Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:50® Fugas
-
osprey> jasně, vždyt tam byl smajlík
Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 12:51:26 uživatelem Fugas.. Sám víš že mám i 2.60. Zatím si vystačím, třeba až jednou vezmu do ruky BH, změním názor
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:48® sus1
-
Dobrá,taky odpovím.Mám 240,jednu.Vyzkoušel jsem 210 a měnit zatim nebudu.U nás,nebo teda kde chodim,naprosto postačuje a na malé wobíky taktéž.Je to taky o tom daném místě kam se chodí.Na větší vodě bych měl asi problem s touhle dýlkou,ale…
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:43® osprey
-
Fugas: Přijde na to, co s ním děláš. Wobblerák je lepší 240 cm, ale nástrah je víc než jen okovaná dřeva.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:39® Fugas
-
osprey> 9ft? to už prut do vidliček
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:35® osprey
-
pepa-č: To je, co?!
A vem si, co ti mám na to dál napsat – protože ať se to líbí nebo nelíbí, já sem musím vnést kus MRKu. Ne krást obsah, napodobovat, kopírovat a podobně. Obsah je to nejmenší, dá se vytvořit.
Ale chybí tu kus ducha, který tam panuje. Kus toho života, dění, názorové pestrosti, schopnosti diskutovat. A to je těžké – a navíc si myslím, ba jsem si téměř jist, že můj dobrý úmysl bude po zásluze potrestán
A tvoje rouhačská myšlenka o prutodélce si zasluhuje jedinou reakci:
9 ft forever!!!
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:35® Robur
-
Libore, mám 180cm na výšku, prut 270 mám a moc mne to neuspokojuje,, každý cenťák dolů je příjemný, a co je pod 240 je už moc malé, takže já už asi jedině 240Cm, tato délka mě oslovuje nejvíc
Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 12:57:22 uživatelem Robur. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:27® Fugas
-
pepa-č> no mě to zas tak kontroverzní nepřijde
, prut do 2m je v pořádku, spíš práci s 3metrem si osobně neumím moc představit(zkoušel jsem to). Holt na to nemám ruce. Kdysi jsem někde napsal že na přehradě chytám s 2.40 a málem mě ukamenovali
. Pořád si myslím že to jde a zkoušel jsem to i delšíma prutama. Rozdíl v délce náhozu mi přišel zanedbatelnej. S kratším se mi prostě lépe chytá a víc si vyhraju.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:24® Libor
-
pepa-č> beru na vědomí, napsal jsi blbost, já taky položil blbou otázku, chci teď pořizovat něco na woby, tak jsem hodil otázku do placu. Půjdu do 240cm.
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:11® sus1
-
pepa-č> To je slabí,na to nereaguju.
)
- Čtvrtek 10. září 2009 ve 12:09profil byl smazán
-
chytejáci probuďte se! dnes v 9:19 jsem napíšu takovou „kontroverzní věc“ a nic. U sousedů by z toho byla vášnivá debata na 200 příspěvků, půl dne, několik urážek, omluv, prokletí a odpušťení a tuctu vtipů. Tady: hmmm.. bereme informaci na vědomí…a ticho…
- Čtvrtek 10. září 2009 v 10:24® osprey
-
cormaxx: Sem tam to něco vezme, ale já na ně zas tolik nechytal. Hlavní problém těchle nástrah je „dobře je prodat“.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 10:23® osprey
-
Vláčecí prut podle toho jak a na co. Mám doma od 180 cm do 3, 6m (s tím nevláčím, mám ho spíš na položenou, ale je to lososí vláčák od Abu koupený ve slevě).
Neumím si představit lov na gumy na velké vodě se stoosmdesátkou nebo lov na jerky s třímetrem, ale dá se i to. Je to hodně o osobních preferencích.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 10:10® sethy
-
Libor> 240 a míň
- Čtvrtek 10. září 2009 v 9:42® Fugas
-
Libor> dávám hlas za 2.40. A dovedu si představit i kratší pokud jde o woblery
- Čtvrtek 10. září 2009 v 9:31® cormaxx
-
osprey> Máš na ně ještě něco? Já mám 3 barvy taky.Párkrát jsem je zkoušel,ale zatim bez úspěchu
- Čtvrtek 10. září 2009 v 9:19profil byl smazán
-
Libor> na něco moc, na něco málo. Já si myslím, že vláčák má mít buď 3m nebo víc, nebo 2m (a třeba i míň). Mezitím je taková mrtvá zóna. Ale já nejsem v tomto ohledu normální.
- Čtvrtek 10. září 2009 v 9:16® Libor
-
270cm či 240cm vláčák, vím že o tom bylo napsáno hodně, na co jste zvyklí?
- Středa 9. září 2009 ve 23:37® osprey
-
cormaxx: Ano, ty co jsou na fotce v odkazu hned vlevo nahoře.
- Středa 9. září 2009 ve 23:32profil byl smazán
-
osprey> já ti rozumím, ty kluku ušatá.
Ta strouha u tý divný vsi je zase moje srdeční místo. Slušnou rybu jsem tam nechytil dlouho, ale rád tam jezdím. Tam je to pro mě vždy svátek chytat. Nikde nechytám tak rád. Kdo to tam zná, těžko chápe. Ale je to tak.
- Středa 9. září 2009 ve 23:21® cormaxx
-
osprey> Tu „pětaosmdesátku“ ze srazu jsi chytil na http://rybarskepotreby-voracek.cz/index.php?… ?
- Středa 9. září 2009 ve 22:30® osprey
-
Flip: Petře, proti mě lze použít cokoli, co kde řeknu. Nebudu to řešit. Rád si zachytám, když chci, tak ještě umím zabrat, ale jinak je mi to dost jedno. Ono už se řeší jaký jsem a co jsem udělal – pro někoho jsem idol, jiné jsem zklamal – a to se člověk chová vícemíně furt stejně, jen je víc na očích.
- Středa 9. září 2009 ve 21:26profil byl smazán
-
osprey> to bych nepřiznával-může to být někdy použito proti tobě,až budeš diskutovat někdy o Dragonech tak bacha
)
- Středa 9. září 2009 ve 20:18® osprey
-
pepa-č: Až ti bude skoro čtyřicet, zjistíš, že dojedeš na kole těch 10 – 15 km k vodě (bágl s krámama, pitím, dvěma foťáky) a musíš se nutit, abys vůbec nahodil.
Stalo se mi letos, že jsem dojel do Písku, dal asi deset hodů a povídal rybám, co mi můžou políbit. A jel domů.
Navíc některá ta místa, kde už roky pravidelně lapu kulový, jsou pro mě natolik srdeční záležitost, že se tam vracím, často jen si zaházet. Musíš to brát tak, že já tam býval v zimě v létě pořád, toho se nejde zbavit.
Už jsem to někde napsal – všechno, co jsem chtěl chytit, už jsem chytil. Teď už mi kolikrát stačí se dívat, jak tam ty ryby plavou. Jenže ony poslední dobou nějak moc neplavou.
- Středa 9. září 2009 v 18:18® Kubajs
-
Scanix:krásný rybky gratulace
- Středa 9. září 2009 v 18:07® Scanix
-
Tak uz to video je konecne i tady na chytej
http://www.chytej.cz/…-srpen-2009/
- Středa 9. září 2009 ve 14:25® Kubajs
-
má někdo zkušenost http://www.chytspravnoucenu.cz/…ctra-270-40/ držel jsem to v ruce moc hezkej pocit ale jde mi spíš o zdolávání a náhozy s tímto prutem chci to na woblerovou vláčku na woby kolem 8–12cm jako husky jerky,gloogy,originaly a shad rapy hlavně
- Středa 9. září 2009 v 11:17® BlueShark
-
Scanix: Věřím a zatím jsem se krom jednoho jarního sluníćka nespálil
- Středa 9. září 2009 v 11:12® Filip00
-
Scanix> koukal jsem na ten sestřih a nachytal jsi krásné ryby, gratulace a jen tak dál
- Středa 9. září 2009 v 10:57® Scanix
-
BlueShark> to je dobra prace, az dorazi nove naboje, tak jich bude vicero, ver mi
- Středa 9. září 2009 v 10:03profil byl smazán
-
osprey> ryby musíš chytat, tam kde jsou a ne čekat pod jezem, kam najedou dvě štiky ročně, na tu třetí. Takže zbývá bezútěšné chytání tam kde chytám já, plné ztrát na nástrahách a kdy utržíš zer jako v makovici máku. Ale ono to jde, to víš