Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:43® Scanix
-
HaD> dikes, dneska to bylo po delsi dobe zajimave, jen jsem to mel zabalit driv a ne se snazil o nemozne s 0.20mm mono
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:22® Scanix
-
HaD> mozna, ale to k tomu patri, nakonec treba priste ten prut mit budu, az zase pujdou
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:20® HaD
-
Scanix> osud?
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:16® Scanix
-
HaD> no dojit si domu pro vetsi kalibr, pred lovem jsem potezkal ten Penn s pletenkou na 25kg, rekl jsem si, necham te doma, jdu pres poledne na cudly a ono tohle
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:03® HaD
-
scanix: velmi pěkně rozjetá sezóna
- Pondělí 6. července 2009 ve 12:37® cormoran
-
pipa> Divný, foksík si je chválí, já už jim asi nedám prostor. Právě proto, jak jsou měkký, tak se jim vrtí akorát ocas. Kopyto pracuje prostě jinak, nedám na něj dopustit
- Neděle 5. července 2009 v 18:40® pipa
-
Tak po Foksikovo tipu
sem hned asi za 3 dny je šel koupit
a sou SUPER!!!!! daleko měkčí,o malinko krapet delší a nadherně makaj ve vodě a na víc eště plavou (++ pro lovení dropšhotem) : sorač asi se to piše jinač,nechatam na něj
o proti našim Relaxum každopadně vyhra
a tady sou Mans Predator 3 vyrobek USA
- Neděle 5. července 2009 v 18:02® iL3gAl
-
cormaxx> Mám feedery.
- Neděle 5. července 2009 v 9:46® monaster
-
albin: ty ryny co máš tu fotku ty spodní maj úžasnej chod. měl jsem jich krabičku ale rozvodovým stěhováním přišla buhví kam. měl jsem je fakt rád škod aže už se nedělaj. jako voják jsem kolem toho podniku chodil v Hradci cestou na stopa. kdyb ste se jich někdo chtěl zbavit jsem tu
- Sobota 4. července 2009 v 17:55® pipa
-
skwor> dikes
ja hnup měl daleko auto,kdesem nechal metr tak ani nevim kolik měla
tipujem 70 75 cm
- Sobota 4. července 2009 v 17:50® pipa
-
olda> no,zas tak rychli to nebude
mali kudly sou blaznivi jak svin a na rybindu se i stalo že přišla 5× zasebou
na vlačku ji bude muset vičmuchat a pak bude klepačka
skwor:
ja malem dostal ifarkt
- Sobota 4. července 2009 v 17:32® skwor
-
all: Díky.
pipa> Pěkná.
- Sobota 4. července 2009 v 17:18® Losfedos
-
skwor> takova ryba zamrzi,ale stava se to bouzel…
- Sobota 4. července 2009 v 17:06® olda
-
skwor>Věřím stopro že ti zabere,dva kolegové chytali vedle sebe asi 10m na rybku na dně,jeden mněl záběr zásek štika 60+ po chvilce mu to ukousla páč nemněl lanko,ta štika odjela k tomu druhýmu a sebrala mu jeho nástrahu ten už ji vytáh a kolegovi vrátil háček takže věřím že ji dostaneš držím palce a pak dáš foto takže foták sebou.
- Sobota 4. července 2009 v 16:03® pipa
-
skwor> to cejtim
zatim sem letos spokojen
v patek na třeti nahos todle mimčo
mrkni na tu letošní první
Tento příspěvek byl editován 4.7.2009 16:06:13 uživatelem pipa. - Sobota 4. července 2009 v 15:55® skwor
-
pipa> Snad se zadaří......
- Sobota 4. července 2009 v 15:34® pipa
-
skwor> ta eště přijde
mě taky velka nedobrala
ale pak za 3dny potěšila 75± touživka
- Sobota 4. července 2009 v 15:25® skwor
-
cormoran> Díky za povzbuzení. Letos se tam kouknu určitě ještě jednou, ale na navijáku bude 17ka FL a na konci aspoň půlmetrové lanko.
- Sobota 4. července 2009 v 15:22® cormoran
-
skwor> Možná o tom neuvažuješ, ale v hlavě se Ti to pořád určitě honí…
A nevěš hlavu, je jasný, že to na**re, ale když se z toho ten krokodýl vyškrábe, možná dostaneš druhou šanci
- Sobota 4. července 2009 v 15:04® skwor
-
pepos.93> Tenhle typ má slabší háky, toho by se zbavit mohla. Ale tohle mě se.e víc než to že jsem jí nedostal, nemysli si.
- Sobota 4. července 2009 ve 14:58profil byl smazán
-
skwor> ale uvědom si že už ji asi uvidíš jen mrtvou. když ti utekla i s woblerem.
- Sobota 4. července 2009 ve 14:55® skwor
-
cormoran> Metr s přehledem. O konkrétní velikosti radši neuvažuju, bo bych byl nasraný.
- Sobota 4. července 2009 ve 14:46® cormoran
-
skwor> Metrovka?
- Sobota 4. července 2009 ve 14:39® skwor
-
Kurwáááá!! Dneska jsem měl na prutu životní zubatou (a životní rybu vůbec) a přišel jsem o ní
- Sobota 4. července 2009 v 10:30® tomasektom
-
tak jak se daří na vláčku
- Pátek 3. července 2009 v 15:57® cormaxx
-
iL3gAl> Ty máš ten proutek? Mně by se líbil ve 2,7m…
- Pátek 3. července 2009 ve 14:16® Scanix
-
Fugas> myslim, ze letos maji kapri stejny rok, uz mam na privlac nekolik kapriku a i tady asi lovi v ramci nedostatku bezne potravy i poter, proto mi ignoruji woblery apod. Chce to UL…zkusim a uvidim.
- Pátek 3. července 2009 ve 14:09® Fugas
-
Scanix> možné je všechno, pamatuji rok, kdy jsme jako kluci tahali kapry u skal s plavačkou na malé plotičky a cejnky. A nebyly to rozhodně náhodné úlovky.
- Pátek 3. července 2009 ve 13:41® Scanix
-
Fugas> jj, jenze je velka voda donutila priplacnout se do tuni, kde se jakstaks udrzi, hrozny hovada, necekal bych, ze je tu taky mame, neslysel jsem, ze by ho tu nekdo podsek (chyt). Prijde mi dokonce, ze najizdi a lovi dorbne rybicky, jako plytvaci obrovsti kryl…
- Pátek 3. července 2009 ve 13:37® Fugas
-
Scanix> no mít vodu skoro pod oknama, tak jsem tam asi taky častěji. Snad se o víkendu taky dostanu! ještě jsem pořádně nezahájil.. Ale ty tolstoje v proudu bych nečekal, já měl pocit že jsou všichni naskládaný někde v klidu u přehrady a čekaj na spláchnutí dolu.