Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. října 2003 ve 21:01® Ruda
-
MAF: Jestli mohu se svou špetkou do mlýna tak se přikláním k názoru Václava o zvědavosti štiky a to z důvodu velkého množství možné potravy pro zubatice na Berounce. Takové množství rybiček jako je letos nemá obdobu, takže si myslím, že zkušená ryba spíše sonduje než by se vrhala bezhlavě po kořisti. Sázel bych tedy na ještě horší počasí a s tím spojený zákal vody a hlavně na náhodu a výdrž. Jinak pokud se Ti nechce na lipany tak to pochopím asi by mi to taky nedalo spát, můžeme se srazit někde s vláčákem na Berounce, svoje místa si prochytáš a bude, já se mohu třeba i dívat, ale hlavně potřebuju Ty muchy.
- Pondělí 6. října 2003 v 15:24® tkrizak
-
Ahoj, máte někdo zkušenosti s chytáním na Jizeře. poradíte mi nějaký dobrý místo? díky
- Pondělí 6. října 2003 ve 14:36® MAF
-
Václav:Vyzkoušel jsem všechno od pomalého tažení přes rychlé,přes trhané vedení k plynulému,jediné co mě teď napadá že bylo společné je barva nástrahy ta je většinou přírodní-bílá ryba možná zkusit něco dráždivého,křiklavého,fakt nevím. Nikdy se mi to ještě nestalo,kdyby jednou dvakrát ale tohle není normálnbí.-)
- Pondělí 6. října 2003 ve 13:13® Vaclav
-
MAF: Clovece, tezko rict, cim to muze byt… Ona skutecne muze byt velmi zkusena, muze byt take zvedava, i kdyz… Zkousel jsi v blizkosti brehu zrychlit smerem vzhuru?
- Pondělí 6. října 2003 ve 12:23® Lerak
-
Mirek : tak v sobotu to byl zmasilý okýš – jikernačka 38,5 cm a 1,05 kg na gold eMTe č.1, pak mi spadla ze stejné nástrahy štika cca 70–75 cm okamžitě po záběru pod nohama…
- Pondělí 6. října 2003 v 10:18® HaD
-
4 MAF: mě se to taky občas stává, ale zatím jsem to taky nezlomil
- Pondělí 6. října 2003 v 10:02® Vaclav
-
Miki: To nevim, zavolej odpoledne nervovi… Jinak tvuj vysledek je super. My s „nervem“ jsme chytali v nedeli dopoledne v Trsnicich, bylo 6 stupnu a silne prselo, fakt otrocina. Ale dali jsme si mezi sebou po skonceni soutezni sezony zavod. Vyhral jsem 6:3 na kusy a taky jsem chytil nejvetsi rybu, o niz jsme rovnez soutezili – byl to bolen asi 45 cm. navic jsem prihodil asi 40 cm tloustika. Brracha zase – jako v posledni dobe na zavodech uz ponekolikate – chytil candata. No, vlastne candatka 25 cm.
- Pondělí 6. října 2003 v 9:53® tkrizak
-
Ahoj, nevíte někdo jaký je stav Labe v Poděbradech. Chystám se tam příští týden na závody a dozvěděl jsem se, že tam byla otrva. Má to cenu?? Co myslíte?? Děkuji za radu!
- Pondělí 6. října 2003 v 9:07® MAF
-
4 ALL:Tak vážení žádám vás o radu za poslední dva měsíce se mi už třikrát stalo že mi za nástarahou jela štika a ne malá(80–90cm) a do nástrahy pouze ťukala krajem tlamy a nebo se jí vůbec nedotkla jen ji sledovala za 20 centimetrové vzdálenosti. Dvakrát to bylo u woblera a jednou u rippera v sobotu se vrátila dokonce třikrát i když jsem změnil nástrahu a zkoušel různý rychlosti a fígle jenom sledovala. Jak říkám je to už potřetí za poslední dva měsíce,nevím co dělám špatně,nebo že by byly štičí holky takhle mazaný?Jinak v sobotu s juniorem 18 štik od 25 cm do 58 cm,plus pár okounů kolem 15 cm,ale stále mě vrtá v hlavě to podivný chování těch velkých štik. předem díky za radu,neboť vím již o třech štikách ale prostě je nemůžu vyndat.-)
- Pondělí 6. října 2003 v 7:26® Miki
-
Vaclav: Byl jsem v sobotu na Radbuze a spickove jsem si zachytal 7 kudel nejvetsi 48 :o(( a pres 30 tloustiku nacez dobra polovina mezi 40 – 45 cm takze perfekt. Nevis kdy a kde bude sraz na centralni divizi.
- Neděle 5. října 2003 v 19:16® Vaclav
-
O. K. již se nebudeme vnucovat.
- Pátek 3. října 2003 ve 14:16
-
Evžen, Vaclav: žádáme o okamžité ukončení vulgárních příspěvků. V opačném případě budeme nuceni provést příslušná opatření.
- Pátek 3. října 2003 ve 13:51
-
DaH, Mirek: Mozna je to ten pan Guma, ten vygumovany psychopat.
- Pátek 3. října 2003 ve 13:49
-
DaH: Co to sem leze za pitomce? Podle mne udajny Evzen a ten Václav jsou jeden jediny magor.
- Pátek 3. října 2003 ve 13:40@ Evžen
-
CHCIPNETE
- Pátek 3. října 2003 ve 13:39® Vaclav
-
Vaclav: od čeho se chceš distancovat? Vsadim se o všechny tvoje třpytky, že moje trhaviny jsou 1000× úspěšnějš, než ty tvoje zasraný tandemky a twistery ty ucho! Včera jsem na chovným na jednu bombu chytil 49 kaprů mezi 40 a 50 cm! Takže od jara povyrostly! Nevěřil bys brejloune, kolik za ty smradlavý ryby dávaj Vietnamci!!!! Tak nazdar bazar!
- Pátek 3. října 2003 ve 13:00® Mirek
-
Václav: Já pomalu pronikám do krátké nymfy na naší Ohři. Konečně se dostavují výsledky v podobě solidních lipanů, takže řvu štěstím. Chodím samozřejmě také dost vláčet. Včera například tři štičky( nej padesát cm), DVA CANDÁTI- opět mohutných 20–30cm, jeden okoun slušný a jeden tloušť. Vše na stříbrnou dvojku rotačku. Takže bylo co fotit. Jinak, že ten Václav a Evžen jedno jest, je nám co tě známe zřejmé.
- Pátek 3. října 2003 ve 12:41® MAF
-
Ruda:Naštěstí jsem to neviděl neb jsem se oddával poslechu mého oblíbeného „kraválu“
ale dostal jsem reference od kolegů. Jasan příští týden bude ve znamení lipanů,počítám s tím.
- Pátek 3. října 2003 v 10:43® Miki
-
Vaclav: Dik za informaci cislo si opravim, jinak o vikendu se chystam na ty potvory supinate, tak pak poreferuju.
- Pátek 3. října 2003 v 8:40® Ruda
-
MAF: Zdar tak co jsi včera říkal systémovému vystoupení panenky Marie v pořadu KOTEL. Mám pocit – no hroznej. Jinak jsem taky pro zavedení přímé platby ve zdravotnictví jenomže by se také muselo platit jednotně zdravotní pojištění paušálně třeba 500 Kč a pak všude kam přijdeš. Nechápu proč by lidé co odvádějí vysoké zdravotní pojištění měli platit u lékaře stejně jako 14% menšina věčně simulujících jedinců, kteří neplatí daně a stát za ně platí vše. Jinak dnes jdu probrat lipánky na Svatavě, ale mám místo košíku půjčený fotoaparát digitál tak se pokusím něco poslat do galerie. Příští víkend počítam s tou Střelou a vyhovovala by Ti sobota nebo neděle?
- Pátek 3. října 2003 v 8:02® Vaclav
-
Mirek: Vcera vecer jsem byl na dve hodiny s tvymi tandemkami vel. 3 – na Skalce. Clovece, ja na to nemohl dostat vetsi rybu rybu, pouze sticku 45 cm a par okounu kolem 20 cm. Pritom je to uz docela slusna nastraha, pokud jde o celkovy objem, a oni po ni sli takovi okounci. Ale chytani to bylo pekne. Prekvapilo mne uprimne, ze ti okouni byli pohubli, nemeli zadna briska. To je v teto dobe trochu zvlastni. Jinak ten Václav, co ma zde prispevek hned pod Ladou, je nekdo jiny, povazuji za nutne se od tohoto prispevku distancovat.
- Čtvrtek 2. října 2003 ve 23:08® Láďa
-
All:Zdravím po delší době všechny známé. Chlapi,kdyby jste viděli co provedlo povodí Vltavy v Praze s Vltavou,tak neuvěříte.Řeka o dva metry dole oproti normálu a ryby jsou totálně fuč. Ale nejhorší je,že při sklopení dvou jezů zmizela voda příliš rychle a ryby zůstali na suchu a kde přeci jen zůstalo trochu vody(plavebni a odtokové kanály),tak ji pracovníci odsáli čerpadly a ryby je vůbec nezajímali. Zůstali tam na hromadách na pospas rackům a potkanům. Opravdový hnus. Ovšem na druhou stranu ,si někteří rybáři,kteří byli přímo u klesání hladiny nasbírali plné tašky twisterů,třpitek. Já měl opět smůlu a přišel jsem pozdě. V sobotu utíkám s klukem na Berounku a zkusím už konečně vydolovat tu mojí zubatou protivnici. Jestli,už se to nepovedlo někomu místo mě.
- Čtvrtek 2. října 2003 ve 14:06® Vaclav
-
no jasně, na dynamit jsem to taky zkoušel, ale výslednej efekt nenabyl mého očekávání, ted chodim krást neonky do zverimexu, ale ta baba co tam prodává na mě dycky tak blbě čumí. je to pěkně na píču. kéž by ty neonky rostly na stromech. aspon bych se o ně nemusel starat. Jinak k tomu dynamitu. je to fakt náhul, ale řikam, mě se to zrowna nevydařilo, poněvadž jsem si tim rozbil svojí lodku a navíc jsem ztratil prut.
- Čtvrtek 2. října 2003 ve 14:04@ Evžen
-
Včera jsem chytnul macka metr tricet štiku jako prdel. Ale když jsem si snažil upýct spadla mi do kamen a tak mám stejně hovno. Chtěl sem se na to rybářství vysrat ale kámoš mi poradil jaK CHYTAT NA DYNAMIT, TAK SEM NEVÁHAL VZAL SEM KILO TRHAVINY hodil to do rybníka a koukám tak 5 sekund nic a pak vohňostroj jak v číně, kusy ryb mi lítaly kolem hlavy až sem se z toho málem posral. Porybnej na mě co dělám a tak sem mu hodil pod nohy taky kus toho svinstva. Pak když se uklidnili vlny a všechny vnitřnosti těch ryb přistáli vylovil sem co se dalo a doma byla hostina. Chutnalo to kurva dobře a tak sem se k tomu rybníku vrátil sesbíral ty kusy na návnadu a zašel k chovnýmu návázal je na prádelní šňůru na ní pět trojháčků a bylo. Takže se tim budu asi živit!!!
- Čtvrtek 2. října 2003 ve 13:31® Ruda
-
MAF : Jó říkám jsme na tom fakt hnusně stejně, akorát naše ionizující záření již není bráno jako škodlivé.
- Čtvrtek 2. října 2003 ve 12:48® MAF
-
Ruda:Jo to víš kámo až trefím první ve Sportce tak mě to cestování za prací ubyde,ale prozatím jsem odkázán na to co mi pošle paní Součková.-). Na sobotu hlásí déšť a zimu to je klasika těším se jak malej a ono bude hnusně. shit!!
- Čtvrtek 2. října 2003 v 10:57® Ruda
-
MAF: Tak jsi dopadl jen o těch několik okounů líp než já. Nevím co se děje na řece už to vypadalo, že se to otočí a nic, ale dnes ráno bylo docela teplo, chtělo to vláčet a ne se vláčet do rachoty.
- Čtvrtek 2. října 2003 v 10:47® MAF
-
Ruda:Včera byla kosa jak v Ruským filmu,kapři zalezli někam do bahna takže mušák byl k ničemu a po hodině vláčky kdy jsem lapil 4 okuny jejichž velikost nepřesáhla 15 cm jsem to martyrium ukončil. Jinak Sparta první půli prima,byla agresivní,měla pohyb dobře kombinovala,druhou půli už chlapci moc nezvládli. Jo Čárlí se chtěl ukázat a tak se taky ukázal. K Šimákovi není co dodat sleduju ho už asi tři roky fotbalista to je ale jako člověk je to guma.
- Čtvrtek 2. října 2003 v 8:24® Ruda
-
MAF: Tak co zobali? U nás nebylo vůbec sluníčko už je 24 hod. zataženo a žádná kapka. Ovšem rozmnožila se nám policie včera jsem jel na trenink a stála hlídka i na naší skoropolní cestě na vesnici. Osobně nejsem proti, jen kdyby se takhle kontrolovalo pořád, alespoň by piloti těch mnoha vraků zmizeli ze silnic. Nesnáším Ty popelnice s označením Š 105 a Š 120 jejich jízda do kopce mne přivádí k šílenství. Většina z nich už z toho má dvoutakty jak jim to žere olej, ale přesto jsou jich na silnicích mraky. Jo fotbalisti co říkáte na Spartu? První poločas super a pak se víc váleli po zemi než hráli. Poborák se asi vrátí do Lazia, myslím, že si včera museli trhat vlasy, že ho neudrželi. Jo a co říkáte Šimákovi – to je jelito?
- Středa 1. října 2003 ve 14:15® Vaclav
-
MAF: Ok, komar a skorice…