Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 8. září 2009 v 9:00@ ???
-
osprey: Jsem ve škole, tudíž nepřihlášen a osobku jsem nečetl. Ale můžu Tě ujistit, že Ty jsi nebyl tím důvodem, proč jsem odešel.
- Úterý 8. září 2009 v 8:50® Fugas
-
Jednou jsem viděl u nás v zátoce němce, chytal se splávkem a pod nim měl velkou rotnu. Prut normálně ve vidličkách
. Tenkrát jsem se tomu smál, ale třeba používal speciální dip a nepotřeboval navíjet jako my
- Úterý 8. září 2009 v 8:35profil byl smazán
-
Robur> všechny ty smrady,kterými jsem zkoušel načančat gumáky mi připadaly jako vyhozené peníze.Nikdy se mi nestalo,že by ostatní fišky gumy ignorovaly a braly jenom ty naonděné. A když žraly tak jim to bylo jedno. Mám obavy,že by ta ryba poznala,a vyhodnotila,že ta rotačka na dně není k jídlu i když by na trojháku byl párek. Akorát blbej kapr by ten párek zchlastal i s tou rotnou
Tento příspěvek byl editován 8.9.2009 08:35:36 uživatelem . - Úterý 8. září 2009 v 8:23® Robur
-
flip. tož navoň rotačku či gumu a šup s ní na položenou
a nezapomeń vnadit, ale částečně máš asi pravdu
- Úterý 8. září 2009 v 8:10profil byl smazán
-
My všichni vláčkaři resp, i muškaři jsme oproti jiným odvětvím rybařiny trochu handicapováni. Máme sice nástrahy,které se vlní, poskakují jsou krásně barevné,ale bohužel všechny mají jeden nedostatek a to je totiž vůni a chuť. Čím déle chytám na vláčku,tím více uvažuju nad tím,že v případě úlovku se na ulovení podílela více zvědavost a přirozená agresivita,než ukojení hladu. Kdyby ryba měla ruce a mohla svoji zvědavost ukojit tím,že by si danou věc nemusela osahávat hubou,tak bychom si ani nelízli.
- Úterý 8. září 2009 v 7:30® Fugas
-
hecht> čau, už si se vyrovnal s rukojetí na TD nebo budeš řezat?
- Úterý 8. září 2009 v 7:28® Fugas
-
osprey> ani nevíš jak rád bych se přijel podívat, ale letošní sezóna už je tak nějak pasé. Vláčet jsem byl od zahájení asi 4×.. a vlastně jsem nic nechyt. Ale jak bude hrubá stavba pod střechou, budu mít snad víc času! Ale zbrojím to jo, teď čekám na balíček s woblerama
.
- Úterý 8. září 2009 v 0:22® hecht
-
osprey> Ba, ba, jak psal kdysy a kdesy Flip ,,rohlík forever'' Kam se hrabe wobler.
- Pondělí 7. září 2009 ve 23:19® osprey
-
Fugas: No a kde jsi, abychom jim je naservírovali až se z toho podělaj. Dneska tu plave jiná generace – padesátka není problém. Kdyby dneska ten větší měl trochu slušně rostlou zadní půlku, měl by 52 – 53 v pohodě. Měl jsem co dělat, abych ho vzal do ruky.
pepa-č: Vsaď svoje dřevo proti mojí švestce, pistolníku
Ne, vážně. Padesátku vyházíš jen někdy a většinou hubenou – z hladové vody, po výtěru atd. Zato s přírodní nástrahou jich můžeš dát několik za den a budou to ryby, které se ti za umělotinou ani neotočí.
Kdysi napsal jeden významný vláčkař, jak je tloušť přes pade vzácná a opatrná ryba a že se jich v celé republice chytí asi 80 za rok. Jenže když má Péťa Sanderovic dobrou sezónu, zvládne to pomalu sám. I já jich mám letos přes půl metru šest a na přívlač to nebylo…
- Pondělí 7. září 2009 ve 23:11® osprey
-
Flip: Tak to je super. T mu pošlu za tři. Já mám poslední dobou ukrutnou sklerózu a na tuhle pokrývku hlavy jsem si zvykl. Vychval ji za mě Dennymu až do nebe
- Pondělí 7. září 2009 ve 23:09® osprey
-
Robur: Já to nerozlišuju. Když tu můžu být, tak tu jsem.
Tu kaprařinu ti můžu (byť opatrně) slíbit – cosi mám rozjednáno.
- Pondělí 7. září 2009 ve 23:03profil byl smazán
-
osprey> házet švestky do vody je škoda. Žerou i dříví.
- Pondělí 7. září 2009 ve 22:08® Fugas
-
osprey> ahoj. jéé švestky, na ten lov často vzpomínám. To jsem měl tenkrát novej fídr
- Pondělí 7. září 2009 ve 22:05profil byl smazán
-
osprey> s Dennym jse mluvil pošleš mu na účet -dám ti číslo za ty čepice 2×80 vočí.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:52® Robur
-
Míro, a teď jsi tu proto, že tě to baví nebo máš službu?
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:51® Robur
-
žužlaj, a když už skoro su, tak zaseknu
. Hele, když jsem teď bobkařský gur, tak jsem zjistil, že není žádný článek o kaprařských montážích. Něco jako vychytávky z kaprařiny, něco bych uvítal. Tak pište chlapci.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:50® Kubajs
-
cormaxx:jj díky
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:48® osprey
-
Robur: A ti okyšové ty smáky žerou nebo se k nim tulí
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:47® Robur
-
tak já vám tedy píšu, že morduju okouny na Prichy smáčky a někteří májí i 10 cm, teda ti okouni. A navíc jsem přišel na to, že muím jít agentit do Břeclai, takže tam i zavláčím a to uvidíte co zalapám
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:47® osprey
-
Flip: Nevím, jestli je za tím to, co si myslím. Počkám, jestli mi skwor odpoví na osobku. Ono ustát něco je vždycky problém a ustát to rovně a ještě těm druhým omlátit hrst argumentů o hlavu, to zvládá málo lidí. Sám za sebe nevím, jak dalece jsem toho schopen. Snad. Občas.
Jo, neozývá se mi Denny. Rád bych se s ním vyrovnal, ale nejde to.
A teď tu asi půl hoďky nebudu – musím něco sníst. Byl jsem do tmy na tlouštích (švestka, 49 max.) a z ryb rovnou sem.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2009 21:48:17 uživatelem osprey. - Pondělí 7. září 2009 ve 21:38profil byl smazán
-
osprey> skworovi jsem to říkal,aby byl nad věcí,ale on už je zřejmě notorický odcházeč
Jestli si pamatuješ ,tak před léty zdrhnuli se Sanderem i ode mne.Jenže tenkrát byli mladí a nerozvážní. dneska jsou to ostřílení borci a tak by měli vědět,že když chtějí rány rozdávat,tak musí i nějakou ustát.I když je to třeba podpásovka-odchodem ještě nikdo nic nevyřešil.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:37® osprey
-
Flip: Díky. Jdu se ti do otázky zviditelnit. Osobně je mi monitorování proti srsti a monitorování u kámošů tím spíš.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:35profil byl smazán
-
osprey> teď jsem o víkendu v Poděbradech až do středy,ale potom něco vymyslíme. S tím focením máš pravdu,ale určo ne proto,že by mě to nebavilo,ale spíš proto,že tomu nerozumím
Toho blba z Mrku,který ti to řekl bych přehlédl jako družstevní lány.Od toho jsem tam ve své otázce šéfem a kdyby to někdo myslel vážně asi bych ho rychle umravnil a myslím že i ostatní. Ty prostě k nám patříš a je to jedno jestli na Mrku,Chytej a nebo na včelařském serveru.a tak to prostě bude.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:32® osprey
-
Flip: To o tom koření řekni skworovi. Asi jsme ho tu nevědomky přepepřili. Osobně jsem se mu omluvil, ale TADY se žádná strašná hádka ani odehrát nemohla
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:30profil byl smazán
-
Sander> jasný bude víc času -přijdou noví diskutující.Ono když se tu objeví občas i takovej záporňák,nebo šílenec,tak to pomůže-nechám se překvapit.Chce pouze abyste mu nechali prostor.A pak se třeba doněj pustili,protože i hádky k diskuzím patří-je to takové bych řekl přímo koření netových diskuzí
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:29® osprey
-
Flip: Zdar Petře. Tady se překusuje hromada věcí
Ale znáš to, je to jako roztlačit lokomotivu – ten první kousek jde sakra ztuha. Pěkně se nám tu rozjel pokec o focení, ale to není nic pro tebe.
Mě taky bylo kýmsi řečeno, že bych se tam u vás neměl moc vyskytovat. A je fakt, že když jsem tam jednou týdně, tak už se na mě ani nereaguje. Stává se ze mě monitorovač.
Apropo – vymysli, kdy mám přijet. O víkendu ale nemůžu.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2009 21:33:44 uživatelem osprey. - Pondělí 7. září 2009 ve 21:22® Sander
-
Flip > tak tomu dotyčnému přeji brzkého smolíka.
Teď už to tady takhle nefunguje a podobná věc by se neobešla bez reakce. Už to je krok vpřed. Vrcholí sezóna, třeba se tu přes zimu lecos změní.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:15profil byl smazán
-
Sander> já vím je to těžké,proto jsem i Mirkovi říkal,že jsem zvědavej jestli s tím vagonem dokáže pohnout. Bohužel někdy mám dojem že si v tomto komorním prostředí i někteří docela rochní a nemají zájem,aby se toho moc dělo,třeba proto že oni jsou tu doma. Když jsem sem před časem vlezl,tak mně i Ospreyovi bylo naznačeno,že naše domácí vody se nacházejí jinde. Ten kdo to napsal asi nepatří ke stavebním kádrům chytejácké diskuze,ale už jenom přítomnost někoho,kdo tady není doma mu vadí.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2009 21:15:34 uživatelem . - Pondělí 7. září 2009 ve 20:59® Sander
-
Flip > to máš těžký, třeba já tady nabíjím na smeč několikrát týdně a nikdo se nechytá
- Pondělí 7. září 2009 ve 20:57profil byl smazán
-
Sander> odhoďit ty kravaty a začít se bavit-ze začátku třeba o chlastu,cikánech,nebo babách občas k tomu přihodit nějaké moudro,či odbornost o fiškách a už to jede. pokud ovšem čeká jeden co z druhého vypadne a pak místo aby debatu rozvinul to jednou větou shodí ze stolu,tak potom v takovém komorním prostředí je veškerá snaha na píču.
Tento příspěvek byl editován 7.9.2009 20:57:43 uživatelem .