Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 24. října 2003 v 18:41® mirmen

Co znamená slovo výběrové řízení? Dle jakých kriterií? Pouze dle peněz, kolik za revír?

Pátek 24. října 2003 ve 14:01® jirka

o vikendu se divejte na ct, vagner tam bude za odbornika na kapry

Pátek 24. října 2003 v 7:02® HaD
HaD

Lerak+Vaclav: ono v televizi se toho napovídá :-( (

Pátek 24. října 2003 v 6:10® Vaclav

Lerak: Sice jsem to nevicdel, ale protoze uz jsem par prohlaseni pana ministra ""mimo misu" slysel, umim se to predstavit. Slo mu jen o to v danou chvili nekoho uklidnit, neslo mu o reálnou budoucnost.

Pátek 24. října 2003 v 5:39® Lerak

Vaclav&DaH : Včera byl v Kotli ministr traktorů, lesů, vod a strání Palas. Zmínil se, že se rybáři nemusí o své revíry obávat, že se budou jednou za 10 let konat výběrová řízení na určení správce revírů. Kdo prý bude hospodařit dobře, bude mít přednost tyto získat. Měli by to prý být hlavně členové MO ČRS, kteří se o revíry dobře starají už léta. Ale nebyl jsem si jeho tvrzením moc jist. Určitě budou výjimky (zvláště u lukrativních vod), kde se revírů zmocní movití „kamarádíčci“a různé spolky, kterým půjde hlavně o to, vytahat z rybářů velký kačky!

Čtvrtek 23. října 2003 v 19:24@ Petr

Ahojky lidi, příští pátek mám jet na Lipno na zubáče, nevíte, jak to tam vypadá s vodou? Jestli se aspon trošku zvedla hladina??? Díky.

Čtvrtek 23. října 2003 v 9:57® Vaclav

DaH: Stahl jsem si ho, zatim jsem si ale neudelal cas k tomu, abbych ho precetl V redakci je spousta prace, dovolene kolegu apod. Snnad pristi tyden uz budeme personalne konsolidovani, tak pak se na to dostanu.

Čtvrtek 23. října 2003 v 7:35® HaD
HaD

Václav: tak studoval jsi ten návrh zákona?

Čtvrtek 23. října 2003 v 7:31@ Zubar

DaH: To chtělo alespoň šupinu, ta musela být jak dvacetník.

Středa 22. října 2003 v 9:43® HaD
HaD

Zubar: taky jsem se dlouho kochal a mohl jsem si i sáhnout, heč :-)) )))

Středa 22. října 2003 v 9:15@ Zubar

DaH: To věřím. Já se furt nemůžu vinadívat na tu osmačtyřicítku .­....

Středa 22. října 2003 v 7:07® HaD
HaD

Zubar: jo, to byla paráda a hrozně rád na to vzpomínám…:-)

Středa 22. října 2003 v 6:28@ Zubar

DaH: No ty okouni to musela být paráda. Ten 48 nemá chybu, prostě nádhera.

Úterý 21. října 2003 ve 14:51

teď odpoledne jsem chytil candáta 68 cm na žlutýho ripera :-))

Úterý 21. října 2003 ve 14:49® HaD
HaD

teda venku je hnusně :-( (

Úterý 21. října 2003 v 6:39® Vaclav

DaH: Diky, na tu novou sekci download jsem si jeste nezvykl, takze mi to nejak uteklo. je dobre, ze jsi to tam umistil.

Pondělí 20. října 2003 ve 21:17® HaD
HaD

tomas: na hlavní stránce je vpravo dole rubrika „DOWNLOADS“

Pondělí 20. října 2003 ve 14:32® tkrizak

Kde mohu naleznout DOWNLOADech??

Pondělí 20. října 2003 ve 13:32® HaD
HaD

ALL: poslední návrh zákona o rybářství najdete v DOWNLOADech/u­žitečné informace

Pondělí 20. října 2003 ve 13:26® HaD
HaD

ALL: za chvilku bude poslední návrh zákona k dispozici v DOWNLOADech

Pondělí 20. října 2003 ve 12:42® HaD
HaD

Václav: je to už asi 14 dní v Downloadech

Pondělí 20. října 2003 ve 12:07® Vaclav

DaH: Nemas moznost ten kompletni navrh nekde sehnat a umisti ho sem? Jsou to dost zasadni veci pro budoucnost zajmoveho a sportovniho rybolovu.

Pondělí 20. října 2003 v 11:30® HaD
HaD

Václav: no, abych pravdu řekl, nechal jsem se unést-to co jsi zde popisoval mě už dříve zneklidnilo-špatně jsem se vyjádřil, spíš tam postrádám ustanovení týkající se omezení lovu ryb během povodní (např. od 3 stupně PA)-všichni vědí jak to vloni bylo. Mě osobně to dost vadilo a na březích našich vod se děli hrůzné věci. Docela dobré jsou navrhované pokuty – asi budou užitečné, ale připadají mi trochu přemrštěné a jsem zvědavý, jestli vyřeší nečinnost RS a zda se nedočkáme toho, co je běžné u PČR (pokuty, korupce atd).

Pondělí 20. října 2003 v 10:11® Vaclav

DaH: Ja nevim, abych se priznal, jake dalsi voloviny tam jsou, jsem obeznamen hlavne s timto bodem. Pevne verim, ze poslanecka snemovna takovy nesmysl nenecha projit do praxe. Jsem znamym zastancem uzivatelskeho monopolu CRS a MRS na tekouci vody a vyznamna vodni dila na nich. Rybniky (nikoliv chovne) a dalsi male nadrze at se klidne privatizuji. Rybarsky svaz je totiz obrovska a velmi silna organizace, proverena desitkami let, diky ktere to zde funguje tak, jak to funguje – tedy tak, ze nam to jine zeme zavideji. Desim se momentu, kdy nejaci privatizacni pirati, a ze uz s tim nase absurdistanska republika v poslednich deseti letech udelala radu zkusenosti, zprivatizuji vodu, budou vybirat obrovske penize za povoleni k rybolovu, takze se to pro Cechy stane zcela nedostupne, a pritom to vubec nezarybnovat. Jake dalsi voloviny tam jsou?

Pondělí 20. října 2003 v 6:44® HaD
HaD

Václav: souhlasím a jsou tam ještě i další voloviny

Pondělí 20. října 2003 v 5:28® Vaclav

Vsem: Jsem pomerne v soku z noveho rybarskeho zakona, ktery ma v tomto mesici projednat snemovna. Vsechny rybarske reviry by se nabidly k pronajmu a vice nez staleta pece rybarskeho svazu o vody, diky ktere jsou vody zarybnovany a my mame lidovou zabavu, ma prijit vnivec. To snad zase pripravil clovek (lide), ktery o tom nic nevi. protoze nerozumim tomu, proc menit neco, co nam nemala cast zapadni Evropy zavidi. Vzdyt nas system pece o vody zavidi Francouzi, Nemci i Polaci, co ja vim. Par oslu z Cech, kteri nevidi dal nez na konec pracovniho tydne, ovsem vymysli nejakou zrudnost… Souhlasim s profesorem Semeniukem, ktery v reakci na tento absurdni zakon rika: Ani komuniste, ani Hitler nam nase reviry nesebrali! Je treba rict, ze tento navrh by v prvni rade znamenal neskutecny bordel, a pak zrejme i konec teto lidove a sportovni zabavy v Cechach.

Neděle 19. října 2003 v 17:26

mirmen: server Chytej. cz Ti také přeje mnoho hezkých zážitků u vody a hodně trofejních ryb!

Neděle 19. října 2003 v 17:25® HaD
HaD

mirmen: díky za příspěvek!

Sobota 18. října 2003 ve 21:41® mirmen

Před pár lety šla čtveřice třináctiletých děvčat z Vrchlabí ( školní výlet) na cestě mezi dvěmi horskými chatami v Krkonoších. Celá třída se loudala, začala letní bouřka. Učitelky děcka popoháněly do bezpečí chaty. Holky měly svou vlastní hlavu, loudaly se. Jedna ze čtveřice poslouchala walkmena. Ta taky byla na místě, pozdější oživovací pokusy selhaly. Dvě další děcka utrpěla jen menší popáleniny. Tuším, že neskončily na invalidním vozíku. Stalo se v letech buď 95 nebo 96, informace by se asi dala ověřit u Horské služby, Špindl. Myslím, že mít , byť v kapse, cokoli kovového, za bouřky, může udělat jen děcko, nebo neinteligentní člověk.
A mít ideální svod pro výboj, jakým je uhlíkový prut, to už za bouřky je něco jako ruská ruleta. Přeji mnoho pěkných zážitků u vody.

Sobota 18. října 2003 v 16:38® HaD
HaD

Andrea: to je OK :-)) no jsem docela rád, že se nejedná o můj zážitek…