Vyhledávání
Přívlač a dravci
V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. června 2009 v 11:34® crazykapr
-
dodorider> Tenhle web je dobrej… ale všude se najde někdo kdo to kazí
Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 11:35:35 uživatelem crazykapr. - Pátek 19. června 2009 v 11:13® dodorider
-
HaD> ja to tu musim nafotit je to opravdu proud sileny vzdyt je to vypust pod hrazi v tom nejsirsim miste je proud brutalni a ta reka se pod tim hned zuzuje takze jeste vetsi proud, navic kdyz ti do toho ryba zacne hned na zacatku z plnych sil topit po proudu dolu tak s tim nic nenadelas.
- Pátek 19. června 2009 v 11:10® dodorider
-
Kazan> nerekl jsem ze jsem borec v tahani stik bez lanek!!! jen sem psal ze lanka nepouzivam ze si myslim ze je to stejny a ze sem zatim zadnou stiku neokoval! navic nevim co si delam sam? Je to jako bych se tu bavil s nekym o necem a nejakej typek priletel a zacal me kritizovat co v tom pripade udelas ty? Napsal jsem jak to vse bylo, nemam duvod si vymyslet a ostatni nemaj duvod mi tu tvrdit ze lzu! Pokud ma nekdo neco proti tomu ze sem vlastne neco pisu nebo ze sem vlastne tady tak mi to napise pomalu si zacinam ymslet ze tenhle web je o nicem krom tech par jedincu. Treba si cenim neceho od HaDa protoze ten aspon poradi!
- Pátek 19. června 2009 v 10:57® HaD
-
Dodorider: já Ti nevím. Tahat na 16tku rybu hodinu a půl je hloupost. Už jsem na stejně silnej cajk vytáhl mnoho parem okolo 70 cm v proudu, v kterým by se štika ani neudržela, natož aby tam zabrala a z 90% netrval žádnej souboj déle než 30 minut. A to je parma sakra větší tahoun než kudla.
Dam: myslím, že 0,16 se ještě na takovej prut použít dá, i když je to už na hraně. Na druhou stranu je otázka, zda prut 0–5g skutečně takové parametry má. Např. na můj starej skeletor 0–12g, což je vlastně taky ještě UL klidně dám pletenku na 10 kg a tahám metrový sumce, protože ten prut je mnohem ostřejší, než by se podle udané gramáže mohlo zdát
Dnes mi přijde ten novej pezon 1–3g – to bude konečně UL v pravém slova smyslu
- Pátek 19. června 2009 v 10:57® dam
-
skwor> kašli na to, každý mame svou pravdu, každý své zkušenosti, někdo o pár let víc, někdo míň
- Pátek 19. června 2009 v 10:32® Libor
-
skwor> nědělej zagorku
- Pátek 19. června 2009 v 10:03® Kazan
-
dodorider> myslím, že tythle reakce vůči své osobě si děláš sám. Nejdříve tady píšeš jaký jsi borec v chytání štik bez lanka, když ti tady lidí píší o tom že je to nezodpovědné tak se čertíš. Stejné je to s dobou zdolávání, a nevíc jsi to rozlouskl s tou šířkou Ohře. Uvědom si, že nejsi jediný kdo na Ohři vláčel, a ví jak vypadá. Měl by jsi více číst a snažit se naslouchat ostatním co ti chtějí říci. Věřím že tě tu nikdo nechce úmyslně stírat.
- Pátek 19. června 2009 v 10:02® Libor
-
dodorider> stika pěkná, gratuluju, ale zastávám taky názor ze 1,5 hodiny je poněkud hodně.
- Pátek 19. června 2009 v 9:55® macino ambrossiny
-
např. tady
- Pátek 19. června 2009 v 9:49® macino ambrossiny
-
Cau kluci mam dotaz vidim tu na hodne fotkach jak tam rybari maji treba cely navijak pod vodou to mu ta voda nevadi??? chapal bych kdyz by mel vodotesnou brzdu ale jsou tam treba i modely jako spro asi blue arc a tam si myslim ze asi vodotesna brzda neni co vy na to???
- Pátek 19. června 2009 v 8:24® dodorider
-
Kubajs> ja proti tobe a ni nikomu nic nemam ale zkus si precist tuhle debatu od fota te stiky, mozna uznas ze by jsi mel napsat aby skwor zkusil spise tyhle hadky nevyvolavat a ne je prekonavat.
- Pátek 19. června 2009 v 8:23® dodorider
-
Tomeš> Dekuji ti za zastani ale nema to cenu ver mi protoze to tu chodi jednim zpusobem ty sem neco das je to tvuj svobonej nazor nebo tvuj zazitek ostatni te zacnou kritizovat a buzerovat a potom ti budou tvrdit, ze jsi s tim zacal ty verim a znam lidi ktery ti poradi a da se s nima pokecat ale znam i lidi kteri ti pres 300km budou tvrdit co mas na sobe a kdyz reknes opak tak jsi lhar. Tak to bohuzel funguje. Ja sem zatim pokazde na nekoho jen napsal co jsi myslim viz treba lanko technosteal, ale nikomu nerikam nic zleho. Rad se podivam na ryby ostatnich a vzdy se ma vse jen chvalit a kritiku ci nechat pro sebe.
- Pátek 19. června 2009 v 6:58® crazykapr
-
skwor> Líp než Kubajs bych to nenapsal…
Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 06:59:27 uživatelem crazykapr. - Pátek 19. června 2009 v 6:50® Kubajs
-
skwor:myslím že tě tu jako rybáře a kámoše přes net dost lidí uznává a neměl by jsi psát tyhle keci že sem chodit nebudeš!kdyby se tu tak choval každej nikdo by tu nezbyl a tak tě prosím tyhle hádky zkus překonat
- Pátek 19. června 2009 v 6:47® skwor
-
cormaxx> Nerozhodí mě všechno, jenom mě to už unavuje. Fakt mě dostala hláška o zdolávání 50ky štiky 20 minut. Po takové době ta ryba snad ani nežije. Loni jsem během léta natrefil na pár ryb kolem 60cm v podjezí na o dost větší řece, než je jeho Ohře. Všechny šly z vody na prut 2–7g a 16ku vlasec (s lankem). Délka boje? Minutu, max. dvě a to jenom díky síle proudu.
- Pátek 19. června 2009 v 6:36® 3stan
-
ktovie odkial ta stuka vlastne je. kazdopadne so 0.16 vlascom a 3cm woblerom ani neide nahodit tych 35m.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:40® cormaxx
-
ada> Mě je celkem šumák,jestli je to pravda nebo ne.To ví jen dodorider.Sice se mi to taky nezdá,ale… Samozřejmě takové dlouhé zdolávání rybě moc dobře neudělá,ale pokud jsou podmínky natolik „extrémní“, tak co nadělá,když už jí má na prutě.Přeci to nevzdá a neukousne to po pěti minutách
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:26® ada
-
cormaxx> Jj, taky se mi zdá, že skwor to zabalil nějak rychle. Ať už dodorider tahal tu štiku bůhví jak dlouho, klobouk dolů za jeho snahu prezentovat úlovek na tomtu webu. A ta jeho technika je sice nestandardní, ale možná právě proto s ní slaví takové úspěhy. Nemyslíte?
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:13® albin
-
dodorider> Já mám jen dotaz.Jestli ti to tedy není proti srsti,nemohl by jsi mi vysvětlit k čemu na 0.16 vlasci je návazec z 0.25?Neber to jako rejpanec,jenom mi to osobně zajímá.Protože 16ku i 25ku štika ukousne jako nic.O 0.50ce by se už dalo polemizovat.Bylo tady už spousty dohadů o návazcích a lankách na štiky tak prosím nemusíte zase všichni psát na co chytáte vy a co je nejlepší.Zajímá mě konkrétně jen tenhle případ. Děkuji.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:09® cormaxx
-
skwor> Si nějak vyměknul,když tě něco takhle rozhodí ne? Děláš z velblouda, ještě většího velblouda
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:33® Robur
-
to je zase psychoanalýza
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:23® kubas
-
Tomeš> co je na tom, když se někdo nenechá oblbovat… Já bych tu debatu ukončil nikam to nevede
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:18® Tomeš
-
Skwor-A kdo to tady zacal narusovat?Kdyby jsi byl charakter tak to ze zdolaval rybu hodinu a pul nebudes vubec komentovat.A ted tady ze sebe budes delat chudinku?To co se tady pise jen kvuli tomu ze jste se zacali opirat do nekoho kvuli necemu do ceho vam nic neni.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:55® kubas
-
crazykapr> (Skwor)- j v poho, taky mě to poslední dobou štve, ale co se dá dělat
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:52® crazykapr
-
Skworova odpověď(zpopírováno z icq)kubas> Mockrát díky za podporu, ale už na to kašlu. Poslední dobou je tu tohle víc než často a nemám náladu to řešit. Většina chytejáků je v pohodě, popovídám si s nimi rád, ale tyhle individua to dokáží narušit tak, že člověka přejde chuť cokoliv kamkoliv psát.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:44® kubas
-
skwor> v klidu není to třeba to tak hrotit a to že někdo uráží Dama, myslím mluví za vše, takže bych se od někoho takovýho vůbec nenechal rozhodit
.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:37® skwor
-
Je smutný, kam se to tady dostalo, dřív jsem sem chodil rád. Takže se všemi, co jsem se poznal osobně se zase rád uvidím, a s chytej se tímto definitivně loučím. Sbohem.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:28® crazykapr
-
Tomeš> Hej ty Tomešku uklidni se jo? Nikdo ti nic nedělá, vlítneš si tu a začneš tady dělat pořádek podle sebe? Ohledně tý závisti dost pochybuju, je tady plno dobrejch rybářů co rybu chytit umí a nemusí ji závidět jinýmu. Tak si prosimtě nehraj na taťku dodoriera a zajdi se uklidnit sám.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:24® Tomeš
-
Skwor- a ty mas pravdu z toho co tady pises to fakt vypada jako bys byl namyslenej fracek,a podobny reci jako ze sem nemusis chodit tady psat nemusis,neni nic snazsiho nez to udelat.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:23® Tomeš
-
Koukam ze to tady je jen banda zavistivcu co slintaj nad tou stikou a sere je ze oni si podobne nezabojuji s podobne velkou rybou.Misto tech kecu tady by jste meli jit radsi na ryby a uklidnit se.Muze vam bejt u pr… Jak dlouho ji tahal a na co.A i kdyby kecal je to porad jeho vec a nikdo nema praVO HO ZA TO NAPADAT.