Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 18. srpna 2009 v 18:39® Sander
-
Hmm, o hodinu mi utekl bazarový Skeletor. Výborně.
- Úterý 18. srpna 2009 v 15:25® sus1
-
osprey> No právě,čistí to hlavu.
- Úterý 18. srpna 2009 v 15:19® osprey
-
sus1: Jestli myslíš ten sad, tak to je můj boj. Doslova a do písmene. Ono to není úplně malé.
Je to takový etalon toho, jestli už jsem úplná bačkora anebo ještě ne.
A čistí to hlavu.
- Úterý 18. srpna 2009 v 15:12® sus1
-
osprey> Si měl zavolat,sem doma,moh sem tě pomoct.
Tento příspěvek byl editován 18.8.2009 15:13:18 uživatelem sus1.do Písku to nemam daleko a okolí.
- Úterý 18. srpna 2009 v 15:07® osprey
-
Libor: Až přijedeš, koukneme, co se u mě dá vyhrabat. Já myslím, že nějaký Slider objevíme.
Prutos: Kreativita byla vždycky moje silná stránka. Jo – foťák to zatím nerozchodil. Budu mu muset sehnat odbornou péči. No a nakonec – dnes jsem dorazil, co v sadu ještě stálo a jsem z toho dost placatej.
- Úterý 18. srpna 2009 ve 13:21® macino ambrossiny
-
Zdravím právě jsem si přinesl z místní prodejny vysněný prut shimano speed master 240 10–30g a hned po praci ho pádím s kamarádem vyzkoušet jeví se mi velmi dobře
- Úterý 18. srpna 2009 ve 12:56® skwor
-
Libor> Mám potápivou sedmičku. Zatím se s tím učím, bojová zranění na něm nejsou. O woblerech mi nemluv, nedávno jsem byl na dva dny u kamaráda v Berouně a návštěva tamní rybařiny stála přes 600
- Úterý 18. srpna 2009 ve 12:54® Libor
-
skwor> hm.. a ty mas nějaké velikosti?, woblery, to je moje prokletí..
Tento příspěvek byl editován 18.8.2009 12:55:42 uživatelem Libor. - Úterý 18. srpna 2009 ve 12:52® skwor
-
Libor> Novinka na příští rok, tu 5ku zkusím http://salmo.com.pl/page.php?…
- Úterý 18. srpna 2009 ve 12:48® Libor
-
osprey> Taky mám nějaké Slidery, ještě jsem na ně nechytal, takže patřím k těm bláznum co si to kupujou pro potěšení, ale na podzim se namočí.. . Mám 7cm, protože to je vysokej hřbet myslím že to stačí, máš i 10 či 12cm?
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:16® Prutos
-
Kubajs> Nějak se ti to pomnožilo
osprey> Ty jsi ale hlava otevřená…sundat špic by mě asi nenapadlo
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:05® osprey
-
Prutos: Když u nás ještě bylo víc štik a lezly mi při feedrovačce do krmení, bral jsem si s sebou lanko a wobbler. Když mi na fleku začala lovit štika, sundal jsem špičku a to bys viděl, jaký kolík pak z toho prutu zůstane. S tím prosekneš i popelnici
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:04® Kubajs
-
Prutos:ne myslel jsem nástrahy v té gramáži je jasné že hluboko potápivý wobler ti ohne prut až do parabolické akce a klacek bude namáhán jak pod náporem kapříká
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:22® Prutos
-
Kubajs> Nejde ani tak o odhození nástrahy jako spíš o její vedení. S pickerem v pohodě a daleko odhodím i plandavku nebo hlubokopotáplivý wobler. Ale zkus ho vést…a efektivně zaseknout
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:12® Kubajs
-
Mares:s pickerem se dá ještě trochu slušně odhodit guma na težší hlavě ale jinou nástrahu s tim neodhodíš
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 20:20® inspo
-
Prutos> Ani nevíš jak moc se stydím …
.
A třeba jde na velké okouny a bude vrhat 20-ti gramové nástrahy …
Tento příspěvek byl editován 17.8.2009 20:22:09 uživatelem inspo..
- Pondělí 17. srpna 2009 v 19:12® Prutos
-
inspo> jsi ho tedy odbyl…styď se
mares> Použít se určitě dá, vystačíš s nějakým proutkem kategorie light nebo ještě lépe s nějakým pickerem. Dostatečně citlivé jsou oba. Má to ovšem i nevýhody což je jednak oproti vláčáku více či méně vyšší hmotnost a taky horší odhozové vlastnosti (způsobené spoustou malých oček-přeci jen jsou tyto pruty kunstruovány pro vrhání zátěží těžších než jeden či dva gramy)
- Pondělí 17. srpna 2009 v 18:00® inspo
-
mares> Už se to tu řešilo několikrát a odpověď je, že se dá použít, ale…
- Pondělí 17. srpna 2009 v 17:59® mares
-
Čau myslíte že se dá použít fedeerový prut na přivlač hlavně na okouny
- Pondělí 17. srpna 2009 v 16:48® inspo
-
Sander, Prutos> Díky.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 14:35® pipa
-
Kdyby měl někdo zajem: tak tu mam fungl novej vlačak DEGA limited PREMACY titan IMC 10 3metr 12–42g asi ho vubec neviužiju
cena 600 kč..
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 14:08® osprey
-
macino ambrossiny: Mezi těmi twiny nejsou velké rozdíly. Velikost 2500 je mnohem univerzálnější. Teď tu měl kolega Prutos dva verze FB, malinko v nich od začátku šustí, ale jinak běhají pěkně. Moje FC 3000 jsou na tom podobně. Ale od obou verzí jsem viděl kusy s naprosto dokonalým chodem (jenže pak si člověk nechá ten naviják sehnat odněkud, kde ušetří a holt bere co přijde, protože jemný šelest – u mě ještě jen v určitém rozmezí teplot – není důvod k reklamaci). Zvykl jsem si na ty strojky rychle a mám je moc rád. Navíc nosí štěstí – mám na ně už dva osobáky a nebyly to malé ryby.
A ještě jeden rozdíl – verze FC má jinak tvarovanou odhozovou hranu cívky a lítá to z ní dál. Nevím o kolik, ale znát to je.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:46® macino ambrossiny
-
osprey> Např. DAM z repre říkal že u verze 2500 udělali japonští kluci nějakou chybu a že 1000 je lepší a na druhou stranu se tvrdí že 2500 je lepší než 1000 skrz odhozové vlastnosti a z těch twinů jsem se většinou setkal s tou verzí FB tak proto se ptám co je lepší a abych nekecal tak verze FB mi příjde i trochu hezčí
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:39® macino ambrossiny
-
osprey> jj vzal jsem ho (je to moje druhá ryba přivlastněná za tuto sezónu) a ostatní jsem vyhakoval ještě ve vodě…s tím pískem mě to i tak mrzelo ale široko daleko nebylo nic jineho jen písek a beton a nebyl kolem nikdo kdo by mě vyfotil
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:10® osprey
-
macino ambrossiny: Ta fotka je hrozná. Tohle bych s rybou v životě neudělal a pokud ano, šla by domů na pekáč. Jestli chceš zase někdy chytit 16 bolenů naráz, zkus je vracet do vody v co nejlepším stavu. (Pokud jsi ho vzal, tak se omlouvám.)
A k tomu navijáku. Jsem vlastník dvou Twinů verze FC, kamarádi mají i starší verze FA a FB. Mám pocit, že na obrázku z toho e-shopu je verze FA, FBčko má lesklou obráběnou kliku a trochu jinou cívku.
Z hlediska použití mám dojem, že verze FB a FC jsou maličko lepší než FA, ale může to být subjektivní pocit. Verze FC se mi víc líbí designově (konečně aspoň trochu tmavý naviják) a klika se u tohoto navijáku šroubuje přímo do převodu, což snižuje vibrace.
Tento příspěvek byl editován 17.8.2009 13:11:53 uživatelem osprey. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 12:12® macino ambrossiny
-
Pánové mám dotaz má někdo zkušenost s twin powerama? Potřebuju poradit který model je lepší jestli FB nebo FC ve velikosti 2500 a ještě nevím co je toto za model píšou tam FB ale je úplně jiny http://www.rybarske-centrum.cz/…-2500-1.html
- Pondělí 17. srpna 2009 v 10:52® macino ambrossiny
-
Zdravím…v neděli se mi povedlo na UL vláčku vytáhnout z vody 3 okouny a 16 bolenů. Zachutnala jim stříbrná rotačka Meps velikosti 00. Z tohoto lovu mám zatím od začátku sezóny největší radost protože se mi podařilo vytáhnout na 12ku vlasec 59 cm bolena a to v proudu…perfektní rybačka
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:51® Prutos
-
Sander> U nás by sis rychle rozmyslel jestli chceš dělat u vody manekýna
Už se těším, až ty bestie pochcípaj…když je rok bez povodní tak to bývá únosné
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:46® Sander
-
Prutos > ale klobouk wošklivej.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:45® Prutos
-
Sander> no, ta už je použitelná