Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 20. září 2009 ve 21:56® Sander
Sander

Libor > a fotils? Obzvláště ten poslední úlovek myslím.

Neděle 20. září 2009 ve 21:52® hecht
hecht

sus1> Já používám kopii vyprošťováku od LOVY, dělal to Charův táta.Ale moje postřehy jsou, dát tam velké trojháky ale ustřihnout jim konce. Ty řetízky se dle mého motají. Za ty roky co s tím chodím jsem utrhnul jeden, spíš to bylo ošlochtanou šńůrou před uzlem. Používám šńůru nosnost 100 Kg na vrhačky a sítě, no a s tím se dá vyrvat z vody hodně bordelu.Peněz to zachrání moc. Na rozdíl od Ospreye, se nerad koupu, hlavně v druhé půlce vláčecí sezony :-))

Neděle 20. září 2009 ve 21:49® Libor
Libor

Sander> já mám zážitků dost, ostrá 44cm, tlouťi, karas obecný, štika útočící na woblera přes pohled polarizačníma brýlema,lovící ledňáčci, divočáci na skále nad řekou, slečna nahoře bez na druhym břehu..

Neděle 20. září 2009 ve 21:25® osprey
osprey

PetrC: Já to otočím, ale odpověď bude mít větší jednoznačnost.

Když nepůjdeš, nechytíš. (připouštím, že se to dá odrbat)

Neděle 20. září 2009 ve 21:23® osprey
osprey

Sander: Já upravoval články a stříhal živej plot. Nepřišel jsem o jedinou nástrahu, nic se mi neutrhlo, nezamotalo… Jenže taky jsem prd chytil…

Ale mám ostříhanej plot a tím jsem s ním letos skončil. Taky dobrý.

Neděle 20. září 2009 ve 21:06® Sander
Sander

Libor > pokud bude mít dobrej den, jako já dneska, tak bych o tom pochyboval. Se sralo naprosto všechno, venku sice šest tloušťů, ale snad z patnácti záběrů, dvě ryby ve vázce, třetí si rozmotala háček (kecam, já ho blbě navázal, ale pšššt!), no a při přívlači to byl téměř co hod, to vázka…

Neděle 20. září 2009 ve 21:02® Libor
Libor

PetrC> ano, chytneš

Neděle 20. září 2009 ve 20:10® Prutos
Prutos

PetrC> Rybu? Co to je? Já myslel, že chodíš jen honit vodou ty divný woblery bez lopatek… Něco chytíš určitě…rýmu, studený nohy..možná i něco se šupinama (třeba mořskou pannu) :-)

Neděle 20. září 2009 ve 20:00® PetrC

Nazdar ve spolek.

Hele kluci, mám otázku: když půjdu na ryby, chytnu rybu?

Neděle 20. září 2009 v 18:05profil byl smazán

osprey> jo jo, já v moři nemám natrénováno nic. já se v moři leda koupal, ale nikdy nelovil. :-)

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 18:05:44 uživatelem .
Neděle 20. září 2009 ve 14:51® osprey
osprey

Petrr: Jednak to rybě nevysvětlíš a jednak ho ten zážitek s udicí stejně může stát život, takže spolupracovat nebude:-)

Píšeš, co všechno jsi zkusil. Tak zkus uvažovat jinak. Zapomeň na slovíčko CO.

Neděle 20. září 2009 ve 14:19® Tomik
Tomik

Petrr> Však já bych nechtěl vědět konkrétní místo. Přeju ti, abys ho dostal…

Neděle 20. září 2009 ve 14:00® Petrr
Petrr

Já bych ho stejně asi pustil udělal bych fotku a šel by zpět, nj ale rybě to nevysvětlíš.

Neděle 20. září 2009 ve 13:59® Petrr
Petrr

Tomik: tajný místo, nikomu o tom neřeknu

Neděle 20. září 2009 ve 13:58® Petrr
Petrr

Když jsem ho poprvé viděl tak jsem myslel že je to štika, pak za mnou přišel jeden pán a povídá (Jo tohodle pstruha nechytneš, já jsem tady chytnul jednou pstruha na žížalu měřil 55cm., ale tohodle nechytneš ten je chytřejší)Tak sem mu nevěřil že ho nechytnu a chodil sem na něj denodeně a měl pravdu :-((

Neděle 20. září 2009 ve 13:58® Tomik
Tomik

Kdepak v okolí slatinan jsou takovy ryby?:-O

Neděle 20. září 2009 ve 13:54® Petrr
Petrr

Zkoušel jsem snat vše:smáčky, woblery, kopyta, twistry, dřívka, žířaly, červi, malý plotičky(na to sem chytil úhoře 80cm, díky pstruhoj :o), a jinač nevim

Neděle 20. září 2009 ve 13:49® Prutos
Prutos

Petrr> Tak to se budeš muset víc snažit…a co se nástrah týče, co je drahé nemusí být pro danou situaci to nejlepší. Woby jsou průhledný,jdi do gumy.

Neděle 20. září 2009 ve 13:48® osprey
osprey

Prutos: To víš, člověk dělá, co může. Třeba mě šéf jednou odveze k nějaké super vodě a řekne, že mám nachytat co nejvíc metrovek. Může mě třeba platit od kusu nebo tak něco.

Pepa: Jo, taky bych si nechal říct, i když bez předchozího tréninku… A to mám proti tobě natrénováno.

Petrr: Sportovnost rybáře není v pouštění. Někdy je v tom, jak s rybou zachází, někdy v tom, že vůbec nenahodí a jindy zas v tom, že nechá místo sebe nahodit kolegu. Jaký je, to o něm nakonec musejí říct ti, co s ním chytají. Třeba na Prutosovi a Pepovi něco bude, protože s oběma chytám hodně rád.

Neděle 20. září 2009 ve 13:47® Petrr
Petrr

mám vyčíhlího pstruha kolem 58–65cm hovado jako svin, chodil sem na něj celý prázdniny ráno i večer, kupoval jsem mu rapaly atd. a ešte sem ho nechyt

Neděle 20. září 2009 ve 13:43® Petrr
Petrr

já si taky dám 1 kapra na vánoce jinač ne tak sem takovej špinavej SR

Neděle 20. září 2009 ve 13:43® Prutos
Prutos

osprey> řekl bych, že při tvém pracovním vytížení si z tebe ryby moc starosti nedělají :-)

Neděle 20. září 2009 ve 13:42profil byl smazán

Prutos> díky moc. mizím, jdu navštívit holky.

Neděle 20. září 2009 ve 13:42® Prutos
Prutos

pepa-č> Však nejseš žádnej otesánek, takže to bude snad i reálné. U mě by to spravil i pořádnej sumík…jen se obávám , že by mě stáh do vody. Když už jsme u té vody…Ať vám roste – jako z vody! Blahopřeju!

Neděle 20. září 2009 ve 13:38profil byl smazán

osprey> hm… chtěl bych jednou chytat ryby nad kterými bych váhovou převadu neměl. Aspoň jednu bych to chtěl zkusit. :-) edit: foto drze ukradeno na internetu

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 13:38:49 uživatelem .
foto/diskuze/privlac/2009/th-img26589.jpg
Neděle 20. září 2009 ve 13:37® osprey
osprey

Prutos: To víš, mám na tebe špatný vliv.

A ten Pangasius, to je dobrý substituční program – člověk pak pouští o něco ochotněji. Ale pouzí tři ponechaní duháci a dvě kudly za celou sezńu mě opravňují jeětě k nějakému tomu nesportovnímu zákroku vůči našim šupinatým kolegům. Už se těším.

Neděle 20. září 2009 ve 13:31® Prutos
Prutos

osprey> Teda tak to bych se měl nad sebou docela vážně zamyslet. Taky asi nebudu úúplně sportovní. Na druhou stranu se u toho nasportuju docela dost…těch kilometů v nohách a ty kilometry vlasce navinutého na cívku…obezita mi nehrozí. Mimochodem, právě jsem sežral Pangacia…díky za inspiraci,moc dobrá rybiška :-)

Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 13:32:26 uživatelem Prutos.
Neděle 20. září 2009 ve 13:28® osprey
osprey

Petrr: Fakt?

Já jsem nesportovní rybář. Lovím ryby, nad nimiž mám váhovou převahu, snažím se je různě obelstívat a některé jsem i sežral. Takovej jsem…

Můžeš se vůbec s takovým člověkem bavit?

Neděle 20. září 2009 ve 13:23® Petrr
Petrr

tak to sme 2 já jsem taky sportovní rybář

Neděle 20. září 2009 ve 13:22® Prutos
Prutos

Tomik> Ač mě závodní rybařina baví ( i když závodníkem jsem skoro jen na závodech) ,tak tohle je její stránka, která mě až tak moc nebere. Myslím tím tu miniaturizaci. S takovou budem za chvíli chytat fakt dravej potěr…