Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. července 2009 v 19:03profil byl smazán
-
osprey> kolik mají ty tvoje gatě (víš který
) vodní sloupec? Dík
- Neděle 26. července 2009 v 19:02® sus1
-
mm,někdo sem zase leze.
- Neděle 26. července 2009 v 19:01® sus1
-
Flip> Jasan.
Ten mobil tady v kartě funguje?
- Neděle 26. července 2009 v 18:59profil byl smazán
-
sus1> vždycky to je to o prvním impulzu a to ostatní už se nějak vyřeší.
- Neděle 26. července 2009 v 18:56® sus1
-
Flip> No jo,ale volno se krátí.
- Neděle 26. července 2009 v 18:56profil byl smazán
-
sus1> tak to doladíme letos a bude to
- Neděle 26. července 2009 v 18:51profil byl smazán
-
Sander> když chodíš na Non stop,tak nechlastej.Posledně jsem jednomu takovému kořalovi,málem ukradl i bivak nad hlavou ve čtyři ráno a s ním to ani nehnulo-tak jsem mu sebral akorát povolenku
- Neděle 26. července 2009 v 18:51® Sander
-
Flip > jinak také dík že jsi sem zašel, nejen osprey rád vidí, že se to tu občas nějakým způsobem hýbe.
Pádim na chatu…
- Neděle 26. července 2009 v 18:50® Sander
-
Flip > vidíš, byl bych jeden z těch, kdo by dal dravcům pokoj. Alespoň do té chvíle, než by šel z vody kapr přes 70. Pak by byla dušička spokojena a orientace by se soustředila po jiném druhu.
- Neděle 26. července 2009 v 18:49® sus1
-
Flip> Právě že dovolal i se stebou domluvil a pak to …
- Neděle 26. července 2009 v 18:48profil byl smazán
-
Sander> prasečkinů je tu pořád dost-alespoň mají co žehlit a dravcům dají pokoj.Ten co vymyslel kapra by měl dostat Nobelovu cenu za záchranu jiných drůhů vodní říše.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 18:49:10 uživatelem . - Neděle 26. července 2009 v 18:48® Sander
-
Flip > jo, předevčírem, polovinu mých děliček, bundu, košili a já nevim co ještě…
- Neděle 26. července 2009 v 18:46profil byl smazán
-
Sander> nejsem v obraze a nevím vo co go-nějakej grázl ti sebral klády?
- Neděle 26. července 2009 v 18:44profil byl smazán
-
sus1> ale nedovolal-nevadí můžeš to napravit.
- Neděle 26. července 2009 v 18:43profil byl smazán
-
osprey> bodou přímo u toho penzionu.A konání je v sobotu a neděli-trenink je v pátek.Já budu v Písku už od toho pátku asi od 14 hodin.Chvilku začapeme na tréninkovém úseku a potom bude i nějaká kultůra.chceme nahlédnout i do místního krámu a nakoupit něco málo mikromrdek-prý je slušně zásoben.
- Neděle 26. července 2009 v 18:38® sus1
-
Flip> Ty vogo,tet sem si na něco vzpoměl a tys mě to připoměl,sice to bylo vloni ale vzpoměl,volal jsem tě.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 18:39:40 uživatelem sus1.Ještě to Sanderovo o těch Hradech,a já na to ouplně zapoměl.
- Neděle 26. července 2009 v 18:28® Sander
-
Flip > zajet k vám jsem chtěl. Ne ale na dravce, možná se budeš divit, na prasečkiny. Chtěl bych mít na prutě něco, s čím mám aspoň deset minut práci. To se mi u nás letos stalo jen jednou. Přes metr oslizlého vlasce a stejně se lempl vypnul. Nejlepší dobu už jsem asi propásl, ale příští rok bude taky jaro…
- Neděle 26. července 2009 v 18:21® osprey
-
Flip: Díky moc, že jsi zašel. Žena mě volá na večeři, z mísy už se prý kouří, tak já poběžím. Měj se a napiš mi ještě, kdy jsou ty závody.
- Neděle 26. července 2009 v 18:18profil byl smazán
-
osprey> uhoři v té bitce vidět nebyli
- Neděle 26. července 2009 v 18:17® sus1
-
Flip> Nooo, vy je tam ty ryby teda máte pěkně zhulený.
vajglovky.
- Neděle 26. července 2009 v 18:16® osprey
-
Flip: Nevím, tohle jsem nikdy neřešil. Ale s těmi vajgly je to zrovna u duháků docela časté. Taky jsem to viděl.
Je otázka, co třeba úhoř.
Hlavně si ale myslím, že je to takové to, čím se člověk ujišťuje, že pro to udělal maximum anebo když mu to nejde, má to na co svést.
Až k tobě přijedu, prubneme dvě nové věci, co ty tvoje rybky ještě neznají. Místně to prý ukrutně funguje, třeba tady něco taky zabere.
- Neděle 26. července 2009 v 18:12profil byl smazán
-
osprey> no když už jsme u těch cigaret-rád bych si promluvil osobně s tím magorem,kterej tvrdil,že při vláčení když bereš gumáky do rukou zanesených nikotýnem fišku odpuzuješ
asi se v mládí při zkoušce dospělosti v pubertě po první Spartě pořádně posr.l a vyhlásil nikotýňákům válku
Zajímalo by mě,co by řekl na to,když by viděl jak se granuláči s prasečkinama rvali o ty vajgly z malborek,které Havlas na hrázi nádrže cvrnknul do vody.
- Neděle 26. července 2009 v 18:03® osprey
-
Flip: Já to nestíhám, ale buď máme stejný vkus anebo jsou v každé sérii pruty, co se povedly nad průměr. Ve Zmijí kategorii mám doma už dost nával, u mě by byla dvojka ten Odpadlík. Ale Viper je moc pěkný prut.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 18:07:26 uživatelem osprey. - Neděle 26. července 2009 v 18:01® osprey
-
Sander: Možná alkoholickými výpary a dýmem z cigaret stoupajícími k nebi, možná příkladným a bezúhonným životem, možná tím, že Pánbůh má rád pošťáky, možná tím, že za ty léta pomohl docela dost lidem a možná kecá a opravdu ty fišky tahat umí.
Flipe, hlavně to neber moc vážně. Ale je fakt, že na fišky jsi v životě celkem měl kliku.
- Neděle 26. července 2009 v 18:00profil byl smazán
-
osprey> taky mazal domů jako první-po něm Zmije a nakonec Odpadlík
- Neděle 26. července 2009 v 17:59profil byl smazán
-
Sander> No,když ti přidělí jeden druh fišky,tak tě ořeže zase někde na jiném.Pokud máš v dostřelu pískárny a nejsi úplně blbej,tak je časem řácky proluxuješ-co ti jiného taky zbývá,že?
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 17:59:47 uživatelem .Těžko na nich třeba vyžehlím takové parmy,nebo ostré.a co bych za to dal.
- Neděle 26. července 2009 v 17:53® Sander
-
Flip > to by mě tedy zajímalo, čím jsi toho tam nahoře podplatil
- Neděle 26. července 2009 v 17:49® osprey
-
Prutos: To nebude jen potěr, tam budou i „jedlé“ kusy. Ale s jejich likvidací už bylo nepochybně započato
A okoun 40+ není běžně k mání ani na Flipovišči.
Flip: Právě Hornet by byl asi hlavním adeptem ze série Guide Select, jehož nákup bych si ještě morálně zdůvodnil.
- Neděle 26. července 2009 v 17:49profil byl smazán
-
Sander> jestli chceš,tak ti něco půjčím-je toho tady dost.
- Neděle 26. července 2009 v 17:48profil byl smazán
-
Sander> víš sám dobře.že je to především o znalosti fleku a že tam prostě musí existovat.To ostatní někdo klidně může nazývat uměním,ale vůbec to tak není.Prostě tu fišku musíš mít přidělenou tím pánem nahoře.