Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 20. září 2009 ve 21:56® Sander
-
Libor > a fotils? Obzvláště ten poslední úlovek myslím.
- Neděle 20. září 2009 ve 21:52® hecht
-
sus1> Já používám kopii vyprošťováku od LOVY, dělal to Charův táta.Ale moje postřehy jsou, dát tam velké trojháky ale ustřihnout jim konce. Ty řetízky se dle mého motají. Za ty roky co s tím chodím jsem utrhnul jeden, spíš to bylo ošlochtanou šńůrou před uzlem. Používám šńůru nosnost 100 Kg na vrhačky a sítě, no a s tím se dá vyrvat z vody hodně bordelu.Peněz to zachrání moc. Na rozdíl od Ospreye, se nerad koupu, hlavně v druhé půlce vláčecí sezony
- Neděle 20. září 2009 ve 21:49® Libor
-
Sander> já mám zážitků dost, ostrá 44cm, tlouťi, karas obecný, štika útočící na woblera přes pohled polarizačníma brýlema,lovící ledňáčci, divočáci na skále nad řekou, slečna nahoře bez na druhym břehu..
- Neděle 20. září 2009 ve 21:25® osprey
-
PetrC: Já to otočím, ale odpověď bude mít větší jednoznačnost.
Když nepůjdeš, nechytíš. (připouštím, že se to dá odrbat)
- Neděle 20. září 2009 ve 21:23® osprey
-
Sander: Já upravoval články a stříhal živej plot. Nepřišel jsem o jedinou nástrahu, nic se mi neutrhlo, nezamotalo… Jenže taky jsem prd chytil…
Ale mám ostříhanej plot a tím jsem s ním letos skončil. Taky dobrý.
- Neděle 20. září 2009 ve 21:06® Sander
-
Libor > pokud bude mít dobrej den, jako já dneska, tak bych o tom pochyboval. Se sralo naprosto všechno, venku sice šest tloušťů, ale snad z patnácti záběrů, dvě ryby ve vázce, třetí si rozmotala háček (kecam, já ho blbě navázal, ale pšššt!), no a při přívlači to byl téměř co hod, to vázka…
- Neděle 20. září 2009 ve 21:02® Libor
-
PetrC> ano, chytneš
- Neděle 20. září 2009 ve 20:10® Prutos
-
PetrC> Rybu? Co to je? Já myslel, že chodíš jen honit vodou ty divný woblery bez lopatek… Něco chytíš určitě…rýmu, studený nohy..možná i něco se šupinama (třeba mořskou pannu)
- Neděle 20. září 2009 ve 20:00® PetrC
-
Nazdar ve spolek.
Hele kluci, mám otázku: když půjdu na ryby, chytnu rybu?
- Neděle 20. září 2009 v 18:05profil byl smazán
-
osprey> jo jo, já v moři nemám natrénováno nic. já se v moři leda koupal, ale nikdy nelovil.
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 18:05:44 uživatelem . - Neděle 20. září 2009 ve 14:51® osprey
-
Petrr: Jednak to rybě nevysvětlíš a jednak ho ten zážitek s udicí stejně může stát život, takže spolupracovat nebude
Píšeš, co všechno jsi zkusil. Tak zkus uvažovat jinak. Zapomeň na slovíčko CO.
- Neděle 20. září 2009 ve 14:19® Tomik
-
Petrr> Však já bych nechtěl vědět konkrétní místo. Přeju ti, abys ho dostal…
- Neděle 20. září 2009 ve 14:00® Petrr
-
Já bych ho stejně asi pustil udělal bych fotku a šel by zpět, nj ale rybě to nevysvětlíš.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:59® Petrr
-
Tomik: tajný místo, nikomu o tom neřeknu
- Neděle 20. září 2009 ve 13:58® Petrr
-
Když jsem ho poprvé viděl tak jsem myslel že je to štika, pak za mnou přišel jeden pán a povídá (Jo tohodle pstruha nechytneš, já jsem tady chytnul jednou pstruha na žížalu měřil 55cm., ale tohodle nechytneš ten je chytřejší)Tak sem mu nevěřil že ho nechytnu a chodil sem na něj denodeně a měl pravdu
- Neděle 20. září 2009 ve 13:58® Tomik
-
Kdepak v okolí slatinan jsou takovy ryby?
- Neděle 20. září 2009 ve 13:54® Petrr
-
Zkoušel jsem snat vše:smáčky, woblery, kopyta, twistry, dřívka, žířaly, červi, malý plotičky(na to sem chytil úhoře 80cm, díky pstruhoj :o), a jinač nevim
- Neděle 20. září 2009 ve 13:49® Prutos
-
Petrr> Tak to se budeš muset víc snažit…a co se nástrah týče, co je drahé nemusí být pro danou situaci to nejlepší. Woby jsou průhledný,jdi do gumy.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:48® osprey
-
Prutos: To víš, člověk dělá, co může. Třeba mě šéf jednou odveze k nějaké super vodě a řekne, že mám nachytat co nejvíc metrovek. Může mě třeba platit od kusu nebo tak něco.
Pepa: Jo, taky bych si nechal říct, i když bez předchozího tréninku… A to mám proti tobě natrénováno.
Petrr: Sportovnost rybáře není v pouštění. Někdy je v tom, jak s rybou zachází, někdy v tom, že vůbec nenahodí a jindy zas v tom, že nechá místo sebe nahodit kolegu. Jaký je, to o něm nakonec musejí říct ti, co s ním chytají. Třeba na Prutosovi a Pepovi něco bude, protože s oběma chytám hodně rád.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:47® Petrr
-
mám vyčíhlího pstruha kolem 58–65cm hovado jako svin, chodil sem na něj celý prázdniny ráno i večer, kupoval jsem mu rapaly atd. a ešte sem ho nechyt
- Neděle 20. září 2009 ve 13:43® Petrr
-
já si taky dám 1 kapra na vánoce jinač ne tak sem takovej špinavej SR
- Neděle 20. září 2009 ve 13:43® Prutos
-
osprey> řekl bych, že při tvém pracovním vytížení si z tebe ryby moc starosti nedělají
- Neděle 20. září 2009 ve 13:42profil byl smazán
-
Prutos> díky moc. mizím, jdu navštívit holky.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:42® Prutos
-
pepa-č> Však nejseš žádnej otesánek, takže to bude snad i reálné. U mě by to spravil i pořádnej sumík…jen se obávám , že by mě stáh do vody. Když už jsme u té vody…Ať vám roste – jako z vody! Blahopřeju!
- Neděle 20. září 2009 ve 13:38profil byl smazán
-
osprey> hm… chtěl bych jednou chytat ryby nad kterými bych váhovou převadu neměl. Aspoň jednu bych to chtěl zkusit.
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 13:38:49 uživatelem .edit: foto drze ukradeno na internetu
- Neděle 20. září 2009 ve 13:37® osprey
-
Prutos: To víš, mám na tebe špatný vliv.
A ten Pangasius, to je dobrý substituční program – člověk pak pouští o něco ochotněji. Ale pouzí tři ponechaní duháci a dvě kudly za celou sezńu mě opravňují jeětě k nějakému tomu nesportovnímu zákroku vůči našim šupinatým kolegům. Už se těším.
- Neděle 20. září 2009 ve 13:31® Prutos
-
osprey> Teda tak to bych se měl nad sebou docela vážně zamyslet. Taky asi nebudu úúplně sportovní. Na druhou stranu se u toho nasportuju docela dost…těch kilometů v nohách a ty kilometry vlasce navinutého na cívku…obezita mi nehrozí. Mimochodem, právě jsem sežral Pangacia…díky za inspiraci,moc dobrá rybiška
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 13:32:26 uživatelem Prutos. - Neděle 20. září 2009 ve 13:28® osprey
-
Petrr: Fakt?
Já jsem nesportovní rybář. Lovím ryby, nad nimiž mám váhovou převahu, snažím se je různě obelstívat a některé jsem i sežral. Takovej jsem…
Můžeš se vůbec s takovým člověkem bavit?
- Neděle 20. září 2009 ve 13:23® Petrr
-
tak to sme 2 já jsem taky sportovní rybář
- Neděle 20. září 2009 ve 13:22® Prutos
-
Tomik> Ač mě závodní rybařina baví ( i když závodníkem jsem skoro jen na závodech) ,tak tohle je její stránka, která mě až tak moc nebere. Myslím tím tu miniaturizaci. S takovou budem za chvíli chytat fakt dravej potěr…