Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 23. září 2002 ve 12:11® MAF
-
Jsem na šrot už jsem třikrát napsal vyprávění hodné Homéra a třikrát se to „nepřidalo“do diskuze. zlobí Vás to taky ,nebo štrajkuje jenom ten můj komp?
- Neděle 22. září 2002 ve 22:39@ Karlos
-
MAF:Mrzí me že jsme se minuli a asi těsně nebo jsme se se spíš přehlédli. Odjížděli jsme s bráchou taky tak nějak jako ty. Vaška jsem neviděl,asi byl schovanej někde za křovím. Ta sedmička byla tuším u toho potoka,ne?Za celou tu krátkou dobu jsme viděli vytáhnout jednoho okouna. Měl jsem sebou foták,mohli jsme se vyblejsknout. K těm navijákům-jsem zastáncem bojovky na vláčení takže bych ti doporučil Shimano Aero,do nižší třídy bych už nešel. Mám ještě Sedonu ale po třech letech už nějak vrže. Aerovku jsem prověřil loni ve Finsku,vláčím pořád a naprostá spokojenost,brzda jemná a hlavně pohotová. Oceníš to u pletenky nakrátko při štikách u nohou. Prostě cvrnkneš palcem.
- Neděle 22. září 2002 v 15:01@ Karlos
-
Filip:Václav je na dovolené?Ceské vody už mu nestačí,jooo?
- Pátek 20. září 2002 v 5:30® filip
-
Ta fotogalerie, kterou už jsme tady slibovali, se chvíli zdrží. Hnací motor Chytej. cz, Vašek, odjel do Španělska, a tak se to odkládá na říjen.
- Čtvrtek 19. září 2002 ve 13:20® MAF
-
Já taky chytám celou dobu na navijáky s přední brzdou,můj poslední je Mitchell Quartz 330 ale začal mě zlobit antirevers,tudíž je třeba se poohlídnout po něčem novým. I když na jeho obhajobu musím říct,že je to první závada po skoro 3 letech. A jak jsem se tak koukal po obchodech a diskutoval s rybáři „vláčkaři“tak mě jich právě několik doporučilo bojovku. Nikdy jsem na to nechytal tak fakt nevím. Asi zůstanu u klasiky tedy jemná přední brzda rychlejší převod. Koukal jsem na Shimano Stradic FG 3000,Tica Libra 3000 a Abu Garcia Cardinal Endeur C4F ten je sice pomalejší oproti těm dvěma ,ale líbí se mi . na druhou stranu jsem slyšel na výrobky Abu pár negativních ohlasů tak nevím. Měl jsem je všechny v ruce a všechny celkem sedí ještě jsem přemýšlel o Mitchell Full Control 400 ale ten je trošku težší a je problém v případě závady sehnat kvalitní servis. Uvidím každopádně to musím „rozlousknout“co nejdříve,protože „predátoři“čekají
- Středa 18. září 2002 ve 23:18® Milan
-
MAF:Mě víc vyhovuje přední brzda,je citlivější než bojovka,to je muj subjektivní nazor,každemu sedí něco jineho. Už maš něco vytipovano?/myslim značku/.
- Středa 18. září 2002 v 18:56® Vaclav
-
MAF: Právě jsem se vrátil ze zasedání organizačního výboru Mistrovství ČR v přívlači, takže ti mohu potvrdit, že hlavní stan bude skutečně na hrázi. Tady se budou závodníci o poločase občerstvovat. Jinak v sobotu se chytá od 10 do 12 (1. část závodu) a od 14 do 16 hodin (2. část závodu). Budeš-li se dívat z hráze na přehradu, tak asi 200 metrů po tvé pravici budou tři závodní sektory (od zchátralé plovárny), další dva jsou na protějším břehu (za sídlištěm Skalka). Co se navijáku s bojovkou týče, asi ti odpoví každý trochu jinak. Já jsem například ortodoxním vyznavačem přední brzdy. Bojovku jsem kdysi jednu sezónu zkoušel, vlastně proti ní nic nemám. Jen mě nepřesvědčila o tom, že je lepší než citlivá přední brzda. Jak ale říkám, určitě se najde někdo, kdo je zase ortodoxním vyznavačem bojovky…
- Středa 18. září 2002 v 18:55® Vaclav
-
MAF: Právě jsem se vrátil ze zasedání organizačního výboru Mistrovství ČR v přívlači, takže ti mohu potvrdit, že hlavní stan bude skutečně na hrázi. Tady se budou závodníci o poločase občerstvovat. Jinak v sobotu se chytá od 10 do 12 (1. část závodu) a od 14 do 16 hodin (2. část závodu). Budeš-li se dívat z hráze na přehradu, tak asi 200 metrů po tvé pravici budou tři závodní sektory (od zchátralé plovárny), další dva jsou na protějším břehu (za sídlištěm Skalka). Co se navijáku s bojovkou týče, asi ti odpoví každý trochu jinak. Já jsem například ortodoxním vyznavačem přední brzdy. Bojovku jsem kdysi jednu sezónu zkoušel, vlastně proti ní nic nemám. Jen mě nepřesvědčila o tom, že je lepší než citlivá přední brzda. Jak ale říkám, určitě se najde někdo, kdo je zase ortodoxním vyznavačem bojovky…
- Středa 18. září 2002 v 9:19® MAF
-
Nadhodím jedno téma do diskuzního fóra:Chci si koupit novej navijáček a stále přemýšlím zda koupit naviják s „bojovkou“či bez ní. Chytám ze 70% na pletenku a mám tak 100 „vycházek“k vodě do roka . Svěříte se se svýma zkušenostma a názorama?Díky předem!
- Středa 18. září 2002 v 9:15® MAF
-
Václav:Do Prahy se mi nechce a do Havlíčkova Brodu je to trošku z ruky,ale toho 5.10. bych se přijel podívat. V kolik hodin je zahájení?Předpokládám,že „hlavní stan“bude někde u hráze6.10. je tady v Plzni ten Vader a o to nechci. tedy nemůžu přijít!
- Úterý 17. září 2002 v 18:37® Vaclav
-
MAF: Už těch závodů moc není. 5.-6. října je v Chebu na Skalce Mistrovství ČR v přívlači, 12.10. má být v Praze – Tróji (Vltava 4) Centrální divize (vítězové krajských divizí se zde budou rvát o postup do ii. ligy), 12.-13.10. budou na Sázavě v Havlíčkově Brodě poslední závody I. ligy.
- Úterý 17. září 2002 v 8:57® MAF
-
Milan:Jo to se někdo má,dovolenkovat se zrovna když berou ryby…
- Úterý 17. září 2002 v 8:56® MAF
-
Václav:Gratulace Tobě i bráchovi to je super vážně,držím palce aby Vám ten postup vyšel. Jinak Karlose jsem nenašel ,v půl 12 jsem vyrazil směrem k domovu,ale jak tady čtu tak tam byl,holt jsme se minuli. Chtěl jsem se Tě ještě zeptat kdy jsou další závody docela bych se jel podívat.
- Pondělí 16. září 2002 ve 22:50® Milan
-
Václav,MAF:Karlos má dovolenou,na závody jsme se byli juknout ale bohužel nebylo moc času takže jen na chvíli,snad příště.
- Pondělí 16. září 2002 ve 20:04® Vaclav
-
MAF: Mimochodem, potkal jsi se nakonec v těch Skryjích s Karlosem?
- Pondělí 16. září 2002 v 18:19@ PiECIA
-
Pozdrowienia z Polski dla braci wedkarskiej z Czech
- Pondělí 16. září 2002 v 18:17
-
Děkujeme do Polska a Finska za maily, které nám došly. Zdravíme vás tam kluci, zůstaňte nám věrní. Máme velkou radost z toho, že se na nás pravidelně připojujete i tam. Dan: Dane, nevím přesně, jak to právě tam vypadá, ale vím, že v této lokalitě byla velká voda, ale ve srovnáním s jižními, středními či severními Čechami to nebylo dramatické.
- Pondělí 16. září 2002 v 16:57
-
Pozdrowienia dla wedkarzy z Czech
- Pondělí 16. září 2002 ve 12:24® Vaclav
-
MAF: ještě jednou tě chci pozdravit a poděkovat, že jsi přijel. Vrátili jsme se včera před půlnocí, a to jako vítězové západní skupiny II. ligy v přívlači (vloni nám postup unikl až v posledním závodě, a to jen o jediný bod). V sobotu dopoledne, kdy jsme spolu krátce hovořili, jsem vychytal 4. místo, v neděli pak jedničku. Brácha v neděli odpoledne přidal další 1. místo, a tak jsme průběžnou vedoucí pozici bez problémů udrželi. Jinak s tebou zcela souhlasím. Vím přesně, co a koho kritizuješ.
- Pondělí 16. září 2002 v 9:35® MAF
-
For all:Včera jsem byl dopoledne „vyvenčit“své twisterové stádo a bylo to super. Na stojáku za 4 hodinky 4 candáti od 30–50cm,jedna štika 66cm a pár okounů do 26cm. Všechno bílý twister 6cm a bílá hlavička 5g a žlutý téže velikosti jenom s červenou hlavičkou.
- Pondělí 16. září 2002 v 9:30® MAF
-
Václav:Zdravím Tě ,tak co jak jsi nakonec dopadl v tom lítém klání?Musím se přiznat,že jsem byl na závodech v přívlači poprvé. Znám to pouze z „mušky“překvapilo mě jak přísná jsou pravidla pro přívlač. Co mě ale překvapilo nejvíce bylo to že se nesmí tahat „péří“to fakt nechápu. A ta druhá věc je technická úroveň některých soutěžících. Je to můj subjektivní názor,ale podle mě v druhé lize(což už by měla být kvalita)by měli chytat ti co něco vážně umí. Musím přiznat,že na některé soutěžící byl vážně tristní pohled. Jak říkám byl jsem tam poprvé,chápu nervozitu závodníků,ale podle mě kdo chytá II. ligu musí být rozpoznat od toho kdo chodí „mlátit plechem vodu“jednou za měsíc. A nejde jenom o techniku,jde i o chování u vody,vysvětli mi jak někdo může při závodě pít kafe,pivo či klábosit s kolemjdoucíma. To jsem na muškařských soutěžích neviděl. No nic nechci tady nějak mentorovat a kázat na druhou stranu jsem se dozvěděl spoustu užitečných věcích a poznal pár nových lidí,kteří ví co dělají a proč to dělají a hlavně to mají rádi.
- Pondělí 16. září 2002 v 6:54
-
Od teď si nahoře můžete v odkazu „Jízdní řád“ zjistit vlaková i autobusová spojení, v odkazu „SMS na mobil“ pak můžete posílat textovky svým známým, a to bez ohledu na operátora. Snad tuto novou službu oceníte.
- Neděle 15. září 2002 v 8:47® old_rysiu
-
Troszke zaczynam rozumiec – doszlem juz az tutaj – pozdrawiam sasiadow. Mam 49 lat i mieszkm zaledwie 60 km od was. Z pewnoscia sie poznamy – ale musze sie pouczyc waszego jezyka – Aschledanou – tak to jest?
- Sobota 14. září 2002 ve 23:16® Dan
-
Příští týden bych chtěl vyrazit na Ohře (okolí Ostrov nad Ohří). Zajímalo by mě, jak to vypadá v tomto úseku řeky. Tvrdí se, že v místech kde byly řeky znatelně vylité z břehů mohlo dojít ke kontaminaci ryb. Jde o to, že bych si chtěl nějakou tu potencionální rybu možná odnést a nevím jestli je to dobrý nápad? Předem díky..
- Pátek 13. září 2002 v 11:43® filip
-
MAF: To jse skvělý zážitek, taky jsem v minulosti zažil podobný – koupání po špatném odhadu hloubky.
- Pátek 13. září 2002 v 9:19® MAF
-
Musím se vám přiznat,že jsem se včera letos poprvé koupal. tedy nedobrovolně
. Vodil jsem lipana na tůni o který jsem si myslel že je tak metr a půl hluboká všude dost místa tak jsem si říkal to je pohoda,no jo ale on se pověsil někde dole za kořeny nebo klacky a zůstal viset a mě nenapadlo nic lepšího než si pro něj dojít
. Zajel jsem tam až po krk bylo půl deváté ráno,mlha prostě paráda celé dopoledne jsem se pajtloval jak drahej pes,že jsem nemohl ani navázat mouchu
. Ještě že odpoledne bylo azuro tak jsem uschnul a mohl pokračovat v rybolovu,mimochodem včera se těm lipanům sakra nechtělo.
- Pátek 13. září 2002 v 9:14® MAF
-
Karlos:Tak se na ni „vybodni“máš určitě svých starostí dost já už jí někdy vyšudlím
. zítra se uvidíme tak to proberem.
- Čtvrtek 12. září 2002 ve 21:49@ Karlos
-
MAF:Ta Rapala je,člověče, fakt problém. Václav:Jsem na tebe v sobotu zvědavej.
- Čtvrtek 12. září 2002 v 19:26
-
Taurus: Jsme rádi, že jsi s námi. Snad tě Chytej. cz nezklamaal.
- Středa 11. září 2002 ve 20:40@ taurus
-
Pozdrowienia z Polski oraz złowienia taaakiej ryby