Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 26. července 2009 v 17:46profil byl smazán

Prutos> já tu mám 210 a 240.tak je prubneš.

Neděle 26. července 2009 v 17:46® Sander
Sander

Flip > to jsem rád že se ti líbí.

Co se okounů týče, na mně takové ryby sotva čekaj, ať přijedu kamkoliv. Nehledě na to, že díky nějakýmu zmrdovi je už ani nemám žehlit na co. Takže sumasumárum, pokud Prochy vyřídí včera odeslanou objednávku do jeho dovolené, Silver Edition 21–50géček bude momentálně můj jediný vláčák.

K pruhovanejm gratuluju. To už jsou snové míry.

Neděle 26. července 2009 v 17:45® Prutos
Prutos

Flip> ULXko má můj rybářský parťák…jen si těď nejsem jistej jestli 1,8 nebo 2,1m..ale to je jedno. Hodnotím pozitivně..opravdu se jim podařily.

Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 17:47:27 uživatelem Prutos.
Neděle 26. července 2009 v 17:45profil byl smazán

osprey> já na toho Horneta jako první fišku vyžehlil zase tu 45 tku a takovej testovací prut je třeba si nechat:-)

Neděle 26. července 2009 v 17:43® Prutos
Prutos

osprey> kušuj s líhní…netoužím chytat potěr jakéhokoliv druhu… To Flipovo „odpalový“ okiši…kurňa , to jsou aspoň fišky!

Neděle 26. července 2009 v 17:43profil byl smazán

Prutos> No já to UL měl akorát na závodech-a tentokráte jsme to vyhráli nejenom morálně,ale i podle výsledků:-) No abych zase tak nekecal,tak teď trochu testuju ty Cormorany ULX.A jako jeví se mi na ty mikromrdky velice pozitivně.

Neděle 26. července 2009 v 17:42® Sander
Sander

osprey > zkoušel jsi ty tečkovaný utečence? Pepa je na to moc línej…

Neděle 26. července 2009 v 17:41® Prutos
Prutos

Flip> Tohle si pro jistotu ani neříkám…není to ani 14 dní co jsem rozšířil svůj les prutů o novýho sportexa…sumco­vláčák. Jeden už mám…ale když on se mi prostě líbil…

Neděle 26. července 2009 v 17:40® osprey
osprey

Prutos: O UL buď bez starosti – nedaleko to vypláchlo líheň:-))

Neděle 26. července 2009 v 17:40profil byl smazán

Sander> Ahoj Péťo-opak je pravdou-tady v tom vidlákově na Hradech mám větší klid,než ve starém-tady večer chcíp pes-slyšíš akorát hodiny na radnici. akorát Lucina nemůže na WC jak byla zvyklá.Ale jinak to ujde.Však se domluv s Mirkem a někdy přijeď na kontrolu.Blíží se srpen a začnou pruhaté žně.Okyšové 50 jsou už nažhavený.A letošní odpal 42,43 a 45 slibují nadějnou sezonu.

Neděle 26. července 2009 v 17:39® osprey
osprey

Flip: To abys ale rezervoval pár šušní na okamžik, kdy namotají blanky HM 90.

Ale máš pravdu, je to o radosti a pocitu z lovu. Navíc mě se poslední roky povedlo vždycky s novým cajkem chytit i pěknou rybu. Zvlášť ten Speeďák měl pěkný počinek – však jsi ho viděl.

Neděle 26. července 2009 v 17:37® Prutos
Prutos

Flip> já jako správný závodník nedržel ULko v ruce už přes měsíc. Nějak tu není kde. Nějaké fišky snad pochytáme…ale opravdu je mi skoro jedno jaké. Prostě budu rád, když budu u vody.

Neděle 26. července 2009 v 17:36profil byl smazán

Prutos> no pokud našinec neleze k vodě pro žrádlo a chce si tu rybařinu vychutnat se vším všudy,tak mu není lhostejné,co při tom drží v ruce.A vývoj nezastavíš a tak holt platíme.Můžu tě ubezbečit že za více 40 let rybaření jsem si už mnohokrát říkal,že už mám nadosmrti vystaráno,že už nikdy snad nebude nic lepšího.Ať už to byl Aspire,Skeletor,ne­bo Team či Destiny.A vidíš už tam zase stojí něco dalšího.nějak jsem se s tím už duševně vyrovnal.

Neděle 26. července 2009 v 17:34® Sander
Sander

Flip > zdar Gorilo v mlze, prý bydlíš v novém ZOO, ve městě, bez klidu a rybníku za barákem?

Neděle 26. července 2009 v 17:32® osprey
osprey

Flip: On se i nějaký ten proužek odnese, zvlášť pokud bude 60+

Já až tady u nás překonám depresi a lenost, začnu trochu myslet a přinutím se vstát dřív, tak si ještě taky zachytám.

Jen aby mi to zatím nesežrali, prudce se nám tu ta přívlač rozmáhá. Vláčí kdo má ruce a nohy…

Neděle 26. července 2009 v 17:32® Prutos
Prutos

osprey> hmm…metr třicet bych si líbit nechal. Ale fousaté už mám…takže třeba zubaté…a nebo pruhaté :-D

Neděle 26. července 2009 v 17:31profil byl smazán

Prutos> Tady to zase taková bída není-není to sice o top velikosti,ale nějaký slušný okyš se tu vyžehlit nechá.A když si chceš začapat,tak ti menší loupežníci většinou žerou.

Neděle 26. července 2009 v 17:30® Prutos
Prutos

Flip> já v ruce nedržel zatím ani Destiny…v tomhle mi trochu ujel vlak. Vláčáků mám vagón a nevím že by nějaká kategorie scházela. Na druhou stranu mám někdy tendece se do některého kousku zakoukat a to pak peněženka úpí :-)

Neděle 26. července 2009 v 17:29® osprey
osprey

Prutos: Neboj, tady bez fišky nebudeš. Ale metr třicet to asi mít nebude.

Neděle 26. července 2009 v 17:28profil byl smazán

osprey> si ještě počká-duháků už mám plné kecky.Teď pro mne skončilo tečkované období a nastoupila zcela vláda pruhů.

Neděle 26. července 2009 v 17:28® Prutos
Prutos

osprey> no, celkem pochybuju, že by to s těma bodavýma bestijema mohlo být u vás stejný jak tu :-)

Flip> To by bylo fajn…přeci jen to mám do NJ docela kus cesty. Co se fišek týče jedu hlavně na dovolenou…když budou i fišky bude to jen dobře. Letos se ze mě díky velké vodě stal skromný rybář, takže žádná velká očekávání nemám.

Neděle 26. července 2009 v 17:24profil byl smazán

Prutos> Oni ty Guide jsou totiž něco jiného,než co tu bylo doposud.pro někoho můžou být i odpudivé.Ale dneska jsem byl na lipně s Jižanem a přestože si loni kupoval Destiny,tak po koupi Horneta ve 240 přemýšlí vyměnit tu Destinku 270 2–14 za Guide Vipera.

Neděle 26. července 2009 v 17:23® osprey
osprey

Flip: Že už jsme toho odrybnili:-)) Když chce chudák Filipka rybu, ta se na ni načeká…

Neděle 26. července 2009 v 17:19profil byl smazán

Prutos> Už jsme to s Mírou trošku pořešili a nějaké společné odrybnění nějakého místního revíru určo provedeme. Ty Dragony mám doma,tak je můžeš vyzkoušet i naostro v akci.

Neděle 26. července 2009 v 17:18® osprey
osprey

Prutos: Jedněm komárům ujedeš, druzí už tu na tebe čekají.

Ale nemusíš projíždět benzín do NJ. Podíváme se na Flipa a on tam v koutě něco opřeného má.

Neděle 26. července 2009 v 17:15® Prutos
Prutos

PetrC> i Tebe zdravím, promiň, nějak jsem se přehlédl…

Flip> Ale jo, já vím jak to je. Taky ty doby pamatuju…ale z různých důvodů jsem tu tak nějak „doma“. Nakonec, když bych zatoužil po pokecu , vím kde tě hledat. Tvoji otázku celkem poctivě monitoruju.. Pomalu se blíží doba, kdy se objevím i ve vašich končinách. Docela se těším až z tohoto komárova na chvíli vypadnu. Apropo, docela mě chytá touha vyrazit k drakovi do Jičína okouknout ty nový hůlky…samou chválu na ně pějete.

Neděle 26. července 2009 v 17:07profil byl smazán

PetrC> Dík.

Neděle 26. července 2009 v 17:06profil byl smazán

Prutos> No když tady bych si asi moc nepokecal.A víš že pouhý monitoring přenechávám jiným. Je to ale škoda,pamatuju doby když to tu docela žilo. Grafika se hodně zlepšila a vůbec to tu voní modernizací. Osobně nikdy jsem se nebránil s někým poklábosit,ale při životě tu přívlač stejně drželi většinou tváře,co jsou i na Mrku,tak mi připadalo zbytečné je vyhledávat ještě tady.

Neděle 26. července 2009 v 17:05® PetrC

Flip> přesně tak, proč bys měl.

A stejně jsi klaďas!

;-)
Neděle 26. července 2009 v 17:04® Prutos
Prutos

osprey> Není co velkého vláčet…sakra to zní jako by to napsal ten pesimista Osprey :-) U nás to taky není bůhví co. Poslední dobou mám víc vycházek bez ryby než s ní. Ale tak nějak mi to neva. Věřím že se to zlomí jakmile se průtoky ustálí na nějaké rozumné hodnotě..snad