Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:44® Sander
-
inspo > http://kospo.cz/?…
Prutos > amatére
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:40® Prutos
-
inspo> Odkazem ti bohužel neposloužím. Na webu se mi ji nepovedlo najít…budeš muset hledat na krámech. Bez kloboučku je zle, pač všude tam kde ti bude síťka přiléhat na kůži budeš doštípaný. Mimnochodem..s tím přehnaným šetřením jsem to tak nějak myslel
Foto máš na seznamáckym mailu.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:36® inspo
-
osprey> Tomu říkám redaktor…člověk si ani nestihne odskočit na záchod a už tu má odpověď. David věděl co dělá
.
Díky za osvětlení. A s tou sbírkou máš pravdu, už teď velkou část nástrah nedostanu během sezony ani k vodě. A to toho mám oproti jiným málo.
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 22:37:01 uživatelem inspo. - Neděle 16. srpna 2009 ve 22:31® osprey
-
inspo: Ono se to postupně měsíc po měsíci nahromadí. Kdysi jsem dlouho měl jedinou Rapalu, pak se to pomalu začalo lámat – stačí ročně koupit o dva tři woby víc než se urve a za pár let je sbírka pohromadě.
A se síťkou bez klobouku bys vypadal jako bankovní lupič, přičemž komáři by tu síťovinu připláclou na tvém obličeji rozhodně za překážku nepovažovali.
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 22:33:19 uživatelem osprey. - Neděle 16. srpna 2009 ve 22:30® inspo
-
Prutos> Super. Budu vděčný za každý odkaz. Mimochodem proč bez kloboučku je to k prdu jak píšeš? Jinak v profilu mám email, tak mi můžeš poslat foto tam.
A šetřit umím. Jen se bojím, že kdybych to tak praktikoval často, tak třeba potkám v hospodě svou přítelkyni s někym jiným.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:27® inspo
-
Sander> Moc díky. Přesně něco takového by se mi hodilo. Klobouček nepotřebuji
.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:27® Prutos
-
Sander> No jistě že s kloboučkem…pač bez kloboučku je skoro k prdu. Ale jinou, lepší samozřejmě. Vystavovat sem svoji hlavu v síťce na motýly ovšem nehodlám
na mail klidně
inspo> No vidíš jak pěkně umíš šetřit…jen bych řek, že se to v tomto případě nesmí moc přehnat
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 22:27:57 uživatelem Prutos.Sí´tku jsem koupil u nás na krámu. Kouknu a zkusím ti ji najít na webu.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:23® Sander
-
inspo > http://www.pro-myslivce.cz/…rum-mosq-500
Prutos má ale beztak tu s kloboučkem, že ano? Ta se dá sehnat na netu také, když pohledáš.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:20® inspo
-
Prutos> Kde se dá prosím tě taková síťka sehnat?
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:19® inspo
-
osprey> No asi půjdu do barvy RSH nebo RGS a možná RR, ale ta už je asi dost tmavá.
A abych měl i na druhého Slidera, tak půjdu příště do hospůdky bez přítelkyně – je to dvakrát větší zábava za polovinu peněz.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:16® pipa
-
Všem dik za pokec a du prdet
hold škoda že tu na vlačku nemam partaka
PS:osprej jestli budeš chtit tak pošli tel.č. rad bych někdy pokecal
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 22:20:08 uživatelem pipa.tak čus kusani
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:15® Prutos
-
Sander> No vidíš…to já si liboval, že u vás ten repelent vůbec nepotřebuju. (pač všichni sedali na Míru
Hovada a muchničky máme i u nás, těm neutečeš. Mimochodem, repelenty tu zabírají jen některé a ne na moc dlouho. Já letos pořídil takovou tu síťku přes xicht..a mám pokoj.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:14® osprey
-
inspo: Jestli to není zas tak moc čisté, tak jsi právě přidal pár bodíků na stranu nástrahy světlejší barvy.
A pokud té vody ušetříš nějakých pět šest kubíků, tak máš na druhého Slidera
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:11® Sander
-
Prutos > na komára ten repelent docela platí, koupil jsem ho až letos, nikdy jsem ho nepoužíval. Ale na hovada je to krátký a těch je tu na stezkách kolem vody až dost, někdy jich mám na kýblu i dvacet. To pak čék v tom vedru běží, aby už byl na místě a mohl je pomalu pozabíjet.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:10® inspo
-
osprey> No tak si začnu brát ještě sebou k vodě šampon a mýdlo a když už bude ve vodě, tak se řádně umyju a ušetřím ještě za vodu
.
A s tou vodou je to na úvaze. Vyvoženě v kalné vodě nechytám, ale že bych chytal v pramenitě čisté vodě se říci nedá.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 22:05® osprey
-
inspo: Byl jsem tam v neoprenech v půlce řeky. Ale kde se dá, dojdu si pro to. i když lovím ze břehu. Červencové či srpnové vykoupání za dvě kila zpátky do kapsy je velmi osvěžující
A barva? To je další dilema. V čisté vodě co nejrealističtější, v kalné vodě nebo u zcala hloupatých ryb nějaká signální a v čisté vodě za tmy je dobrá i černá. A teď babo raď, že? Jestli to tam máte čistý, ber realistickou bílou rybu. Jsou tam asi 4 možnosti, vyber si podle své intuice.
A můj čas je majetkem všech chytejáků, s tím se netrap
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 22:06:45 uživatelem osprey. - Neděle 16. srpna 2009 ve 21:56® inspo
-
osprey> No ja pro nástrahy prakticky nechodím. Pod hladinu nevidím a tak nikdy nevím, co tam na mě může čekat
. Každopádně moc díky za tvůj čas.
Mimochodem vím, že na tuto otázku je těžká odpověd, jelikož na různých vodách fungují nejlíp rozdílné barvy, ale i přesto bych se ještě rád zeptal, která barevná varianta přináší nejvíc ryb tobě.
Tento příspěvek byl editován 16.8.2009 21:57:42 uživatelem inspo. - Neděle 16. srpna 2009 ve 21:56® Prutos
-
Sander> hihi..u nás potkáš leda komáry a hlubokou, tažnou a regulací sevřenou řeku
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:50® Sander
-
Prutos > šak není všem dnům konec, beztak se tam k vám příští rok mrknem
Mi to zajímá, jak to tam máte wošklivý.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:47® osprey
-
inspo: Nejde to říct. S ohledem na to, kde lovím, používám potápivou verzi častěji. Taky s ní umím víc věcí.
A pro zajímavost. Nedávno jsem s ní uvázl. Došel jsem si pro to, protože ani já si nemůžu dovolit rvát nástrahy za dvě stovky v srpnu, podcenil jsem hloubku (nevím, kde se tam ta díra vzala) a zaplaval jsem si i s foťákem. Doteďka nevím, jestli je OK, pořád se ještě suší.
Dnes jsem tam cvičně vzal plovoucí verzi a z několika vázek ji vyklepal jak nic. Ale zase jsem neměl záběr (i když jsem ho moc nečekal, byl jsem se jen mrknout, jestli jsem je fakt popíchal všechny a ověřit, jestli to s tím plovoucím nebude lepší).
Ostatně nemusíš je kupovat oba najednou.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:47® Prutos
-
Sander> Toš, máte to tam pěkné. Ani dom se mě nechcelo. Komárů pomálu, fiška sem tam nějaká se najde.Jen ty ses mohl, pazůre jeden, stavit když jsi jel okolo
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:44® Sander
-
Prutos > tak jaké jsou dojmy z dovolené?
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:43® pipa
-
inspo> tež ti radim potapku,ja ho na hloubku nehazim..
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:40® inspo
-
Prutos> Díky i za tvůj názor. Dám asi na Vás, jste přeci jen šikovnější a zkušenější.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:39® inspo
-
pipa> No ja si s gumami moc netykám
, takže pokukuji po jiných věcech. Ale s tou vodou je to letos skoro všude stéjné
.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:36® Prutos
-
inspo> Osprey má pravdu..je třeba něco obětovat, hledat a tápat aby jsi došel poznání. Pokud tě smím ovlivnit vem si potáplivýho. Je větší šance na slušnější fišku (nemyslím však, že trojnásobná) a taky slušnější šance, že ho někde necháš.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:32® pipa
-
inspo> ja jinak nejvic chytam na gumy. Ale chci jen u nas na labičku tahat noční fleky kolem břehu a tam je přesně ± tadle hloubka
no zažil sem parkrat nočních najezdu zubaču do břehu!! A zaživiho boha nic nechtěli vzit
no,ale lotos je naprd ta voda jak hapruje
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:30® inspo
-
osprey> A je to tvoje „podstatně víc ryb“, aspoň trojnásobně víc? Aby se ty ztráty vyplatily
. Jinak asi si vyberu jen jednu verzi…na obě nemám
.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:25® osprey
-
inspo: Řeknu to opatrně. Zkus se zbavit toho pohledu „koupím si nástrahu“. Ty chceš chytit rybu a ne vlastnit Slidera (to by ti mohlo být jedno jestli plave nebo ne). Potřebuješ vědět, co ta nástraha umí. pokud jsou dvě verze, potřebuješ znát, jaké jsou mezi nimi rozdíly a v praxi je využívat. Tohle tvoje váhání je typická vlastnost mnoha lidí – nechají si radit a nepřesvědčí se sami.
Prostě si kup oba ve stejné velikosti a vyzkoušej rozdíl. Pak začni ty dva Slidery využívat tak, abys v dané chvíli měl to, co potřebuješ. Tohle uděláš ještě s pár jinými nástrahami a jako vláčkař o metr vyrosteš.
A abys měl o čem přemýšlet – s potápivou verzí ulovím podstatně víc ryb, ale má trojnásobné ztráty.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 21:11® inspo
-
osprey, pipa> Díky za odpovědi. Já právě chytám na hloubkách do dvou metrů a v místech kde to dost vázek, tak jsem si chtěl koupit ten plovoucí, ale v jednom krámě, kde mi je majitel vřele doporučoval, tak říkal, že si i tak mám vzít tu potápivou verzi, takže jsem zatím na vážkách.