Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 9. října 2009 v 16:45® regulus
-
osprey> netvrdím, že se nevyrábí v Polsku, byl to jen příklad v souvislosti s tím, že si nemůžou dovolit prodávat něco s plagiátama, bez ohledu na to jestli se to dělá ve Varšavě nebo Singapuru.
Podle mě nejspíš není pod multík ani ten první co sem dával Sethy, ale to je fuck.
Fugas> co nejvíc není přesný termín, jejich tolik kolik je potřeba dle blanku a způsobu použití.
Pokud jde o Rozemeijery, tak bych byl kapinku opatrnej, viděl jsem to na vlastní oči a upřímně řečeno bych si málokterý jejich prut koupil (u vody jsem s tím nebyl, ale v ruce jsem je ve kšeftě měl), z druhé strany není to ta největší katastrofa co Raven prodává. Možná kvalitativně tak špatný není, ale od pohledu, alespoň mne to odrazuje.
- Pátek 9. října 2009 v 16:40® Libor
-
osprey> pohoda, nevšim jsem se
- Pátek 9. října 2009 v 15:33® osprey
-
Fugas: No šel by. Ale já na té fotce vidím to samý, co ty. Nijak ti s tím nepomůžu.
- Pátek 9. října 2009 v 15:26® Fugas
-
osprey> to byl omyl, myslel jsem tohle:
http://www.ravenbrno.cz/…ult61400002/
Těch 120g? to vypadá jako kdybych tu měl mít monstr ryby
. Ony tu asi jsou, jen je na té ploše najít a mít na to čas. S kočárem se vláčí špatně, za rok už dám malou na záda a bude to
.Jen musím dávat pozor při nahazování
- Pátek 9. října 2009 v 15:04® osprey
-
Fugas: Není pod multík.
A co tě tak děsí na prutu do 120 g? Je to jen číslo.
Libor: Doufám, že to nevyznělo moc tvrdě. Ale opravdu jsou to zcela jiné pruty.
- Pátek 9. října 2009 ve 14:55® Libor
-
osprey> ok
- Pátek 9. října 2009 ve 14:53® Fugas
-
a co tohle? Sice trochu cenově výš, ale vypadá solidně. http://www.ravenbrno.cz/…ult61100390/
- Pátek 9. října 2009 ve 14:49® osprey
-
Fugas: Jo. Měří 195 cm. Má relativně jemnou špičku – ergo není to kůl. (cool?) Být to do 60 g, už bych tomu jerkáč neříkal. Toho Jaxona mám taky.
Libor: Ale řeč je o řadě Millenium. Millenium nemáš a je jiné než Team.
- Pátek 9. října 2009 ve 14:45® Libor
-
osprey> no já nakonec vzal toho teama do 60g, chtěl jsem 80, ale nebyl a pan Proch. mě ujistil že je tužší než ten starší model 80g, že to tak prostě je. A ujistil mě že na ty moje Fatso 10cm to bude bohatě stačit, a měl pravdu. Další pravda je že nějaký 20cm obludy tahat nechci a ten do 60g utáhne i velký normální woby.
- Pátek 9. října 2009 ve 14:32profil byl smazán
-
Fugas> viděl jsem v Polsku: http://www.daiwasports.co.uk/…h-x-jerkbait je dražší, ale mi se líbil moc.
- Pátek 9. října 2009 ve 14:07® Fugas
-
osprey> a můžu začít znuvu od začátku
. Ty máš Millenium 30–80??
- Pátek 9. října 2009 ve 13:57® osprey
-
Fugas: Do 60 g néééééé!
Přijeď si sáhnout na 30 – 80 g. To je taktak jerkáč. Kdybych tu měl jen trochu slušné ryby, nešel bych ani do něj. Klidně vem ten do 120 g.
A 180 cm není dogma. S tvojí postavou ti nějakých 195 cm vůbec nebude dělat potíže.
- Pátek 9. října 2009 ve 13:10® Fugas
-
osprey> už to vidím, na obrázku je oček 8, v popisu 6 (u té Daiwy). To mě trochu zmátlo, ale bůh ví co na tom obrázku je, často jsou fota jen ilustrační.
- Pátek 9. října 2009 ve 13:07® Fugas
-
pepa-č> já nevim, myslel že prut na jerkování by měl mít co nejvíc oček
, čím víc oček tím víc ..
. Viděl jsem u Míry 180 s 9 tuším. Vypadá to pěkně.
Už na to asi kašlu, vezmu Milenium do 60g. Ny ta meje pidijerčíky to bude stačit, časem přikoupím třeba něco 60–120g chytne-li mě to .
- Pátek 9. října 2009 ve 12:41® osprey
-
Fugas: Taky by šla. Ono na obrázku mate, že půlka prutu má s bídou metr. A osm oček je pořád ještě dost.
regulus: Budeš se divit, ale velká část produkce Dragonu se dělá v Polsku. Jsem o tom přesvědčen a samozřejmě něco mě muselo přesvědčit. Zřejmě se to ale netýká nejlevnějších řad a myslím si, že třeba cena řady Team Silver Edition je proti klasickému Teamu sražena rovněž tím, že jsou tyto pruty dovezeny z východu.
pepa-č: Jediné, v čem s tebou nebudu souhlasit, je to, že by velkovýrobce dostal jen dvoutřetinovou cenu oproti té, co je na onom webu. Neudivilo by mě ani to, kdyby byla osminová, i když to si asi zase fandím.
- Pátek 9. října 2009 ve 12:37profil byl smazán
-
Fugas> 6 oček na 180cm pruty je málo?
- Pátek 9. října 2009 ve 12:18® Fugas
-
sethy> a nemá ta Daiwa moc dlouhou pažbu a málo oček? Jinak cena i váha je celkem OK
- Pátek 9. října 2009 ve 12:01® sethy
-
Fugas> Rozemeijer jsem mel 50–100G bylo ale spis 30–70. Pokud by ti nevadil jednodil tak bych sel do pennu je ted akci za cca 1000 http://www.adler-wft.cz/…ej_pruty.htm mel jsem i ten penn, ale jednodil a kolo neslo dohromady
. A oba jsem prodal, ale oba byly dobre, jen ne pro me:) Ted se divam po tomhle http://www.ravenbrno.cz/…t/dai188042/ protoze je to jeden z mala jerkacu prodejnych v CR co se dela ve 180cm, ale musim se na nej skocit nekdy podivat. Letos uz to ale nebudu resit:)
- Pátek 9. října 2009 v 11:56® Fugas
-
sethy> no a právě proto jsem tu diskuzi začal, ty očka… Ale prý to na funkci nemá vliv, i když to nebudí moc důvěry. Můžeš doporučit něco jiného? +/-185 40–80g? Viděl jsem nabídku Rozemaieru, něco mají v Ravenu Brno, něco dělá DAM, Cormoran ale nějak mě nic neoslovilo
. Šmíruju i na ebay…
- Pátek 9. října 2009 v 11:31profil byl smazán
-
Flip> omyl – ty mi nerozumíš. to není to samé jako všichni. Je dost lidí na mrku, co mi rozumí velmi dobře. většinou jsou to lidi, co tobě nerozumí. Takže je to vlastně logické.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 11:31:25 uživatelem . - Pátek 9. října 2009 v 11:25® sethy
-
Fugas> A nebo taky tim, že každemu sedi něco jineho. Kazdopadne u tech jerku TD by ani tak nevadily ty jednonozkova ocka jak to, že ty očka jsou na moc dlouhych nožkách. Nevím, ale jerkačů mě rukama pár prošlo a VŠECHNY měly 2-nožková a uplně u blanku. Ale možná je to jen můj subjektivní pocit. Tohle bych u jerku do 120g nechtěl (foto).
- Pátek 9. října 2009 v 11:18® Fugas
-
sethy> tak to bude tim že jsem krom TD od Draků nic jiného v ruce neměl a předtím jsem chytal na šílené ohony. tak jsem teď s TD v 7 nebi
. Až vyzkouším něco jiného, možná názor změním.
- Pátek 9. října 2009 v 11:09® sethy
-
Fugas> Ano bude to narakoma, ja mel v ruce (u vody) cca 7 draku (z toho vlastnim nebo jsem vlastnil 4) a konkretne rada TD me vubec nesedi. A navic novej TD zlomenej ve spojce pri náhozu a následná neuznaná reklamace me nutí k zamyšlení zda ještě někdy do draku pujdu. Ikdyž třeba HM62 (ty nove HMky jsem v ruce nemel) nebo i TD silver me sedi. Jen team proste ne.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 11:10:50 uživatelem sethy. - Pátek 9. října 2009 v 11:04® Fugas
-
sethy> konkrétně u řady TD mi rukama prošlo celkem dost prutů, z toho 2 mam a ani jeden mě vyloženě nezklamal, spíš naopak. Asi také záleží jaké má člověk nároky.
- Pátek 9. října 2009 v 10:50profil byl smazán
-
regulus> koukám že PČ nikdo nerozumí ani na chytej cz. a nejenom u nás na Mrku -je až s podivem jak se debatní prvky s Pepou vždy sejdou v jednom bodě.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 10:50:54 uživatelem .))Tedy O
)
- Pátek 9. října 2009 v 10:48® sethy
-
Fugas> U Draka máš jistotu v blanku? Tim bych si nebyl tak jistej:)
- Pátek 9. října 2009 v 9:00® Fugas
-
cormaxx> dík, docela jsem se i zasmál, no spíš málem umřel smíchy
.Například:.. Heavy Duty tisíciletí Tlouštík Cast Pošuk
, ..Netopýři jsou bohužel pouze ve dvou-škoda!
. Fakt dobrý
- Pátek 9. října 2009 v 8:42profil byl smazán
-
a ještě jsem psal, že nepíšu o Dragonech, ale obecně. Ale to je taky fuk
- Pátek 9. října 2009 v 8:35profil byl smazán
-
Já o voze, ty o koze. já se jen pozastavil, že dost výrobců vydává nefuji SiC za Fuji SiC (právě proto, že je to marketingový tah, bo to na eshopu nebo katalogu líp vypadá) a že se mi to nelíbí, bo je to nic než lhaní. Nikde nepíšu, že jedny jsou horší nebo lepší. čteš velmi selektivně – tedy jen to co chceš a hledáš v tom věci, co jsem nenapsal. Ale je to fuk.
- Pátek 9. října 2009 ve 3:13® regulus
-
pepa-č> já nevím, na tebe snad nejde ani reagovat, napíšeš ptákovinu a pak tvrdíš že někdo něco úmyslně přehlídl, co jsou to „opravdová SiC očka“??? SiC je dočista vobyčejný karborundum, dělá se z toho mraky výrobků a už hezky dlouho. Takže jediný co je u Fuji jiný, je to, že mají dobře zmáknutou technologii výroby. Jsou obecně uznáváni jako výrobci velmi kvalitních oček, sedel navijáků a já nevím čeho. Netroufnul bych si tvrdit (vím, že jen papouškuješ cos vyčetl u nich na webu), že očka který vyrábí jiná firma jsou o cokoliv horší než Fuji, pokud bych k tomu neměl nějakej důkaz, je to stejnej marketingovej tah, jako když v TV tlučou babám do palice, že právě jejich prášek je lepší než ten „obyčejnej“.
Pokud tady někdo něco přehlídl, tak seš to ty, já jen velmi okrajově okomentoval tvoje převzatý tvrzení a napsal nechme to bejt a pak pouze komentář k tomu, že si výrobce nemůže dovolit osadit prut něčím jiným než uvádí, zvlášť když je to FUJI.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 03:17:06 uživatelem regulus.