Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 17. října 2009 ve 12:01® Kubah

dam> Já chvilku počkám, dám si kafe a pak pujdu vláčet. Navečer chci zkusit ještě mníky…

Sobota 17. října 2009 v 11:53® dam
dam

mimochodem, chlapáci, jaktože si tady vypisujete a nejste na fiškách, už moc času letos není…já se oddávám rachotě, takže mám smolíka

Sobota 17. října 2009 v 11:52® dam
dam

hecht> promiň, neotevřel jsem si obrázek a přehlédl, že to je Infinity…to je ovšem bomba, ale cena je taky bomba

Sobota 17. října 2009 v 11:51® dam
dam

hecht> magnezko mám taky, chytám s ním velmi rád…podlehl, jak se to řekne…já hledal něco velmi lehkého a hlavně s náhradní cívkou, branzino ji nemá a cena další cívky je děsivější než cena navijáku

Sobota 17. října 2009 v 11:47® hecht
hecht

dam> To je zatím taky můj idol, bohužel dlouho ještě asi nedostupný. Ale člověk by se měl pořád na něco těšit, že jo :-)

foto/diskuze/privlac/2009/th-img27216.jpg
Sobota 17. října 2009 v 11:42® hecht
hecht

dam> To jo, ale ty jsi podlehl o několik lewelů výš. Doufám že si taky někdy dopřeju něco ze ZAION matroše.Od Schíma mám jeden magnesiový, a je to můj mazlík.Ale nechám si ho už jen na lehčí vláčku. Na střední a větší woby bude teď ta Daiwa

Sobota 17. října 2009 v 11:37® dam
dam

skwor> já ještě pokukuju po Infinity Q, nebo přidám ještě jedno Airity, ta brzda je prostě jedinečná

Sobota 17. října 2009 v 11:36® dam
dam

Hany> má ho kamarád a je s ním velice spokojený:-)

Sobota 17. října 2009 v 11:33® hecht
hecht

Hany> Tak to Ti budu závidět :-) Sol je dle mého ještě o třídu výš, než moje Caldia.Alespoň podle počtu SUPER ložisek CRBB. A jak koukám, tak by to přes ten Cabelas vyšlo stějně jako moje Caldia koupená v Čr. Já jsem ale staromilec, a tak kupuji reději v kameném obchodě, s možností bezproblémové záruky. No ale abych si aspoň něco pochválil, tak vzhledově mě Caldia dostala na první pohled.

Sobota 17. října 2009 v 10:36® Kubah

skwor> Nejspíš teda objednávám Sol+ 2× Cabelas. Blue 30ky dám pryč, nechám si jen 20ku na pickera.

Sobota 17. října 2009 v 10:33® skwor
skwor

Hany> Ten neznám (Daiwy jsem měl v ruce 4, to není zas tolik:-) ). Na bílou rybu teď přecházím na bojovku, tak uvidíme.

Sobota 17. října 2009 v 10:31® Kubah

skwor> Koukal jsem i na tenhle, že bych vzal 2 místo doslužujících Blue Arců http://www.cabelas.com/…ard-item.jsp?…

Sobota 17. října 2009 v 10:30® skwor
skwor

Hany> SOL je prý vlastně americká verze caldie z fotky níž. Mě se strašně líbil stříbrný capricorn, nic lepšího jsem asi v ruce neměl.

Sobota 17. října 2009 v 10:27® skwor
skwor

dam> Daiwy jsou mazlíci :-) V příští sezóně definitivně odsunu Red arcy na druhou kolej a rád bych si od nich pořídil druhý reel.

foto/diskuze/privlac/2009/th-img27215.jpg
Sobota 17. října 2009 v 10:27® Kubah

skwor> Nejspíš Sol, ještě uvidím, objednáváme odpoledne.

Sobota 17. října 2009 v 10:21® skwor
skwor

Hany> Mít prachy, tak se k nákupu přidám..... Co kupuješ? U mě by to byl advantage 2500.

Sobota 17. října 2009 v 10:21® Kubah

dam> Já beru tento: http://www.cabelas.com/…ard-item.jsp?…

Sobota 17. října 2009 v 9:57® dam
dam

hecht> i já podlehl Daiwám, už mám dvě Airity9-)

Sobota 17. října 2009 v 9:56® dam
dam

osprey> docela dobře cítím, jak ti z toho všeho je, ale pokud se jedná o českého rybáře, tak velmi často narazíš…bohužel i já se dostávám do stejné situace, proto se snažím být už velmi neutrální a po dokončení pstruhů se psaním definitivně končím…kluci už část sundali, zbytek v neděli

Sobota 17. října 2009 v 9:52® Kubah

hecht> Ahoj, dnes taky objednávám Daiwu z cabelasu :-)

Pátek 16. října 2009 ve 22:50® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Ta Caldia je pěkná!

Pátek 16. října 2009 ve 22:43® hecht
hecht

osprey> Tomu rozumím.Ale stejně, je to škoda viď :-)

Pátek 16. října 2009 ve 22:31profil byl smazán

osprey> Vim,že je to článek už dost starej a že příběhy který byli jsou minulostí,jenže u nás je to stejný.Řek bych k tomu asi jen větu..Nejsme nakonci:-) ..Buď si rybář jako takový uvědomí,že na ryby už dávno nechodíme za obživou,ale za zážitkama.Osobně když už,vezmu si kapra a ten bohatě ukojí to co od toho člověk očekává..Ať si každej říká cokoliv jako např.: candát má nejlepší maso,nebo maso dravců je lepší..Ale jak sem řek,kůli tomu rybolov už fakt neni..A když už někdo chce dobrý maso,ať si nachytá trůmeny:-D .Ale lidi už sou prostě takový no,a doba tomu zrovna taky nepomáhá.

Pátek 16. října 2009 ve 22:09® osprey
osprey

hecht: Nechala se vyfotit. Bohužel já mám dost značný respekt k lidskému soukromí…

Pátek 16. října 2009 ve 22:08® osprey
osprey

mannice: Jestli myslíš Zubatý svět, to je minulost. Je to tři roky – fleky jsou skoro bez ryb, nemá cenu tam chodit. Ryby nestačí ani vyrůst.

A ta horda lidí, co to vydusila, se rozhlíží, kam dál.

Víš jak blbě se mi píšou další články, když vím, že jen přitáhnou k vodě další hromady pseudovláčkařů, kteří nakonec lapou dokola kudly kolem 40 cm, protože lepší ryby už na ně nezbyly? Dodneška nevím, jestli Zubatý svět víc pomohl nebo ublížil.

Pátek 16. října 2009 ve 20:21® Prutos
Prutos

osprey> To já se ani nikam dostat nesnažím. Je tu fakt hnusně. Ono by mi to navzdory práci stejně ani nešlo. Zítra jdu taky. Snad v neděli se na chvíli dostnu…jestli nepadnu na hubu.

Pátek 16. října 2009 ve 20:08® skwor
skwor

hecht> Tahle věc se mi hodně líbí, v létě jí tu měl kolega Mr.Stick ve velikosti 3000. Proti mojí Laguně je někde jinde.

Pátek 16. října 2009 v 19:26® hecht
hecht

osprey> pročítám tu debaty z tohoto týdne, ale mám pocit , že tu od Tebe chybí nějaká fotka.Že by se ta kolegyně nenechala vyfotit ??? :-))

Pátek 16. října 2009 v 19:03® hecht
hecht

Tož všechny zdravím, po víc jak týdenním výpadku sem zasejc zde. Jelikož mám dlouhou absenci i u vody, tak jediný příspěvek mohu udělat o přírůstku do skříně. Sice jsem se načekal, ale je doma a mooooc se mi pasuje.První vláčecí Daiwa do chovu :-))

Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 19:04:10 uživatelem hecht.
foto/diskuze/privlac/2009/th-img27211.jpg
Pátek 16. října 2009 v 19:01profil byl smazán

osprey> Včera jsem si četl tvý články asi do 2 do rána,hezký příběhy,hodně pravdy a náký ty zkušenosti z toho se dají i vyčíst..Fakt dobrý:-) Líbí se i to.Takový zážitky by to chtělo mít tady taky :-) ,krom toho že nějakou ze zubatejch bojovnic už nepotkáš..