Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:43® Jak.novi
-
osprey> Tak to ti teda gratuluji!
- Neděle 25. října 2009 ve 20:37® osprey
-
Flip má pravdu. Vyhrál jsem takové malé zvláštní závody mezi partou kamarádů. Loni jsem vyhrál náhodou, letos jsem to chtěl dokázat cíleně. Dokázal jsem to za cenu honění se, lítání a popíchání malých ryb, které bych normálně nechal na pokoji. Byl jsem mezi skvělými lidmi, kteří mi to přáli a daleko větší radost než z nějaké pofidérní výhry mám z toho, že jsem mohl zažít tu atmosféru (hlavně mimozávodní).
Příště už nevyhraju nebo to bude náhoda.
Petře, díky za všechno.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:33® jurann
-
acam> jen to zkus a vůbec se noboj
- Neděle 25. října 2009 ve 20:16® acam
-
golden carp> Takový místa každej tají a nechává si je pro sebe. Candát a pak štika jsou jedny z nejžádanějších ryb, já např. zrovna tyhle ryby od vody vůbec neodnáším, protože jich je čím dál míň.
- Neděle 25. října 2009 ve 20:13® acam
-
jurann> Za tyhle peníze bych se ti bál poradit
- Neděle 25. října 2009 ve 20:06® jurann
-
potřubuju nějaký navíjáček na prut Shimano Force master 2,4 medium 10–30g do 1500kč
- Neděle 25. října 2009 ve 20:01® acam
-
golden carp>
- Neděle 25. října 2009 v 19:56® Jak.novi
-
golden carp> si děláš srandu? Myslíš že ti to někdo prozradí
- Neděle 25. října 2009 v 19:52® golden carp
-
cus lidi chystam se na dravce nakou stiku,candata,atd. chci se zeptat jestli nevyte o nakym dobrym miste
- Neděle 25. října 2009 v 19:45® HaD
-
Flip> no heleho závodníka
- Neděle 25. října 2009 v 19:33® Libor
-
V rybařině tah na bránu
- Neděle 25. října 2009 v 19:27® troutkiller
-
HaD> Vezmu kluky co tam s nima na ty sumce jezdim a budeš mít fotky i výkladem
Teda pokud se akce uskuteční a Orlas nezamrzne!Což po dnešku nepředpokládám Protože Orlík je spíš na koupání než na Okouny
- Neděle 25. října 2009 v 19:24profil byl smazán
-
HaD> Míra dřel a šel po tom jako klasický přívlačový zavodník-vyhrál to s odřeným zadkem na malých okounech. Ale narozdíl od některých lenochů naběhal kilometry-a vyplatilo se mu to. Dělal jsem rozhodčího,tak jsem měl možnost porovnávat boďáky a jeho tah na bránu byl úžasný.
- Neděle 25. října 2009 v 19:17® HaD
-
troutkiller> OK. uvidím podle času
- Neděle 25. října 2009 v 19:11® troutkiller
-
HaD> Nikdy sem neřekl že kuly tomu že to provozuješ!Si holt persona
Aspon pro mně o dost větší než velkej blondýn s černou botou
Jinak Alda řikal že chystá s nejlepšíma kamarádama výpravu na podzim k nám na orlas tak se chci optat zda nepojedeš s nima?
- Neděle 25. října 2009 v 19:06® troutkiller
-
Flip> Nemá cenu dál řešit
Nemám problém napsat že sem se dvěma kámošema dneska projezdil pul Orlasu a za celé dopo sem lapnul jednoho Okouna!Video o tom opravdu točit nebudu i když kopa prubnutejch nástrah by na film určitě vydala
Nikdy sem nenapsal že sem těch šest fousku vytahl sám,vytáhly jsme je ve třech a opravdu za dvě hodiny!
- Neděle 25. října 2009 v 19:02® HaD
-
Flip> Aha
To zní dobře. No zatím jsem každý rok touto dobou úplně v prd… s časem. Teď jsem taky v práci …
Ale díky za pozvání
Co Míra pochytal?
- Neděle 25. října 2009 v 19:01® Jak.novi
-
HaD> Už toho nechte
- Neděle 25. října 2009 v 19:00® HaD
-
troutkiller> četl jsi poslední větu mého posledního příspěvku? Říkám, že Tě neobviňuju, že jen vysvětluju, proč pro mě fotka jednoho sumce není důkazem toho co říkáš. Vlastně ani důkaz nepotřebuju. Není důvod. Pokud nekecáš, je to neuvěřitelné a gratuluji. Ale pro mě je to skutečně neuvěřitelné. A nejsem asi sám. A co řeknu já, že je svaté? Neblbni, proč by mělo být. Kvůli tomu, že to tu provozuju? To snad neee
- Neděle 25. října 2009 v 18:58profil byl smazán
-
HaD> NCC 09 interní závod kamarádů od vody.Druhý ročník. Závod kde se na podzim scházíme vláčaři z internetů-pochytáme ,popijeme a strávíme pohodový víkend. Ale nikdo nic nikomu nedaruje.Dragon dodá ceny,takže vlastně ofiko regulérní závod. Příští rok když budeš mít čas,tak můžeš sám ochutnat.
- Neděle 25. října 2009 v 18:57® Jak.novi
-
acam> tak to soryy. Já myslel ty sumce dostat za celý den a ne za dvě hodiny. Špatně jsme si rozumněli
- Neděle 25. října 2009 v 18:54profil byl smazán
-
troutkiller> svatí muži dnes neexistují
- Neděle 25. října 2009 v 18:53® troutkiller
-
HaD> Míra u toho nebyl ale s tím pujčovánim to si mně fakt dostal
Rybařina je pro mně koníček a neživí mně jako jistého blondáka!Tudíš nemám potřebu natahovat délky chycenejch ryb!Chápu že pro většinu je to co řekneš svaté ale fakt nemám potřebu si vymejšlet.
- Neděle 25. října 2009 v 18:45® HaD
-
troutkiller> on u toho byl? Fotka je pro mě jen fotka. Znám rybáře, kterej si půjčil sumce na Ebru, nechal se s ním vyfotit a pak tvrdil, že ho uvláčel v Praze. Neobviňuju, jen vysvětluju.
- Neděle 25. října 2009 v 18:33® acam
-
HaD> Já už jdu od toho, pro mě je to naprostý nesmysl ale jsem rád, že to někdo uvedl na pravou míru
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 17:35:40 uživatelem acam. - Neděle 25. října 2009 v 18:32® troutkiller
-
HaD> Hade optej se OSPREYe on je na fotkách viděl,nemám potřebu si tady honit triko a pro ty co nevěří at se mrknou u sousedu na rubriku z lovu jednoho tam mám na fotce.
- Neděle 25. října 2009 v 18:29® HaD
-
acam> jsou místa, kde se ryby za určitých podmínek shromáždí a může jich bý dost. Za večer jsme třeba na jednom fleku měli na prutě okolo deseti ryb. Ale většinou do metru a mezi nimi se mohl větší motat. Ale šest 170tek je divný
- Neděle 25. října 2009 v 18:26® HaD
-
Flip> co to bylo za závod?
- Neděle 25. října 2009 v 18:19® acam
-
HaD> Já jsem nikdy sumce 170 cm nezdolával ale je mi jasný, že to nebude raz dva a řeč je o nějakém konkrétním místě, takže i kdyby se tam pohybovalo několik takových velkých a hloupých sumců, tak přesto je to přeci musí vyplašit na dost dlouhou dobu ne?
Napadly mě sádky ale tím by se snad nikdo nechlubil, no i když …
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 17:21:05 uživatelem acam. - Neděle 25. října 2009 v 18:11® sus1
-
Flip> Se ani nepochlubil,že jde(nebo už jel??) na nějaké závody?!!
Gratuluju.
To tady s nim zase nevydržíme.
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 17:13:26 uživatelem sus1.