Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:50profil byl smazán

skwor> tak běž vysvětlit těm omezencům od Draků,ať je dělají dál-nechápu proč s tím přestali měli slušně našlápnuto a za pár korun.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:48profil byl smazán

dam> kdyby jsi napsal Sage tak tomu bych už rozumněl.páč Xp-čko mám na muškaření a dobrá to tyč,ale to,nebo ten Stage je pro mne novinka.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:41® skwor
skwor

Tady to jede. UL prutů jsem vystřídal několik (Jaxon, Colmic, Pižón) a nakonec zůstal věrný starému modelu od Dragonu – který byl ještě ke všemu ze všech co jsem vyzkoušel nejlevnější. Prostě mi seděl a dál nehledám.

Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:39® Kubajs
Kubajs

CasperForever:to jsou oni

foto/diskuze/privlac/2009/th-img27068.jpg
Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:34® zelenáč
zelenáč

Georgino> Díky za odpověď, a myslíš že karabinka a lanko může negativně ovlivnit chod woblera?

Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:23® Georgino
Georgino

zelenáč> Twistera vážu bez karabinky přímo na vlasec. Woblery a ostatní víceháčkové nástrahy vždy na lanko s karabinkou. Pro cílený lov štik je ocelové lanko nutností.

Tento příspěvek byl editován 8.10.2009 13:23:22 uživatelem Georgino.
Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:17® zelenáč
zelenáč

Prosím Vás moc o radu, jsem zčátečník:

1. někdo říká (většinou výrobci) že je lepší woblera nebo twistera vázat přímo na vlasec bez karabikny, že jedině tak funguje, v krámě kde nakupuji zase říkají že karabinka pohybu woblera nebrání
  2. V reklamních spotech třeba od Rapaly na youtube chytají borci štiky na woblery bez jakéhokoliv ocelového návazce. Je opravdu ten návazec tak nutný?

Díky za Vaše názory, určitě mi pomohou

Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:35® Padis
Padis

macino ambrossiny>nenašel jsem na něm z mého pohledu žádnou chybu.No a nějakou rybku už taky chytil

Čtvrtek 8. října 2009 v 11:08® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Padis> Ahoj a jak je na tom kvalitově? myslím tím co do zpracování, sedlo navijáku, očka…

Čtvrtek 8. října 2009 v 11:05® macino ambrossiny
macino ambrossiny

osprey> Jasné výběr je na mě…jen jsem chtěl vědět než začnu objíždět kšefty a omakávat jestli to má vůbec cenu protože se může víc lidí shodnout na tom že třeba ten Jaxon stojí za prd..takže tak jsem to myslel :-)

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:40® Padis
Padis

Cortéze mám v 2,4m(1,5–12g)a hned mě padl do ruky.

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:23® osprey
osprey

macino ambrossiny> Dostal ses na úroveň, kdy ti už nikdo neporadí. Ty pruty existují, na UL se hodí, mají nějaké vlastnosti a vybrat si musí ten, kdo s nimi bude chytat. V daném případě ty.

Podívej nedávno na skwora: vybral prut, na první pohled ho odsoudil a po nějaké době objevil novou dimenzi jeho použití a nakonec ho zařadil mezi oblíbené.

Výběr prutu je subjektivní záležitost.

T toho, co píšeš, jsem držel Cortéze. Mohl bych s ním chytat. Myslím ale, že s tím Jaxonem nejspíš taky.

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:09® macino ambrossiny
macino ambrossiny

a nebo Jaxon Eternum Speedy spin UL 192cm/8g poraďte!

Čtvrtek 8. října 2009 v 10:01® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Pánové a co toto? PRUT ROBINSON CORTEZ LIGHT PERCH (0,5 – 7 g)

Středa 7. října 2009 ve 22:39® hecht
hecht

osprey> Stromy Ti ohlídal průvodce, nebo né ??? Pokud Tě teda schválně nestrkal do větvoví, aby mohl potom sklízet mouchy :-))

Středa 7. října 2009 ve 22:01® osprey
osprey

Flip: Vítej na naší přátelské, nekonfliktní a poněkud fádní půdě:-)) Vidím, že jsi k nám zavítal obrazně řečeno s Biblí v jedné a Dragonem ve druhé ruce. ULX neseš pravděpodobně v zubech:-)

Já byl dnes sušit. Jak nemám té šňůry za zády 15 a víc metrů, tak si u toho jen vrním. Akorát nemám návyk myslet na stromy kolem…

Středa 7. října 2009 ve 21:59® Prutos
Prutos

Flip> 2,6 7–21 Team…v. 2009

Středa 7. října 2009 ve 21:56® dam
dam

Flip> Bohužel jsem mistrovství strávil v rachotě. Souhlasím s tebou, nemá cenu se tím zabývat, trh je dost zasycen. psal jsem prutosovi, už jsem si na takové věco pořídil neskutečnou věc, Stage

Středa 7. října 2009 ve 21:53profil byl smazán

Prutos> co si koupil za kládu?

Středa 7. října 2009 ve 21:52profil byl smazán

dam> jak to šlo na mistrovství? Sem slyšel,že se opět konalo jihočeské Waterloo?:-))

Středa 7. října 2009 ve 21:50profil byl smazán

dam> myslím,že v této kategorii pure UL asi Dragoni mají absenci-pro mne se sice staví jeden speciál(buhužel už kurevsky dlouho),ale i ten jejich Team 1–7gr není příliš na rotačky velikosti OO vhodný.na gumičky je to už o něco lepší. otázka je jestli mají interes do toho vůbec lézt.mají perfektně obsazenou lehkou i střední kategorii,kde je neskutečný výběr délek i gramáží.Pokud vedle nich jedou UL Mikado,Robinson,Ja­xon a jiní,kteří prodávají za pár korun,tak možná do toho ani nepůjdou.

Středa 7. října 2009 ve 21:48® dam
dam

Prutos> zajet nebo rozjet:-D

Středa 7. října 2009 ve 21:44® Prutos
Prutos

Flip> Ahoj. Pch, prej vidláci :-) Tak abys neřek, včera mě přišel novej drak. Teda staronovej. Už jsem ho stačil i zajet.

Středa 7. října 2009 ve 21:42® dam
dam

Flip> dobrá práce:-D ono to máš jedno, dragon má taky své kořeny jinde

Středa 7. října 2009 ve 21:39profil byl smazán

Prutos> vy vidláci z Moravy od doby teleskopů koukáte s otevřenou pusou s obdivem na každou děličku.Zdravím:-)) )

Středa 7. října 2009 ve 21:38profil byl smazán

dam> musím souhlasit jak jsem psal každému sedí něco jiného-navíc za poslední roky mám ruku vyběhanou od testů Dragona,tak co není jako gillete Supersilver mi moc nepadne. jsem zvyknutý na rychlou špičku a progresivní práci blanku především od spojky nahoru,proto lobuji za to ULX. Ale když dokáže někdo chytat i na ty hadice od Svatejch křížů v levnějších řadách,tak už věřím všemu.

Středa 7. října 2009 ve 21:36® dam
dam

Prutos> možná to je tím, že ho mám trochu zkrácený a špička je tudíž rychlejší a tvrdší

Středa 7. října 2009 ve 21:33® Prutos
Prutos

dam> neříkám že mám problém…jen ULX prostě dohodí dál. Jen konstatování

Tento příspěvek byl editován 7.10.2009 21:34:07 uživatelem Prutos.
Středa 7. října 2009 ve 21:30® dam
dam

Prutos> no já jsem na tom stejně, ale říkám, každý má jiné ruce. Já už ho chytám třetím rokem a nemám problém s nahazováním na delší vzdálenost

Středa 7. října 2009 ve 21:08® Prutos
Prutos

Flip> Pižóna mám a chytal jsem i s ULX. Nemůžu si pomoct,ale Pižón mi sedí víc. Hlavně tedy na brodění a lov nablízko. Kdybych házel dál vemu rychleší ULX.