Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 14:18® osprey
osprey

skwor: To jsou ty jemné niance, kvůli kterým nerad radím, co si má koupit za cajk.

Každopádně na toho Teama 260/ do 21 g mám jedny ze svých největších ryb. Nesáhneš vedle.

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 14:16® skwor
skwor

osprey> Destiny znám, konkétně 270ky v 2–14 a 10–35g. U TD mi ale víc padne do ruky sedlo navijáku.

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 13:53® osprey
osprey

skwor: Koukni ještě na řadu Destiny. Mám Teama 260/7–21 g, je to super prut, ale mám pocit, že z Destinky to lítá ještě líp a dál. Říční boleni by to jistě ocenili.

Flip: Tak jsem se vrátil od rodičů. Zítra ráno se zase kouknu k vodě. Nemohl bys mezitím kolegu PV stínit olověnými pláty, aby se jeho negativní meteokatastrofické vlny nešířily ve větším rozsahu?

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 13:22® Fugas

skwor> dobrá volba, ten 7–21 bude podle mě lepší. Mám ten samej ve 2.60 a je perfektní. 5–18 je údajně spíš na gumy.

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:24® skwor
skwor

Fugas: (Pokračování z feederu) Něco z řady TD, asi 2,75m 7–21g X-fast na říční boleny. Nebo 260cm 5–18g

Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 12:26:54 uživatelem skwor.
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:39® tomasektom

Tak jsem byl lovit na Moravě 12 a 11 vyskoušel jsem všechny nastrahy na vlačku co mám a ani čudlu jsem nechytnul.Tak jsem zvědav jestli se podaří něco o víkendu.

Čtvrtek 6. srpna 2009 v 1:21® Scanix
Scanix

Prutos> porad Mirovi muzes rikat ex-uciteli, jiste bude rad :-))

Středa 5. srpna 2009 ve 23:04® Prutos
Prutos

dam> no jo, trochu se letos pomnožili..dokonce jsem si i repelent koupil.

Středa 5. srpna 2009 ve 22:28® dam
dam

Prutos> tebe už nemůže vyplašit nic, včera jsem zakusil ten váš komárovej ráj:-O to bylo neskutečný, takhle rychle jsem od vody neutekl už dlouho. A ty kecy o neviditelné ochraně zřejmě vůbec ty potvory neberou na vědomí:-D

Středa 5. srpna 2009 ve 21:18® Sander
Sander

Prutos > ono to máš jedno, pokud tě nevyplaší velká voda, pak určitě místní ryby :-D

Středa 5. srpna 2009 ve 21:17® Prutos
Prutos

Sander> já se nebojím…letos celej rok vláčím na zvedlý vodě

Středa 5. srpna 2009 ve 21:16® Prutos
Prutos

Flip> ajaj, samosery já nerad…poslední dobou mám to zažívání jakýsi vachrlatý Kára bude snad ok..poku ne, zůstanu viset už někde na cestě.

Středa 5. srpna 2009 ve 21:13® Sander
Sander

Flip > ono má o víkendu vážně chcát, před chvílí jsem to četl.

Středa 5. srpna 2009 ve 21:12® Sander
Sander

Flip > zlí by byli, kdyby ti tůhle nenechali vybrat mezi placením pokuty za světla nebo mobil :-D

Středa 5. srpna 2009 ve 21:11profil byl smazán

Sander> neboj na víkend ke mně přijede PV a tak si narychtujte pytle s pískem:-)) )))

Středa 5. srpna 2009 ve 21:10profil byl smazán

osprey> hlavně dohlédni,aby tu káru měl v richtigu,páč u nás jsou zlí polišmeni a já nehodlám ho po revírech tahat se svým golfíčkem nehodlám tahat na švihadle.:-)

Středa 5. srpna 2009 ve 21:08profil byl smazán

Prutos> hlavně nechlastejte to pívo u Smetáka je to samoser a nafukuje,zajděte si raději do Papíráku tam je lahodný Gambáč.:-)

Středa 5. srpna 2009 ve 21:00® Sander
Sander

Prutos > malinko tě uklidním, dnes jsem asi půlhodinku vláčel kousek od města, sice jsem chyt hovno, ale voda už opadává. Jak je jejím zvykem, teče opět rezavá a fiška nebere, ale příští týden by to mělo být ok.

Zato ospreyriver překvapil, teprve před chvílí to kleslo dva centimetry pod 1.SPA, a při jejím tempu klesání si tam pravděpodobně moc nepožehlíte.

Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 21:02:02 uživatelem Sander.
Středa 5. srpna 2009 ve 20:53® Prutos
Prutos

osprey> Rozkaz šéfe, v neděli tam budu jak na koni. Teda doufam, nějak mi hapruje plechová herka, zízra jde do servisu. Toš dvojky…tak to vemu sporťáka, nebudu troškařit :-)

Středa 5. srpna 2009 ve 20:33® osprey
osprey

Prutos: Tak učiteli mi už opravdu říkat nemůžeš:-)

Jak to u nás vypadá s vodou nevím, bo prodlévám u rodičů. Jak to ale znám, jestli to vyletělo nahoru, zas to rychle opadne. Zítra se vracím domů a podívám se. Ostatně do pondělka moře času. Ale koukej dovalit už v neděli. Od pondělka to berem hákem. Povídal Flip, že nám tu berou sumci 220cm:-)

Středa 5. srpna 2009 ve 20:29® Prutos
Prutos

osprey> nazdar..sakra už ti ani nemůžu říkat pane učiteli :-) Jak to u vás vypadá s vodou? Koukal jsem se na průtoky a docela divoce to stoupalo. Ovšem nevím, co konkrétní centimetry a kubíky znamenají v místních podmínkách…

Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 20:31:28 uživatelem Prutos.
Středa 5. srpna 2009 ve 20:21® osprey
osprey

Flip: Tebe už znám – až příliš na to, abych se na tebe zlobil skrz nějaký internetový příspěvek. Po pravdě řečeno, jsem rád, když mě občas postrčíš. Vezmu tam Prutose a spočítáme jim to:-)

Středa 5. srpna 2009 ve 14:26@ PulecXYZ

Dík za rady, asi ale zkusím tu 240cm délku. Bečva má cca 10–20m šířku a na potoky užší než 4 metry asi nepudu. Takže toho křoví zas tak moc nepotkám.Na jemnou pstruhařinu bude spíš ta moucha 4řka. Takže nějaký prodírání nehrozí, budou to z 95% gumy, proto max tu 20g zátěž.

Středa 5. srpna 2009 ve 13:23® Scanix
Scanix

PulecXYZ> pokud budes lovit na zarostlych potuccich a mensich rickach s hustym porostem, pak ten 210 je mozna lepsi kvuli podirani krovinami. Stejne pak lovis na kratkou vzdalenost, jinak prut o rybu nezlomis, pokud to neni sumik a ty tam nemas pletenku s nosnosti prevysujici moznosti prutu. Pokud nebudes delat kraviny a zvedat na nem rybu v mrtvem uhlu prutu a pokud jej neprerazis o vetev, tak si muzes na male gumky a rotacky do vel.0 koupit fakt jemny proutek…

Středa 5. srpna 2009 ve 13:03® inspo

hulibrk> Jsou v pohodě. Já jich mám z aukra myslím 8.

Středa 5. srpna 2009 ve 12:42® Fugas

hulibrk> dle hodnocení již proběhlých aukcí je asi vše v poho, pokud teda myslíš to co já:-) . Jinak za podobné ceny je mají u nás i v obchodě.

Středa 5. srpna 2009 ve 12:37® hulibrk
hulibrk

ZDRAVÍM, co si myslíte o rapalách na aukru.cz? Fake nebo jsou to originály? ceny se pohybují okolo 150,– má někdo zkušenosti? Díky, Michal

Středa 5. srpna 2009 ve 12:30profil byl smazán

PulecXYZ> Záleží, s čím chceš vláčet..,ale já bych podle míst která uvadíš šel určitě do delšího prutu než 2.10. Přesně do těch samých míst chodím taky a když jsem měl také krátky proutek tak jsem se akorát natrápil – s delším krásně dosáhneš nad/mezi/pod keři až na vodu. Je to asi ale také hodně i o zvyku – používám 2.70 / 2–14g a jsem nad míru spokojen. Jinak si myslim ze scanix to vystihl docela presne.

Tento příspěvek byl editován 5.8.2009 12:31:39 uživatelem .
Středa 5. srpna 2009 ve 12:22@ PulecXYZ

Scanix: doporučovali mi 210cm prut, tak nevím. Nebude se moc brodit, je to Bečva okolo Valmezu, Rožnov, Vsetín a potůčky poblíž. Takže z břehu, max po kolena do vody:) Takže myslíš, že ty pruty nezlomím u prvního 30 cm pstruha nebo tlouště? Zase takový shit to snad nebude, spíš ten naviják odpadne první.

Středa 5. srpna 2009 v 11:22® Scanix
Scanix

PulecXYZ> v techto cenovych relacich si vazne nemuzes moc vyskakovat, pokud je to prut na reku pri brozeni, volil bych velikost 240cm s gramazi do 20g, pokud to chces mit na mensi nastrahy…jinak bych klidne poridil nejaky picker a vlacel s tuzsi spickou, lovil jsem tahle na pstruhovce 2 roky a v pohode…