Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. srpna 2009 ve 13:25® hecht
-
Flip> Pokud by byl vyroben, běda nám. Co bych potom mohl hledat za novinky a o čem bych snil, když ten nejlepší klacek bych už měl doma
- Neděle 30. srpna 2009 v 9:04® BigMike
-
Já jsem na místě, kam jsem nedošáhl za rákosí normálním prutem a brodit bylo o hubu, chytal na boloňku 5m:) Na gumy a okounci přes 30 cm byli lační. Kde ty loňské sněhy jsou…
- Sobota 29. srpna 2009 ve 20:26® inspo
-
bonsusek> Použít se dá prakticky všechno, ale nenašel bys doma jiný kratší prut. Prut přes tři metry už je fakt hodně.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 20:26:51 uživatelem inspo. - Sobota 29. srpna 2009 v 18:19® bonsusek
-
čaute, můžu použít na příležitistní přívlač prut 3.6, je tvrdší ale je na dravce
- Sobota 29. srpna 2009 v 11:48® BigMike
-
Mám FB, takže nový typ, s mělkou cívkou. Snad se rozběhne!!! Tak ho tedy vracet nebudu:)))
- Sobota 29. srpna 2009 v 11:18® -zruseno
-
Já si před dvěma dny koupil Novej typ 1000 s bojovkou. Tak doufám že bude chodit dobře.
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:37® inspo
-
BigMike> Nevím jestli máš tu novější nebo starší verzi, ale mi to dělalo taky. Mám tu starší verzi 3000 s mělkou cívkou. Měl jsme stejný první dojem. Po první vycházce jsem myslel, že ho vrátím, ale po několika dalších vycházkách se rozjel a nyní točí už druhý rok v pohodě.
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:32® BigMike
-
Naviják S.Exage mě dost zklamal. Na sucho jede dobře, jak nahodím a začnu navíjet, jde ztuha! Nebo je to spíš můj pocit? Mám pocit, že to snad dělá každý naviják co ho dostanu do ruky. Jsem asi zmlsaný mou starou Ticou.
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:17® Sander
-
Kazan > určitě dám vědět.
S tím Orlasem nevím, já to tam moc neznám, kdybych tam jel, tak asi až pozdě na podzim. Ale kdyby jsi chtěl něco spáchat, byl bych pro.
- Sobota 29. srpna 2009 v 10:14® Sander
-
Flip > ano, tentokrát ale na okouny, ne na Sanderbaity
- Sobota 29. srpna 2009 v 9:52profil byl smazán
-
hecht> zaplaťpánbůh?-já bych řekl spíš škoda
Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 09:52:51 uživatelem . - Sobota 29. srpna 2009 v 9:51profil byl smazán
-
Sander> už zase skelouše?
)
- Sobota 29. srpna 2009 v 6:37® Kazan
-
Sander> tak až ti dorazí ta matchka tak dej vědět jaký je rozdíl mezi xt100 a xt200, jinak nechystáš toho ,,skelouše,, na okouny na Orlíku?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 23:07® hecht
-
cormaxx> Pokud bych dal nějaký můj postřeh, tak ten skelouš do 28 g je super woblerák. Ta Destinka by mohla být citlivější na ty gumy. Oba pruty ale mám omakané pouze z obchodu.Draka mám doma, ale ve 2,45m používám ho hlavně na woby a spokojenost, pokud bys na něj chtěl dát kopyto 10 cm s tou hlavou 12 g, možná šáhnout pro větší gramáž (pokud to bude v proudu), na stojáku to utáhne v poho. Univerzál prut, který všichni hledáme, nebude asi nikdy zaplaťpánbůh vyroben.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:42® BlueShark
-
Scanix: Já už vím teď, že bude hůř
((((((( Celý život v háji…
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:29® cormaxx
-
Scanix> A že má dobrou vodu „u baráku“
- Pátek 28. srpna 2009 ve 22:18® Scanix
-
BlueShark> vis co je s tebou nejvetsi sranda, jak jsem ti roky rikal, at jde vlacet a ohrnoval si nos a ted jsi ze zazral, to me dostava a ver, ze s dalsi peknou rybou bude hur
- Pátek 28. srpna 2009 ve 21:27® Mločka
-
Zdravím v sekci montáže jsem nešel Drachkovitchův systém je povolené mít více návazců s trojháčky z jednoho obratlíku?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 21:17® Sander
-
Kazan > když jsem přijel domů, nelenil jsem a objedna tu mačku i ten Skeletor. 3,05m, 2–12g, potřebuji ho na okyše.
A ještě jednou dík, máš to u mně.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 21:10® Kazan
-
Sander> dnes jak jsme spolu krátce mluvili, tuším že jsi říkal že půjdeš i do Skeletora, do jaké gramáže a délky?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 20:24® cormaxx
-
BlueShark> Ať paternoster nebo drop shot,tak bych tam dal jen háček.U braunstara mají strýmrový háčky,ty budou ideální
- Pátek 28. srpna 2009 v 16:18® inspo
-
BlueShark> Ten sólo háček bude asi lepší volba.
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:08® BlueShark
-
inspo: jsem rád, že jsi mě pochopil, přesně to chci, jako u feederu, jen jsem nevěděl zdali smáčka s lehćí jigovkou nebo tam dát jen háček sólo a smáčka
Libor: no kapka olova je na konci a návazec kratší se smáčkem a s mini jigovkou aby se více vznášel, ale asi je lepší úplně bez jigovky, aby se mrskal a vznášel
Tento příspěvek byl editován 28.8.2009 15:11:24 uživatelem BlueShark. - Pátek 28. srpna 2009 v 15:06® Libor
-
BlueShark> a koncovou zátěž? ta bude dost váznout, jednou jsem to tak zkoušel a pravda že se to motalo. Asi bych dal menší hlavičku a klasicky to vodil nad těmi kameny. Nevím, nechám ostatní ať se vyjádří.
- Pátek 28. srpna 2009 v 15:04® inspo
-
BlueShark> Já to tedy nezkoušel, ale zkus udělat jak u feederu paternoster. Na delší návazec dej olovo a na kratší dej háček se smáčkem. Zkus se ještě podívát na toto: http://chytej.cz/…nastrahy-cz/.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 14:57® BlueShark
-
Jasná, vždyť dropshot je vlastně takový boční návazec. Sic je háčkem pevně na kmenovým vlasci, ale já ybch ho dal na návazec malej.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 14:35® cormaxx
-
BlueShark> Myslíš,jako aby si smáček držel hloubku těsně nad kamenama a tam pracoval?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 14:32® Libor
-
BlueShark> nechápu ale neber to osobně. Zkusil bych ho prostě vodit nad těmi kameny. Máš na mysli ho dát na boční návazec?
- Pátek 28. srpna 2009 ve 13:57® BlueShark
-
Tak sorry, asi jsem blboun nejapný…
Tak včera vláčka na Labi, 2 gumy jsou minulost (utřeny a nic moc) a zkusil jsem smáčka zase a povedl se mi okoun 30cm což je mezi těma prďolama úspěch. Mám prosbu, aby se smáček viditelně pro ryby (okouny) vodil a měl nějakou trajektorii bez uplného zapadávání pod kameny a tím snažší kořist pro dravce. Tím myslím nepoužít dropshot háček, ale néjaký návazec se smáčkem. Přijde mi, že kdyby se použil drop-shot na labské břehy, bylo by to účinnější. Nikdy jsem ho ještě nezkoušel. Nešlo by vytvořit smáčka s menší hlavičkou jakoby na mini-návazec? Samozřejmě by stále fungovalo oživování nahoru a dolů atd… Prosté né klasika jak je háček a na něm píchlý smák, ale návazec, kam ho navěsím normálné s JIGOVKOU, ale třema gramovou ani ne.
Chápe už mě někdo?
Jestli to nékdo už néjak nezkouŠel, obávám se, že se to asi bude motat
- Pátek 28. srpna 2009 ve 12:58® inspo
-
BlueShark> By ses mohl dát na politiku. Tam toho taky vždy plno namluví, ale nerozumí jim pomalu nikdo
.