Chytej.cz

Přívlač a dravci

V diskuzi je 77.095 příspěvků, z toho 77095 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 30. září 2003 v 10:03® HaD
HaD

Václav: připojuji se k Rudovi a blahopřeji!

Úterý 30. září 2003 v 9:25® Ruda

Václav: gratuluji, nedostavil jsem se ze stejné příčiny jak jsem vysvětloval MAfikovi, ale už mne to mrzí. To musela být bomba zdolávat tu štiku na ten cajk. Ještě jednou gratulace!!!!

Úterý 30. září 2003 v 9:23® Ruda

MAF: Já myslel, že jedeš na víkend do Kraslic? Pokud by tedy bylo na mne rozhodnout kam za 14 dní volil bych Střelu, i když jel jsem domů přes Chyši a voda pěkně klesla, od posledka- no uvidíme.

Úterý 30. září 2003 v 9:08® Vaclav

Vsem: Mistrovstvi bylo super, alespon si to myslim – pocasi se povedlo, chytalo se dost ryb, bylo to pestre na druhy, dost vyrovnane a kvalitni (pouze Vychodocesi nemeli konkurenci, vyhrali zcela zaslouzene). Pro nase zapadoceske druzstvo to bylo zvlastni – dva jsme se sice vesli v jednotlivcich do prvni desitky, ovsem jako tym jsme skoncili predposledni – tedy na 7. miste. Podle Tomase Kepra jsme doplatili na nevyrovnanost naseho ctyrclenneho druzstva, coz je asi fakt. Ja jsem si presto odvezl takovou malou osobni radost, kdyz jsem chytil nejvetsi rybu mistrovstvi – stiku 73 cm (rotacka 00, vlasec 0,10 mm a prut s gramazi 1–10 gr. – zabrodeny po prsa, zdolavana asi 15 – 20 minut). A o 20 minut pozdeji jsem jen o 15 metru vedl udelal parmu 52 cm. To bylo takove prijemne. Jinak zajimavost – u Berounky kolem Hrebecniku se toci nejaky film…

Úterý 30. září 2003 v 8:18@ Karlos

Maf:Zlatej kluk!Ale jen RH,ostatní mám.

Úterý 30. září 2003 v 8:17® MAF
MAF

Ruda. Nic se neděje jsou akce ,který se prostě nedají odmítnout a zapití potomka je jednou z nich. Já jsem taky nikde nebyl byl jsem na melouchu takže sobota a neděle byla ve znamení kladiva,majzlíku a vrtačky. taky príma relax. Vidíš na ten Vožehák jsem se chystal,ale tvé informace mě odrazují. Tenhle víkend mám už plnej,ale příští týden bych mohl v oba dva dny tak to promysli a dej vědět.

Úterý 30. září 2003 v 8:14® MAF
MAF

Karlos:Dneska jdu oběhnout ty kšefty,beru všechno od 7 cm nahoru,tak na tebe budu myslet.

Úterý 30. září 2003 v 8:13® MAF
MAF

Andrea:Jo kyselý ryby ty já můžu,jsou chvíle,nebo spíš rána kdybych za ně dal celé království:-))

Pondělí 29. září 2003 v 10:02® Ruda

MAF: Omlouvám se, že jsem se neozval, ale přijel kámoš z Kolína a má dvojčata věku Adama, takže mám hlavu jako škopek. Nechal jsem se inspirovat a jel do dinoparku a byl jsem dvakrát u vody. V pátek na Berounce 7 pod Všehrdama a měli tam nějaký sraz dorostenci (štika 30, candát 20 a několik okounů kolem 15–20 cm, ale tutově tam loví sumci za soumraku to byla normálně vřava. Ráno jsem jel na Vožehák a nebyla tam ani noha, tak jsem se projistotu šel ujistít jestli něco nenasazovali, ale nic. Na vláček taky nic a na feeder 1 plotička za 90 min pak jsem to zbalil. Něco se tam muselo stát jinak si to nedovedu vysvětlit. Jo a ve středu jsem byl na Svatavě a doslal jsem na nynfu 3 potočáky kolem 30 cm, v sezóně ani náhodou a jednoho lipana na sucho 37 cm a jeden tutově nad 40 se mi po několika kotrmelcích vypnul, ale teď prší takže to snad bude lepší. O víkendu dorazíš?

Pondělí 29. září 2003 v 8:59® Lerak

Mirek : Tak jsem vyrazil včera ráno na Jordán, podívat se při rozednění, jestli sbírají duháci, abych je pokoušel vymouchovat v dalších dnech z lodě. Vzal jsem si na procházku po břehu přívlačák a 2 ks Tvých, právě dodaných, rotaček vel.č.1. Sběr se nekonal a tak jsem začal vláčet kolem břehů, testujíce chod nových třpytek. Za cca 80 minut jsem zaznamenal 2 záběry – obě štiky přes 60 cm. Samozřejmě to nemůžu svádět vše na ty rotačky, zřejmě jsem byl ve správnou chvíli na správném místě a se správnou nástrahou, ale byla to pro Tebe ta nejlepší reklama. Při poměrně slabé letošní sezoně a fňukání okolních rybářů nad jalovými úlovky. Chod nástrah byl i na trochu předimenzovaném prutu a ve stojaté vodě poměrně slušný a ani jsem nebyl nucen snižovat fixami v čisté vodě výraznost záblesků. Nebylo proč… Ať se Vám (Tvé ženě i Tobě) v eMTe daří !

Pondělí 29. září 2003 v 8:43@ Zubar

ALL: tak co republika? Václav ještě asi oslavuje. :-)

Pondělí 29. září 2003 v 8:33® HaD
HaD

Loss: Délka 9´´ (270cm)

Neděle 28. září 2003 ve 22:15@ Karlos

Zdravím všechny po delší odmlce,včetně mlsné Andrey. Václave ještě jednou veřejně vše Nej k svátku a k závodům. Dovolená byla mizerná ale předcházel jí skvělý muškařský víkend na lipanech. Tolik adrenalinu jsem v krvi dlouho neměl. Kdo nezažil,neuvěří. Nádherné ryby. Na Sázavě týden nic ale poslední den se to zlomilo a štiky braly výhradně RFSH od Rapaly,bohužel barvu kterou už nevyrábí což nechápu. Nej 71 a jedna kobylka se se mnou vůbec nebavila. někde u dna úder,pak si 15m ostré jízdy a pak už jen Fireline vlála vzduchem. Ach jo…

Neděle 28. září 2003 v 18:20® SS

DaH- A není to moc velké rozmezí 0–15g ? Jak je dlouhý?

Sobota 27. září 2003 ve 20:47® HaD
HaD

Loss: já mám Abu Conolon UL 9´´ 0–15g a je to super náčiníčko na mikrotwistery

Sobota 27. září 2003 v 16:16® Andrea
Andrea

MAF: Táta ryby i nakládá a docela se mu to daří. Mňam.

Sobota 27. září 2003 ve 14:33® jiri

Ahoj všichni, jak jdou u Vás candáti?? Řekli by jste, že je tato sezóna lepší než minulá??

Sobota 27. září 2003 ve 14:16® SS

Ahojky lidi,sháním nějaký dobrý ultra lite (0,5 do 5g) a potřeboval bych poradit,jaký je do 2500 Kč zhruba nejlepší,díky.

Pátek 26. září 2003 v 10:33® MAF
MAF

BASS:Svatá slova muodrý muži,včera jsem si v San Marinu jen tak ucucnul 11 dvanáctiček a ráno jsem byl nějakej oteklejší.-))

Pátek 26. září 2003 v 9:33® Bass
Bass

MAF: Asi mi brachu na konec nic jinýho nezbyde. Krmit ho ale nebudu,pivo bude chlastat, po tom roste pupek :-)) )

Pátek 26. září 2003 v 9:30® Bass
Bass

Václav: To víš, dvoukilák je už jiná písnička. Můžeš si bejt jistej, že si každý ráno u vody řikám " kéž by tak chtěl teď přijít ", ale já jsem skromnej chlapec a to kilčo a půl by mi opravdu stačilo :-))

Pátek 26. září 2003 v 9:16® MAF
MAF

Andrea:No mě nejvíc z ryb chutná vepřová kotletka.-)tu můžu v jakémkoliv množství!Máš pravdu byl to fakt kapr jak poleno ještě štěstí že to byl šupináč,dlouhej a poměrně šíhlej,být to lysák tak by ho asi nevyndal, ale i tak dokázal,že tomu rybářskýmu fochu fakt rozumí. je to prostě šikulka.-) apropo takovej salátek z rybyček taky není špatná záležitost,ob­zvláště pak někdy po ránu po dlouhé noci.-))

Čtvrtek 25. září 2003 v 18:17® Andrea
Andrea

MAF:Co to bylo za mutanta? Pořádný kapřík. takového v dinoparku neuvidíš. Já jsem si pochutnala na kapříkovi minulou sobotu ve Zbiroze, ale naštěstí tak velkej nebyl. nezbylo by mi místo na nedělní kachnu. Jo,jo, když jsem u rodičů, to se vždycky vykrmím. :-D V Praze pak musím jíst saláty.

Čtvrtek 25. září 2003 ve 14:31® HaD
HaD

Václav: asi 50–80 cm od nástrahy dávám zarážku a nad ní mikrokarabinku (nebo jen mikroobratlík) s cca 15–30 cm přívěsem 0,10 mm s 5–10g vláčecí zátěží (ale i obyč. kuličku), kmenový vlasec mám 0,14–0,16. Používám strýmrové háčky a polystyrenové kuličky (občas je i barvím fixem) a twistry 1–3´´. Všechno mě naučil TR. No a funguje mi to hlavně na okouny, štiky taky, i když ne tolik (moc se na ně tímto způsobem nezaměřuji) a sem tam i jiný dravec. Letos bych to rád praktikoval i s několika broky na přívěsu…

Čtvrtek 25. září 2003 ve 14:20® MAF
MAF

Václav:Máš pravdu včera seděl v hospodě a drželpivo v levé ruce ač je to pravák.-)ne vážně říkal že to bylo fakt paráda,seběhlo se kolem něj asi 10 rybářů a všichni čekali co s toho bude neboť prý trvalo skoro půl hodiny než toho kapra vůbec viděli.Říkal že měl vytočenou šňůru až na druhý podklad asi 20 krát prut nahoře nad hlavou prostě špica zážitek. Za ty tipy do parku díky raději se vyfotím u nějakýho Compsognata ten má 80 cm abych si dokázal jak jsem velkej kluk :-))

Čtvrtek 25. září 2003 ve 13:18® Vaclav

MAF: Ty blaho, to musela byt rachota, asi se mu poradne odkrvila ruka. hele, ten dinopark je docela dobry, ja tam byl o prazdninach s malym hned trikrat – nech se nafotit pod tlamou tyrannosaura, nebo u tech mrchozroutu ci u nohy toho brachiosaura (?). Fotky jsou dobre, hlavne pak vidis, jak jsi maly…

Čtvrtek 25. září 2003 ve 12:42® MAF
MAF

BASS:Jen se neboj ty ho určitě chytíš i kdybys měl tu „pětatřicítku“vy­krmit ve vaně na chatě:-)) )

Čtvrtek 25. září 2003 ve 12:41® MAF
MAF

Václav:Ne,bohužel na sobotu už jsem slíbil klukům návštěvu v Dinoparku a v ZOO takže se učím názvy dinosaurů a zvířat,abych v sobotu neudělal nějakou „botu“:-)) ,včera kámoš vytáhnul na Berounce na mušák na strímra za hřbet kapra 72 cm na vlasec 0.16!!tahal ho hodinu a čtvrt,ale vyndal ho. je to šikulka:-)

Čtvrtek 25. září 2003 v 11:10® Vaclav

DaH: Jak je vlastne vodis ty? A kdo po nich jde? Stiky asi, ze jo.

Čtvrtek 25. září 2003 v 11:09® Vaclav

DaH: No, vloni jsem je tocil vice nez letos, fungovaly dobre na okouny s pridavnou zatezi. Letos jsem si na ne udelal cas jen dvakrat bez nejakeho vyraznejsiho vysledku.