Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.096 příspěvků, z toho 77096 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 18. října 2003 v 16:38® HaD
-
Andrea: to je OK
no jsem docela rád, že se nejedná o můj zážitek…
- Sobota 18. října 2003 v 11:25® Andrea
-
DaH:Promiň, ty nejsi Vydra, ale já jsem popleta.
- Sobota 18. října 2003 v 11:23® Andrea
-
Aha, to jen vydry loví za bouřky.
- Sobota 18. října 2003 v 11:20® Andrea
-
DaH: Dobrý příběh o tom chytání za bouřky. Máš asi rád adrenalinové sporty, že?
- Pátek 17. října 2003 v 11:13® HaD
-
Včera jsem přišel asi o velkou štiku… pár minut jsem jí vodil a pak mi to ukousla
(
- Čtvrtek 16. října 2003 v 18:05® Petr
-
Tomas-toho velkého jsem chyt na zelené průhledné kopyto2,po dopadu jsem jen zvedl prut a byl tama ten den to byla jediná rzba co jsem vytáhl. jinak je chytám na banjo/většinou zelenýFLO,twistr modrobílá perleť.-a musíš se do nich trefit
- Čtvrtek 16. října 2003 ve 12:39® Vaclav
-
Miki: Je to narychlo zorganizovana akce, kterou jsem chtel puvodne pripravit az na pristi rok. Vcera jsme ale byli chytat ve Vokove a Jindra mne vybidl k tomu, abych to udelal uz letos. Bude to proto „nulty“ rocnik, takovy testovaci, pro dobrou partu lidi. Ucast uz prislibili Mirek, MAF, budou tam kluci od nas, pohar ale bude jen pro viteze, za stovku toho dnes moc neporidis. Jelikoz to bude v zime ve specifickych podminkach, nebudou se losovat useky, ale bude to s volnym pohybem… Grog s sebou! Ruda: Posli mi na: tydenikchebsko@quick. cz cislo mobilu.
- Čtvrtek 16. října 2003 ve 12:27® HaD
-
ALL: dnes dopoledne měl server výpadek a tímto se všem návštěvníkům za správce serveru omlouvám!!!
- Čtvrtek 16. října 2003 v 10:00® HaD
-
Petr: 46cm – to už je hodně slušná ryba
- Čtvrtek 16. října 2003 v 9:51® tkrizak
-
Proc kdyz neni videt jsme tam psal omylem. Myslel jsem, ze je to povinny udaj a pak neni nikde videt. Ted koukam, ze na to vsichni kaslete.
- Čtvrtek 16. října 2003 v 9:50® tkrizak
-
Petr – to zni neuveritelne. Na co chytas? Twistery? Jake barvy a velikosti? Pri lovu okounz obac stiku chytim, ale takove pocty jsou snem. Bohuzel letos mi tak 80 % stik ukousne vlasec. Chytam na 0.16 vlasec a nejmensi banja. Asi delam neco blbe a nebo mam smulu.
- Čtvrtek 16. října 2003 v 7:06® Miki
-
Vaclav: Velice rad si to stebou zase rozdam; snad se nic nestane a budu schopen zachytat ;o)) Takze se pomalu pripravuji na prosinec. Az budes znat presny termin tak dej vedet.
- Středa 15. října 2003 ve 21:09® Petr
-
DeH-to já celou dobu chytal jen do 30cm,loni mám od tam ok.46cm,a když jsem tam byl s klukem/8let/ tak za 1h. 36ks okounů/od 30do 35cm/ a 9štik na přítoku,ale to tam byla voda.
- Středa 15. října 2003 ve 20:04® Ruda
-
MAF: Tak dnes jim kupodivu chutnalo na sucho, podle mne se nic nerojilo ani nic nelítalo, ale panstvo šlo na hladinu. Udělal jsem 7 ks – dva domů a je fakt že v žaludku měli světe div se normální klasický otravný mouchy. Budu teď několik dní mimo takže pokud by se vyskytl problém s tím 28.10. tak pošli sms, já s tím počítám.
- Středa 15. října 2003 v 9:27® HaD
-
Láďa: posílám Ti e-mail
- Středa 15. října 2003 v 9:26® HaD
-
Igor: není zač
- Středa 15. října 2003 v 9:24® HaD
-
Petr: Vím kde a na Tebe si asi vzpomínám. Jinak mě se ještě povedli v neděli okouni 34 a 35cm
- Středa 15. října 2003 v 9:19® Mirek
-
Ještě k padání lipanů. Je to zajímavé, ale všiml jsem si, že některý den je třeba razantnějších záseků a jndy naopak tvrdý zásek vede spolehlivě k okamžité ztrátě ryby. To je potřeba pro změnu prut pouze lehce přizvednout a je vše v oukeji. Uvědomil jsem si to vlastně až po přečtení Rudova příspěvku. Určitě to souvisí s momentálním naladěním lipuňů. Prostě někdy berou s důvěrou a jindy nechutně opatrně. Ale nakonec o tom to je ne? Mám teď deset dní volno, tak snad budu teorii aplikovat v praxi.
- Středa 15. října 2003 v 6:57® igor
-
DaH: Díky za informace, už jsem to našel a omlouvám se, články jsou O. K.
- Středa 15. října 2003 v 6:45® Ruda
-
Karlos: No já s Tebou naprosto souhlasím, ještě bych k tomu dodal, že když zahlídnu co to je tak podvědomně znervózním (říkám si abych neudělal chybu a právě to je ta největší). Ono to totiž chce taky zůstat v klidu, ale jak s takovým adrenalinem ?
- Úterý 14. října 2003 ve 21:52@ Karlos
-
Maf:Já si tím nejsem jistej,kámoš má čtyřkového Thomase a ryby mu padaly,já pětkového Loomise(a to není zrovna žvejkačka)a pár mě jich spadlo taky. přikláním se spíš k názoru že bude chyby v technice zdolávání. Je to jen názor,zkušenosti zatím sbírám.
- Úterý 14. října 2003 ve 21:21
-
All: Máte někdo zkušenost se pstruhovou Mží. Co lipani a tak?
- Úterý 14. října 2003 v 19:27® Ruda
-
MAF,Karlos, Mirek+ostatní: Protože jsem také majitel Redingtona tak mám taky svou trošku do mlýna. Osobně si myslím, že můj problém je razance záseku a to , že je někdy nedostatečná, třeba oproti Mirkovi jenž má stejný prut. Také, a to další věc jsem ani já ani já ani Mirek nepřišli o ryby hned ale defakto až u podběráku a to při těch posledních kotrmelcích kdy lipan o dno již neryl. Takže bych to viděl na jiný problém. Já osobně jsem toho svého trofejáka asi uspěchal, kdybych ho navedl na podběrák unavenějšího asi by ten kotrmelec už nedělal. Jo jinak aby nedošlo k omylu mentolkou byla myšlena cigaretka americké provenience, protože po zhlédnutí a ztracení toho monstra by mi bonbonék zaručeně nestačil. Takže pánové raďte dál!!!
- Úterý 14. října 2003 v 18:57® Petr
-
DaH(denis)-ano ale jen málo,byl jsem tam také,byla to asi větší štika,když tam jedeš od letovic ,tak hned za cedulý co je zákaz lovu,tak slezeš po skále . stalo se to asi kolem11h. jáuž jsem tam na oběd nezůstával ,musel jsem s autem k doktorovy
- Úterý 14. října 2003 v 15:02® Mirek
-
Láďa: Tak mně tak napadlo, že by jsi zasluhoval nějaké ocenění… Třeba před nastoupeným výběrem českých vláčkařů dekorovat třemi jelity vláčecím prutem přes tvé požehnané ručičky. To by ti mohlo dokonce vehnat upřímné slzičky do očí nééé.
- Úterý 14. října 2003 ve 14:57® Mirek
-
MAF: Určitě máš pravdu. Když ale to lomcování klackem je tak krásný! Já se hrozím jejich kotrmelců. Prut pod vodou jsem praktikoval u suché mouchy vždy. Tam ale šlo hlavně o to, že lipan byl háknutej poměrně dost daleko od tebe. Ale vím o čem mluvíš a souhlasím.
- Úterý 14. října 2003 ve 14:29
-
Vydra: viděl, taky mě to přišlo divný. asi zase reklama?
- Úterý 14. října 2003 ve 12:56® HaD
-
Igor: tak jste vše už našel?
- Úterý 14. října 2003 ve 12:31® MAF
-
Mirek+Karlos:Na větší lipany to chce tvrdší prut,ten Redington je fakt dost měkkej,ti větší lipani nad 40 se přilepí ke dnu kde se ještě točí a rejou čenichem ve dně takže tady je ten měkej prut spíše nevýhodou,možná líp tlumí výpady při tenkém vlasci ale málokdy se velkej lipan rozjede velkou rychlostí s proudem jako třeba pstruh,spíše dřepí dole a buší a buší dokud ten háček z tlamky nedostane. V tomhle případě strčím skoro celej prut do vody a táhnu ho pod vodou pomocí šňůry mimo proud,jak mu změníš polohu těla tak máš vyhráno-tedy většinou.-)
- Úterý 14. října 2003 ve 12:01® Láďa
-
Všem:Pánové mám na Vás menší prosbu. Vzhledem k tomu,že jsem přišel o všechny údaje v PC včt. e-mail. adres. tak chci poprosit o jejich zaslání,jestli je to možné. Moje el. adresa:zalicha@volny. cz Díky předem Viry jsou hajzlíci!!!!!!