Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 3. července 2009 ve 13:23® Scanix
-
Fugas> tenhle mel lehce pod metr, takze zadny obr, ale potesil. Ono je to jen tim, ze chodim fakt casto, i treba na chvili hodku az dve a vetsinou je to jedny rybe nebo me zachrani pred zerem sebevrazebnej kaprik na gumu. Jen se snazim najit rybu, je zvedla voda a jsou vetsinou uplne jinde nez obvykle.
- Pátek 3. července 2009 ve 13:07® Libor
-
Scanix> paráda, fakt
- Pátek 3. července 2009 ve 12:13® Fugas
-
scanix: máš můj obdiv z toho co letos předvádíš. Kolik má takovej sumejš? Fakt paráda. Tolik ryb co máš za půl sezóny nenachytám za 10let…
- Pátek 3. července 2009 v 11:54® Scanix
-
Tak to byli tolstoloboci, dnes jsem je na vlastni oci videl, kusy tak 20kg+. Vzbudil jsem se po 5h a nemoh horkem spat, tak jsem zajel na ono misto, pote, co jsem ho nastrahou vyplasil, tak neuveritelny skok skoro az metr nad vodu, ohromne ryby. Nicmene jsem i zalapal, povedl se candatek 50, kapr lysec tka 5kg za oces a tenhle sumejs, kopance a zpusob zdolavani naprosto odlisny, viz Z lovu
- Pátek 3. července 2009 v 9:49® skwor
-
cormaxx> UL ať mi neleze na oči. Při ní o lepšího okouna nezavadím a když tam mám 17ku FL a 10cm gumu, tak vezme po pěti minutách
- Pátek 3. července 2009 v 8:42® Libor
-
Scanix> tolstoje už jsem podsekl a docela razantně mazal pryč. Tohle mohli být velcí kapři možná ne? To víš s monofilem 0.25 se u sumce ve vázkách moc neukážeš
- Pátek 3. července 2009 v 8:25® Kubajs
-
Scanix:ted budeš tak 14dní přemýšlet co jsi měl co na kterém náhozu na prutě
- Pátek 3. července 2009 v 8:08® Fugas
-
cormaxx> dík
- Pátek 3. července 2009 v 6:59® Robur
-
scanix, a to ti máme věřit jo
, osobně je to hnusná historka, možná se ti to zdálo, to jo, ale nic víc.
nemohl jsi zapřáhnout tolstoje, ti jezdí v hejnech?
- Pátek 3. července 2009 v 0:35® Scanix
-
To all: panove, dnes famozni lov na mnou zvolenem staronovem miste. Ackoliv jsem z vody dostal jen jedinou malou rybu, tak to nemelo chybu. Na banjo jsem vytah a pred zerem me zachranil, maly kaprik velikosti dlane, regulerne za hubu, nevim, co s temi kapry fakt je. Ale prvni ryba, co prisla, na superbanjo v proudu jak krava se nejprve projevila jako vazka, pak zacala jezdit, kam chtela, obcas to lehce koplo a zase tah u dna, po 20min marne pretahovane, ani jsem ji nezahledl se vyrizla. Po par nahozech podobne misto, to same, ovsem uz po 3min se vypla, prut 10–35g 0.20mm mono a nebyla nejmensi sance to zvednout, ani naznak, tezka a silna ryba, parma si myslim, ze ne. Treti zaber, okamzite kopanec a uprk pres brzdu do proudu a pryc a pryc, rozbehl jsem se za rybou, po 200m jsem ji pribrzdil, udlala kotrmelec na hladine a byla fuc, vypla se, tentokrat odhad sumik 130+. Nahodim par nahozu znovu a opet vazka, tentokrat se to ani nehlo, snazim se to vyprostit, poskubavam, popojdu, poskubavam, to jsem tu vazku ovsem nastval, malem mi vyrazila prut z ruky, tri rany az pres brzdu a opet vazka. Ryba se vypla a ja vytahl klacek o ktery to omotoala. To me nezlomilo, nasadil jsem tezkej kalibr, sumcak, ale dostal jsem jen 2 zabery, kde se ryba po par metrech vzdy osvobodila, ackoliv jsem zasekl jak krumpacem do jilu, jen pletenka zazvonila. Uz jsme to chteli zabalit, v tom kolega dostal zaber na wobler, neskutecnej hukot, 20min zdolavacky a pobihani za rybou, ktera si jela a jela a jela, az se o neco urvala, na 0.25mm mono, ktere jen zvonilo se nedala ani pribrzdit, tentokrat jsem identifikovali sumika, dle klasickych kopancu. U me si nejsem jistej, krome jedne ci dvou ryb, kde si myslim na sumika, jednoho jsem videl, tak tipuju na podsekle tolstoje okolo ± metru, bohuzel s nimi nemam zkusenosti a neznam, jak se chovaji pri zdolavani, ale drzelo se to extremne dole a jezdilo v pomaljesich obloucich s obcasnym zatrepanim (zaklepanim, jak u parmy). Ackoliv jsme zadne monstrum nevytahli, tak jsem byl uplne ve svem zivlu. Urcite se tam jeste mrknu.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 23:07® iL3gAl
-
cormaxx> Tica forever mě můžeš věřit mam s Ticou velké zkušenosti.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 22:01® cormaxx
-
skwor>
Koukal jsem tam i na vláčáky od Tici(rukojeť jako Diaflash) a nevypadaly zle.Škoda,že měly jen 2,1 a 2,4m
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 21:48® albin
-
kubas>Ono to jednou přijde až s nimi budeš prubovat dno.Já tenkrát taky na pstruhovce,když mi štika ukousla rotnu zkusil rynu(se sundanym trojhákem),že když ji urvu nic se nestane a hle na druhý nához štika.A pak přišly další.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:28® skwor
-
cormaxx> Máš ty ULka hezky zmáklý
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:03® cormaxx
-
Fugas> zkus zavolat sem Ry-Do – Radek Rachač Roosweltova 32 Chomutov PSČ 430 03 tel: +420 / 474 626 923 Myslim,že ho tam měli,ale nejsem si jistej tou délkou…
- Čtvrtek 2. července 2009 v 18:26® kubas
-
albin> tak to je dobře že na ně máš úspěchy, já je mít ani nemůžu, protože té nástraze prostě nedůvěřuju
.
- Čtvrtek 2. července 2009 v 17:46® albin
-
kubas> No tak na prostředního mám štiky a candáta,na toho vpravo candáty a štiku a na toho vlevo pár tloušťáků.I když je pravda,že tloušti ho atakovali hned po dopadu,což se mi stává dost často i s jinými voblery v této barvě nebo jen s oranžovým bříškem.Trojháky drží a nepředpokládám,že bych na ně chytil tak velkou,aby je zničila.A kdyby náhodou jo tak se nedá nic dělat.Nicméně svoji stříbrností krásně ve vodě doplňují celý efekt.Tahám je metodou potah-zastavení a oni občas vystřelí trochu do boku což je jen dobře.
- Čtvrtek 2. července 2009 v 16:10® Kubajs
-
kubas:jestli ti nechodí od ryny je tzo kus od kusu protože mám ryny asi 4a 3choděj jeden ne a jsou ty samý modely to samé RekMaj 2choděj a 2ne nwm v čem je takovej rozdíl
- Čtvrtek 2. července 2009 v 15:25® kubas
-
Libor> no právě + ty háčky sou dost hrozný, ale jako vázkovej průzkumník se osvědčil, jen ho ne a ne urvat
- Čtvrtek 2. července 2009 v 15:24® Libor
-
kubas> právě na toho jsem viděl vytáhnout a sám vytáhl hodně ryb. Ale to už je dávno, to ještě ryby neznaly vůbec woblery
- Čtvrtek 2. července 2009 v 15:16® kubas
-
albin> mám toho prostředního, ale chodí fakt hrozně a nevěřím tomu, že by mohl chodit nějak extra líp
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:49® albin
-
Pardon,pardon.Ruka rychlejší než hlava.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:48® albin
-
Tady jsou ty Ryny.Ta prostřední je totál dodraná od štiích zoubků,ale to se dá opravit.Ten velký byl ve vodě jen jednou a chvíly a ty dva dole ještě na svoji šanci čekají.Zatím je zastupují Spročka s jednou kuličkou uvnitř.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:32® skwor
-
Ryny mám rád, hlavně ty 6cm potápivý. Chytají mi líp než CD od rapaly. Průser jsou lopatky, ty se lámou až moc lehce. Ale to není problém opravit.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:27® skwor
-
Fugas> To bohužel ne, na netu jsem ho viděl, ale to je všechno.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:14® kubas
-
Libor> a tobě chytají?
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 14:01® Libor
-
kubas, albin> jeden jsem našel, koupil jsem ho v Tescu.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:59® kubas
-
Libor, albin> mám 2 woblery Ryna a čekám jenom na to až je konečně urvu, ale nějak se to nedaří
.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:56® albin
-
Osprey,Robur,3stan:Díky.Potápět se budu taky,ale musím využít brzy ráno,když zbytek rodiny spí.Vezmu tedy jen pár věcí a skusím sehnat ty chobotničky. Libor:Koupil jsem je ve výprodeji po 45 Kč a prodavač říkal,že ještě nějaké sežene.Jinak letos kam se na ně hrabe rapala a pod..Úžasnej chod,vznáší se sloupcem a letos už na ně spousty štik a pár candátů a tloušťů.
- Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:54® Fugas
-
Kubajs> dík za nabídku, ale to je moc dlouhý a prut do 20g mam.
skwor: škoda, to se nedá nic dělat. A ten druhej colmic(spintec) neznáš?