Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:21® dam
-
skwor> jo hochu, to je velmi těžký úkol. Samozřejmě, že to jde, ale to jsi s cenou úúúplně jinde. Už si hřeju Lesatha v této délce, byl poslední v republice a mám objednaný Stage, úspory padnou a dlouho si už nic nepořídím. Jen tak se podívej na www.norstream.ru Jinak si chrochtám i s novými Mivardi na 2010, zde rychlost také nechybí.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:19® kubas
-
skwor> njn škoda že už ty draky nedělaj
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 20:54® skwor
-
kubas> To jsou chvějky. Sehnat v té délce něco jako je můj starý drak, můžu si pískat.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 20:52® kubas
-
skwor> tak zkus nějakýho Draka nebo Mikado, je dobrý a za dobrý prachy
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 20:47® skwor
-
Nemáte tip na rychlou 210ku proutek na UL? Nechci chvějivku, ani žvejku. Chytání s Pezonem mě nebaví, potřeboval bych něco rychlejší a to o hodně. Díky.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 20:12® kubas
-
osprey> tak ať nějakýho lapnete
- Pondělí 10. srpna 2009 v 17:40® osprey
-
kubas: Rozjezd jsme dali na UL než prutosvi oschne inkoust na povolence.
Potrápili jsme asi 50 okounů od 15 do 25 cm, já dvě kudly, Prutos bolínka.
Teď se chystáme za větší šupinou. Nebo lépe za větším bez šupin.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 9:51® kubas
-
osprey> poreferuj co jste pochytali, ale Prutos je nevděčník, toho když někam vemeš, tak nic nechytneš, asi už o něm ví i ryby, tak bacha
- Pondělí 10. srpna 2009 v 8:53profil byl smazán
-
Ty rapaly jsou pouze pro americký trh. Do Evropy se pravděpodobně vůbec vozit nebudou. Ale kdo má internet…
- Pondělí 10. srpna 2009 v 8:46® Filip00
-
pepos.93> taky mne zaujal a co ceny? nevíte jak se budou pohybovat?
- Pondělí 10. srpna 2009 v 0:17® s0krates
- Testoval som techniku drop shot na štyroch pstruhových a troch kaprových
revíroch (rieky a potoky): http://www.rybarskecentrum.sk/…t.237.0.html
viazal som to na uzol:
- Pondělí 10. srpna 2009 v 0:10® osprey
-
Max Rap se mi líbí taky. Omlouvám se, že jsem to tu dnes zanedbal, ale dorazil mi Prutos. Semleli jsme žívé mrtvé, zítra koupíme povolenku a pak nastanou rybám zlé časy…
- Neděle 9. srpna 2009 ve 23:26profil byl smazán
-
hecht> přesně
- Neděle 9. srpna 2009 ve 23:24® hecht
-
pepa-č> Ten MAX RAP nutně potřebuju
Určitě to je to, co mi v těch boxech tolik chybí…
- Neděle 9. srpna 2009 ve 21:05profil byl smazán
-
pepos.93> mně se jich líbí víc. Ne teda všechny, ale to co se mi líbí, se mi líbí moc
- Neděle 9. srpna 2009 ve 20:54profil byl smazán
-
pepa-č> jedinej se mi líbí ten flat rap. ten by mohl bejt luxus na mělčiny
- Neděle 9. srpna 2009 ve 14:22profil byl smazán
-
5 nových typů Rapal:
DT Thug: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?…
MaxRap: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?…
Trolls to Minnow: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?…
Trolls to Shad: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?…
Flat Rap: http://www.rapala.com/…esdetail.cfm?…
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 14:24:01 uživatelem . - Neděle 9. srpna 2009 ve 14:06® skwor
-
osprey> U mě to je právě jeden z nejlepších štičích woblerů, ale obchod kde je beru, má už jenom pár posledních kousků. A to je ještě div, že vůbec jsou, protože Salmo už je nedělá dobrých 5 let.
- Neděle 9. srpna 2009 ve 12:16® osprey
-
skwor: Nikdy jsem Salmo Roach nepoužil. Ale i kdybych ti něco napsal (nějaký ten tip), bude to stejně jiný wobbler. Navenek může vypadat podobně, chod může být podobný a stejně to nebude ono.
Podívej se, jak se na MRKu řeší taková věc jako barvy ORO a RFSH u Rapaly. Je to skoro to samé, tak co v tom ty ryby můžou vidět za rozdíl? No a ony tam stejně něco vidí. Teda…asi.
Ono je to pořád o hledání něčeho, co má úspěchy anebo naučení se pracovat s něčím, co je zatím nemělo.
Na stránkách Václava Fikara je žebřířek jeho nejúspěšnějších wobblerů (možná jsi tam byl a Salmo Roach si tam stojí hodně vysoko). Ale absolutním vítězem je Rapala Shallow Shad Rap v 7 cm. Pro mě bezmeznej šrot, na kterej jsem v životě nic nechyt. Já vám, že chyba je ve mě a dát si s tím dva dny práce, zlomil bych to a naučil se s ním.
Ale vždycky musíš myslet, že existuje kombinace „nástraha, ryba, rybář“. I kdybych ti poradil a třeba s tím sám měl dobré zkušenosti, nemuselo by ti to vůbec pomoci. Navíc tenhle tvar těla není z nejrozšířenějších.
Najdeš jiné vzory, co zrovna frčí. Já dnes vyndal po dvou letech Rapalu Jointed 13 v duhákovi a kudly se mohly potrhat – prodal jsem ji i jako hladinovku!
Tento příspěvek byl editován 9.8.2009 12:17:40 uživatelem osprey.A nástrahy, které doprovázely po dva roky seriál Zubatý svět stěží hodím do vody.
- Neděle 9. srpna 2009 v 9:11® skwor
-
osprey> Když to teď máš v popisu práce (jak říká Sander), tak se musím na něco zeptat. Znáš nějaký wobler, který by byl tvarem a chodem co nejvíc podobný už nevyráběnému 9cm Salmu Roach? Mimo typu Perch, který mi ale nějak nesedí o ničem nevím. Díky.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:43® osprey
-
BigMike: Klidně se zastav. Protřepeš si klacky, koukneš na fotky, něco na talíř a do hrnku taky dostaneš a když zbyde čas, můžeme se kouknout i k vodě.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:40® BigMike
-
Ještě mě napadá, někdy se u tebe doma zastavím a omáknu tvé proutky ať mám představu, co zrovna potřebuji nejakutněji:))Digi kamera a kluka vybavení do školy počká.))
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:39® BigMike
-
Osprey: naštěstí se moc prutů nechytám, jak koupím ten svůj, už se radši dalším (do zlomení stávajícího) vyhýbám. Naštěstí v Táboře a okolí není moc prodejen, kde by měli nějaký výběr toho co mě bere:)) To to radši vrazím do nové šňůry, přijde mi, že nevydrží to co dříve! Tuhle mi přišla čistá Spider 0,14 od Berkley, tak jsem zvědav. Jinak jsem dnes usadil i pár „kemanů“ na svíá míst ana zahradě, sotva hýbu rukama, nohama a to chci být ráno před 6. u vody. Lužnice drží svůj stav, možná pod vybraným jezem a v okolí něco najelo a zadaří se! Jestli vstanu – to je můj problém v rybaření numero UNO!!!
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:33® osprey
-
BigMike: A ty si myslíš, že já funguju jinak? Chytnu prut a náhle mám pocit, že toto je ono. pokud je pocit intenzivní, ušetří se na jídle, pití nebo čemkoli dalším a prut se koupí.
Teoretizovat mě taky až tak nebaví, ale najednou jsem tu od toho…
Mě bolí záda taky – likviduju porost v tom sadu – nějakých 10 arů celkem. Zbývá mi už jen třetina, ale zítra večer se má zkazit počas, tak to nechám stát.
- Sobota 8. srpna 2009 ve 21:31® cormaxx
-
Máte někdo zkušenost s novým skeletorem ve 2,7/7–28g ?
- Sobota 8. srpna 2009 v 16:49® Fugas
-
cormaxx> škoda, do toho bych šel!
- Sobota 8. srpna 2009 ve 13:47® cormaxx
-
Fugas> http://aukro.cz/…_zephir.html Sem to našel,uložil,ale zapomněl to sem dát
- Sobota 8. srpna 2009 ve 12:06® BigMike
-
Spíš asi vodní neboli rybí:))) Teď tahám na káře písek na beton, tak se protáhnu zas z jiného úhlu, srovnám záda, klouby a večer už mě to zase láká k vodě – reuma potřebuje pravidelně přikrmovat:))
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:35® sus1
-
BigMike> Nenápadná chřipka ne,PRASEČÍ.
- Sobota 8. srpna 2009 v 9:01® BigMike
-
Osprey: díky, mrknu na něj, ale nejradši bych to držel v ruce, o kamarádovi ani nemluvě i když jako začátečník toho zase moc neví:) Já vím když to mám v ruce, jinak typy atd. nesleduji – od toho máme odborníky jaky jsi ty a jiní! Jinak dnes k vodě nejdu, bolí mě celé tělo, lokty, zápěstí… Žeby nenápadná chřipka?:(