doby je to bída.

Pondělí 26. října 2009 ve 2:01® HaD
HaD

martind9> nikoho neosočuju, jen jsem tvrdil, a za tím si stojím, že když někdo obecně řekne, že pro něj není problém nachytat pět až šest 170tek za dvě hodiny, je pro mě prostě naprostej nesmysl a vždycky se tomu jen vysměju. A řeč nebyla o partě lidí, ale vyznělo to jako o jednotlivci a navíc se nehovořilo o konkrétním lovu (to by se mluvilo buď o pěti, nebo o šesti rybách). To vyznívá, že v podstatě jeden člověk někde v podstatě kdykoliv chytí takovéhle množství velkých ryb.

Tomu, že se to někdy nějaké partě více lidí povedlo, tomu věřím. To samozřejmě možné je.

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 01:20:09 uživatelem HaD.
Neděle 25. října 2009 ve 22:33® acam

osprey> Tak vyloučit se nedá téměř nic ale vždyť ty jsi tam přece nebyl, tak jak se můžeš za něco zaručit.

Mě už je v tuto chvíly skoro jedno jak to přesně bylo, protože jsem z toho docela unavenej :-D ale pochopil jsem, že vám jde o čest kámoše a to v mích očích ztrácí punc objektivity.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 21:35:53 uživatelem acam.
Neděle 25. října 2009 ve 22:25® osprey
osprey

acam: Byli pochytáni na přívlač a v průběhu velmi krátké doby, za to ti ručím. Nevěřit si můžeš jak chceš. Já osobně bych rád ty ryby v onom místě ušetřil zájmu davů. Víckrát se o nich nezmíním. Jak se zařídí ti, kdo je nachytali, to už je jejich věc.

Neděle 25. října 2009 ve 22:06® acam

martind9> Viděl jsem ty fotky sumců, některý ve dne, některý v noci, nevím jestli byly všichni na přívlač a už vůbec ne jestli byly pochytaný v rozmezí dvou hodin.

Ale jo i tohle považuju za velký úspěch, já jsem takový sumce nikdy nechyt, klobouk dolu.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 21:10:16 uživatelem acam.
Neděle 25. října 2009 ve 21:53® martind9

acam> podívej se do mýho fotoalba ke konkurenci a pak mi napiš:-) já jsem ten kámoš,co ho vzal na ten flek,víš

Neděle 25. října 2009 ve 21:43® hecht
hecht

osprey> Blahopřeji. Jaký drakoklacek, je nově opřen v koutě ???

Neděle 25. října 2009 ve 21:38® acam

martind9> Ahá, takže když „troukiller“ napíše že chytil lochnesku, tak mu to potvrdíte, protože je to kámoš. Ale tak teď už tomu celému rozumím … :-D

Neděle 25. října 2009 ve 21:37® martind9

fotky mi nejdou načíst ,píše mi to error 500,takže se musíte kouknout ke konkurenci,jestli nevěříte,tam fotky visí,,jsem tam jako dmartin

Neděle 25. října 2009 ve 21:34® Scanix
Scanix

osprey> to je pravda, ale diky vaze me nenapadal jiny kandidat a navic u tebe ty panaky hrozily podstatne mene jak u jinych akteru :-))

Neděle 25. října 2009 ve 21:29® martind9

nemám rád,když někdo někoho osočuje,možná že z neznalosti,mož­ná,ýe z zezávisti nebo bůhví proč,,na obranu kámoše troukillera pár fotek

Neděle 25. října 2009 ve 21:25® osprey
osprey

troutkiller: O tom žádná. To, že mě tahle parta lidí bere mezi sebe, je zatím největší ocenění, kterého jsem jako rybář dosáhl. Jestli chytám líp nebo hůř než někdo, to je ta nejmíň podstatná věc na světě. Někdy v týdnu se stavím.

Scanix: Díky. Uvědom si ale, že stačí, abych si dal pár panáků navíc a v noci ti pak při sestupu můžu šlápnout do úsměvu. :-)

Neděle 25. října 2009 ve 21:19® Scanix
Scanix

osprey> Miro, jsi zbytecne skromnej, zachytal jsi dobre a o tom to je…prijemne jsi me prekvapil, bylo to fajn…Takze fakt uprimna gratulace, priste ti opet rezervuju palandu nahore :-D

Neděle 25. října 2009 ve 21:17® troutkiller

osprey> Ty kamarádi jsou nejvíc protože bez nich to prostě nejde!!!!!

Neděle 25. října 2009 ve 20:53® acam

jurann> Exage FB ale já bych do nešel. Chtěl jsi něco poradit … :-)

Neděle 25. října 2009 ve 20:52® osprey
osprey

Jak.novi> K čemu? Že jsem přechytal pár kamarádů, z nichž půlka vlastně ani nezávodila?

Jediné, k čemu mi lze garatulovat je, že takové kamarády mám – včetně těch nových, co znám teprve dva dny.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 19:56:51 uživatelem osprey.
Neděle 25. října 2009 ve 20:49® osprey
osprey

Všechny pochybovače můžu ujistit, že troutkiller je z lidí, kteří si vymýšlet nepotřebují. Myslím, že ti sumci byli spíš mezi 160 a 170 cm, ale jinak to sedí – i když stopky jsem jim nedržel, bo mě s sebou nevzali:-)

troutkiller: Kamarádská rada. Jestli chceš takový den ještě někdy zažít, už se o tom nikdy veřejně nezmiňuj.

Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 19:56:27 uživatelem osprey.