Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 21. srpna 2009 v 10:45® Fugas

osprey> tenkrát jsem na tu devítku neměl klacek, letos už bych něco podobného na toho 18–42 Dráčka snad pověsil.

Pátek 21. srpna 2009 v 10:38® Fugas

Filip00> jo ten a je super!Myslel jsem ještě na něco většího..

Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 10:39:18 uživatelem Fugas.
Pátek 21. srpna 2009 v 10:38® Fugas

osprey> Ha! paravda, já hlava děravá:-) . Myslim že to nebyla noname obluda, ale SSR7. Já v obchodě nic většího neviděl. Můj nej pop je od Stormu a ten větší tušim nedělaji.

Pátek 21. srpna 2009 v 10:35® Filip00
Filip00

Fugas> a storm dělá ty chuck buggy nebo tak nějak a ty jsou štíhlé a dlouhé

Pátek 21. srpna 2009 v 10:27® osprey
osprey

Fugas: Ty sklerózo! Osobně jsi mi vyměnil devítku Skitter popa, co jsi našel na přehradě, za nějakého no name okouna. Takže Rapala dělá Skitter Popa ve verzích 5, 7, 9 a mořské 12 cm. V Písku u Cormoranu bych asi taky pohledal větší obludy (snad Strike Pro). Nevím, mě ta jedna devítka stačí.

Pátek 21. srpna 2009 v 10:27® Filip00
Filip00

Fugas> já mám jednoho velkého ale úspěchy mám jen na toho 5ti cm a ještě v kovové barvě, na toho macka zatím úspěch nemám večer sem dám jeho foto

Pátek 21. srpna 2009 v 10:26® Filip00
Filip00

petrikveprik> ono popravdě tak jak jsem psal tak mi tam ještě chybí taková malá vsuvka ,, po prvním útoku na toho popa jsem se klepal tak, že jsem si zapálil cigaretu a koukal jsem stále na místo kde se to stalo a až když jsem dokouřil tak pak už to bylo jak píšu

Pátek 21. srpna 2009 v 10:24® Fugas

když už se tu řeší pop a štika, můžete doporučit nějakého většího popa? Co jsem tak koukal, maximum je nějakých 7cm. Existuje něco většího?

Pátek 21. srpna 2009 v 10:14profil byl smazán

Filip00> přesně to jsem u své nej štiky zažil na popa také – akorát jsem nebyl tak úspěšný jako ty.. Na hladině se objevila 2m přede mnou asi metrová strakatá podkova, já jsem byl na infarkt jak jsem se lekl a pak znovu když jsem zjistil že to minula. Pak jsem tam pul hodiny popoval a už nezabrala. Nejlepší zakončení bylo pak že jsem toho popa hodil na strom a byl v pr…

Pátek 21. srpna 2009 v 10:00® cormoran
cormoran

Sander> Jak je kamarád s tím Rodeem na fotce spokojenej, nestěžuje si?

BlueShark> Když jsem kolikrát trefil tolstoje na vláčku, kterej je schopnej slušně překroutit vlas na cívce, tak jsem to většinou řešil „vycvrnkáváním“ vlasce. Dá se to spáchat někde na rovince a to tak, že ti kolega vymotá požadovanej kus vlasce, ten pak prutem vyšponuješ a kolega ho následně pustí. Opakuješ to 2× nebo 3× a máš to:-)

Pátek 21. srpna 2009 v 9:41® Filip00
Filip00

osprey> já ty útoky nesekal, protože jsem ty štičky viděl takže jsem tam na popa vlastně žádnou nevytáhl. Ale má nej štika je na popa a musím říct, že měla problém ho trefit, poprvé minula a je pravda že jsem si možná trochu cintnul do trener bylo to na 4m ode mne a při druhém náhozu a popání ho honila a trefila až na po 3tí (závar a nic, tak jsem popnul a to sámé a pak když jsem popnul tak už ho měla v tlamě oseté ticícem zubů):-D , klepal jsem se jak ratlík, ale nádhera kdo zažil tak ví a kdo ne tak doporučuji stojí to za to

Pátek 21. srpna 2009 v 9:19® Kublaj
Kublaj

osprey> jendou mi 60ka popa vzala brutálně ze spoda, viděl jsem jen stín a pak už rybu s popem nad hladinou, naprosto parádní záběr :-)

Pátek 21. srpna 2009 v 9:05® osprey
osprey

Filip00: Kolmo – to je pro štiku ideální pozice pro útok. A ona se v nich při kontaktu s umělou nástrahou často tluče snaha utéct se snahou zaútočit.Takže když se to řítí přímo na ně, nejsou si zdaleka tak jisté. S postupně přibývajícími zkušenostmi ale zpravidla zvítězí pouhé ignorování.

Akorát já už se na kudly těchhle rozměrů už jen dívám. Dost na tom, že se mi na to občas věší, když na nástrahu nevidím. Zkus to prodat těm větším. To je občas zálov, div si člověk nestříkne do trenek:-) Letos mi to jedna cca 70 vzala z výskoku nad hladinu – prostě vyskočila a spadla na to shora jako tygr. Moc hezké…

Pátek 21. srpna 2009 v 8:33® Filip00
Filip00

osprey> když jsem minulý týden chodil v mělčinách viděl jsem 6 malých štik vše do 30 až 35 cm a zkoušel jsem je vypopnout (pop 5 cm od Rapaly), překvapilo mě, že štičky se popa bály a nebo na něj nereagovaly, když jsem popal a oni k němu stály čelem nebo zády, útok přišel vždy když stály zhruba do pravého úhlu k dráze popa. Bylo pěkné pozorovat je ve 40cm mezi vodní trávou.

Pátek 21. srpna 2009 v 8:11® osprey
osprey

Kublaj: Jo, lítá nahoru a dolů. První než se pop po zastavení pohne je, že vycukneš lanko z vody. Vadí to všem rybám, které si popa prohlížejí, protože už mu na 100% nevěří. Dá se to eliminovat, zajímalo mě kolik lidí a jak to dělají.

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:43® Kublaj
Kublaj

osprey> co sem postřehl bylo že jde lenko ke dnu když je nástraha v klidu, občas se stane že se mi chytne za trojháček nebo se dostane do kroužku u trojháčku, takže buď tahám blbě nebo nástraha lanko pak trochu předchází :-) jiank nevím co by si tím mohl myslet

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:35® hecht
hecht

Prutos> Cos pořídil za draka ???

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 22:34® hecht
hecht

osprey> No, to je dost. Konečně budeš mít nějaký důvod se dostat do města pod Špilasem.Teď už to bude služební cesta, tak Tě snad ty mraky lidí nebudou vadit :-))

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 21:04® Prutos
Prutos

osprey> na veletrzích jsou ideální podmínky pro potěžkání sposty vercaku na relativně malé ploše. Třeba brněnský navštěvuju prvidelně. I když ho beru hlavně jako příležitost k setkání s přáteli.

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:59® osprey
osprey

Prutos: Já ho znal už předtím z Písku, ale mě na ty krátký hůlky zas tak moc neužije. Ale zaujal, to zas jo. Štiky by z něj měly respekt.

Ta tvoje 240 cm mi ale přišla využitelnější. Ještě si ale proklepu pár konkurentů. Snad se teď v novém zaměstnání mrknu na nějaký veletrh – donedávna jsem měl tyhle akce na háku:-)

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:32® Prutos
Prutos

osprey> se ti nějak zalíbil :-) Zítra před prací půjdu seznámit nového draka s místní řekou.Dnes se mi při pochůzce beze zbraní prozradila jedna tygřice..a vypadala celkem slušně.

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:23® osprey
osprey

Pulec XYZ: No žádnej Dragon (značka pověstná vysokým procentem výrobků s ostrou špičkovou akcí), ale docela se to dá. To jest snaha těch prutů býti spíše měkčí tu naráží na nedostatek délky, kde by se to projevilo.

Ve 210 cm bych si ty pruty klidně pořídil. Ve 270 cm už spíš ne. Ale ve 210 cm se ještě podívej na Sportex Black Stream. Stojí kolem 1500,– a docela mě zaujal. Jen jsem ho viděl v gramáži 10 – 30 g.

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:17® osprey
osprey

Tomik: Přijde na to. My byli na moři a tam jsem si ji většinou bral – když jsem jel sám, když foukal vítr. Když bylo příjemně, byla dobrá pod zadek:-)

No a jezera, tam holt podle velikosti. Na nějakém brčálníku asi netřeba, na jezeře jako je Vanern, kde musíš ochutnat vodu, aby ses ujistil, že nejsi na moři, tam bych ji asi dal.

Pokud si budeš půjčovat v místě pobytu loď, vesta je obvykle součástí vybavení. Švédové jsou velmi zodpovědní.

Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:04® Sander
Sander

Prutos > Písek je krásnej. S tou naší prdelí nesrovnatelné.

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:56@ PulecXYZ

Ciao chlopi. Nevíte, prosím, jakou akci má Catana a Force Master 5–20g v délce 210 cm?

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:50profil byl smazán

Sander> kšáá :-)

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:42® Prutos
Prutos

Sander> Na píseckém nábřeží se architekt pěkně vyřádil…ale líbí se mi, stejně jako celý Písek. Tedy přesněji jeho střed.

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:33® Sander
Sander

pepa-č > Pepo, ty by jsi ale tu vestu měl nosit i na píseckém nábřeží při venčení psů :o) Nikdy nevíš kdy tě popadne „koupavá“ :o)

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:29profil byl smazán

Tomik> utopíš se jen jednou. Ve Švédsku jako za humny. Čím je voda hlubší (nebo naopak mělčí), voda a vzduch studenější (tudíš máš víc vrstev oblečení – a vyšší hmotnost oblečení) tím spíš vestu ano. Navíc z lodě se „málokdy“ padá dobrovolně. Většinou jde o nějaký malér, překvapení, krizovku. K leknutí, zkratové reakci nebo zpanikaření je kousek. Hřbitovy jsou plné hrdinů. Já jsem zatím víceméně suchozemská krysa – letos snad naposled – ale myslím, že vesta ano.

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:23® osprey
osprey

Ta rotna ten obratlík neprotočí. Většinou jede i s ním. Bojujou s tím už generace rybářů.

Ale dá se s tím vyžít. Stačí dokonce i to, že občas ji zvedneš asi se 3 m vlasce a necháš v luftě vytočit. Mezitím se rozhlídneš kolem, protože kdo se dívá, ten vidí.