Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 25. srpna 2009 v 16:26® osprey
-
Sander: Já se divil, proč chceš ten klacek. Ale nerad lidem rozmlouvám jejich rozhodnutí. U Dragonů ční vláčka nad ostatním a to ostatní je třeba vždy osobně vyzkoušet. Mimochodem – Colmicové ledacos zlevnili, mám pocit, že i to tvoje bidlo už se nabízí za přijatelný peníz.
Libor: Ve 240 cm a do 35 g se dělá i Destiny – ta by se ti nelíbila? V akci je levnější než ten Speed. A co třeba Guide Select? Ale samozřejmě s tím Speedem to půjde taky…
A pokud bys snad někde mohl osahat Sportex Black Stream, tak tam bys dostal hodně užitné hodnoty za málo peněz. Ale nelíbí se každému.
Tento příspěvek byl editován 25.8.2009 16:27:53 uživatelem osprey. - Úterý 25. srpna 2009 v 16:19® inspo
-
Sander> O jaké matchovce je řeč? Ať se mohu vyvarovat případného omylu
.
- Úterý 25. srpna 2009 ve 12:05® macino ambrossiny
-
skwor> ja si rikal ze je mu nejak podobny
- Úterý 25. srpna 2009 v 10:57® skwor
-
macino ambrossiny> Starý skeletor.
- Úterý 25. srpna 2009 v 10:45® macino ambrossiny
-
skwor> co je zac ten vrchni?
- Úterý 25. srpna 2009 v 10:44® skwor
-
Libor> Můžu předvést toto. Víc vláčáků momentálně nevlastním.
- Úterý 25. srpna 2009 v 0:49® hecht
-
Sander> No, to si tomu dal. (s tím oloupáním) Na druhou stranu, zase jedna získaná zkušenost
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 22:03® Libor
-
skwor> to bych mohl, kdyžtak se ozvu.
Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 22:04:04 uživatelem Libor. - Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:39® Sander
-
Libor > o víc než je zdrávo.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:35® Libor
-
Sander> horší než moje catana?
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:32® Sander
-
skwor > kašlu na to, přes net mačku už kupovat nebudu, na tak dlouhém blanku je hodně věcí k podělání a zase mi to nemusí absolutně vyhovovat.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:28® skwor
-
Sander> Na Branustaru je teď akce na nějaké Colmicy.....
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:19® Sander
-
skwor > já věřil tomu, že ji zpracují stylem jako vláčáky, i když je ta délka na úkor trochu „zežvejknutí“. Ovšem to co mi přišlo je úplně mimo rámec všech kategorií zdá se mi. Leda tak někam šoupnout do vidliček a čekat prasečkiny, a nesmí pršet, páč by to lepilo. Pro mně naprosto nevyhovující.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:16® skwor
-
Sander> To nase.e. Znám od nich jenom vláčáky, tohle vůbec. Naviják by měl sloužit dobře, s tím jsem spokojený.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:12® Sander
-
skwor > ta mačka byla velký omyl. Tu prostě Dragoni udělat neumí. Vlastně, s mačkou to ani nemá nic moc společného kromě délky. Málo oček, čehož jsem si na obrázku nevšiml, dělá z toho prutu něco jako dlouhý teleskop, dokonce i váha by tomu odpovídala. Ten prut padá brutálně na hubu, chytal jsem s pekáčema typu Hyperloop a podobně, ale tohle je o dvě třídy níž. S tímhle mě nikdo nedonutí žehlit.
Jenže…já vůl jsem zvyklej hned po rozbalení prutu strhnout igelit, předtím než ji vyzkouším. Doma se to tak hrozný nezdálo, říkal jsem si že by to snad i mohlo…ale u vody docela šok. No, každopádně díky mé blbosti nelze prut vrátit bez udání důvodu zpět, takže mi nezbývá než ho někde udat. Chudák já!
Jinak naviják je dobrej.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 20:25® skwor
-
Libor> Kdyby se Ti chtělo (máš to na Doksy kousek), zajeď a půjčím Ti do ruky tohle http://www.rsp-fishing.cz/…-14-35g-akce Chtěl jsem prut na woblery za pár korun abych se nemusel bát až s ním někde třísknu a s tímhle jsem spokojený.
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 20:17® Libor
-
Tak uvažuju o prutu na větší woby a jerky. Hlavně husky, na shad rap a slider 7–10cm. Moje myšlení:
- Shimano Speed Master 240MH (15–40g) – líbí se mi, mám verzi 270M a vyhovuje. Cena je pro mě ještě přijatelná, ted je ve slevě. 270MH jsem měl v ruce u Ospreye a připadal mi o dost tužší.
- Shimano Beast Master 240MH- možná by mi stačil, hodně se mi líbí jeho design, cenově nejlevnější. Potřeboval bych ho do ruky.
- Něco od Dragon – Osprey mi doporučoval 240cm Team 14–35g, (kdyžtak mě oprav), cenově přijatelný. Dragon určitě nebude žvejka, možná dobrá volba, nevím. Vzhledově se mi moc nelíbí.
Babo raď! a až poradíš, utrhnu si od huby a poběžím pro klacek.
- Pondělí 24. srpna 2009 v 17:17® skwor
-
Libor> Na Draky? Něco málo mají v Praze ve Zlaté rybce, prý i v Black bassu. A dva u mě doma
- Pondělí 24. srpna 2009 v 16:15® Libor
-
Sander> viděl jsem tedy nějaký ty draky, ale jsem poněkud zmetený gramáží, jsou o dost tužší(unese víc gramů) než shimano. Kdybych něco kupoval, musel bych to nejdřív držet v ruce. Apropo Skwore, kde je na ně poblíž kamenej obchod?
- Pondělí 24. srpna 2009 v 15:58® Sander
-
skwor > Draci jsou doma. Prut půjde pod kudlu – je třeba dovážit, a to poměrně dost.
- Pondělí 24. srpna 2009 v 15:48® skwor
-
Libor> Nevyjde v cizině levněji? Asi před měsícem mi ten naviják u vody půjčil kolega. Když jsem mu ho po pár hodech vracel se slovy „Ten škrábanec tam už byl?“, myslel jsem, že mě na místě utopí
- Pondělí 24. srpna 2009 v 15:46® Libor
-
toužil bych po něm, je fotogenickej, líbí se mi tmavé navijáky, ale ty hříšný peníze za něj prostě nedám
- Pondělí 24. srpna 2009 v 15:36® macino ambrossiny
-
osprey> co je lepší 2500 FC nebo ty 3000 SFC
- Pondělí 24. srpna 2009 ve 12:13® osprey
-
Libor: Upřesním. Byl to 3000 FC.
- Pondělí 24. srpna 2009 v 10:30® Libor
-
Tak jsem u Ospreye ošahal Twina třicítku, líbí se mi.
- Pondělí 24. srpna 2009 v 9:20® BlueShark
-
Osprey: Dobře si mě naložil, jen tak dál
ULP jedině na feederovej prut než si někdy pořídím nějaký jiný zase jemný. Z 0.10 jsem chtěl lapat okyše atd. Ale ber to jako předběžný nezkušený mňouk. Pomalu zjišťuju jak to chodí. Na ten štikáč jedině vlasec 0.20 teď. Ten na Ty gumy atd stačí. Díky za odpovědim už mi zapadají souvislosti jak puzzle
- Neděle 23. srpna 2009 ve 21:07® Prutos
-
osprey> Nemáš se zač omlouvat a nemáš mi vlastně ani proč gratulovat.Tento kapr není první a jistojistě ani poslední kterého na vláčku chytím.
- Neděle 23. srpna 2009 ve 20:05® osprey
-
BlueShark: Nemám rád pletenku, ale přesto ji mám navinutou na několika cívkách. Občas je třeba.
Co chceš chytat s tou 0.10 mm?
V jakém smyslu ti prut do 35 g připadá měkký? To je podle gramáže štikáč.
Nástraha z vázky se netahá prutem.
Co je to ULP (ultralehká přívlač?). S tím klackem a vlascem 0.16 mm na ten pojem zapomeň. Snad jen ta nulka rotačka k tomu pojmu sedí.
- Neděle 23. srpna 2009 v 19:58® osprey
-
Prutos: Omlouvám se, lítám jak hadr na holi, kdoví, kdy půjdu spát. O víkendu jsem tu měl pár lidiček a teď musím hodně rychle dohonit, co mi kde zůstalo stát.
Ke kapříkovi gratuluju.
Parabolické pruty nejsou zas tak přesné a hází se jiným pohybem. Jsou silné hlavně ve zdolávání ryb, což už jsi zjistil. Gratuluju.
- Neděle 23. srpna 2009 v 15:51® Prutos
-
petrikveprik> Ono je to jednoduché. Pořídil jsem si ho na rozlehlejší vody a tam většinou na přesnost nehraju, rozhoduje spíš dálka a schopnost nadaleko zaseknout rybu. Tam kde budu chytat na krátko a přesně si vemu 1,8m Pezona.