Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. července 2009 v 17:01® Prutos
-
Flip> Nazdar Petře, měl jsi tu absenci
- Neděle 26. července 2009 v 16:59profil byl smazán
-
PetrC> taky neřeším-nevím proč bych měl
- Neděle 26. července 2009 v 16:59profil byl smazán
-
osprey> také jsem ,,opět" zjistil,co ,,nutně potřebuju a tři tyče Dragon Guide jsou v regále,přestože tu gramáž mám už v jiném provrdení
- Neděle 26. července 2009 v 16:56® PetrC
-
Flip> to neřeš.
Nehas co tě „dneska“ nepálí.
- Neděle 26. července 2009 v 16:51profil byl smazán
-
PetrC-asi mi to dneska moc nepálí,ale uniká mi nějak podstata tvého příspěvku.
- Neděle 26. července 2009 v 16:49profil byl smazán
-
Osprey-to pozoruju
- Neděle 26. července 2009 v 16:44® PetrC
-
Jak tak na to mrkám, mrk sem a mrk tam, měli by jinde přehodnotit své laskání a držet si ty své na uzdě, jinak to tu dopadne jako jinde. Co pánové Petrové a Mírové?
Ale jste tu ku kladu věci, kdaďasové.
- Neděle 26. července 2009 v 16:31® osprey
-
Flip: Vítej. A na čem myslíš, že byl přidělanej ten multík od Abu? Team Dragon 230 cm / 14 – 35 g. Select Guida bych viděl radši, ale toto je taky pohledná hůlka.
Vzal jsem to komplet.
Jinak se to tu snažím rozpohybovat, ale je to jak vagón s uhlím
- Neděle 26. července 2009 v 16:22profil byl smazán
-
To all-teda pánové mně z vás jebne-nějaký čas jsem sem nenakoukl a jsou tu změny jako v režimu,když šel Bolševik od válu. Každý u svého nicku pěknou fotečku. takovej Skwor v sobě nezapře starýho undergrounda.drží toho sumíka jako Blueefekťák Hladík gitáru. Nebo při pohledu na Sandera si vybavím film Gorily v mlze.No a to jsem si ještě neprohlédl všechny
- Neděle 26. července 2009 v 16:11® yerrx
-
Flip> jo, moje řeč
- Neděle 26. července 2009 v 16:09profil byl smazán
-
Osprey-Já tvrdím pořád nenakupujte sračky,nenakupujte sračky,kupujte Dragony
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 16:09:39 uživatelem .zdravím
- Neděle 26. července 2009 v 15:31® osprey
-
Prutos: Ono u nás vlastně už není co velkého vláčet. Ale baví mě s tím multíkem házet…
Když si chci chytit rybu, beru si UL přívlač.
- Neděle 26. července 2009 v 15:28® osprey
-
regulus: Ono to tak je. Vyrábí se věci proto, aby se mohly vyrábět pořád dál a dokola.
Něco kvalitního, jednoduchého a na dlouhá léta odporuje filozofii doby. Moje Shimano Aero, co s ním chytám plavanou, podle mě odchytá nějakých 25 až 30 let. No může si ta firma dovolit vyrábět takovýhle věci, když dneska nikdo neví, co za tu dobu bude?
To je vlastně dneska největší umění – pořád vyrábět a prodávat.
- Neděle 26. července 2009 v 15:04® sus1
-
PetrC> Radši něco napiš do karty místo těch otazníků.
- Neděle 26. července 2009 ve 13:07® regulus
-
PetrC> jejda, pán se probral z letargie.
)
Mimochodem, stále ABU nebo jsi udělal nějakou čestnou vyjímku???
- Neděle 26. července 2009 ve 13:04® skwor
-
Sander> Ba ne, uvažuju o tom vážně. Měl ho tu Mr.Stick a zkusil jsem ho dát na ten picker. A seděl tam krásně.
- Neděle 26. července 2009 ve 12:57® Sander
-
skwor > mně se taky zdá že s tím Šimánem docela dobře lakuješ
- Neděle 26. července 2009 ve 12:52® skwor
-
PetrC> Čert ví
Možná se na koupi čehokoliv vykašlu úplně.
- Neděle 26. července 2009 ve 12:49® PetrC
-
sus1> tak toto mi ještě nikdy nikdo nikde nedal najevo. Jsi prvník ze všech prvníků.
- Neděle 26. července 2009 ve 12:46® PetrC
-
skwor> … a trhal bys partu, že?
Jakým směrem nasměruješ radikální přehodnocení svého názoru? No? To jsem zvědav…
- Neděle 26. července 2009 v 11:55® Merza
-
Zdravim někdo nějaký zkušenosti s přívlačí na slapech díky
- Neděle 26. července 2009 v 11:44® sus1
-
PetrC> A proto nikdy neřikej Nikdy.
- Neděle 26. července 2009 v 11:43® skwor
-
PetrC> No jo, já bych vlastně potom nemohl být radikální antishimanista. Budu muset svůj názor radikálně přehodnotit (bez smajlíku).
- Neděle 26. července 2009 v 11:19® PetrC
-
Hmmm, to jsou věci.
A ke všemu si chce skwor koupit Shimano – já padám na znak…
- Neděle 26. července 2009 v 0:15® regulus
-
osprey> Míro pamatuješ o pár pátků míň než já ale o to ani tak nejde, měl jsem rozdělanej nejeden naviják i multík a tak mi člověče připadá že to je všechno čím dál tím větší shit a je to napříč všemi značkami. Ono to má vůle jako sviňa už z výroby o materiálu ze kterýho je to dělaný už ani raděj nemluvím.
Tento příspěvek byl editován 26.7.2009 00:16:48 uživatelem regulus.
Když srovnám šejka z roku 1976 s dnešníma navijákama, tak je to pravěk, ale z druhé strany, on funguje po opravdu tisících prutohodinách furt jak před těmi víc jak 30 lety bez jakýkoliv vůle a furt je ten mustr podobnej, hliníkovej výlisek s bronzovejma futrama a nějaký to kuličkový ložisko (nikdy neměněný), tak já tak nějak nevím, kde je ta chyba. Pokud se multíků ABU týká, tak to je taky v pohodě, ale čistě náhodou mám rozhozenej multík od Cormorana a to je takovej bazmek, že kdybych to jako výrobce měl dávat k prutu grátis, tak bych se styděl. - Sobota 25. července 2009 ve 23:54® Prutos
-
osprey> to ano, C3 je jistě důstůjným soupeřem…jen , nějak jsem multíkům na sumcovláčku nějak nepřišelna chuť. Trošku retro vzhled je mi úplně šumák
- Sobota 25. července 2009 ve 20:57® osprey
-
Prutos: Já nemůžu překousnout ten vzhled z dob mého dětství. To ty střeva nemůžou nacpat do trochu pohlednějšího trupu?
A tak jsem si radši koupil další C trojku. Taky v jednoduchosti síla a navíc to netrýzní můj jemnocit.
A co do výdrže jsou si tyhle kousky velmi důstojnými soupeři.
- Sobota 25. července 2009 ve 14:05® Prutos
-
Kdepak šímo nebo Daiwa…TOTO je stroj jak se patří! Dnes jsem se pustil do údržby letos nejvíc vytěžovaného stroje. Krom překapěče jsem ho do šroubku rozebral, vyčistil, namazal a opět složil. Po roce a půl těžké služby absolutně žádné známky opotřebení. V jednoduchosti je síla
- Pátek 24. července 2009 v 0:10® hecht
-
osprey> Jo jenomže jak zpíval pan Mládek o té Pragovce BABY. Shimano Aero,
Tento příspěvek byl editován 24.7.2009 00:11:22 uživatelem hecht.
zastaralý je to kus, zbytečně moc vydrží a neví co je šlus. - Čtvrtek 23. července 2009 ve 22:06® osprey
-
macino ambrossiny: Chytat se dá s těmi navijáky se všemi a nejsou špatné, ale poslední dobou mám z navijáků od Daiwy, kterými jsem točil, subjektivně o něco lepší pocit.
To nijak nebrání tomu, abych nechytal se Shimany. Podařilo se mi dík laskavosti přátel sehnat Twiny s přední brzdou za solidní peníz. Lépe řečeno, podařilo se to jim.
Navíc jsem začal svoje smekáče štřit a na nejšpinavější práci (jerky a velké wobblery) mám multíky. Když se smekáč nehoní s nástrahami, co kladou velký odpor, vydrží podstatně déle. Asi je to pravda, protože svoje nejstarší Shimano tahám k vodě už sedmáctý rok a dohromady miu nic není.