Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 16:28® Libor
-
Sander> radši napiš podrobný a strukturovaný plán jak chytneš tu štiku.
Tento příspěvek byl editován 24.9.2009 16:28:38 uživatelem Libor. - Čtvrtek 24. září 2009 v 16:24® PetrC
-
Ty krávo, tady je to samej bejk…
A kdo ho má delšího a kdo je větší vocásek, no?
No přece já! A Basta!!! A bez keců…
- Čtvrtek 24. září 2009 v 16:10® Sander
-
osprey > beru to asi tak, že 260cm TD do 50g versus menší průměr cívky (tudíž horší odvíjení) se tak nějak vykompenzovalo oproti případnému hendikepu z tvé strany
Nevím co jsi tam měl za prut, určitě nějaký šimáno, ale UL to zrovna také nebylo. A beztak byl delší.
Máme možnost to vyzkoušet, i když mi to připadá trošku jako pokračování včerejšího tématu v Plavané, aneb „Kdo vyndá většího.“
Což mi připomíná, jak jsi se rozhodl s tím sobotním srazem?
- Čtvrtek 24. září 2009 v 16:03® osprey
-
Sander: To může být důkaz toho, že dál házíš. Já žádnej excelentní vrhač nejsem.
Předpokládám, že pruty jsme měli stejné.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:58® PetrC
-
Sander> budu na tebe myslet a všem říkat, jak jsi byl statečný a hrdě jsi nesl prapor za práva všech neshimanistických navijáků…
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:53® Sander
-
PetrC > dopytle, už mi to nejde editovat…
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:51® PetrC
-
Sander> bacha, tady jde o Shimano, a kde jde o Shimano, tam jde i o krk.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:48® Sander
-
osprey > já na té Hluboké zkoušel přehodit řeku se stejnou nástrahou a stejnou sílou vlasce, hodil jsem víc než ty s tím Twinem. A s dvacítkou Redem, čili s menším průměrem cívky. Hecht je mi svědkem, že nechybělo málo a šel jsem pro Thrilla přes most na druhý břeh
Buď jsem se s vlastním cajkem méně bál, nebo ten okraj cívky Twina nebude nic světoborného.
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:13® macino ambrossiny
-
osprey> abych řekl pravdu tak FB se mi trošku líbí asi víc ale mrzí mě že tam dali ten divný tvar rukojeti mnohem víc se mi pávě zamlouvá ta u FC a právě i ta cívka … jj půjdu do něj díky moc a máš velikost 2500 nebo 3000s? Říkal mi prutos že ho máš a měl jsem původně zajet na skok na sraz porovnat ty vaše modely
- Čtvrtek 24. září 2009 v 15:09® macino ambrossiny
-
osprey> jj díky moc to mi stačí v rozhodnutí
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 14:47® osprey
-
macino ambrossiny> Liší se vzhledem (mě se víc líbí FC), místem výroby (FC je Japan, ale moc to na něm poznat není), cenou (FB je starší a asi by se nechal sehnat levněji), ale hlavně:
Klička u FC se šroubuje přímo do převodu. Odpadá klasická shimanovská vůle na klice a následné „šmrdlání“. To je u mě největší rozdíl a krok správným směrem.
Jo, a cívka FC má speciálně tvarovaný okraj pro delší hody. Asi to funguje, protože jsem chvíli házel na druhý břeh do trávy…
Tento příspěvek byl editován 24.9.2009 14:51:27 uživatelem osprey. - Čtvrtek 24. září 2009 ve 14:32® macino ambrossiny
-
Zdravím mám dotaz…chcu si koupit naviják shimano twin power velikost 2500 a přemýšlím jestli FB nebo FC můžete poradit který? respektive čím se liší? díky
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 14:29® frenki
-
skwor> co to je prut, co je na té fotce?
- Středa 23. září 2009 ve 23:05® hecht
-
osprey> Byl jsem se na ní už taky podívat, v sobotu. Ale jeden záběr jsem prosral, na testovanou nástrahu od Buka.Mohla to být i ona, nebo nějaká podobná . No a jinak nic.Naštěstí se ale nedařilo ani kačenářům, a že jich tam nechodí málo. Pokud to bude jako loni, tak se na ní podíváme až při zamrzání .-)
- Středa 23. září 2009 ve 21:58® osprey
-
Sander> To ani nemám. Po povodni je tam zas o něco míň ryb. Ale jak se zdá, dno je tak přeorané, že navzdory řídké obsádce je i těch pár zbylých ryb překvapivě aktivních.
No a teď jim tam přidají tisíc kaprů v rámci podzimního vysazování. Asi půjdu udělat dobrý skutek…
Jo – v sobotu jedu. A teď dobrou, půjdu ještě pracovat, povídal jsem si tu už moc dlouho.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 22:01:13 uživatelem osprey. - Středa 23. září 2009 ve 21:54® Sander
-
osprey > co se té říčky týče, nemusíš mít obavy o úživnost, v zimě přijde o život tolik šupinatejch, že ty zbylé budou žít v blahobytu
- Středa 23. září 2009 ve 21:52® Sander
-
osprey > je z divočiny. Asi kilák a půl pěšky nebo loď, proto ty dvě šance. Dobře že jsou lidi líný
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 21:52:40 uživatelem Sander. - Středa 23. září 2009 ve 21:45® osprey
-
Sander: To jo, já nikdy nedostal u velké ryby reparát.
Osmdesátku jsem letos u nás nepotkal. Dvě sedmdesátky mi musí stačit. Naštěstí jsem chytil pěkné štiky i jinde. Dnes jsem se byl podívat na hechtovu sedmdesátku z loňska. Bez odezvy, což samozřejmě nemusí nic znamenat. Mimochodem, B je asi dost hladová – tloušti mi žrali rotačky.
- Středa 23. září 2009 ve 21:36® Sander
-
osprey > ano, jednohák. A bude nejspíš někde na kraji tlamy, nic co by ji zabilo.
Už to nějak extra neprožívám jako dřív a žádný smutek nedržím. To k rybaření patří. Když se na to kouknu z druhé stránky, tak kdy mi dá taková ryba na naší řece dvě tutové šance?
Aspoň byla nějaká změna.
- Středa 23. září 2009 ve 21:03® osprey
-
Sander: Nesmutni. Já teď při tom muškaření zapřáhl tříkilovýho kapra. Nebyl ve svý kůži, jasně prohrával na body. A najednou mi upadlo 3/4 metru návazce, vůbec nevím proč.
Škoda, byl by to můj muškařský osobák.
Holt se věci občas sířou. Já přišel před lety o podobnou – měl jsem taky prut do 50 g, taky vlasec 0.20 mm a protože jsem si toho všeho byl vědom, sekl jsem málo. Spadla mi.
Co jsi v ní nechal – jednohák?
- Středa 23. září 2009 ve 20:30® skwor
-
Libor> To ne, měla něco pod šedesát. Ale jako první ryba na 14g prut to nebylo zlé.
- Středa 23. září 2009 ve 20:24® Libor
-
skwor> ta ale 80 nemá
- Středa 23. září 2009 ve 20:13® Sander
-
skwor > máš to u mně schovaný na horší časy hele!
- Středa 23. září 2009 ve 20:11® skwor
-
Sander> To bude rukama
Prut je OK, kam se hrabal Pižón.
- Středa 23. září 2009 v 19:52profil byl smazán
-
Sander> tak to bývá, ty slušné a nejlepší ryby zaberou, když na ně nejdeš, nebo když něco nemáš nebo tak
klasika
- Středa 23. září 2009 v 19:49® Sander
-
Char > výborně, nebudu muset zbytečně tahat ty pruty na dírky, stačí větší pánvička
- Středa 23. září 2009 v 19:46® Sander
-
pepa-č > já nechtěl. Vzal jsem blbej naviják. Zpátky se mi kvůli rozdílu pět desetin milimetru nechtělo.
- Středa 23. září 2009 v 19:45® Char
-
Sander> o víkendu jedu Hechtovi tak prozratˇ kde se schovává a mi ji vystresujeme přehlídkou umělotin a až tam pujdeš a uvidí tě tak ti radostí skočí do náruče
- Středa 23. září 2009 v 19:44profil byl smazán
-
Sander> s dvacítkou bych na štiky nešel. Chyť jí! Máš to rozkazem
- Středa 23. září 2009 v 19:39® Sander
-
Scanix > tam to s voblerem nepůjde, už dneska kolikrát zůstalo Emefko na spadaných listech
Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 19:39:55 uživatelem Sander.Jo, a vlastně i na těch nespadaných, když jsem vyžehlil vzrostlou olši :-/