Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. srpna 2009 v 10:48® M.michael
-
chytaljsem na hornich bečvach a chytilsem 21 pstuhu
- Středa 5. srpna 2009 v 8:55@ PulecXYZ
-
Ahoj. Asi klasická otázka od amatéra na výstroj na vláčku. Začínám rybařit, chytat se bude tak jednou za 3 týdny maximálně. Takže občas. Hlavní metoda je muškaření. Pstruzi na soukromém revíru, nebo tloušti a pstruzi na řece, kde hrozí i nějaká menší parma.
Chci nějaký startovací vybavení. Vydrží to něco? Buď plánuju nějaký prut cca do 600,– a naviják 500–850,– (přibližně). Bude to na občasný chytání a dané ryby stačit? Jestli budu vláčet 15–25 krát za rok, tak je to moc. Nebo uplně ušetřit a koupit nějakej ten „akční“ set? BTW gramáž tipuju 5–20g, je to ok?
- Úterý 4. srpna 2009 ve 22:36profil byl smazán
-
osprey> asi je fakt vyjímečné období na ty fousáče. Ta voda se mi tam hodně líbila-ryb tam bude asi dost.Za ty dva dny jsem tam viděl dost slušnejch zálovů,takže určo bude co chytat,alespoň v nejbližší době. A doufám,že ty ostaní kecy ode mne bereš jako omáčku okolo
Tento příspěvek byl editován 4.8.2009 22:37:31 uživatelem .)
- Úterý 4. srpna 2009 ve 21:21® osprey
-
Flip: V pondělí jsem tam byl. Řeka hnědá, špinavá, o 30 čísel nahoře. Dal jsem 2 hodiny a jel domů. Nevím, kdo tam v neděli po těch závodech a po té bouřce ještě šel sumcařit, mě stačilo, co jsem schytal cestou dom.
Mimochodem – to, co ti sumci podle vás dělali o víkendu, jsem tam za dvacet let NIKDY neviděl a to jsem u té vody i přespával a jezdil jsem po ní v noci lodí. Máme tam kaprový flek, kde chytáme od roku 95, jezdíme tam ráno za tmy a věř mi, opravdu nikdy.
Tím nezpochybňuju tvoje tvrzení, jen chci naznačit, jak výjimečný je teď čas. Sanderovi stačil v neděli na záběr sumce jeden hod. A doufám, že nelituješ, že jsem v neděli dělal to, co jsem dělal
No a konec konců, asi to pořád ještě neumím.
Přepracovanej? Já jsem poslední roky úplně v háji. I proto jsem změnil povolání. Možná hlavně proto.
Tento příspěvek byl editován 4.8.2009 21:21:53 uživatelem osprey. - Úterý 4. srpna 2009 v 16:43profil byl smazán
-
hecht> chci tomu věřit
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:35® hecht
-
Flip> Pravdu máš, ale jak to napsal jeden redaktor ,,do roka a do dne''
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:18profil byl smazán
-
hecht> stejně se tu moc neděje už delší čas,tak by se to ještě pár dnů neposr…o
- Úterý 4. srpna 2009 v 16:05® hecht
-
Flip> To je ale provokace, tohle napsat
Tento příspěvek byl editován 4.8.2009 16:05:49 uživatelem hecht.To teď příde Chytej o redaktora, protože ten bude mávat těma tyčkama k rajčatům, co na nich má ty divný kolovraty z druhé strany prutu. No a jestli nezkolaboval, mává s nima dodnes …
- Úterý 4. srpna 2009 v 15:49profil byl smazán
-
osprey> mám ověřené zprávy,že v tom úseku jak jsem tě posílal na ty fousáče vyžehlili ještě tu neděli 150 a 220 cm,takže opět jsi zaváhal.Pořád naříkáš jak tam nemáte velké ryby a stačily dva dny abych pochopil,že jsi asi moc přepracovanej
- Úterý 4. srpna 2009 v 15:41® Petrr
-
Čus lidi chtěl bych se zeptat na co bych moch ulovit pstruha obecného viděl jsem ho jak skákal do splavu měří kolem 50cm možná víc, prosím poreďte. Děkuji moc.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 22:38® BigMike
-
Osprey: má bývalá kolegyně psycholožka tvrdí, že 60% lidí jsou blbci!!! Takže více než každý druhý kterého potkáš je potencionální blb!! A někdy bych řekl, že to procento je až moc nízké!!!:)) A zdevastované vody? Vem si to, že povolenku má za hubičku každý, kdo má do prd… ďouru, hodně lidí co chytí tak veme domů, legislativně je to v ještě větší prd…, vymahatelnost práva je v tomto státě ještě větší utopie, tak co chceš? Viz příspěvek v diskusi o situaci na Lipně a jiné!!! Když to tak vidím, ještě si můžeme gratulovat,že někde nějaká rybka zabere! No nic, ráno s rozbřeskem navštívím Dyji, dnes v podvečer jsem se ubytoval v kempu, avizovaná chatka kamarádova kamaráda selhala – nikdo se neozval, vnucovat se nebudu!!!
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 21:21® havel
-
NOVĚ MŮŽETE V E-SHOPU CHYTEJ.CZ (http://edice.chytej.cz) ZAKOUPIT KALENDÁŘE PRO ROK 2010.
JEDNÁ SE O „RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ“ A „ORIGINÁLNÍ RECEPTY Z RYB“. OBA BYLY VYROBENY VE SPOLUPRÁCI S CHYTEJ.CZ.
Tento příspěvek byl editován 3.8.2009 22:42:12 uživatelem havel.
http://edice.chytej.cz/…i_kalendare/ - Pondělí 3. srpna 2009 v 18:36® Fugas
-
petrikveprik> bohužel barák, ale momentálně je to víc podobný tomu rybníku
. včera tu trochu sprchlo.
- Pondělí 3. srpna 2009 v 17:01profil byl smazán
-
BigMike> máš pravdu -byla to Lucka moc šikovná holčina.
- Pondělí 3. srpna 2009 v 15:28profil byl smazán
-
Fugas> ..a co stavíš, rybník?
D
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 14:46® Fugas
-
osprey: tak jestli se chceš odreagovat, vem tužku a papír a přijed udělt ke mě na stavbu reportáž jak skončí rybář po svatbě
. Nějaký pracovní rukavice tu mám a pak se můžeš utloušťovat na tom našem potoce, tam nikoho nepotkáš
. (jestli tam teda po včerejším průplachu něco zůstalo…)
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 14:18® osprey
-
petrikveprik: Jenže já jim ještě radím, jak to mají dělat…
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 13:57profil byl smazán
-
osprey> s tou depkou jsi to vystihl moc pekne.. na ryby jdu vzdy v totalni euforii, kdyz tu vodu a nektere lidi pak ale vidim, tak me take casto prepada depka.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 13:47® osprey
-
BigMike: Zdravím. Dík za gratulaci. Teprve čas ukáže, jestli jsem se opravdu našel. Poslední dobou mám z rybařiny spíš depku (zdevastované vody, blbů kolem nich kopec,..).
- Neděle 2. srpna 2009 ve 21:48® BigMike
-
Jednak Mírovi gratuluji ke změně dresu (myslím, že ses našel:)) A ta hezká slečna dozajista byla mladá slečna Straková:) Nějakého Jendy Straků dcera:))Taťka chytá myslím 2.ligu.
- Neděle 2. srpna 2009 v 19:23® osprey
-
Tak jsem se dneska motal na jihočeském krajském přeboru v přívlači. Chytal tam kolega Flip, takže jsem ho jel morálně povzbudit.
Závod byl situován do jednoho z největších otavských nadjezí dlouhého skoro 3 km. Lovilo se na velmi mírně táhnoucí dost hluboké vodě se strmým zalesněným břehem. Hlavní lovenou rybou byli menší okouni poschovávaní v kamenech podél břehu, chytilo se několik štiček a větších tloušťů, nějaký candátek a slušnější okoun. Největší ryby (nebylo jich mnoho) buď spadly (měkké pruty, háčky bez protihrotů) nebo se ukously (štiky).
Proti loňskému ročníku se mi zdálo, že měl závod lepší úroveň (např. každý závodník už měl letos svého rozhodčího a odpadlo vezírkování ryb) i atmosféru. Překvapila i účast pohledných zástupkyň hezčí poloviny lidstva.
Pár fotek jsem nacpal do rubriky Z lovu, protože na článek to není a konec konců, byl to lov i s úlovky.
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:07® kubas
-
Robur> tak v 8 u mostu, snad nezačne chcát
- Neděle 2. srpna 2009 v 18:04® Robur
-
jj, kldně i ve 20
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:57® kubas
-
Robur> já bych šel až tak po fotbale takže nejdřív o půl osmé?
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:56® Robur
-
no venčit psa musím, tak dva felky bych podráždit mohl
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:52® kubas
-
Robur> to jo
, kašleš teda na to jo večer?
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:50® Robur
-
by byla škoda, aby si to v Práglu neužili
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:45® kubas
-
Robur: už to valí
- Neděle 2. srpna 2009 v 17:36® kubas
-
Robur> j už 10 minut je to nějaký potentovaný, už aj ta kamera je z toho mimo že Brno vede
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 17:37:29 uživatelem kubas. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:35® Robur
-
jede ti ten fotbal? Obraz nějak hapruje