Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. října 2003 ve 14:06® MAF
MAF

Václav. jen co ty strímra dodá tak ti je pošlu na novou adresu to je jistá věc,jinak kluci byli v sobotu na berounce a chytali jelce na 6 centimetrový černošedý strímra a na sucho na komáry a skořicový chrostíky na 14.

Středa 1. října 2003 ve 14:04® MAF
MAF

Ruda:Já jdu dneska na chvilku beru UL proutek a mušák na kapry při tom sluníčku by mohli zobat molitánek z hladiny už slyším ten krásnej zvuk navijáku vvvzzzzzzíííííí a tradá pryč,sakra už bych mělo asi jít domů:-)

Středa 1. října 2003 ve 14:02® MAF
MAF

BASS:Osobně si myslím že ty okouni začnou teď jít po gumách ráno a večer je už celkem kosa,uvidíš že se ještě dočkáš nejednoho překvapení. Jo s těma štikama jsi celkem vyhlášenej ale na vrchního poušťáka Toma prostě nemáš:-) tímto ho zdravím.-)Dneska jdu zkusit jednu louži jen tak na tři hodinky s juniorem tak jsem zvědav už jsem nechytal skoro 14 dní a jsem z toho celej vedle. Ale v sobotu si to vynahradím celodením putováním za šupinami.

Středa 1. října 2003 ve 14:00® MAF
MAF

BASS:Ále to jsou k nám hosti.-)v práci to není na Chytej to není. kdepak se ty kluku ušatá schováváš když neberou?.-)raději se snad nebudu ani ptát abych tě nedostal do nějakýho průseru.-). Ne vím že jsi v jednom kole a že se místama i potkáváš to je o tobě známá věc.-). No těch pár pivenek nestojí ani za řeč ale pravdou zůstává že jsem měl krok tanečního mistra. Kámoš ať sebere odvahu a vlítne sem k nám silou hurikánu potřebujem tady drobet rozvířit vody.-). O kvalitách SSGS mu rád poreferuji někde v přítmí,při sklence pěnivého moku který si potom u tebe a u něj vyberu jako apanáž za propagaci výrobku.-). Kámo já jdu do Series One už jsem rozjel momstrózní akci v Rajchu tak uvidím,každopádně vychází na polovinu co tady. Co se ryb týče zdá se mi že se konečně plně aktivizovali(mluvím o tekoucích vodách)a doufám že říjen konečně ukojí můj věčný hlad po jejich štíhlých svalnatých tělech. ježíš to jsem napsal fakt moc krásně:-))

Středa 1. října 2003 ve 12:59® Vaclav

Zubar: Jo, to by bylo dobre, zvladnout se to da. Uz se tesim na nektere zavody poradane u vas na severu…

Středa 1. října 2003 v 11:10@ Zubar

Václav: Teď jednám s Ústím kdo bude zástupce přívlače a začneme s tím něco dělat . Asi to bude dost náročný ze začátku, stojíme teprve na startovní čáře. Snad to do konce roku dáme dohromady. Pan Kepr říkal, že v prosinci je schůze v Praze, takže do tý doby to musíme zvládnout.

Středa 1. října 2003 v 11:10® Vaclav

MAF: Ty strímry mi pak posli na mou novou adresu, myslim, ze uz jsem ti ji posilal. O vikendu se chci konecne po mnoha tydnech dostat na mouchu, naposled jsem ji chytal v cervenci. Co bych mel zkusit na tlouste?

Středa 1. října 2003 v 10:47® HaD
HaD

Ruda: taky jsem nad tím zaplakal, prostě komu není rady, tomu není pomoci ženský asi tříská ocelovým bičem a váže je na ostantý drát…

Středa 1. října 2003 v 10:41® Bass
Bass

MAF: Ještě jsem zapoměl, včera jsem poučel kamošovi ty moje kazety s rybařinou, tak jsem zvědavej co bude řikat. Samozřejmě jsem ho upozornil, že se musí připoutat, protože je to opravdu náročný :-)) Jel by si na Landenford ?? Jinak tan kámoš je taky pěkně zapálenej, pravidelně pročítá Chytej. cz, ale zatim ještě nenašel odvahu se připojit, tak že doufám že teď už se konečně zlomí. Rozhodně má o čem psát, protože má opravdu solidní úlovky z Úhlavy. Jak štiky, tak candáty. Co jsem ale po tobě chtěl, moc se mu líbí můj SSGS Titanoum, tak mu prosim tě vysvětli o co jde, jinak si musí myslet že přehánim :-)) )

Středa 1. října 2003 v 10:31® Ruda

All: Tak jsem se začetl do nového Rybářství a opět mne jímá hrůza z pana Jakuba Super-Vágnera. Napřed ten článek a pak jeho odpověď na pisatelovu celkem rozumnou poznámku o přivazování sumců na provaz skrz skřele ke břehu. Prý je nežnejší na sumce než na ženy. Tak buďto je bukvice, protože Ti jsou k ženám něžnější než ostaní muži nebo spíš je to magor protože už vidím svou ženu jak jí provlíknu provaz dutinou ústní a protáhnu ho eustachovkou skrz ucho ven a přivážu ke stromu!! Jo určitě se jí to bude líbit a zcela určitě to přežije bez újmy. Extremnímu rybaření ZDAR.

Středa 1. října 2003 v 10:28® Bass
Bass

MAF: Tak tě opět zdravím brachu. Omlouvám se za tu odmlku, ale víš jak to se mnou je. Hele, těch 11 plnotučnejch, co si zmiňoval posledně, to je solidní výkon :-) Po takovej porci by ten okoun měl 3 kg za chviličku, co ? Kámo, okouni pěkná slabota :-( ( Přesně se potvrdilo to, čeho jsem se obával v létě, když sem psal, že nepamatuju takovej Srpenec, aby bassíci takhle nezkrotně brali. Tenkrát jsem vyslovil obavu, aby to nebylo na úkor podzimu, no a máme to tady. Teď můžo v klidu prohlásit že takové Září teda taky nepamatuju. Snad už se to ale teď rozjede, protože jsen z toho fakt šílenej. Jinak, dneska ráno mi štika, tak 80 cm netrefila twistera 7 cm, tak metr od břehu, akorát když jsem to vytahoval. Možná je ale lepší že to nestihla, protože víš jak je to se mnou. Mě by to ukousla i kdyby byla bazzubá :-))

Středa 1. října 2003 v 8:31® Ruda

MAF: Včera jsem trefil tzv. mrtvý den vystřídal jsem snad všechny svoje vláčecí nastrahy a nic. Skoro v 19 hod začal sběr z hladiny tak jsem rychle běžel do auta přezbrojit na mouchu a než jsem se nachystal tak ticho popěšině.

Středa 1. října 2003 v 8:05® Vaclav

Zubar: A jo, clovece, mne to na chvilku vypadlo z hlavy. To je dobre, ze tam konecne budou i severni Cechy. Ja jsem se na republice bavil s nejakymi dvema vlackari z Teplic, kteri se na mistrovstvi prijeli podivat. Oni sledovali cast meho sobotniho zavodu, kdy jsem vytahl tri okouny pres 20 cm, stiku 73, parmu 52 a jeste sticku 41 cm. Po skonceni zavodu, kdyz jsem vybrodil na breh, ke mne prisli a bavili jsme se o zavodeni, o nacini, atd., rikali, ze by pristi rok take do toho sli…

Středa 1. října 2003 v 7:59@ Zubar

Václav: příští rok táhnou Severočeši do boje ..... :-)

Úterý 30. září 2003 ve 14:19® Vaclav

DaH: Tu fotku jsem poslal znovu jako prilohu v . jpg, i kdyz to jsem ucinil i prve. Nezipoval jsem to, vubec nerozumim tomu, co se s tim stalo.

Úterý 30. září 2003 ve 13:35® Ruda

MAF: právě mi přijel servis na MR takže se loučím a hurá pod jez v Radošově.

Úterý 30. září 2003 ve 13:23® Ruda

MAF: samozřejmě- byla to hlavně moje chyba, ale stejně si myslím, že pevnost některých vlasců je v uzlu doslova tragická (viz to Trábo minule) bez uzlu super vlasec, ale jak se na něm udělal přívěs praskl jak nic. Jinak už se těším jako malej kluk.

Úterý 30. září 2003 ve 12:59® MAF
MAF

Václav:Máš pravdu za posledních 14 dnů se Berounka opravdu probudila a chytá se spousta ryb jak kaprů tak dravců. už bylo na čase.

Úterý 30. září 2003 ve 12:58® MAF
MAF

Ruda:OK budu s tím počítat,mouchy Ti přivezu sebou bude to pohodlnější,Pišta se zmiňoval že už to snad má pohromadě,jinak na vlasec 0.10 jsem vytáhnul už pár lipanů přes 40cm,ale záleží na tom kde je chytneš a jak je chytneš,ale necháse to,já nedám dopustit na svoji milovanou Spomilku.

Úterý 30. září 2003 ve 12:50® Ruda

Václav: To s tím bolením dorostem je fakt i na Ber. 7 taky mraky bolínků a u nás na Kyselce v Ohři 12 to samé + hejna ostroretek na které beztrestně chytají rybičkáři. Přitom je zcela evidentní už na 5 cm rybce ten ostrý ret jako extrémně velká tlamička boleního miminka. Doufám že RS nějak zareaguje, protože je to škoda.

Úterý 30. září 2003 ve 12:46® Ruda

MAF: Hrozná věc – oprava:- Vyzývám- jsem to, ale zvíře? Doufám, že to nečtou děti!

Úterý 30. září 2003 ve 12:44® Ruda

MAF: Dobře posunuji službu na tento víkend. Příští týden Tě tedy vyzívám na Střelu, fakt tam bylo málo vody i v místech kde jsme posledně chytali. A poslední víkend se doufám srazíme na Svatavě. Myslíš, že by si mohl mít už ty mouchy na Střelu až se tam srazíme nebo zase budu vybírat Tvoje zásoby. Mám novou super 14,5 Colmic a Pištovo mininynfy se na ní pěkně vážou, takže snad nebudou takové ztráty, i když ta více než 40 lipan mi to urval jako nic, i když jsem ho taky zbytečně uspěchal, ale i tak si myslím, že ho měl vlasec v pohodě udržet.

Úterý 30. září 2003 ve 12:01® Vaclav

MAF: Spasiba… Ale jak jsem rekl, gratulace rozhodne patri medailistum, to s tou svou stikou a parmou jsem zminil jen tak, aby tu byla nejaka konkretni zajimavost z mistrovstvi. Jinak se nejvice chytaly stiky, tlousti a okouni (uslechtile ryby se pocitaly od 15 cm, protoze tam byla spousta malych bolinku), pak boleni, ale taky parmy, hrouzci, plotice a dokonce i slunka. Ja v sobotu chytil mj. sivena 12 cm, takze se nepocital. Abych dokreslil, jak moc se chytalo… V nekterych sektorech nastaly situace, ze na poslednim miste v sektoru byli zavodnici, kteri meli nachytano pres metr ryb!!! To svedci o mnohem…

Úterý 30. září 2003 v 11:54® Vaclav

Zubar: Tesis na pristi rok… Budes taky bojovat o mistrovske vavriny? Za jaky kraj?

Úterý 30. září 2003 v 11:52® Vaclav

DaH: Poslal jsem fotku z mistrovstvi – ze slavnostniho nastupu.

Úterý 30. září 2003 v 11:29® MAF
MAF

Venda. Blagadarju těbje. to jsou fakt slušný ryby na takový náčiníčko,to se pozná hračička:-))

Úterý 30. září 2003 v 11:28® MAF
MAF

Ruda:Kraslice se budou konat polsední víkend v říjnu,pojede se mnou jěště kámoš proto ten termínový posun. Střela má málo vody ale jenom někde.-)

Úterý 30. září 2003 v 11:27® MAF
MAF

Karlos:Jasan půjdu po „rudý makovici“.-)

Úterý 30. září 2003 v 11:05@ Zubar

Václav: gratulace, ono už to mistrovství samo o sobě je zážitek, už teď se těším na příští rok.

Úterý 30. září 2003 v 11:00® Vaclav

Ruda, DaH: Gratulovat je treba vitezum, ti si to skutecne zaslouzili. Chytali skvele a nikdo na ne tentokrat nemel. Vychodoceske druzstvo bylo letos prakticky neporazitelne. Vyrovnane to bylo az od druheho mista, tam to mohlo dopadnout vselijak, a taky to bylo tesne, napr. od 5. do 7. mista mela druzstva stejny soucet umisteni, a tak rozhodovalo skore (CIPS body). Jinak jsem ale byl hlavne rad, a to asi vsichni kluci, kteri tam chytali, ze se proste chytalo docela dost, ze to nebylo jen o jedne ci dvou rybach na hlavu.