Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:44® skwor
skwor

Fugas> Pozdě. Měl jsem ho, ale před časem šel z domu.

Čtvrtek 2. července 2009 ve 13:39® Kubajs
Kubajs

Fugas:válí se mi tu zebco topic can spin 2–20g 210cm měkej na rotačky a woby jako dělanej chceš?

Čtvrtek 2. července 2009 ve 12:02® Fugas

Neválí se někomu doma v koutě pod pavučinama prut Colmic Zephir 180 1–8g?:-) Nebo něco podobného na potok. Našel jsem ještě Colmic Spintec ( asi nástupce?), ale ten už není tak pěknej. nemáte s ním někdo zkušenost? Dík F.

Čtvrtek 2. července 2009 v 11:51® kubas
kubas

Padis> ať slouží, napiš pak reference :-)

Čtvrtek 2. července 2009 v 9:25® Padis
Padis

tak jsem si včera udělal radost. http://www.splavek.cz/…-5-12-g.html

Čtvrtek 2. července 2009 v 8:20® Fugas

Hecht: jestli fakt pojedeš na Orlík, tak to vem sem k nám od zámku dolu. Tady bývá voda po celé léto celkem čistá, bordel většinou vyhnije někde u Zvíkova. Já jsem na tom podobně jako Ty, takže letos také jen dovolená v tuzemsku. Dětem je to zatim jedno:-) , to první se na svět podívá tak za týden:-))

Osprey: pozdravuj moře a ať vyjde počasí! Já byl letos od zahájení taky jen jednou u vody a to tu nemáme povodně… snad tenhle víkend nové Draky trochu otestuju.

Tento příspěvek byl editován 2.7.2009 08:21:44 uživatelem Fugas.
Čtvrtek 2. července 2009 v 7:04® 3stan

albin> vyskusaj take chobotnicky resp. sepie. normalne na jig. hacik,alebo do hlavicky olovo a trojhak za to. chytat sa ti oplati asi len rano,kym nie je voda rozplasena clnmy. chytaj hlavne pod molami,pokial tam je hlboka voda. pracovat s tym treba v stlpci, stacia plynule poskoky. na klasicke nastrahy som nechytil nic, na toto som chytil hlavne sepie, ale tym je asi jedno,co im tam potiahnes a vela utokov som mal od ryb okolo 50cm,ale druh ti nepoviem.

Čtvrtek 2. července 2009 v 6:51® dam
dam

Mr.Hyde> v Jestřabkách teď ulovíš spíš štiku nebo candáta, ale na pstruhy a siveny je už teplá voda. ti budou až na podzim, dřív se nasazovat nebudou

Čtvrtek 2. července 2009 v 0:00® hecht
hecht

Scanix> Hele, je den kdy bys nechytil apoň jednu pěknou rybu ??? Bledá závist u mě, sumára totiž zatím čekám. Teda mimo akvarijní velikost.

Středa 1. července 2009 ve 23:52® hecht
hecht

osprey> Tak to nevím, psal Char, že to tam spíš je na těžbu dřeva z hladiny. A voda je prý zelený fujtajbl. Dovču mám ale až za 3 týdny, tak se to třeba zlepší.

Středa 1. července 2009 ve 23:46® osprey
osprey

hecht: Na Orlíku si možná zachytáš. Tak to ber z té veselejší stránky.

Středa 1. července 2009 ve 23:44® hecht
hecht

osprey> Tak pozdravuj moře – DOBRO DOŠLI. Jelikož naše nemovitosti nám vytunelovali konto, na moře nezbylo. Musím dětem vysvětlit, že Orlík je skoro to samé :-))

Středa 1. července 2009 ve 23:43® Kubajs
Kubajs

osprey:do jaké hloubky vidíš s klasickými potápěčskými brýlemi??když je moře hezky čisté tak asi 7–8m nebude problém mne

Tento příspěvek byl editován 1.7.2009 23:43:58 uživatelem Kubajs.
Středa 1. července 2009 ve 23:40® Scanix
Scanix

osprey> jj, to pacasi a neuteseny stav rek tady je fakt smutny…mozna az se vratit z rekreace od more, bude i tady veseleji…at se ti libi a pocasi vam vyjde…

Středa 1. července 2009 ve 23:29® osprey
osprey

albin: Potápěl jsem se tam tak intenzivně, že jsem znal každou rybu na kilometru pobřeží jménem. Nepotkal jsem jedinou, kterou bych si přál chytit na prut. Beru zas jen potápěčské brýle. Schválně se zkus zapotápět tam, kde hodláš chytat.

Středa 1. července 2009 ve 23:12® Libor
Libor

albin> všiml jsem si že taháš ty woblery český, Ryna nebo co to je. Kamaráde na ty jsem tenkrát tak strašně zabodoval u Candátů a okounů že jsem na jiný wobler nic podobnýho nezažil. Už ho nemám, měl stříbrný hřbet.

Středa 1. července 2009 ve 22:37® Robur
Robur

Albin,nech to doma, vem si jemný plavačkový cajk

Středa 1. července 2009 ve 21:39® albin
albin

Apropo.Nezkoušel jste někdo vláčet na moři na Jadranu?Myslím tím jaký nástrahy ev. jestli jste něco chytli?Já kdysi v Itálii s pětimetrovou boloní a mikrogumama chytil kulový akorát tenisovej loket a vykloubený rameno.Letos táhnu voby a gumy tak uvidíme

Středa 1. července 2009 ve 21:35® albin
albin

osprey> Bereš s sebou taky prut? Jedu v pátek taky do Chorvat a skusím vláčet.Nezkoušel jsi to tam?

Středa 1. července 2009 ve 20:26® osprey
osprey

Scanix: Rač se podívat do Všeobecné, co píše Sander a Cep o dění ve Strakonicích. Čekal jsem, že zítra už se podívám k vodě. Když tak čtu, co tam píšou (tu bouřku vidím na obzoru i s plachtami deště visícími z nebe až na zem), tak tam snad ani nepojedu. V pátek jedu na 10 dní na Jadran. Beru si potápěčské brýle, abych viděl, jak vypadá ryba (čudla).

Tento příspěvek byl editován 1.7.2009 21:13:29 uživatelem osprey.
Středa 1. července 2009 v 19:44® Scanix
Scanix

Asi na chvili vyrazim na fisky, najit si klidnejsi vracak s mensim klestim, treba se nejaka narozeninova povede ;-)

Středa 1. července 2009 v 19:43® Scanix
Scanix

padák> kdyz dupnes sikovne, tak se rovnou vyvrhne a je to bez prace :-)

Středa 1. července 2009 v 19:41® -zruseno

Scanix> Já vpodstatě s rybama nic jinýho nedělám než na ně dupu. To se pak vyhrávaj závody. :-)) ):))

Středa 1. července 2009 v 19:40® Scanix
Scanix

osprey> jakmile to tu trosku zacne zit, tak ti dam echo, letos mam 2 sumci mista na test, kdyby se ti zachtelo fouse a neklaplo to u vas v proudech…

Středa 1. července 2009 v 19:38® Scanix
Scanix

padák> tahle tusim 81, ale ja pise Osprey, kdyz po nich dupes, jsou delsi ale skladnejsi :-)

Tento příspěvek byl editován 1.7.2009 19:38:17 uživatelem Scanix.
Středa 1. července 2009 v 19:37® Scanix
Scanix

Sander> Petre diky i tobe za prani, klidne bych si dal i jednu narozeninovou :-)

Středa 1. července 2009 v 19:36® Scanix
Scanix

osprey> ja vim, ty jsi jinej pripad, navic to hrave pres prazdniny dozenes, nebo snad ne?

Středa 1. července 2009 v 19:19® -zruseno

Scanix> Kolik měla?

Středa 1. července 2009 v 19:12® Sander
Sander

Scanix > přeji Ti Peťo k narozkám hodně zdravíčka, štěstíčka, spokojenosti…me­trovku už jsi letos chyt, tak teď už tu sezonu pojmi jako my ostatní.

:-D
Středa 1. července 2009 v 19:04® osprey
osprey

Scanix: Nepouštím – dávám je do mrazáku a dupu po nich, aby se jich tam vešlo víc:-))

A nebreč, já nebyl od zahájení u vody.