Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. července 2009 ve 13:31® DJ
-
Bforest – Vyjmenoval jsi jedny z nej lokalit u nas. Mas to kousek k Vltave – Labe mas taky pod nosem. Co ti na to mam napsat vic nez – Jdi a pozoruj vodu. Nikdo tady ti nerekne, jdi na ten a ten km reky a chytej tehdy a tehdy na to a na to. Pokud ano byl by blazen
Uzij si poznavani reky a az najdes krasnej flek co bude jen tvuj, pochopis
- Středa 15. července 2009 v 11:14® Bforest
-
Zdravim,dokázal by někdo prosím poradit začínajícímu vláčkaři slušnej revír vhodnej na přívlač? Mělník,MB a okolí…díky
- Středa 15. července 2009 v 9:23® DJ
-
Me to taky prekvapilo a abych nebyl za lakyrku – pridal jsem foto lokte podrasaneho od kartacu. Jak pise Robur – mozna jsem fakt jedinej kdo takovy utok prezil
- Středa 15. července 2009 v 8:45® Leky
-
DJ> že by někoho napadl přímo sumec ve volné přírodě takového neznám, ale vím o 4 lidech po kterých startoval sumec v bazénku nebo akváriu.
- Středa 15. července 2009 v 7:58® Robur
-
DJ, takový lidi nikdo nezná, ty jediný jsi přežil
- Středa 15. července 2009 v 0:15® DJ
-
Leky – asi mas pravdu:) Alespon ted vim, ze sumec je vazne osobnost ktera se cloveka neboji. Docela dlouho se to hojilo. Ale za ten zazitek to stalo. Kolik znas lidi ktere napadl sumec
- Úterý 14. července 2009 v 16:22® Leky
-
DJ> asi nebyl spkojeny jak jsi ho vyfotil
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 16:23:33 uživatelem Leky.D
- Úterý 14. července 2009 ve 14:32® DJ
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 14. července 2009 ve 14:30® DJ
-
Když jsem Na Ebru pouštěl sumce po focení vystartoval na mě a zakousnul se mi do lokte. Dost mě to překvapilo. Přikládám foto lokte. Sumec měl necele 2m. Byl ale poředně nas
- Úterý 14. července 2009 ve 12:19® Leky
-
osprey> Jak se chovají štiky v zajetí moc nevím. Ale u sumců jsem několikrát viděl jak útočí v bazéně po ruce, kterou ho chce někdo vylovit. Jednou mi říkal známý, že měl zasáčkovaného sumce a vždycky, když kolem něj protáhl zvukový wobler tak sumik na to dost prudce útočil.
- Úterý 14. července 2009 v 11:06® osprey
-
Leky: Jasně. Ale s těmy kudlami bych to nezatracoval. Hlad je sviňa a ryby jsou poměrně přímočará stvoření. Když jsem svoji akvarijní zubatici zapomněl nakrmit, šla mi po prstech a to jsem v nich ani stříbrný předmět nedržel…
A sumec, když se s ním pravidelně manipuluje, tak se kolem sebe ohání fest. Žena kdysi byla na exkurzi s dětmi ve Vodňanech ve výzkumáku a tam měli fousáče kolem 3/4 m v nějaké vaně a dvakrát do týdne ho někomu ukazovali, přičemž byl vždycky vyloven rukou za čelist – a jak ten po té ruce šel, to prý se jen tak nevidí.
- Úterý 14. července 2009 v 10:58® Leky
-
osprey> Ssk samozrejme ja hned jak jsem to slysel tak jsem to bral trochu s rezervou. Stejně jako např. dříve zprávy o štikách co útočí na nějaký stříbrný předmět na noze člověka atd..
- Úterý 14. července 2009 v 10:33® osprey
-
Leky: Je to samozřejmě blbost. Zprávy píšou novináři a většina z nich ví o rybách kulový. Možná tam bylo 3 kg a nějaký redaktůrek si řekl, že to je špatně napsaná osmička. Ono to pak i hned líp vypadá.
Ale když hlídá jikry, vyjede po člověku i kilový hajzlík. Třeba ten candoš zůstal od výtěru pod hormony…
- Úterý 14. července 2009 v 9:15® Richard-richard
-
třeba zrovna někomu ukousnul ruku nebo nohu tak proto…a nebo někomu snědl psa.....
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 09:16:00 uživatelem Richard-richard. - Úterý 14. července 2009 v 8:15® Leky
-
Richard-richard> Spíš bych chtěl vidět to ,,prasátko", která při 70cm má 8kg!!!
- Pondělí 13. července 2009 ve 22:54® Richard-richard
-
http://www.novinky.cz/…kreanty.html škoda a já tam nebyl…protože to musela být zábava koukat jak se loví candát harpunou…
- Pondělí 13. července 2009 ve 14:55® DEATH
-
Tak jsem si udělal radost a zase koupil Popa od Strike Pro. Tentokrát půjde na rapaláckej uzel. Karabinku si nerisknu. Nechci o něj opět přijít v rekordním čase.
- Pondělí 13. července 2009 ve 13:47® Silumarkus
-
jiris> u hraze to kalny neni az tak po sokolak, pak uz nevim, dal jsem nebyl, ale tam to prej kalny je.
- Pondělí 13. července 2009 ve 13:21® Robur
-
mně to z uata připadalo čisté, jinak teď sedím u Bílého potoka, přítok v Bítýšce a je to čistý
- Pondělí 13. července 2009 ve 13:20® jiris
-
Silumarkus> je to hodne kalny?
- Pondělí 13. července 2009 ve 13:09® Silumarkus
-
Robur> ze strany od Sokolaku, je dobrej pristup. Vcera jsme vlaceli 4 hodiny a obcas jen okoun. Jinak nic.
- Pondělí 13. července 2009 ve 12:42® DJ
-
Libor – dik za radu zkusím. Vedl jsem gumu těsně pod hadinou a spíš mě vyděsilo, to že najednou lov ustal. Říkám si, zda jsem něco neudělal špatně. Byl jsem tam po tichu a po tmě, nakonec jsem vlačel malou gumu zda místo velkého kopyta nevzbudí zájem a nic. Je možný, že by se ještě třeli??
- Pondělí 13. července 2009 ve 12:36® Libor
-
DJ> zkusil bych wobler s chodem pod hladinou. Třeba rapala original atd.
- Pondělí 13. července 2009 ve 12:23® DJ
-
Jak a co vláčet když sumci loví u hladiny. Včera cca ve 22 – 24:00 jsem byl u vody. Našel jsem nový místo pod právě zbudovanou čističkou a sumci nebo sumec, nejspíš jich ale bylo víc, tam paradně lovili. Chvílema jsem měl pocit že je tam někde rybář s vábničkou. Na velkou Gumu neprislo nic. Prohazoval jsem i hejno rybek u výtoku a nic a tak se tam dnes chystam zas. Při prohazování jsem měl naopak pocit že pukání ustalo.
- Pondělí 13. července 2009 v 10:24® Robur
-
před cca 10 dny, blbý přístup, hodně bahna, zero, teď jsem jel okolo asi před hodinou a stále to klesá, hladina bez vlnky
- Pondělí 13. července 2009 v 10:05® Silumarkus
-
Zdar borci, byl někdo teď vláčet na Brněnské přehradě? Nějaký uspěchy?
- Pondělí 13. července 2009 v 7:20® Robur
-
Prutos, moje řeč, bez gumy je to lepší. Ale proč si nenajdeš nějakou babu?
Zpět k tématu, kolik jste jich vytáhli?
- Neděle 12. července 2009 ve 23:12® Prutos
-
Scanix> Za posledních pár dní jsme jich s kamarádem potahali několik. Téměř všichni byli regulérně za hubu. I když dostat gumu tostopraseti do tlamy vyžaduje dost trpělivosti.
- Neděle 12. července 2009 ve 22:27® Scanix
-
Prutos> prosim te, nerikej, ze jsi to prasatko dostal za hubu a jeste k tomu to vypada, ze mu z huby mu kouka twistrik skoro jak na pstrouzky, jen na trosku vetsi hlave…to me podrz, pekne, takovych jsem si v proudech prizved vic, jen zadny se zdarnym koncem, i kdyz, jak se to veme
Tento příspěvek byl editován 12.7.2009 22:28:22 uživatelem Scanix. - Neděle 12. července 2009 ve 20:53® Char
-
hecht> sem byl zavláčet na nedelekém brčálníku a od nuly mě zachránila jedna zubatka cca 40 cm