Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. srpna 2009 ve 23:11® zlomiljsemprut
-
Osobně si vláčku bez broďáků nedokážu představit. Ovšem, nemám je k vůli vyprošťování nástrahy, ale abych se dostal na „otevřenou“ vodu. Chytám na šňůru, takže když pověsím o cihlu či šutr, nástrahu „vybrnkám“ jako kdybych hrál na kytaru. Opravdu to funguje! Když je to „zatlé“ v pařezu je to většinou beznadějné. S potopenou větví si šňůra poradí.
- Středa 12. srpna 2009 ve 22:54® BigMike
-
sus1 – záleží o jakou nástrahu jde, náladě a jak se vyvijí situace u vody! Twistry většinou neřeším! Pokud jde zabrodit, tak jo, ale pokud bych pohybem ve vodě vyplašil flek, tak trhám bez přemýšlení!!! Woby, pokud to jde v broďákách, tak zabrodím a vyprostím! Pokud to nejde, trhám! Však z 99% chytám svoje výrobky, tak byť s těžkým srdcem, trhám vcelku lehce.)Vyprošťovač beru jen na Lipno z loďky a používám jen na Rapalky. Ale zase jen podle nálady.)Když moc překážela, neodkotvuji a trhám, když k ní a i jiným nástrahám mám srdeční vztah, odkotvím a přitáhnu se nad „problém“ a vyprošťuji.
- Středa 12. srpna 2009 ve 22:48® BigMike
-
Libor: jak tak koukám, ten tvůj pes háže pravou tlapou? Není jich mnoho:))) Nepředpokládám, že se moc u digitálů přehazují negativy.))) Jinak tvoje fotky přímo žeru! Co záběr, to perla! Pokračuj!!! To je rozkaz!!!:)))
- Středa 12. srpna 2009 ve 22:21® sus1
-
Jde mě o to,jestli ,když tam zůstane nástraha,ve vázce,jestli vlézt do brodáků a nebo používat radši vyproštovač.Taky jestli je teda máte sebou(brodáky). Jakou máte zkušenost s vyproštovačem??
- Středa 12. srpna 2009 ve 21:24® olda
-
cormaxx> čus,ráno 3 boleny čtvrtý se moc netrefil jinak nic ale byli hezký nad 60cm.Zítra je jdu potrápit znovu tak uvidím jestli se jim bude chtít.
- Středa 12. srpna 2009 ve 20:35® regulus
-
sus1> při vláčení jen zcela vyjímečně, su línej se do toho atombordelu soukat, při muškaření naopak téměř vždycky, su sice taky línej, ale ze břehu to jde blbě.
)
- Středa 12. srpna 2009 ve 20:29® cormaxx
-
olda> Co si lapnul? Byl jsi v Ústí na Labi? Za chvilku mi začne škola,takže doufám,že budu mít během dne trochu volna,abych si mohl skočit zavláčet
- Středa 12. srpna 2009 ve 20:19® dedacek
-
sus1> brodim jen za teplého počasí, takže nepoužívám. cílové ryby štiky, sumci, připlétou se toušti, okouni a sem tam candát.
- Středa 12. srpna 2009 ve 14:57® sus1
-
Používáte při každém vláčení brodáky??neb jak často je používáte?
- Středa 12. srpna 2009 ve 13:32® olda
-
zlomiljsemprut> http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…isni-sluzby/ tady by ti nepomohli ?
- Středa 12. srpna 2009 ve 13:16® inspo
-
Scanix> Nenadělám nic, to máš pravdu. Ale je mi tak krasné ryby líto.
- Středa 12. srpna 2009 ve 12:54® Filip00
-
olda> věřím já těm pilkrům nevěří a tím to asi bude proto tomu nevěnuji moc času a nic jsem na něj nechytl,to samé mám s Trillem od salma koupil jsem a 2× jsem ho smocil a až někoho potkám tak ho třeba za něco vyměním
- Středa 12. srpna 2009 v 11:36® Scanix
-
inspo> co nadelas, ale je fakt, ze na tak male vode je to skoro lepsi…ono je to s tim poustenim nekdy problem, ackoliv si myslim, ze na jidlo je lepsi vzit sumika kolem metru, nez takoveho sadelnika…nevim, rybu nad 120 jsem nikdy nevrazdil a zatim ani nehodlam, pokud me k tomu jednou nedovede hlad, az se vydam z poslednich penez za rapalky
Tento příspěvek byl editován 12.8.2009 11:36:29 uživatelem Scanix. - Středa 12. srpna 2009 v 11:28® olda
-
Filip00> tak jsem zkusil ten pilkin a nic ani kontakt výmněna za woba a něco se povedlo.
- Středa 12. srpna 2009 v 11:27® olda
-
nevlastníte někdo tento proutek Berkley Tactix 2,4m 4–24g jde mi oto jestli není nějak extra mněký potřebuji na Labe ale ne do hlavního proudu,na boleny,okouny,tlouště.
- Středa 12. srpna 2009 v 11:20profil byl smazán
-
Scanix> tak tohle mě dostalo „Rybář masem obdaruje celou rodinu a sám se už těší na sumčí steaky.“
- Středa 12. srpna 2009 v 9:58® inspo
-
Scanix> Ryba moc pěkná, ale ta poslední věta už nikoli
.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:02® dam
-
Sander> buď v klidu, nikdo nemůže umět všechno a já znám své možnosti, takže se budu ještě dlouhou dobu kochat fotkami od tebe nebo Scanixe a tiše vám závidět
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:00® Scanix
-
Sander> jen nech byt, ty mala ocicka te dostanou, vypada rostomile
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:40® Sander
-
dam > jestli se to naučíš jako ty malé, tak to abych rychle žehlil, bo tu za chvíli nebude jediná Tebou nepopíchaná fiška :o)))
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:36® Sander
-
Scanix > wošklivá ryba. Asi zůstanu u těch svejch s červenou řitní…
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:30® Scanix
-
Sander> a ze jsou tak napapany, to je krmite rohlikem, to sumici maji radi
http://tn.nova.cz/…-rohlik.html
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:24® dam
-
Sander> když já už ani navím, jak dvacítka vypadá…ani ta dlouhonohá. Naposled jsem ji použil v Norsku. Já prostě velké ryby neumím chytat, třeba se to někdy naučím
- Úterý 11. srpna 2009 ve 21:14® Sander
-
dam > dvacítka monofil. Slabší se na Thrila bojím dát, nehledě na to, že by mohla být nápadná.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:54® dam
-
Sander> nesmíš to valit na pletenku
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:34® Sander
-
skwor > šedesátka bolen je papírák. Toho vyžehlím za pár vteřin i na koňský ohon Lightning
Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 20:37:37 uživatelem Sander.Ale co dělá desetikilová ryba, která je samý sval…no, cíleně s tím TD ani prd.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:26® skwor
-
Sander> Kamaráde koukal bys, mít ty dva pruty vedle sebe. Jestli je tam rozdíl, tak v tom, že ten 35g je o něco víc parabola, že by byl měkčí se říct nedá. 60ku bolena na něm vyroluju bez problémů. Jediný test adekvátní prutu byla zatím ta metrovka.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:22® Sander
-
skwor > TD SE máš beztak do 35, to není prut na sumára, ale na boldíky do 60cm
Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 20:22:52 uživatelem Sander.Kdybys viděl co mi dělal sumec s tou padesátkou…tam bych šel klidně na jednou tak tvrdší prut.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:16® skwor
-
Sander> Jenom pro zajímavost, mimo asi tří docházek je letos u vody permanentně TD SE
Kdo ví, kdy bych tyhle rotačky jinak sehnal a v krabičce se mi nezkazí.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:07® Sander
-
skwor > nulky? Nechtěl jsi letos sumcařit?