Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. července 2009 ve 13:23® Scanix
Scanix

Fugas> tenhle mel lehce pod metr, takze zadny obr, ale potesil. Ono je to jen tim, ze chodim fakt casto, i treba na chvili hodku az dve a vetsinou je to jedny rybe nebo me zachrani pred zerem sebevrazebnej kaprik na gumu. Jen se snazim najit rybu, je zvedla voda a jsou vetsinou uplne jinde nez obvykle.

Pátek 3. července 2009 ve 13:07® Libor
Libor

Scanix> paráda, fakt

Pátek 3. července 2009 ve 12:13® Fugas

scanix: máš můj obdiv z toho co letos předvádíš. Kolik má takovej sumejš? Fakt paráda. Tolik ryb co máš za půl sezóny nenachytám za 10let…

Pátek 3. července 2009 v 11:54® Scanix
Scanix

Tak to byli tolstoloboci, dnes jsem je na vlastni oci videl, kusy tak 20kg+. Vzbudil jsem se po 5h a nemoh horkem spat, tak jsem zajel na ono misto, pote, co jsem ho nastrahou vyplasil, tak neuveritelny skok skoro az metr nad vodu, ohromne ryby. Nicmene jsem i zalapal, povedl se candatek 50, kapr lysec tka 5kg za oces a tenhle sumejs, kopance a zpusob zdolavani naprosto odlisny, viz Z lovu :-)

Pátek 3. července 2009 v 9:49® skwor
skwor

cormaxx> UL ať mi neleze na oči. Při ní o lepšího okouna nezavadím a když tam mám 17ku FL a 10cm gumu, tak vezme po pěti minutách :-)

Pátek 3. července 2009 v 8:42® Libor
Libor

Scanix> tolstoje už jsem podsekl a docela razantně mazal pryč. Tohle mohli být velcí kapři možná ne? To víš s monofilem 0.25 se u sumce ve vázkách moc neukážeš :-)

Pátek 3. července 2009 v 8:25® Kubajs
Kubajs

Scanix:ted budeš tak 14dní přemýšlet co jsi měl co na kterém náhozu na prutě

Pátek 3. července 2009 v 8:08® Fugas

cormaxx> dík:-)

Pátek 3. července 2009 v 6:59® Robur
Robur

scanix, a to ti máme věřit jo:-D , osobně je to hnusná historka, možná se ti to zdálo, to jo, ale nic víc.

nemohl jsi zapřáhnout tolstoje, ti jezdí v hejnech?

Pátek 3. července 2009 v 0:35® Scanix
Scanix

To all: panove, dnes famozni lov na mnou zvolenem staronovem miste. Ackoliv jsem z vody dostal jen jedinou malou rybu, tak to nemelo chybu. Na banjo jsem vytah a pred zerem me zachranil, maly kaprik velikosti dlane, regulerne za hubu, nevim, co s temi kapry fakt je. Ale prvni ryba, co prisla, na superbanjo v proudu jak krava se nejprve projevila jako vazka, pak zacala jezdit, kam chtela, obcas to lehce koplo a zase tah u dna, po 20min marne pretahovane, ani jsem ji nezahledl se vyrizla. Po par nahozech podobne misto, to same, ovsem uz po 3min se vypla, prut 10–35g 0.20mm mono a nebyla nejmensi sance to zvednout, ani naznak, tezka a silna ryba, parma si myslim, ze ne. Treti zaber, okamzite kopanec a uprk pres brzdu do proudu a pryc a pryc, rozbehl jsem se za rybou, po 200m jsem ji pribrzdil, udlala kotrmelec na hladine a byla fuc, vypla se, tentokrat odhad sumik 130+. Nahodim par nahozu znovu a opet vazka, tentokrat se to ani nehlo, snazim se to vyprostit, poskubavam, popojdu, poskubavam, to jsem tu vazku ovsem nastval, malem mi vyrazila prut z ruky, tri rany az pres brzdu a opet vazka. Ryba se vypla a ja vytahl klacek o ktery to omotoala. To me nezlomilo, nasadil jsem tezkej kalibr, sumcak, ale dostal jsem jen 2 zabery, kde se ryba po par metrech vzdy osvobodila, ackoliv jsem zasekl jak krumpacem do jilu, jen pletenka zazvonila. Uz jsme to chteli zabalit, v tom kolega dostal zaber na wobler, neskutecnej hukot, 20min zdolavacky a pobihani za rybou, ktera si jela a jela a jela, az se o neco urvala, na 0.25mm mono, ktere jen zvonilo se nedala ani pribrzdit, tentokrat jsem identifikovali sumika, dle klasickych kopancu. U me si nejsem jistej, krome jedne ci dvou ryb, kde si myslim na sumika, jednoho jsem videl, tak tipuju na podsekle tolstoje okolo ± metru, bohuzel s nimi nemam zkusenosti a neznam, jak se chovaji pri zdolavani, ale drzelo se to extremne dole a jezdilo v pomaljesich obloucich s obcasnym zatrepanim (zaklepanim, jak u parmy). Ackoliv jsme zadne monstrum nevytahli, tak jsem byl uplne ve svem zivlu. Urcite se tam jeste mrknu.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 23:07® iL3gAl
iL3gAl

cormaxx> Tica forever mě můžeš věřit mam s Ticou velké zkušenosti.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 22:01® cormaxx
cormaxx

skwor> :-) Koukal jsem tam i na vláčáky od Tici(rukojeť jako Diaflash) a nevypadaly zle.Škoda,že měly jen 2,1 a 2,4m :-((

Čtvrtek 2. července 2009 ve 21:48® albin
albin

kubas>Ono to jednou přijde až s nimi budeš prubovat dno.Já tenkrát taky na pstruhovce,když mi štika ukousla rotnu zkusil rynu(se sundanym trojhákem),že když ji urvu nic se nestane a hle na druhý nához štika.A pak přišly další.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:28® skwor
skwor

cormaxx> Máš ty ULka hezky zmáklý :-)

Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:03® cormaxx
cormaxx

Fugas> zkus zavolat sem Ry-Do – Radek Rachač Roosweltova 32 Chomutov PSČ 430 03 tel: +420 / 474 626 923 M­yslim,že ho tam měli,ale nejsem si jistej tou délkou…

Čtvrtek 2. července 2009 v 18:26® kubas
kubas

albin> tak to je dobře že na ně máš úspěchy, já je mít ani nemůžu, protože té nástraze prostě nedůvěřuju :-(( .

Čtvrtek 2. července 2009 v 17:46® albin
albin

kubas> No tak na prostředního mám štiky a candáta,na toho vpravo candáty a štiku a na toho vlevo pár tloušťáků.I když je pravda,že tloušti ho atakovali hned po dopadu,což se mi stává dost často i s jinými voblery v této barvě nebo jen s oranžovým bříškem.Trojháky drží a nepředpokládám,že bych na ně chytil tak velkou,aby je zničila.A kdyby náhodou jo tak se nedá nic dělat.Nicméně svoji stříbrností krásně ve vodě doplňují celý efekt.Tahám je metodou potah-zastavení a oni občas vystřelí trochu do boku což je jen dobře.

Čtvrtek 2. července 2009 v 16:10® Kubajs
Kubajs

kubas:jestli ti nechodí od ryny je tzo kus od kusu protože mám ryny asi 4a 3choděj jeden ne a jsou ty samý modely to samé RekMaj 2choděj a 2ne nwm v čem je takovej rozdíl

Čtvrtek 2. července 2009 v 15:25® kubas
kubas

Libor> no právě + ty háčky sou dost hrozný, ale jako vázkovej průzkumník se osvědčil, jen ho ne a ne urvat :-)

Čtvrtek 2. července 2009 v 15:24® Libor
Libor

kubas> právě na toho jsem viděl vytáhnout a sám vytáhl hodně ryb. Ale to už je dávno, to ještě ryby neznaly vůbec woblery :-)

Čtvrtek 2. července 2009 v 15:16® kubas
kubas

albin> mám toho prostředního, ale chodí fakt hrozně a nevěřím tomu, že by mohl chodit nějak extra líp :-)

Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:49® albin
albin

Pardon,pardon.Ruka rychlejší než hlava.

foto/diskuze/privlac/2009/th-img25098.jpg
Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:48® albin
albin

Tady jsou ty Ryny.Ta prostřední je totál dodraná od štiích zoubků,ale to se dá opravit.Ten velký byl ve vodě jen jednou a chvíly a ty dva dole ještě na svoji šanci čekají.Zatím je zastupují Spročka s jednou kuličkou uvnitř.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:32® skwor
skwor

Ryny mám rád, hlavně ty 6cm potápivý. Chytají mi líp než CD od rapaly. Průser jsou lopatky, ty se lámou až moc lehce. Ale to není problém opravit.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:27® skwor
skwor

Fugas> To bohužel ne, na netu jsem ho viděl, ale to je všechno.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:14® kubas
kubas

Libor> a tobě chytají?

Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:01® Libor
Libor

kubas, albin> jeden jsem našel, koupil jsem ho v Tescu.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:59® kubas
kubas

Libor, albin> mám 2 woblery Ryna a čekám jenom na to až je konečně urvu, ale nějak se to nedaří :-) .

Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:56® albin
albin

Osprey,Robur,3stan:Dí­ky.Potápět se budu taky,ale musím využít brzy ráno,když zbytek rodiny spí.Vezmu tedy jen pár věcí a skusím sehnat ty chobotničky. Libor:Koupil jsem je ve výprodeji po 45 Kč a prodavač říkal,že ještě nějaké sežene.Jinak letos kam se na ně hrabe rapala a pod..Úžasnej chod,vznáší se sloupcem a letos už na ně spousty štik a pár candátů a tloušťů.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:54® Fugas

Kubajs> dík za nabídku, ale to je moc dlouhý a prut do 20g mam.

skwor: škoda, to se nedá nic dělat. A ten druhej colmic(spintec) neznáš?