Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 9. října 2009 v 16:45® regulus
regulus

osprey> netvrdím, že se nevyrábí v Polsku, byl to jen příklad v souvislosti s tím, že si nemůžou dovolit prodávat něco s plagiátama, bez ohledu na to jestli se to dělá ve Varšavě nebo Singapuru.

Podle mě nejspíš není pod multík ani ten první co sem dával Sethy, ale to je fuck.

Fugas> co nejvíc není přesný termín, jejich tolik kolik je potřeba dle blanku a způsobu použití. :-)

Pokud jde o Rozemeijery, tak bych byl kapinku opatrnej, viděl jsem to na vlastní oči a upřímně řečeno bych si málokterý jejich prut koupil (u vody jsem s tím nebyl, ale v ruce jsem je ve kšeftě měl), z druhé strany není to ta největší katastrofa co Raven prodává. Možná kvalitativně tak špatný není, ale od pohledu, alespoň mne to odrazuje.

Pátek 9. října 2009 v 16:40® Libor
Libor

osprey> pohoda, nevšim jsem se

Pátek 9. října 2009 v 15:33® osprey
osprey

Fugas: No šel by. Ale já na té fotce vidím to samý, co ty. Nijak ti s tím nepomůžu.

Pátek 9. října 2009 v 15:26® Fugas

osprey> to byl omyl, myslel jsem tohle:

http://www.ravenbrno.cz/…ult61400002/

Těch 120g? to vypadá jako kdybych tu měl mít monstr ryby:-) . Ony tu asi jsou, jen je na té ploše najít a mít na to čas. S kočárem se vláčí špatně, za rok už dám malou na záda a bude to:-) .Jen musím dávat pozor při nahazování:-1

Pátek 9. října 2009 v 15:04® osprey
osprey

Fugas: Není pod multík.

A co tě tak děsí na prutu do 120 g? Je to jen číslo.

Libor: Doufám, že to nevyznělo moc tvrdě. Ale opravdu jsou to zcela jiné pruty.

Pátek 9. října 2009 ve 14:55® Libor
Libor

osprey> ok

Pátek 9. října 2009 ve 14:53® Fugas

a co tohle? Sice trochu cenově výš, ale vypadá solidně. http://www.ravenbrno.cz/…ult61100390/

Pátek 9. října 2009 ve 14:49® osprey
osprey

Fugas: Jo. Měří 195 cm. Má relativně jemnou špičku – ergo není to kůl. (cool?) Být to do 60 g, už bych tomu jerkáč neříkal. Toho Jaxona mám taky.

Libor: Ale řeč je o řadě Millenium. Millenium nemáš a je jiné než Team.

Pátek 9. října 2009 ve 14:45® Libor
Libor

osprey> no já nakonec vzal toho teama do 60g, chtěl jsem 80, ale nebyl a pan Proch. mě ujistil že je tužší než ten starší model 80g, že to tak prostě je. A ujistil mě že na ty moje Fatso 10cm to bude bohatě stačit, a měl pravdu. Další pravda je že nějaký 20cm obludy tahat nechci a ten do 60g utáhne i velký normální woby.

Pátek 9. října 2009 ve 14:32profil byl smazán

Fugas> viděl jsem v Polsku: http://www.daiwasports.co.uk/…h-x-jerkbait je dražší, ale mi se líbil moc.

Pátek 9. října 2009 ve 14:07® Fugas

osprey> a můžu začít znuvu od začátku:-D . Ty máš Millenium 30–80??

Pátek 9. října 2009 ve 13:57® osprey
osprey

Fugas: Do 60 g néééééé!

Přijeď si sáhnout na 30 – 80 g. To je taktak jerkáč. Kdybych tu měl jen trochu slušné ryby, nešel bych ani do něj. Klidně vem ten do 120 g.

A 180 cm není dogma. S tvojí postavou ti nějakých 195 cm vůbec nebude dělat potíže.

Pátek 9. října 2009 ve 13:10® Fugas

osprey> už to vidím, na obrázku je oček 8, v popisu 6 (u té Daiwy). To mě trochu zmátlo, ale bůh ví co na tom obrázku je, často jsou fota jen ilustrační.

Pátek 9. října 2009 ve 13:07® Fugas

pepa-č> já nevim, myslel že prut na jerkování by měl mít co nejvíc oček 8-( , čím víc oček tím víc ..:-D . Viděl jsem u Míry 180 s 9 tuším. Vypadá to pěkně.

Už na to asi kašlu, vezmu Milenium do 60g. Ny ta meje pidijerčíky to bude stačit, časem přikoupím třeba něco 60–120g chytne-li mě to .

Pátek 9. října 2009 ve 12:41® osprey
osprey

Fugas: Taky by šla. Ono na obrázku mate, že půlka prutu má s bídou metr. A osm oček je pořád ještě dost.

regulus: Budeš se divit, ale velká část produkce Dragonu se dělá v Polsku. Jsem o tom přesvědčen a samozřejmě něco mě muselo přesvědčit. Zřejmě se to ale netýká nejlevnějších řad a myslím si, že třeba cena řady Team Silver Edition je proti klasickému Teamu sražena rovněž tím, že jsou tyto pruty dovezeny z východu.

pepa-č: Jediné, v čem s tebou nebudu souhlasit, je to, že by velkovýrobce dostal jen dvoutřetinovou cenu oproti té, co je na onom webu. Neudivilo by mě ani to, kdyby byla osminová, i když to si asi zase fandím.

Pátek 9. října 2009 ve 12:37profil byl smazán

Fugas> 6 oček na 180cm pruty je málo? :-)

Pátek 9. října 2009 ve 12:18® Fugas

sethy> a nemá ta Daiwa moc dlouhou pažbu a málo oček? Jinak cena i váha je celkem OK

Pátek 9. října 2009 ve 12:01® sethy
sethy

Fugas> Rozemeijer jsem mel 50–100G bylo ale spis 30–70. Pokud by ti nevadil jednodil tak bych sel do pennu je ted akci za cca 1000 http://www.adler-wft.cz/…ej_pruty.htm mel jsem i ten penn, ale jednodil a kolo neslo dohromady:-D . A oba jsem prodal, ale oba byly dobre, jen ne pro me:) Ted se divam po tomhle http://www.ravenbrno.cz/…t/dai188042/ protoze je to jeden z mala jerkacu prodejnych v CR co se dela ve 180cm, ale musim se na nej skocit nekdy podivat. Letos uz to ale nebudu resit:)

Pátek 9. října 2009 v 11:56® Fugas

sethy> no a právě proto jsem tu diskuzi začal, ty očka… Ale prý to na funkci nemá vliv, i když to nebudí moc důvěry. Můžeš doporučit něco jiného? +/-185 40–80g? Viděl jsem nabídku Rozemaieru, něco mají v Ravenu Brno, něco dělá DAM, Cormoran ale nějak mě nic neoslovilo:-| . Šmíruju i na ebay…

Pátek 9. října 2009 v 11:31profil byl smazán

Flip> omyl – ty mi nerozumíš. to není to samé jako všichni. Je dost lidí na mrku, co mi rozumí velmi dobře. většinou jsou to lidi, co tobě nerozumí. Takže je to vlastně logické. :-)

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 11:31:25 uživatelem .
Pátek 9. října 2009 v 11:25® sethy
sethy

Fugas> A nebo taky tim, že každemu sedi něco jineho. Kazdopadne u tech jerku TD by ani tak nevadily ty jednonozkova ocka jak to, že ty očka jsou na moc dlouhych nožkách. Nevím, ale jerkačů mě rukama pár prošlo a VŠECHNY měly 2-nožková a uplně u blanku. Ale možná je to jen můj subjektivní pocit. Tohle bych u jerku do 120g nechtěl (foto).

foto/diskuze/privlac/2009/th-img27093.jpg
Pátek 9. října 2009 v 11:18® Fugas

sethy> tak to bude tim že jsem krom TD od Draků nic jiného v ruce neměl a předtím jsem chytal na šílené ohony. tak jsem teď s TD v 7 nebi:-> . Až vyzkouším něco jiného, možná názor změním.

Pátek 9. října 2009 v 11:09® sethy
sethy

Fugas> Ano bude to narakoma, ja mel v ruce (u vody) cca 7 draku (z toho vlastnim nebo jsem vlastnil 4) a konkretne rada TD me vubec nesedi. A navic novej TD zlomenej ve spojce pri náhozu a následná neuznaná reklamace me nutí k zamyšlení zda ještě někdy do draku pujdu. Ikdyž třeba HM62 (ty nove HMky jsem v ruce nemel) nebo i TD silver me sedi. Jen team proste ne.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 11:10:50 uživatelem sethy.
Pátek 9. října 2009 v 11:04® Fugas

sethy> konkrétně u řady TD mi rukama prošlo celkem dost prutů, z toho 2 mam a ani jeden mě vyloženě nezklamal, spíš naopak. Asi také záleží jaké má člověk nároky.

Pátek 9. října 2009 v 10:50profil byl smazán

regulus> koukám že PČ nikdo nerozumí ani na chytej cz. a nejenom u nás na Mrku -je až s podivem jak se debatní prvky s Pepou vždy sejdou v jednom bodě.:-)) ))Tedy O :-)) )

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 10:50:54 uživatelem .
Pátek 9. října 2009 v 10:48® sethy
sethy

Fugas> U Draka máš jistotu v blanku? Tim bych si nebyl tak jistej:)

Pátek 9. října 2009 v 9:00® Fugas

cormaxx> dík, docela jsem se i zasmál, no spíš málem umřel smíchy:-D .Například:.. Heavy Duty tisíciletí Tlouštík Cast Pošuk:-D , ..Netopýři jsou bohužel pouze ve dvou-škoda!:-D . Fakt dobrý

Pátek 9. října 2009 v 8:42profil byl smazán

a ještě jsem psal, že nepíšu o Dragonech, ale obecně. Ale to je taky fuk

Pátek 9. října 2009 v 8:35profil byl smazán

Já o voze, ty o koze. já se jen pozastavil, že dost výrobců vydává nefuji SiC za Fuji SiC (právě proto, že je to marketingový tah, bo to na eshopu nebo katalogu líp vypadá) a že se mi to nelíbí, bo je to nic než lhaní. Nikde nepíšu, že jedny jsou horší nebo lepší. čteš velmi selektivně – tedy jen to co chceš a hledáš v tom věci, co jsem nenapsal. Ale je to fuk.

Pátek 9. října 2009 ve 3:13® regulus
regulus

pepa-č> já nevím, na tebe snad nejde ani reagovat, napíšeš ptákovinu a pak tvrdíš že někdo něco úmyslně přehlídl, co jsou to „opravdová SiC očka“??? SiC je dočista vobyčejný karborundum, dělá se z toho mraky výrobků a už hezky dlouho. Takže jediný co je u Fuji jiný, je to, že mají dobře zmáknutou technologii výroby. Jsou obecně uznáváni jako výrobci velmi kvalitních oček, sedel navijáků a já nevím čeho. Netroufnul bych si tvrdit (vím, že jen papouškuješ cos vyčetl u nich na webu), že očka který vyrábí jiná firma jsou o cokoliv horší než Fuji, pokud bych k tomu neměl nějakej důkaz, je to stejnej marketingovej tah, jako když v TV tlučou babám do palice, že právě jejich prášek je lepší než ten „obyčejnej“.

Pokud tady někdo něco přehlídl, tak seš to ty, já jen velmi okrajově okomentoval tvoje převzatý tvrzení a napsal nechme to bejt a pak pouze komentář k tomu, že si výrobce nemůže dovolit osadit prut něčím jiným než uvádí, zvlášť když je to FUJI.

Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 03:17:06 uživatelem regulus.