Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 9. října 2003 ve 22:39® Láďa
-
Václav,MAF:díky za gratulaci k okounům. Včera i dnes jsem opět zkoušel mé místečko,ale úplně bez kontaktu. Přisuzuji to šílenému větru,vůbec se nedalo rozpoznat,kdy nástraha dopadla na dno,lítalo si to kam chtělo,no prostě hrůza. Výsledek mého snažení za ty dvě odpoledne je ten,že musím doplnit krabičku,jelikož jsem jí úplně vyprázdnil ( a nebylo tam toho málo ),to se bude opět J. Horký radovat,až ho zítra navštívím v obchodě. Jinak chlapi neznáte trochu blíže revír Otava 7,8,5?Patrik je tam na škole v přírodě a je úplně unešen.
- Čtvrtek 9. října 2003 ve 20:40® Ruda
-
Mirek: Jo ale musí to být někde blízko abych to stihl do práce pokud po mojí maličkosti budou toužit tak do 15 km.
- Čtvrtek 9. října 2003 ve 20:39® Ruda
-
Mirek: Co by jsi řekl neděle – lipani!
- Čtvrtek 9. října 2003 v 19:33® Ruda
-
Mirek: Asi Tě nechám vyspat toho 28.10 alespoň hodinu až do 7 hod stačí když vyrazíme kolem 7 30 za 40 min jsme na místě.
- Čtvrtek 9. října 2003 v 19:31® Ruda
-
MAF: Tak vrchnost na našem oddělení to vyřešila za mne, mám v neděli pohotovost,tudíž musím být do 30 min na odd. pokud zavolají. Takže čabas a vytáhní alespoň jednu tu vysněnou zubatici. 28.10. se sejdeme na Střele.
- Čtvrtek 9. října 2003 v 18:39® Mirek
-
MAF: Já doufám, že Ruda pojede jak říkal. Jinak jsem bezradnej, protože vůbec nevím kam. Střelu znám jenom v Rabštejně.
- Čtvrtek 9. října 2003 v 18:37® Mirek
-
Miki: Koukni na fota ve Sportovním rybolovu u Václavových článků.
- Čtvrtek 9. října 2003 v 16:03® Lukas
-
Zdar nevíte nekdo kde se dají sehnat v Praze wobblery Ugly duckling
- Čtvrtek 9. října 2003 v 16:03® Lukas
-
Zdar nevíte nekdo kde se dají sehnat v Praze wobblery Ugly duckling
- Čtvrtek 9. října 2003 ve 12:42® Vaclav
-
MAF: Dnes ma svatek Pista? Cha, cha, cha…
- Čtvrtek 9. října 2003 ve 12:19® MAF
-
Václav:Dneska s ním jdu na pivko protože má svátek tak ho popoženu,začíná mě být trapně neb mě spousta lidí kontaktuje jak je s tou jejich objednávkou Pišta daleko a já to nemůžu nijak výrazně ovlivnit. Ale jak říkám dneska mu trošku „provětram“kožich,aby sebou hodil za chvilku je zima a je po rybách vím o tom.
- Čtvrtek 9. října 2003 v 11:44® Vaclav
-
MAF: Nevis, Kajo, jak je Pista daleko s temi stikovymi strimry?
- Čtvrtek 9. října 2003 v 9:30® MAF
-
Mirek:Tak to jsem rád,že se uvidíme. Tedy tu šichtu ti nezávidím,ale klidně si dáme sraz třeba v 9 nebo v 10 hodin. Se mnou pojede ještě švára což je mnohem větší znalec Střely než já takže to budete mít z „první ruky“.-)
- Čtvrtek 9. října 2003 v 7:13® Miki
-
Mirek: Je neco co nevim; ja a medialni hezda :o))
- Středa 8. října 2003 ve 21:10
-
Čauves lidi, nevíte, jak to ted vypadá na Berounce 1,2,3 s přívlačí??? Byl jsem nějaký čas mimo. Díky.
- Středa 8. října 2003 v 18:29® HaD
-
ALL: tak se tady mějte, držte palce, snad dostanu nějakého okouna přes 40cm
- Středa 8. října 2003 v 18:22® Mirek
-
Václav: Samozřejmě jsem to nemyslel ve zlém. To ale víš ne? Třpytky jsme posílali už včera ráno. Měly by dorazit nejpozději zítra, ale pošta… das ist chrůs. Miki: Nazdar mediální hvězdo. Tak to Pavlovi rozumím. Já mám nerva permanentního.
- Středa 8. října 2003 v 18:15® Mirek
-
MAF: Vidíš to, buď kradu cizí nápady, nebo jsem prostě dobrej. Už jsme domluveni s Rudou, že 28.10. za tebou vyrazíme. Jestli teda nevadí, že jsem po noční a můžu tudíž až tak okolo půl sedmé. Už se těším.
- Středa 8. října 2003 ve 14:56® Miki
-
Mirek: Opravdu kdyz jsme s Pavlem byli na Berounce tak obcas pronesl, ze ma nerva no a tak mu to zustalo :o))
- Středa 8. října 2003 v 10:22® Vaclav
-
Lada: To je bomba, skvele chytani, preji ti to moc. Jak rika MAFik, reky takto stedre na velke okouny casto nebyvaji…
- Středa 8. října 2003 v 10:20® Vaclav
-
Mirek: Malem bych zapomnel… Brachovi skutecne rikam „nerv“, protoze on to sam o sobe casto rika… Vsak si nechej poreferovat od Hanse Mikace…
- Středa 8. října 2003 v 10:18® Vaclav
-
Mirek: Ja uz takove kousky taky nedelam, kdyz nemmusim, uz jsem na to prilis pohodlny, ale ted jsem na ty ryby vzhledem k nedostatku casu v techto dnech musel – bylo to jeden jediny volny den v tomto casovem pasmu. Ted budu mit cas az v nedeli, proto zase pujdu, at bude jakekoliv pocasi. Navlecu se jako medved a uvidim… Co trpytky, uz jsou na ceste?
- Středa 8. října 2003 v 8:06® MAF
-
Láďa:Congratulation ti okouni jsou fakt parádní obzvláště když jsou z řeky. Ne neboj nejsi blázen,je to právě naopak. Vím že by bylo jednoduchý vzít rybku prošít ji trojhákama a tu štiku vybagrovat,ale to se neslučuje s mou rybářskou dušičkou,prostě jak to není na umělou nástrahu tak to neberu jako úspěch,pozor píšu pouze o o sobě
. Vím o třech štikách kolem 90 cm každý dám ještě 3 krát šanci a pak ádié. zaslouží si to.
- Středa 8. října 2003 v 8:02® MAF
-
Mirek:Zrovna včera jsem studoval nějakou literaturu kde píšou přesně to co tady píšeš,doporučují taky malé nástrahy a nebo naopak nějakýho giganta. Co budeš dělat s Rudou 28.10. je to svátek-nepůjdem se projít s mušáky kolem Střely?
- Středa 8. října 2003 v 8:00® MAF
-
Karlos:Ne předkládal jsem jí pouze nástrahy v barvě bílá ryba takže budu muset vyrukovat s něčím veselejším.-). Co lipani cukají?Na Střele je teď období lupení takže je zatím klid zbraní,tedy pokud bys nechtěl procvičovat zápěstí při „záběrech“od lupení.
- Středa 8. října 2003 v 5:35® Mirek
-
Láďa: Nejsi… Protože tak to ma byť, tak je to spravne!
- Úterý 7. října 2003 ve 22:45® Láďa
-
MAF:Pravda pravdouci,ten moment,když jsem jí spatřil jak brutálně útočí,tak to je opravdu úžasné. Teď,už mám pocit,že si zaslouží aby jí nikdo nerušil. Snad o ní vím jen já a doufám,že tam nepříjde nějáký rybyčkář. Zkusím jí ještě jednou přelstít a potom,když se to nepovede tak jí vyhlásím za absolutní vítězku. No nejsem já blázen?!
- Úterý 7. října 2003 ve 22:27® Láďa
-
Václav:Ještě mi to nedalo,a tak po ukončení práce jsem vzal proutek a vyrazil na mé oblíbené místo na Vltavě. Výsledek osm krásných okounů:nejmenší 32cm a NEJ 38cm a to vše během jedné hodinky. Tahal jsem trojkové twistery v barvách fluo zelené kombinované s červenou,nebo žlutou. Pouze jeden na Californii v barvě tmavě zelené. Candát bohužel žádný. Vedle mě kolega vláčkař tahal micro twistery a bez záběru. Opět jsem promrznul,až na kost,takže jsem to zabalil brzo. Za dnešní den jsem toho měl opravdu,už plné zuby.
- Úterý 7. října 2003 ve 22:16® Láďa
-
Všichni:omluva za záměnu písmene z-s ve slově skončila!!!!!
- Úterý 7. října 2003 ve 21:22® Petr
-
Ruda,MAF – Tak to jo, já jsem nevěděl, že jde o řeku a že najížděj do mělčiny a pokud víš kde ji hledat, jak říkal Ruda, tak jsem si jist, že ji nachytáš