Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 12. srpna 2009 ve 23:11® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Osobně si vláčku bez broďáků nedokážu představit. Ovšem, nemám je k vůli vyprošťování nástrahy, ale abych se dostal na „otevřenou“ vodu. Chytám na šňůru, takže když pověsím o cihlu či šutr, nástrahu „vybrnkám“ jako kdybych hrál na kytaru. Opravdu to funguje! Když je to „zatlé“ v pařezu je to většinou beznadějné. S potopenou větví si šňůra poradí.

Středa 12. srpna 2009 ve 22:54® BigMike

sus1 – záleží o jakou nástrahu jde, náladě a jak se vyvijí situace u vody! Twistry většinou neřeším! Pokud jde zabrodit, tak jo, ale pokud bych pohybem ve vodě vyplašil flek, tak trhám bez přemýšlení!!! Woby, pokud to jde v broďákách, tak zabrodím a vyprostím! Pokud to nejde, trhám! Však z 99% chytám svoje výrobky, tak byť s těžkým srdcem, trhám vcelku lehce.)Vyprošťovač beru jen na Lipno z loďky a používám jen na Rapalky. Ale zase jen podle nálady.)Když moc překážela, neodkotvuji a trhám, když k ní a i jiným nástrahám mám srdeční vztah, odkotvím a přitáhnu se nad „problém“ a vyprošťuji.

Středa 12. srpna 2009 ve 22:48® BigMike

Libor: jak tak koukám, ten tvůj pes háže pravou tlapou? Není jich mnoho:))) Nepředpokládám, že se moc u digitálů přehazují negativy.))) Jinak tvoje fotky přímo žeru! Co záběr, to perla! Pokračuj!!! To je rozkaz!!!:)))

Středa 12. srpna 2009 ve 22:21® sus1

Jde mě o to,jestli ,když tam zůstane nástraha,ve vázce,jestli vlézt do brodáků a nebo používat radši vyproštovač.Taky jestli je teda máte sebou(brodáky). Jakou máte zkušenost s vyproštovačem??

Středa 12. srpna 2009 ve 21:24® olda
olda

cormaxx> čus,ráno 3 boleny čtvrtý se moc netrefil jinak nic ale byli hezký nad 60cm.Zítra je jdu potrápit znovu tak uvidím jestli se jim bude chtít.

Středa 12. srpna 2009 ve 20:35® regulus
regulus

sus1> při vláčení jen zcela vyjímečně, su línej se do toho atombordelu soukat, při muškaření naopak téměř vždycky, su sice taky línej, ale ze břehu to jde blbě. :-)) )

Středa 12. srpna 2009 ve 20:29® cormaxx
cormaxx

olda> Co si lapnul? Byl jsi v Ústí na Labi? Za chvilku mi začne škola,takže doufám,že budu mít během dne trochu volna,abych si mohl skočit zavláčet:-))

Středa 12. srpna 2009 ve 20:19® dedacek

sus1> brodim jen za teplého počasí, takže nepoužívám. cílové ryby štiky, sumci, připlétou se toušti, okouni a sem tam candát.

Středa 12. srpna 2009 ve 14:57® sus1

Používáte při každém vláčení brodáky??neb jak často je používáte?

Středa 12. srpna 2009 ve 13:32® olda
olda

zlomiljsemprut> http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…isni-sluzby/ tady by ti nepomohli ?

Středa 12. srpna 2009 ve 13:16® inspo

Scanix> Nenadělám nic, to máš pravdu. Ale je mi tak krasné ryby líto.

Středa 12. srpna 2009 ve 12:54® Filip00
Filip00

olda> věřím já těm pilkrům nevěří a tím to asi bude proto tomu nevěnuji moc času a nic jsem na něj nechytl,to samé mám s Trillem od salma koupil jsem a 2× jsem ho smocil a až někoho potkám tak ho třeba za něco vyměním

Středa 12. srpna 2009 v 11:36® Scanix
Scanix

inspo> co nadelas, ale je fakt, ze na tak male vode je to skoro lepsi…ono je to s tim poustenim nekdy problem, ackoliv si myslim, ze na jidlo je lepsi vzit sumika kolem metru, nez takoveho sadelnika…nevim, rybu nad 120 jsem nikdy nevrazdil a zatim ani nehodlam, pokud me k tomu jednou nedovede hlad, az se vydam z poslednich penez za rapalky :-)

Tento příspěvek byl editován 12.8.2009 11:36:29 uživatelem Scanix.
Středa 12. srpna 2009 v 11:28® olda
olda

Filip00> tak jsem zkusil ten pilkin a nic ani kontakt výmněna za woba a něco se povedlo.

Středa 12. srpna 2009 v 11:27® olda
olda

nevlastníte někdo tento proutek Berkley Tactix 2,4m 4–24g jde mi oto jestli není nějak extra mněký potřebuji na Labe ale ne do hlavního proudu,na boleny,okouny,tlou­ště.

Středa 12. srpna 2009 v 11:20profil byl smazán

Scanix> tak tohle mě dostalo „Rybář masem obdaruje celou rodinu a sám se už těší na sumčí steaky.“

Středa 12. srpna 2009 v 9:58® inspo

Scanix> Ryba moc pěkná, ale ta poslední věta už nikoli :-(( .

Úterý 11. srpna 2009 ve 22:02® dam
dam

Sander> buď v klidu, nikdo nemůže umět všechno a já znám své možnosti, takže se budu ještě dlouhou dobu kochat fotkami od tebe nebo Scanixe a tiše vám závidětpivo

Úterý 11. srpna 2009 ve 22:00® Scanix
Scanix

Sander> jen nech byt, ty mala ocicka te dostanou, vypada rostomile :-)

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:40® Sander
Sander

dam > jestli se to naučíš jako ty malé, tak to abych rychle žehlil, bo tu za chvíli nebude jediná Tebou nepopíchaná fiška :o)))

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:36® Sander
Sander

Scanix > wošklivá ryba. Asi zůstanu u těch svejch s červenou řitní…

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:30® Scanix
Scanix

Sander> a ze jsou tak napapany, to je krmite rohlikem, to sumici maji radi :-) http://tn.nova.cz/…-rohlik.html

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:24® dam
dam

:-D Sander> když já už ani navím, jak dvacítka vypadá…ani ta dlouhonohá. Naposled jsem ji použil v Norsku. Já prostě velké ryby neumím chytat, třeba se to někdy naučím

Úterý 11. srpna 2009 ve 21:14® Sander
Sander

dam > dvacítka monofil. Slabší se na Thrila bojím dát, nehledě na to, že by mohla být nápadná.

Úterý 11. srpna 2009 ve 20:54® dam
dam

Sander> nesmíš to valit na pletenku9-)

Úterý 11. srpna 2009 ve 20:34® Sander
Sander

skwor > šedesátka bolen je papírák. Toho vyžehlím za pár vteřin i na koňský ohon Lightning :-) Ale co dělá desetikilová ryba, která je samý sval…no, cíleně s tím TD ani prd.

Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 20:37:37 uživatelem Sander.
Úterý 11. srpna 2009 ve 20:26® skwor
skwor

Sander> Kamaráde koukal bys, mít ty dva pruty vedle sebe. Jestli je tam rozdíl, tak v tom, že ten 35g je o něco víc parabola, že by byl měkčí se říct nedá. 60ku bolena na něm vyroluju bez problémů. Jediný test adekvátní prutu byla zatím ta metrovka.

Úterý 11. srpna 2009 ve 20:22® Sander
Sander

skwor > TD SE máš beztak do 35, to není prut na sumára, ale na boldíky do 60cm :-) Kdybys viděl co mi dělal sumec s tou padesátkou…tam bych šel klidně na jednou tak tvrdší prut.

Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 20:22:52 uživatelem Sander.
Úterý 11. srpna 2009 ve 20:16® skwor
skwor

Sander> Jenom pro zajímavost, mimo asi tří docházek je letos u vody permanentně TD SE :-) Kdo ví, kdy bych tyhle rotačky jinak sehnal a v krabičce se mi nezkazí.

Úterý 11. srpna 2009 ve 20:07® Sander
Sander

skwor > nulky? Nechtěl jsi letos sumcařit? :-D