Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. září 2009 ve 12:26® Scanix
Scanix

Sander> a nebylo to spis tim, ze se tam tak masivne krmilo, ja nachytal tlouste z hladiny i v lednu, kdyz lidi chodi krmit labute, tak si to plavajici pecivo podavali, ze jsem to zkusil a 3 mensi presvedcil. Jinak ta aktivita dravcu zas takova nebyla, na to, ze se stahlo tolik bile ryby, ja doufal, ze to budou aspon trosku orgie ;-)

Neděle 27. září 2009 v 10:03® Libor
Libor

Sander> Minulý týden jsem na matchku vyndal 43cm a to byl boj panečku. Jsou to krásné ryby a pro mě neokoukané.

Neděle 27. září 2009 v 9:59® Sander
Sander

Libor > asi tak okolo 38 čísel, až na jednu vyjímku byly všechny ± stejné. Žádné trofeje, ale to mi u téhle ryby absolutně nevadí.

Neděle 27. září 2009 v 9:53® Libor
Libor

Sander> jak velký ostrý jste tahali?

Sobota 26. září 2009 ve 22:51® cormoran
cormoran

osprey> Ach tak, už jsem myslel, že se nám nechcete pochlubit:-)

Sobota 26. září 2009 ve 22:46® osprey
osprey

cormoran: A ty si myslíš, že se to stáhne, uloží, vytřídí, upraví a dá na web samo? :-))

Sobota 26. září 2009 ve 22:44® cormoran
cormoran

osprey>

Sander> Kluci neříkejte, že ani jedna z tolika ryb nebude mít tu čest vystupovat na internetu:-)

Sobota 26. září 2009 ve 21:50® osprey
osprey

Sander: Tam je to úplně jiná situace a voda. Vezmi si jen tu věc s tím krmelcem – u nás dopadne a ten jeden bolen, co je v doslechu, si zaleze a přikryje oči ploutvičkama.

Tady se hrnou po dopadu do toho mraku krmení jak diví. Prostě jsou tam, je jich dost, žrádla málo a tak se musí ohánět.

Jsem rád, že aspoň někde se ještě dá říct, že je to tam s rybama slušný.

Sobota 26. září 2009 ve 21:46® Sander
Sander

Ale ty ostré, ty byly, pro mně I. cenová :-)

Sobota 26. září 2009 ve 21:44® Sander
Sander

Scanix > až jsem se divil, jak aktivní máš boleny koncem září u hladiny. Od nás pošlu rohlík až do Písku a můžu si ho tam neporušený vyzvednout :-)

Leč z asi deseti jízd jsem díky oběma levým vyžehlil jen tři. Zezačátku vzaly dvě větší fišky, nesekl jsem ani jednu, a pak to šlo s centimetry dost dolů.

Sobota 26. září 2009 ve 21:32® osprey
osprey

Scanix: Večer se to docela rozežralo. Z dravců máme každý 3 boleny – Sander na rohlík z hladiny, já je pochytal při dopadu krmítka, kdy v mraku krmení lapli nástrahu a padající krmelec je podržel na háčku. Protože jsem o nich věděl, čekal jsem na to a jak tohle udělali, dosekl jsem je.

Vláčet jsme nezkoušeli, celkovou bilanci máme ve 2 lidech 50 – 60 ryb asi v 8 druzích.

Sobota 26. září 2009 ve 20:07® Scanix
Scanix

osprey> tak jsem vecer pokrtil Owner Cultiva Ziggyho jednim tloustikem, voda jinak temer bez pohybu, jeste jednu trosku lepsi rybu jsem vypnul na gumu, dokonce ani mala nebodovala a to je co rict, snad jste zalupali se Sanderem lepe ;-)

foto/diskuze/privlac/2009/th-img26739.jpg
Sobota 26. září 2009 v 7:40® spike
spike

osprey> A jdeš čistě na přívlač??

Nevím co dělám u přívlače špatně. Včera jsem byl a nic jako vždy.

Sobota 26. září 2009 v 7:39® osprey
osprey

Upozorňuji na další SMS z dějiště MS v Andoře – viz příslušná otázka.

Pátek 25. září 2009 ve 20:37® osprey
osprey

Prutos: Nesmíš všemu věřit. Já teď po nocích vysedávám za klávesnicí a ve dne se z toho zotavuju.

Dneska už od dvou hodin chci vyrazit na ryby a je teda fakt, že na to ještě asi hodinu a dvacet minut mám. Ale asi už se nezvednu…

Pátek 25. září 2009 ve 20:03® Scanix
Scanix

Sander> svym zpusobem je, ale i velka voda se umi obcas uzavrit a taky tam se pak fiska hur hleda, kdyz muze byt na vetsi plose :-)

Pátek 25. září 2009 v 19:34® Sander
Sander

Scanix > vlastně co my víme, Labe je jinej svět.

Pátek 25. září 2009 v 19:33® Scanix
Scanix

Sander> nakaz mu to, na to prijde casem sam :-)

Pátek 25. září 2009 v 19:31® Sander
Sander

Prutos > já bych věděl ještě o jedné kořisti na kterou se to zredukuje, ale nebudu kolegovi kazit náladu :-)

Pátek 25. září 2009 v 19:23® Prutos
Prutos

CasperForever> jen nečekej že to bude o spoustě záběrů…kořist se ti redukuje převážně na candáta a sumce.

Pátek 25. září 2009 v 19:20® CasperForever
CasperForever

Tak díky chlapi… sem totiž začínající rybář… a chytlo mě to tak že i v pátek večer mě to láká k vodě a pořádně si zachytat :o))

Pátek 25. září 2009 v 19:17® Prutos
Prutos

CasperForever> to víš že berou…a nezapomeň, že správní cvoci vláčejí i v noci! Viď Míro .-)

Pátek 25. září 2009 v 19:11® CasperForever
CasperForever

Ahoj hoši, mám takový dotaz zda berou i za tmy tedy přez noc?? dnes sem v práci do 20:00 než se dostanu k Labi, tak bude 21:00 a pořádná tma… myslíte že to má cenu na třpytku a nebo na woblera i za tmy?? dík za odpověď…

Pátek 25. září 2009 v 17:52® Sander
Sander

petrikveprik > když máš tu rukojeť nedělenou, pak je její zkrácení máček světovej. Toho se neboj a normálně ji fikni. A když už budeš v tom, můžeš vzít v potaz i dovážení.

Pátek 25. září 2009 ve 13:24® osprey
osprey

petrikveprik> Mám nožku navijáku mezi prsty – dva před, dva za.

Stejně tak i pistoli multiplikátoru, tam se ale při hodu občas o prst posunu. Amíci jsou schopni přehazovat to přitom z ruky do ruky, takže tohle není nic hrozného.

Nepovažuji se ovšem za příklad hodný následování.

Pátek 25. září 2009 v 9:25® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Nechcu se vám do toho nějak motat ale zkus ten prut držet trošku před tělem…ne jako že bys měl mít natáhlé ruky ale tak akorát…dokonce máš potom v rukou větší cit a cítíš i lepe malá ťuknutí fakt to funguje…když si na to zvykneš tak ti to ani nepříjde…

Pátek 25. září 2009 v 7:24® Fugas

petrikveprik> jen kvůli rukojeti jsem do Destiny tenkrát nešel, cítím to jako ty. Hrozně mě rozčiluje když mam rukojeť zapíchlou někde v kapse u bundy:-) . Vlastním Teamy a i u nich si dovedu představit o malinko kratší. Asi budu po vzoru Prutose taky „pílit“:-)

Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:19profil byl smazán

osprey> pokud jsem si to z tvého popisu dobře vydedukoval – nohu navijáku máš před ukazováčkem? Co vyvážení prutu – nepřevažuje tě to?

Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:05® osprey
osprey

Prut je třeba držet, na tom se shodnem. Jak ho držet, na to žádný předpis není. Rozhodující je pocit z chytání a výsledek lovu. Já to držím tak, že mi délka rukojeti nevadí dokonce ani na Ironfeatheru a ten má nějakou… Naučilo mě to ale házet dost stranou, takže mi čisté hody přes hlavu moc nejdou. Třeba na velké vodní ploše blbě trefuju feederem zakrmený flek.

Čtvrtek 24. září 2009 ve 22:57® Prutos
Prutos

osprey> mě neber jako typickou ukázku jak držet prut…zrovna lehké pruty držím ja prase kost :-)