Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:50profil byl smazán
-
skwor> tak běž vysvětlit těm omezencům od Draků,ať je dělají dál-nechápu proč s tím přestali měli slušně našlápnuto a za pár korun.
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:48profil byl smazán
-
dam> kdyby jsi napsal Sage tak tomu bych už rozumněl.páč Xp-čko mám na muškaření a dobrá to tyč,ale to,nebo ten Stage je pro mne novinka.
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:41® skwor
-
Tady to jede. UL prutů jsem vystřídal několik (Jaxon, Colmic, Pižón) a nakonec zůstal věrný starému modelu od Dragonu – který byl ještě ke všemu ze všech co jsem vyzkoušel nejlevnější. Prostě mi seděl a dál nehledám.
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:39® Kubajs
-
CasperForever:to jsou oni
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 14:34® zelenáč
-
Georgino> Díky za odpověď, a myslíš že karabinka a lanko může negativně ovlivnit chod woblera?
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:23® Georgino
-
zelenáč> Twistera vážu bez karabinky přímo na vlasec. Woblery a ostatní víceháčkové nástrahy vždy na lanko s karabinkou. Pro cílený lov štik je ocelové lanko nutností.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2009 13:23:22 uživatelem Georgino. - Čtvrtek 8. října 2009 ve 13:17® zelenáč
-
Prosím Vás moc o radu, jsem zčátečník:
- někdo říká (většinou výrobci) že je lepší woblera nebo twistera vázat přímo na vlasec bez karabikny, že jedině tak funguje, v krámě kde nakupuji zase říkají že karabinka pohybu woblera nebrání
- V reklamních spotech třeba od Rapaly na youtube chytají borci štiky na woblery bez jakéhokoliv ocelového návazce. Je opravdu ten návazec tak nutný?
Díky za Vaše názory, určitě mi pomohou
- Čtvrtek 8. října 2009 ve 12:35® Padis
-
macino ambrossiny>nenašel jsem na něm z mého pohledu žádnou chybu.No a nějakou rybku už taky chytil
- Čtvrtek 8. října 2009 v 11:08® macino ambrossiny
-
Padis> Ahoj a jak je na tom kvalitově? myslím tím co do zpracování, sedlo navijáku, očka…
- Čtvrtek 8. října 2009 v 11:05® macino ambrossiny
-
osprey> Jasné výběr je na mě…jen jsem chtěl vědět než začnu objíždět kšefty a omakávat jestli to má vůbec cenu protože se může víc lidí shodnout na tom že třeba ten Jaxon stojí za prd..takže tak jsem to myslel
- Čtvrtek 8. října 2009 v 10:40® Padis
-
Cortéze mám v 2,4m(1,5–12g)a hned mě padl do ruky.
- Čtvrtek 8. října 2009 v 10:23® osprey
-
macino ambrossiny> Dostal ses na úroveň, kdy ti už nikdo neporadí. Ty pruty existují, na UL se hodí, mají nějaké vlastnosti a vybrat si musí ten, kdo s nimi bude chytat. V daném případě ty.
Podívej nedávno na skwora: vybral prut, na první pohled ho odsoudil a po nějaké době objevil novou dimenzi jeho použití a nakonec ho zařadil mezi oblíbené.
Výběr prutu je subjektivní záležitost.
T toho, co píšeš, jsem držel Cortéze. Mohl bych s ním chytat. Myslím ale, že s tím Jaxonem nejspíš taky.
- Čtvrtek 8. října 2009 v 10:09® macino ambrossiny
-
a nebo Jaxon Eternum Speedy spin UL 192cm/8g poraďte!
- Čtvrtek 8. října 2009 v 10:01® macino ambrossiny
-
Pánové a co toto? PRUT ROBINSON CORTEZ LIGHT PERCH (0,5 – 7 g)
- Středa 7. října 2009 ve 22:39® hecht
-
osprey> Stromy Ti ohlídal průvodce, nebo né ??? Pokud Tě teda schválně nestrkal do větvoví, aby mohl potom sklízet mouchy
- Středa 7. října 2009 ve 22:01® osprey
-
Flip: Vítej na naší přátelské, nekonfliktní a poněkud fádní půdě
Vidím, že jsi k nám zavítal obrazně řečeno s Biblí v jedné a Dragonem ve druhé ruce. ULX neseš pravděpodobně v zubech
Já byl dnes sušit. Jak nemám té šňůry za zády 15 a víc metrů, tak si u toho jen vrním. Akorát nemám návyk myslet na stromy kolem…
- Středa 7. října 2009 ve 21:59® Prutos
-
Flip> 2,6 7–21 Team…v. 2009
- Středa 7. října 2009 ve 21:56® dam
-
Flip> Bohužel jsem mistrovství strávil v rachotě. Souhlasím s tebou, nemá cenu se tím zabývat, trh je dost zasycen. psal jsem prutosovi, už jsem si na takové věco pořídil neskutečnou věc, Stage
- Středa 7. října 2009 ve 21:53profil byl smazán
-
Prutos> co si koupil za kládu?
- Středa 7. října 2009 ve 21:52profil byl smazán
-
dam> jak to šlo na mistrovství? Sem slyšel,že se opět konalo jihočeské Waterloo?
- Středa 7. října 2009 ve 21:50profil byl smazán
-
dam> myslím,že v této kategorii pure UL asi Dragoni mají absenci-pro mne se sice staví jeden speciál(buhužel už kurevsky dlouho),ale i ten jejich Team 1–7gr není příliš na rotačky velikosti OO vhodný.na gumičky je to už o něco lepší. otázka je jestli mají interes do toho vůbec lézt.mají perfektně obsazenou lehkou i střední kategorii,kde je neskutečný výběr délek i gramáží.Pokud vedle nich jedou UL Mikado,Robinson,Jaxon a jiní,kteří prodávají za pár korun,tak možná do toho ani nepůjdou.
- Středa 7. října 2009 ve 21:48® dam
-
Prutos> zajet nebo rozjet
- Středa 7. října 2009 ve 21:44® Prutos
-
Flip> Ahoj. Pch, prej vidláci
Tak abys neřek, včera mě přišel novej drak. Teda staronovej. Už jsem ho stačil i zajet.
- Středa 7. října 2009 ve 21:42® dam
-
Flip> dobrá práce
ono to máš jedno, dragon má taky své kořeny jinde
- Středa 7. října 2009 ve 21:39profil byl smazán
-
Prutos> vy vidláci z Moravy od doby teleskopů koukáte s otevřenou pusou s obdivem na každou děličku.Zdravím
)
- Středa 7. října 2009 ve 21:38profil byl smazán
-
dam> musím souhlasit jak jsem psal každému sedí něco jiného-navíc za poslední roky mám ruku vyběhanou od testů Dragona,tak co není jako gillete Supersilver mi moc nepadne. jsem zvyknutý na rychlou špičku a progresivní práci blanku především od spojky nahoru,proto lobuji za to ULX. Ale když dokáže někdo chytat i na ty hadice od Svatejch křížů v levnějších řadách,tak už věřím všemu.
- Středa 7. října 2009 ve 21:36® dam
-
Prutos> možná to je tím, že ho mám trochu zkrácený a špička je tudíž rychlejší a tvrdší
- Středa 7. října 2009 ve 21:33® Prutos
-
dam> neříkám že mám problém…jen ULX prostě dohodí dál. Jen konstatování
Tento příspěvek byl editován 7.10.2009 21:34:07 uživatelem Prutos. - Středa 7. října 2009 ve 21:30® dam
-
Prutos> no já jsem na tom stejně, ale říkám, každý má jiné ruce. Já už ho chytám třetím rokem a nemám problém s nahazováním na delší vzdálenost
- Středa 7. října 2009 ve 21:08® Prutos
-
Flip> Pižóna mám a chytal jsem i s ULX. Nemůžu si pomoct,ale Pižón mi sedí víc. Hlavně tedy na brodění a lov nablízko. Kdybych házel dál vemu rychleší ULX.