Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. září 2009 ve 12:26® Scanix
-
Sander> a nebylo to spis tim, ze se tam tak masivne krmilo, ja nachytal tlouste z hladiny i v lednu, kdyz lidi chodi krmit labute, tak si to plavajici pecivo podavali, ze jsem to zkusil a 3 mensi presvedcil. Jinak ta aktivita dravcu zas takova nebyla, na to, ze se stahlo tolik bile ryby, ja doufal, ze to budou aspon trosku orgie
- Neděle 27. září 2009 v 10:03® Libor
-
Sander> Minulý týden jsem na matchku vyndal 43cm a to byl boj panečku. Jsou to krásné ryby a pro mě neokoukané.
- Neděle 27. září 2009 v 9:59® Sander
-
Libor > asi tak okolo 38 čísel, až na jednu vyjímku byly všechny ± stejné. Žádné trofeje, ale to mi u téhle ryby absolutně nevadí.
- Neděle 27. září 2009 v 9:53® Libor
-
Sander> jak velký ostrý jste tahali?
- Sobota 26. září 2009 ve 22:51® cormoran
-
osprey> Ach tak, už jsem myslel, že se nám nechcete pochlubit
- Sobota 26. září 2009 ve 22:46® osprey
-
cormoran: A ty si myslíš, že se to stáhne, uloží, vytřídí, upraví a dá na web samo?
- Sobota 26. září 2009 ve 22:44® cormoran
-
osprey>
Sander> Kluci neříkejte, že ani jedna z tolika ryb nebude mít tu čest vystupovat na internetu
- Sobota 26. září 2009 ve 21:50® osprey
-
Sander: Tam je to úplně jiná situace a voda. Vezmi si jen tu věc s tím krmelcem – u nás dopadne a ten jeden bolen, co je v doslechu, si zaleze a přikryje oči ploutvičkama.
Tady se hrnou po dopadu do toho mraku krmení jak diví. Prostě jsou tam, je jich dost, žrádla málo a tak se musí ohánět.
Jsem rád, že aspoň někde se ještě dá říct, že je to tam s rybama slušný.
- Sobota 26. září 2009 ve 21:46® Sander
-
Ale ty ostré, ty byly, pro mně I. cenová
- Sobota 26. září 2009 ve 21:44® Sander
-
Scanix > až jsem se divil, jak aktivní máš boleny koncem září u hladiny. Od nás pošlu rohlík až do Písku a můžu si ho tam neporušený vyzvednout
Leč z asi deseti jízd jsem díky oběma levým vyžehlil jen tři. Zezačátku vzaly dvě větší fišky, nesekl jsem ani jednu, a pak to šlo s centimetry dost dolů.
- Sobota 26. září 2009 ve 21:32® osprey
-
Scanix: Večer se to docela rozežralo. Z dravců máme každý 3 boleny – Sander na rohlík z hladiny, já je pochytal při dopadu krmítka, kdy v mraku krmení lapli nástrahu a padající krmelec je podržel na háčku. Protože jsem o nich věděl, čekal jsem na to a jak tohle udělali, dosekl jsem je.
Vláčet jsme nezkoušeli, celkovou bilanci máme ve 2 lidech 50 – 60 ryb asi v 8 druzích.
- Sobota 26. září 2009 ve 20:07® Scanix
-
osprey> tak jsem vecer pokrtil Owner Cultiva Ziggyho jednim tloustikem, voda jinak temer bez pohybu, jeste jednu trosku lepsi rybu jsem vypnul na gumu, dokonce ani mala nebodovala a to je co rict, snad jste zalupali se Sanderem lepe
- Sobota 26. září 2009 v 7:40® spike
-
osprey> A jdeš čistě na přívlač??
Nevím co dělám u přívlače špatně. Včera jsem byl a nic jako vždy.
- Sobota 26. září 2009 v 7:39® osprey
-
Upozorňuji na další SMS z dějiště MS v Andoře – viz příslušná otázka.
- Pátek 25. září 2009 ve 20:37® osprey
-
Prutos: Nesmíš všemu věřit. Já teď po nocích vysedávám za klávesnicí a ve dne se z toho zotavuju.
Dneska už od dvou hodin chci vyrazit na ryby a je teda fakt, že na to ještě asi hodinu a dvacet minut mám. Ale asi už se nezvednu…
- Pátek 25. září 2009 ve 20:03® Scanix
-
Sander> svym zpusobem je, ale i velka voda se umi obcas uzavrit a taky tam se pak fiska hur hleda, kdyz muze byt na vetsi plose
- Pátek 25. září 2009 v 19:34® Sander
-
Scanix > vlastně co my víme, Labe je jinej svět.
- Pátek 25. září 2009 v 19:33® Scanix
-
Sander> nakaz mu to, na to prijde casem sam
- Pátek 25. září 2009 v 19:31® Sander
-
Prutos > já bych věděl ještě o jedné kořisti na kterou se to zredukuje, ale nebudu kolegovi kazit náladu
- Pátek 25. září 2009 v 19:23® Prutos
-
CasperForever> jen nečekej že to bude o spoustě záběrů…kořist se ti redukuje převážně na candáta a sumce.
- Pátek 25. září 2009 v 19:20® CasperForever
-
Tak díky chlapi… sem totiž začínající rybář… a chytlo mě to tak že i v pátek večer mě to láká k vodě a pořádně si zachytat :o))
- Pátek 25. září 2009 v 19:17® Prutos
-
CasperForever> to víš že berou…a nezapomeň, že správní cvoci vláčejí i v noci! Viď Míro .-)
- Pátek 25. září 2009 v 19:11® CasperForever
-
Ahoj hoši, mám takový dotaz zda berou i za tmy tedy přez noc?? dnes sem v práci do 20:00 než se dostanu k Labi, tak bude 21:00 a pořádná tma… myslíte že to má cenu na třpytku a nebo na woblera i za tmy?? dík za odpověď…
- Pátek 25. září 2009 v 17:52® Sander
-
petrikveprik > když máš tu rukojeť nedělenou, pak je její zkrácení máček světovej. Toho se neboj a normálně ji fikni. A když už budeš v tom, můžeš vzít v potaz i dovážení.
- Pátek 25. září 2009 ve 13:24® osprey
-
petrikveprik> Mám nožku navijáku mezi prsty – dva před, dva za.
Stejně tak i pistoli multiplikátoru, tam se ale při hodu občas o prst posunu. Amíci jsou schopni přehazovat to přitom z ruky do ruky, takže tohle není nic hrozného.
Nepovažuji se ovšem za příklad hodný následování.
- Pátek 25. září 2009 v 9:25® macino ambrossiny
-
Nechcu se vám do toho nějak motat ale zkus ten prut držet trošku před tělem…ne jako že bys měl mít natáhlé ruky ale tak akorát…dokonce máš potom v rukou větší cit a cítíš i lepe malá ťuknutí fakt to funguje…když si na to zvykneš tak ti to ani nepříjde…
- Pátek 25. září 2009 v 7:24® Fugas
-
petrikveprik> jen kvůli rukojeti jsem do Destiny tenkrát nešel, cítím to jako ty. Hrozně mě rozčiluje když mam rukojeť zapíchlou někde v kapse u bundy
. Vlastním Teamy a i u nich si dovedu představit o malinko kratší. Asi budu po vzoru Prutose taky „pílit“
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:19profil byl smazán
-
osprey> pokud jsem si to z tvého popisu dobře vydedukoval – nohu navijáku máš před ukazováčkem? Co vyvážení prutu – nepřevažuje tě to?
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 23:05® osprey
-
Prut je třeba držet, na tom se shodnem. Jak ho držet, na to žádný předpis není. Rozhodující je pocit z chytání a výsledek lovu. Já to držím tak, že mi délka rukojeti nevadí dokonce ani na Ironfeatheru a ten má nějakou… Naučilo mě to ale házet dost stranou, takže mi čisté hody přes hlavu moc nejdou. Třeba na velké vodní ploše blbě trefuju feederem zakrmený flek.
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 22:57® Prutos
-
osprey> mě neber jako typickou ukázku jak držet prut…zrovna lehké pruty držím ja prase kost