Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 14. listopadu 2003 ve 12:32® MAF
-
Václav:Beru na vědomí,píšu do deníčku a těším se. Razíš někam o „velkém víkendu“?Já chci zkusit ty jelčáky na mouchu i když po minulém úspěchu na woblera mě nějak svrbí ruce,fakt nevím. Pravdou asi je,že ti velcí kousci se mi na woblera hezky z vejšky. i když . do ryb nevidíš
. V pondělí pojedu na jeden přísně utajenej revír kde chci pozlobit lipany,byl jsem se tam podívat a je to „pole neorané“sice totální džungle,takže s mušákem to bude „zážitek“ale ty ryby!!!Venco tam plavou kusy kolem 42–46 cm a kolik,nemohl jsem věřit vlastním očím. Když pomyslím,že je to v místě kde je takový ruch nechce se mi tomu věřit. holt pod lampou je největší tma
- Pátek 14. listopadu 2003 v 10:51® Vaclav
-
MAF: 27. listopadu jedu do Plzne, od 13 hodin tam mam jednani, takze dopoledne (v 9,30?) bychom se mohli sejit a projit ksefty. Co ty na to?
- Čtvrtek 13. listopadu 2003 ve 14:55® HaD
-
Big Mike: alespoň něco…
- Středa 12. listopadu 2003 ve 22:20@ Big Mike
-
Tak dnes opět silný východní vítr, slunečno. Nežárka pod příkrovem listí, tak jsem mazal na Vlkovské pískovny. Zmrzal jsem jak magor. Sice za větrem, ale profukovalo fest. Ryby nebraly. Až před 11.00 jsem se trefil. Během ½ hodky jsem zdolal na žlutého tw. 2×2 okouny 29cm a 2×33cm. Jeden pěknej spadl. Štika, candát či bolen stále plavou ve vodičce. Zítra valím do Brna na veletrh kol, v pátek udeřím na Lužnici. Dle počasí. Dovolená pomalu v čudu a žádný mírový povoděníčko. Zdar.
- Středa 12. listopadu 2003 ve 14:00® Ruda
-
Velkej Miku: Jsem rád, že to taky tak bereš, pro mne je to taky prča.
- Úterý 11. listopadu 2003 ve 21:27@ Big Mike
-
Zdárek. Tak dopoledne na soutoku ani ťuk, jakoby nebyla v řece ryba. 3 hodiny s gumama, woblerama, rotačkama a nic. Zkur… víchodní vítr, sluníčko a výsledek na prd. Zítra jedu prubnout Nežárku nad Krkavcem nebo Vlkov. Ještě se rozhodnu dle větru a počasí celkově. . Ruda&comp : klídek, stejně tě tu všichní zloběj jen tak z hecu
Tak se mějte a zítra snad i něco o rybách na udičce.
- Úterý 11. listopadu 2003 v 10:40® rarach
-
ALL: Po dohodě s otcem jsem se rozhodli, že již nebudeme reagovat na žádný příspěvek. Prostě jsme rybařili v Norsku a odvezli si 20 kg ryb. Pokud má někdo pocit, že jsme ho urazili ať pošle mail na výše uvedenou adresu nebo ať dá podnět ke svému právníkovi.
- Úterý 11. listopadu 2003 v 9:39
-
Láďa: tak to je škoda, jinak ty štiky – hmm slušný
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 23:04® Láďa
-
All:Tak a je to tady pánové!Vltava otevřela svoji náruč:včera štiky 90,70 a dnes 92cm. Bohužel,ale já nebyl majitelem ani jedné,chytali pouze mí sousedi. Já stále jenom házel a házel a nic. Jinak včera jsem vyrazil ráno ještě za tmy na Berouku na chatu (VLAKEM)a u vody jsme byli s Patrikem,už v 06.30 a do 12.30,ani záběr. Ve 14.30 už jsme byli na Vltavě. Snad,už se mi ty ryby přestanou vyhýbat.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 22:52® Láďa
-
DaH:No,jak to mám říci,abych nevypadal jak sedmilhář,ale věřte nevěřte fotka je pryč i s foťákem. V tom autě jsem totiž měl batoh s rybařinou a samozřejmně fotoaparát uvnitř batohu. Takže zmizelo auto,rybařina a k tomu i moje druhé ruce( veškerá mechanizace od Hilti ). Chlapec,nebo chlapci si přišli na slušné penízky. Bože jak mě to všechno se…!!!!!!!!!!
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 22:30@ Big Mike
-
All: hoši, asi jako s tím dopingem – ať si každej dělá co dělá, hlavně že se máme rádi a snad si to před Bohem jednou obhájíme
Já jako cejnožrout jsem letos spapal asi dva, jednoho kapra a teď už jsem si našel čas na dravce. … na Lipně pohoda. Inverze, dole oblačno, na Lipně slunečno, bezvětří, pozdě odpoledne silný vítr, pak ustal a navalila se mlha. Ve třech lidech 9 okounů okolo 35, já do toho ještě 2 okolo 15cm(menší tam snad asi nejsou), 2 štičky okolo 45cm a 8 candátů. Z toho 2×2 52cm ponecháni. Vcelku úspěšná výprava. Ale rod od roku se velikosti zmenšují. Před 2 roky jsem tam zdolal asi 6 ks okolo 70cm, kámoš co tam má chatu už 2 roky nedostal přes 60cm. A to jich taky za sezónu má i 40. No, dnes v Praze a Berouně, nakoupil u J. Horkých gumy a zítra hurá na soutok Lužnice a Č. potoka. Prý tam brousí metrovky. Jo, na tom Lipně klucí na rybky, já na banja a takových 20 si můžete vylovit. Jestli půjde voda tak dolů jako doposavad. Mejte sa a zítra poreferuji, co všechno ta metrovka měla v žaludku. Plechovky, starou botu, kus ruky… Zdarec
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 21:59@ Karlos
-
Hoši nějak se nám to tu zvrhává…
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 18:39® HaD
-
Láďa: ta co fotka toho bolena, bude?
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 17:30® Mirek
-
Václav: Vidíš, já většinou fotím na malé rozlišení. S výjimkou fotek ryb. Budu na to myslet a polepším se.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 17:00® Vaclav
-
Mirek: Ja jsem si myslel, ze nebudes mit 75 kg, ha, ha. Kdyz bys poridil nejake pekne fotky Ohre kdekoliv, nebo jinych rek (i s rybari a rybami) archivuj je poctive ve velkych formatech, treba se nekdy budou hodit…
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 16:37® HaD
-
ALL: už toho okolo Norska a Rudy nechte, myslím že se tu částečně jedná o nedorozumění a každý mluví o trochu něčem jiném. Všichni jste tu fajn lidi a nemá smysl se nějak do sebe navážet. K tomu Norsku můžu taky něco říct. Sám jsem ho před asi 6 lety navštívil (resp. jsem tam byl už ve věku 10 let-tedy asi před 19 lety). Moje návštěva před těmi pár lety byla iniciována vzpomínkami z dětství, kdy jsem rád vzpomínal na tu nádhernou přírodu, fjordy, říčky jezera. Slovy se to těžko vyjadřuje. Moje návštěva byla tenkrát realizována netradičním způsobem-ještě se třemi kolegy jsme putovali Norskem, spali pod stanem ve volné přírodě u fjordů, jezírek apod. Lovili jsme tam i ryby (ze břehu) na gumy a bylo to něco fantastického-krásná příroda, klasická vláčka, bojovné ryby..... No abych pravdu řekl, nebylo jich moc, něco jsme hned snědli, většinu pustili a putovali polotrempem dál… Sem tam jsme zapytlačili na jezírkách a říčkách-vlastně jsme jen chytali a vše pouštěli, pamatuji se že mi tam utekla štika přes metr. no, trochu jsem se odchýlil a možná to ani nikoho nezajímá. možná někdy vyhrabu fotky a něco napíšu (podle toho jak se tady vyvine ta debata
)))))
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 14:55® Mirek
-
Václav: To jsi mně rozesmál. Já mám mimochodem 110kg živé váhy. Máš pravdu, já jsem se svou pozicí naprosto spokojenej a vůbec se s rodinou neperu o jinou. Jsou okamžiky, kdy se nehodlám moc zviditelňovat. Naopak, stávám se menším a jěště menším… Já se bohužel tenhle týden nedostanu nikam, páč mám až do čtvrtka ranní dvanáctky.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 14:20
-
Rudolf Gašpar st. Byl bych moc rád, kdyby jste mě mohl vysvětlit, z jakého poznání jste mě označil za nechápavce, když jste o mě ve svém příspěvku napsal že bych nepochopil proč se někdo koupe v bazenu a ne v moři. Svým příspěvkem jsem se jen chtěl zapojit do debaty mezi partu rybářů kteří zde zvěřejnují své poznatky, názory a kdo ví co ještě. Moc mě mrzí že jsem byl okamžitě ze strany Rudolfofců označen za hlupáka který nechápe dění mezi normálními lidmi v normálním životě. Již ve svém prvním příspěvku jsem napsal že v žádném případě nechci Rudovo počínání odsuzovat, že je to čistě jenom jeho věc a že jsem jenom nepochopil jeho vysvětlení při písemné debatě s Bassem. Doufám že po tomto příspěvku nepřijde od vás opět nějaká urážka na moji adresu, řekl bych že to mezi správnou partu rybářů nepatří.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 13:54® Vaclav
-
MAF: On to gigant nebyl – tlousti 51 az 53 cm. Radost velka, to ano, ale ti giganti jsou ti tlousti kolem 60 cm, o kterych vis, kteri se vyskytuji na Luznici a dalsich rekach. Tady na Ohri jsem podobne monstrum (60–65 cm?) zahledl jen jednou, ty nejvetsi, ktere mam moznost bezne v lete pozorovat, jsou tak kolem 55 cm. Takze to je muj dalsi cil – zlomit to pres 55 cm.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 13:51® Vaclav
-
Sergo As: Jo, to by melo byt ono. Takze jsi to na tech strankach objevil?
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 13:50® Vaclav
-
Mirek: Uprimne ti tu rodinnou pozici zavidim. Ja vzhledem k tomu, ze bez dvou kilogramu vazim metrak (i kdyz mne ted tak napada, ze ty asi taky, vid), tak jsem si to ted uzil jako stehovak – behem mesice vyklidit a nastehovat dva byty. Nikdy nezapomenu na dve mohutne dubove skrine po babicce (za valky zrejme slouzily jako kryt pred nalety), jejich siluetu a temnou lakovanou barvu budu vzdy pred ocima. Ctyrem chlapum se nam kroutily nohy, kdyz jsme je vynaseli z bytu, kam jsme se stehovali. Ve ctvrtek snad po 15. hodine zajedu na Vokov.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 13:02® Mirek
-
Václav: Tomu prostě nerozumím. Když vím, že mi zásilka nedorazila na poštu, tak je přece jasný, žes jí nemohl převzít. Já jsem na tom momentálně podobně jako ty. Manželka se synem malujou. Naštěstí mně z toho už léta vynechávají. Funguju pouze jako arbitr elegance.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 12:38@ Sergo Aš
-
Václav-dík za info to je asi ta kombinace winkelpickeru s vláčákem,že jo.
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 12:15® MAF
-
Václav:Já vím,na toho tvýho giganta občas koukám ve fotogalerii,je to nádherná ryba. Já ještě prubnu na ně vyrazit s mušákem,už jsem ti říkal že vím o lokalitě kde jsou jelci kolem 60 takže se tam co nevidět vypravím a zkusím. Překvapilo mě jak byli čiperní a bojovní vzhledem ke klimatu,zima sychravo,větrno a voda studená jako blázen…
- Pondělí 10. listopadu 2003 ve 12:02® Vaclav
-
MAF: Jeste k tem tloustum a magicke padesatce… Uz jsi mne letos predbehl, ja mam letos nejvetsiho 47 cm. Voni to byli tri vyvlaceni pres pul metru, letos zatim pod tou hranici. Uz je docela zima, ale hraji do posledni minuty, tak uvidime.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 11:02® Vaclav
-
Mirek: Nechali mi ve schránce oznameni s tim, abych podepsal prohlaseni, ze jsem zasilku neobdrzel. Tak jsem to podepsal, podle pokynu odnesl na postu (mam ji vedle domu) a ta pani za prepazkou na to hledela tak, jako ze to vidi poprve v zivote. No, tento tyden bych se mel v novem byte trochu uvolnit (dostavi nam vestavene skrine v predsini, tak uz nebudu bydlet mezi krabicemi), tak se mi trochu uvolni mysl na ryby a zaroven uz budu moci zvat navstevy. Tak se musis zastavit, az budes v Chebu.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 10:57® Vaclav
-
MAF: To je super, opravdu super, uplne to citim v zapesti. Ja uz 10 dnu na Chebsku prozivam mdle obdobi. Vcera jsem sel po candatech na Skalce, asi v 15.30 jsem skutecne mel prudky kratky kontakt na velkeho twistera u dna, ale to bylo vse. Kamarad mel takove dva zabery, ani jeden jsme ale nedokazali zaseknout.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 10:19® MAF
-
Václav:Tak Vendo včera za hodinku a půl odpolední vláčky jsem na 2,5 cm „Uglyho“v barvě potočáka lapil,změřil a pustil jelčáky 41,46 a 48,5 coľ je můj vláčkařsko-jelčácký rekord,musím přiznat,ľe byla přikalená voda coľ asi výrazně pomohlo k tomuto výsledku,ale na Ul proutkua vlasci0.10 to byla parádní záleľitost. Doufám,ľe se brzy přehoupnu přes tu magickou 50.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 9:22® Mirek
-
Václav: Já dost dobře nechápu, proč tě s tím pošta vlastně vůbec otravuje. Stačí přeci zjistit, že do Chebu na tvou poštu zásilka nedorazila a tím to končí. Rozčílil jsem se už u nás, když mi řekli, že za 50kč začnou hledat. To kdybych si dovolil já, takový přístup k zákazníkům, tak jsem zkončil dřív než začal. ALL: Před nedávnem jsem se tu rozplýval na d skvělou partou a tak dále. Dneska jsem z těchto diskusí dost smutnej. Doufal jsem, že si tento server udrží jistou úroveň na kterou jsem byl docela pyšný. Už vůbec bych nevěřil, že pohodu rozbijí lidi které jsem považoval za základní kádr. Nesnáším radikály, ať už stojí na jakékoliv straně barikády. O to horší, když se chovají farizejsky. Rudu neznám osobně příliš dlouho, ale za těch pár měsíců co spolu občas vyrážíme na ryby vím jedno. V každém případě je to slušný, inteligentní člověk a nezaslouží si velkopanské odsudky od nikoho. Označit ho za masaře je zrůdnost. Byl jsem s ním naposledy v pátek na Střele a osobně vím, že poučtěl dva slušné duháky. Udělal to s naprostou samozřejmostí, ačkoliv všeobecný názor na duháka zní- vysazeného vždy sežrat. Myslím, že trochu soudnosti a vzájemné úcty nám může jenom prospět. Trochu mně zaráží, že vám není líto pana Gašpara staršího. Pokrok nezastavíš a to v žádném ohledu, takže se vám třeba stane, že až vy si budete v 60 letech konečně realizovat své sny, znechutí vám je kritikou mladí vlčáci, kteří proti vám budou uplatňovat své třeba i modernější názory bezohlednou formou. Howgh.
- Pondělí 10. listopadu 2003 v 8:50@ Zubar
-
All: No tak pánové, zhruba před půl rokem jste říkali, že už se do takovýchto debat pouštět nebudete. Debaty Masaři kontra trhači tlam opravdu nemají velký smysl na úrovni lidí kteří se tu schází.