Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. července 2009 v 18:14® Sander
Sander

Flip > škoda, tam by bylo ryb, kdybyses tam občas mrknul… :o))

Pondělí 27. července 2009 v 18:07profil byl smazán

Sander> jsem tam dva roky nebyl-páč polovička Scanixcompany by měla papíry v depozitu a Mrk plus Chytej by trpěly nedostatkem fotografiíí vyžehlených fišek:-)

Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 18:08:08 uživatelem .
Pondělí 27. července 2009 v 18:02® Sander
Sander

Flip > to bylo o pár km výš, nicméně koukali jsme na ty rybáře v zákazu jak puci, včetně toho borce, co vláčel přímo z mostu. Prý tam proto moc rád nechodíš :-)

Pondělí 27. července 2009 v 17:55profil byl smazán

Sander> se nedivím v tom zákazu lovu,kde žehlíte proti té pěně co se valí z jezu neurveš ani slintaka 40 čísel na 0,20 FL:-)) )

Pondělí 27. července 2009 v 17:49profil byl smazán

HaD> jseš jak vodník -na pentličky mi lákáš kámoše na svůj server- ti chudáci potom z titulu své solidnosti přestávají se mnou komunikovat na mém pískovišti. Tak se nemůžeš divit tomu,že je sem občas vlezu zkontrolovat jestli ještě tady od přepracovaností nezdechli.:-) Zdravím

Pondělí 27. července 2009 v 17:44® Sander
Sander

Prutos > to neni prča, hecht by Ti mohl povyprávět, jak jsem před dvěma týdny zdolával bolena v proudu u Scanixe. Pravděpodobně byl stejně seklý, zapřel jsem si prut o kyčel a jen držel, nedalo se s tím fakt dělat nic, celkem Davidovo počínání chápu. Prut do 40g, mono 0,20 a ta ryba se nehla metr ke mně.

No a za pár chvil se vypla. A možná je to i dobře.

Pondělí 27. července 2009 v 17:37® Prutos
Prutos

HaD> No Davide…nechat se tahat po řece takovou čudličkou :-D :-D :-D Že tys šel na ty sumatry s UL?!

Pondělí 27. července 2009 v 17:36® Prutos
Prutos

Gordon> Pokud je to tak jak píšeš, tak to chápeš dobře.

Pondělí 27. července 2009 v 15:53@ Gordon

Cauvec, mám dotaz, chytam na DYJI 11, chytam privlaci a dnes, kdyz jsem brodil jsem byl upozornen nejakym potulnym rybarem at jdu ven z vody, ze brodit muzu jen pri chytani na umelou musku.

Pak ale nechapu „bližší podmínky MRS – MP“ kde je psáno u revíru DYJE 11 cituji: " Brodění povoleno pouze při lovu na umělou mušku a přívlačí v době od 16.6. do 31.12"

Myslel jsem tedy, že brodit můžou jak muškaři tak i vláčkaři nebo to chápu špatně?

Pondělí 27. července 2009 ve 14:43® HaD
HaD

Koukám, že jsem propásl legendárního Flipa :-) Ale zážitek, kterej jsem včera měl za to asi stál :-)) )

Pondělí 27. července 2009 ve 12:07® Fugas

Mě jen překvapilo, že má podobně tlustou špičku jak 7–21. Čekal jsem kyj:-) . Jinak S10 hází i tahá v poho, i když nástraha tušim vrhačku lehce překračuje.

Pondělí 27. července 2009 v 10:45® osprey
osprey

Fugas: Jednak je kratší, jednak ten svůj asi podceňuješ. Ten má tahat desítku Slidera jak vařenou nudli. Zde píšu o maximu.

Pondělí 27. července 2009 v 8:35® Fugas

Zdravím ve spolek, tady to teda žije!:-) .

Osprey: gratuluji k novému cajku, jen mě překvapuje že 14–35 zvládá úplně stejné nástrahy jako můj 18–42. Asi ty pruty budou hodně podobný, mě dokonce přijde že ten 18–42 má poměrně jemnou, citlivou špičku. Čekal jsem asi větší vykošťovák. Ale jinak vyhovuje, zvládá pestrou paletu nástrah. jen jsem ještě něměl čest ho pořádně otestovat, byl jsem od zahájení na dravcích 2×…8-(

Pondělí 27. července 2009 v 8:22® jiris
jiris

pepa-č> MP mam rad, ale vice jak smekac si me neziskal :-)) U mne premnozeni nehrozi.. Hrozi, ale pro zmenu jinych kolecek :-)) )

Neděle 26. července 2009 ve 22:47® sethy
sethy

osprey> neni zac, u nas je to taky slabe, uz ani nevim jak slusnejsi rybka vypada:( Regulus: trosku popravim tvou recenzi na Abu record – i 4-kova valikost se děla (nebo dělala) v levoruké verzi, sám jsem ho měl v ruce (v brně v ravenu i u kajmana) ikdyz na abu strankach ho nemaji uvedeny, z čehož usuzuji, že ho v této verzi přestali vyrábět.

Neděle 26. července 2009 ve 22:40® osprey
osprey

Sethy: Tož dík. U nás je jich poslední dobou nějak pomálu. Na dobrých flecích se pomalu stojí fronta. Snad se na mě časem zase usměje štěstí.

Neděle 26. července 2009 ve 22:37® sethy
sethy

osprey> Ja nic vetšího taky ne, jen sumečky kolem metru. Uplne v pohode, vysurfujes je z vody raz dva:)

Neděle 26. července 2009 ve 22:32® osprey
osprey

Myslím, že je to povedený prut a na tu délku ještě docela slušně hází.

Jak se ti zdolávají sumci na multíku velikosti 5500? Já na tom ještě nic většího neměl.

Neděle 26. července 2009 ve 22:15® sethy
sethy

osprey> Dik, to staci, chci neco jemnejsiho:) ale nejak tech multiku mam vic nez vyuziju a navic me ty 6kove velikosti abucek moc nesedi v ruce…

Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 22:18:14 uživatelem sethy.
Neděle 26. července 2009 ve 22:13® osprey
osprey

Sethy: Jedna vycházka nedává moc jasný obrázek, zvlášť když má človšk jen pár nástrah, ale velice schopně jsem na tom tahal Husky Jerk 14 cm, Nils Master Invicible 12 cm dělený i nedělený (24 g), plandavku Abu Atom 25 g. Shad Rap DR 8 cm se mi zdál lehký, maxima jsem s tím, co jsem měl, nedosáhl.

Viděl bych to někde u Slidera 10 cm.

A cože ses zbavoval Rekorda?

Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 22:14:13 uživatelem osprey.
Neděle 26. července 2009 ve 22:06® sethy
sethy

osprey> cau, co ten drak 14–35g taky po nem pokukuju. Jaky nastrahy jsou na neho idelani (a maximum a minimum) dik:)

Neděle 26. července 2009 ve 21:48® osprey
osprey

pepa-č: Proto házím těmi multíky. Je to zajímavější a šlověk se musí víc soustředit.

Neděle 26. července 2009 ve 21:42profil byl smazán

osprey> To je dobré. Já se musím dokopat k domotání toho jerkáče. Potřebuju ho mít u vody. Teda nepotřebuju – chci. výhoda jerků je, že je to zábavné je vodit. člověk si ani nevšimne, že nic nechytil :-))

Neděle 26. července 2009 ve 21:38® osprey
osprey

pepa-č: Byl k tomu Drak Team 230 cm / 14 – 35 g.

Oboje 2× u vody za cca 2/3 ceny. Věřím, že umíš výhodněji, ale je to pěkná sestava a už jsem ji i pokřtil kudlou kolem 50.

Neděle 26. července 2009 ve 21:34profil byl smazán

osprey> jaký klacek? Já mám nový 6501 Inshore – taky výhodně (zatímco jsi byl v Chorvátii) ilustrační foto: http://www.thefriendlyfisherman.co.uk/…c6501ins.jpg komplet připravený na moře, prodloužená klička, ADS cívka, zesílené převody, lepší ložiska. ABU tvrdí, že je to nejodolnější MP všech dob. Tedy i než Morrum (což ale ještě musím prověřit, bo Morrum – zatím – nemám)

:-)

Množí se, množí… potvory švédské. Jóoo, tam jednou vstoupíš, a víckrát nemůžeš ven.

toto budiž varováním pro ostatní!!!

Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 21:36:08 uživatelem .
Neděle 26. července 2009 ve 21:27® osprey
osprey

pepa-č: Ona to může být fáma. V časech jako je tento, kolují různé zvěsti.

Podle reálnějších údajů se ale pochytalo i něco v lese u výs nad městem.

Řekl bych, že kdo nelenil a byl někde po vyčištění vody první, měl šanci.

Já to odbyl kudlami – holt jsem vybíral špatně.

Jinak jsem zde deklaroval vlastnictví nového C3 plus klacek. Výhodná koupě…

Neděle 26. července 2009 ve 21:27profil byl smazán

mirmen> taky nějak měkneš-ale u mne je to hlavně tím,že každý den za kuropění rozvážím tiskuchtivcům jejich denní příděl(dnes už je to bezmála 120 km)a tak jsem vypadl z tréninku.ačkoliv se říká,že kdo to umí nemusí trénovat,ale v tomhle případě to určo neplatí.:-((

Neděle 26. července 2009 ve 21:26profil byl smazán

osprey> já už to nějak neřeším. Mně to baví i bez ryb :-)

Neděle 26. července 2009 ve 21:20profil byl smazán

osprey> to je jednoduché. Tam, kde jsem nebyl. :-) Vylučovací metodou to snadno odhalím.

Neděle 26. července 2009 ve 21:16® mirmen

Flip> no, přeju játrům zaslouženou dovolenou. (Mně padesátka čeká za rok ). Mimochodem – „objevil“ jsem dobrý, lahodný, zdraví prospěšný mok . spišskou čerešňovici. Ad „žízně zamlada“ .. letos jsem na třítýdenní táboření vzal dvě basy plzeňského a basu gambáčů , 15 sedmiček červeného víno a nějaký ten destilát. Basu plzeňského, gambáče a asi 6–7 sedmiček jsem vezl zpátky :-)